FRUKTANSVÄRT BEHANDLING LOBOTOMI

VI FICK UPP EN BILD OM  HUR DET VAR FÖRR I TIDEN I SVERIGE. När folk kunde åka in på sjukhuset där folk mår dåligt då.

Folk åkte in på en psykisk avdelningen ,där folk fick dåligt behandling ,SOM MÄNNISKOR KUNDE BLI UTSATT FÖR FRUKTANSVÄRT METODER, som var fruktansvärt, att se hur människor kunde bli behandlad i Sverige.

GENOM ATT DE KAN SÅ LITE OM MÄNNISKOR, därför använde de fruktansvärda metoder på den tiden, som en del människor blev utsatt för då.

Men mycket långt tillbaka kunde människor hamna på institutionen. Och folk blev illa behandlad på den tiden, genom att så mycket psykologer kunde så liten om människor ,och då kunde folk hamna på institutionen, som är en fruktansvärt tid för människor ,att sitta där GENOM ATT DE KÖR MED MED FRUKTANSVÄRT MISSHANDEL AV MÄNNISKOR och kan så lite om människor hur de fungerar då.

MEN KUNDE BLI INLÅST PÅ INSTITUTION, som mycket människor långt tillbaka kunde hamna, genom att de var lite annorlunda än andra människor var då.

Men mycket av gamla tiden är borta,fast läkarna gör fortfarande på människor behandlingar SOM ÄR INTE BRA ATT GÖRA DÅ, genom att människor måste lära sig om olika människor.

Men ta reda på vad som hänt i barndomen eller uppväxten då,istället för att stoppa i medicin då ,eller får gå igenom FRUKTANSVÄRDA METODER OCH BEHANDLING SOM LOBOTOMI ÄR. Men en del håller fortfarande på att förstöra för människor ,genom att läkarna kör med hemska metoder, som finns än idag att folk hamnar under läkarens våld.

Och får gå igenom lobotomin, GENOM ATT STÄNGA AV DET VIKTIGASTE SOM MÄNNISKOR MÅSTE HA DÅ.

Men folk långt tillbaka har de hållit på med det, att förstöra för människor när de har kört med fruktansvärt metoder ,genom att utsätta människor så fruktansvärt då, GENOM ATT DE KAN INGENTING OM MÄNNISKOR INRE VÄRLD NÄR KOMMER FRÅN PROBLEM FOLK HAR ELLER  VARIT MED OM HEMSKA HÄNDELSER. Som gör att människor mår fruktansvärt dåligt och måste få hjälp att lösa upp sitt problem, genom att ta reda på problem de har som gör att de mår dåligt då.

Men Sverige har gjort mycket fel mot människor, genom att människor är olika människor ,som föds till Sverige då. Och  alla har rätt att leva då,istället för att utsätta människor för fruktansvärt hemska metoder då. Det har mycket folk fått gått igenom, GENOM ATT LÄKARNA KAN SÅ LITE OM  DET, som gör att människor bli utsatt för fruktansvärt metoder, som mycket människor har varit under psykologen behandling. Som borde lära sig om  hur de fungerar ,istället för att använda sig av hemska metoder ,som mycket folk långt tillbaka fick gå genom då.

Men det finns fortfarande kvar människor än idag, som kan hamna under psykologen våld och  behandling, genom att ge hjälp av lobotomi SOM ÄR VANSINNIGT ATT FÖRSTÖRA LIVET FÖR MÄNNISKOR de föds till i Sverige.

SOM MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ ATT FÖRSTÖRA FÖR MÄNNISKOR. Det finns även kvar genom att läkaren har inte lärt sig hur människor fungerar överhuvudtaget. De kan inte den biten.Och därför började de hitta på andra lösningar .för att städa bort hemska minnen, som går städa bort på många olika sätt.

GENOM ATT JOBBA MED SITT INRE OCH GÅ IGENOM MED DEM, genom att gå till botten med händelser i deras liv ,genom att gå igenom alla problem genom att minnen finns kvar ,som går lösa genom att titta på orsaken. Och gå igenom den orsaken.

GENOM ATT LÖSA UPP ORSAKEN ÄR BLAND DET BÄSTA ATT GÖRA genom att människor måste få leva då.

Människor är olika, och låt människor få vara olika ,GENOM ATT ACCEPTERA MÄNNISKORNA I SAMHÄLLET ,och folk kan födas med fel,som de kan inte rå för då, men låt bli att utsätta människor då.

GENOM ATT LÄRA SIG OM MÄNNISKOR HUR DE FUNGERAR DÅ.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.