KRONOFOGDEN

IBLAND KAN FOLK BLIR SJUK ELLER GAMMAL OCH GLÖMMER IBLAND BETALA det viktigaste, som folk ska ha betalt från dem.

SOM HAR GLÖMT ATT BETALA  GRUND AV , att folk blir sjuk eller gammal och glömmer ibland det viktigaste att betala sina räkningar till folk då

Men kan tillslut hamna hos kronofogden, genom att de glömde bort och var gammal då. MEN FÅR EN PLÖTSLIGT EN PRICK HOS KRONOFOGDEN ,genom att de var för sen att betala, som stökar till för människor när de hamnar hos kronofogden.

GENOM ATT KRONOFOGDEN KAN INTE FÖRSTÅ, att folk blir äldre och glömmer ibland det viktigaste, som har skött allt genom livet.Och har börja glömma betala räkningar då.

Men vad händer då?

DET HAMNAR HOS KRONOFOGDEN FOLK HAMNAR HOS DEM när de inte betalar i tid ,genom att tiden har gått ut. Och måste in en viss tid står det på fakturan ett visst datum måste de vara betald då.

Men får en prick på en gång och det spelar ingen roll hur gammal folk är eller hur sjuk folk har plötsligt blivit ,SOM INGEN KAN HJÄLPA ELLER GÖRA NÅGOT ÅT HÄLSAN DÅ.

IBLAND FATTAS DET PENGAR,som folk ska betala och kan gå sjukskriven en längre tid ,men måste ändå betala ,fast de får till och med lite pengar från sin sjukskrivning då. Men plötsligt dimper det ner en räkning som ska betalas en visst datum då.

Vad gör du då????

DET FATTAS TYVÄRR PENGAR TILL DEN RÄKNINGEN och måste vara inne en viss tid, genom att de måste städa bort ett problem då. Men plötsligt dyker en ny faktura upp, men vad gör vi då??? Men det står, att annars kan de stänga telefonen. Men hur ska de fixa det när de går sjukskriven och jättesjuk då?

Flesta får låna pengar, FÖR ATT TÄCKA UPP EN VIKTIG RÄKNING DÅ GENOM ATT MÅSTE HA TELEFON ELLER MOBIL DÅ genom att mobilen och telefon är en stor säkerhet i samhället, att nå varandra då eller om folk blir sjuk då ,genom att kunna ringa om hjälp såklart då.

Men tänk om inte folk kan låna och be om hjälp, HUR SKA DE, DÅ KUNNA RINGA VARANDRA eller måste till en läkare eller andra viktiga saker då?

Men många tänker inte på HUR VIKTIGT DET ÄR MED MOBILEN ELLER TELEFON SKA FUNGERA PERFEKT ,att ringa människor om de får problem eller bara prata med folk då.

Men när folk har med kronofogden att göra ,då får de problem på en gång, GENOM ATT SÅ SVAG ÄR SVERIGE GENOM ATT DE HAR INGEN MEDMÄNSKLIGHET när det gäller människor även när folk blir gammal och fyllt 92 år ,som aldrig glömt förut. Men folk kan vara medmänniska och tänka på dem, att de gör inte det med flit utan glömmer av sin ålder då.

Det är samma med hela Sverige, GENOM ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT GÅ I BACKEN SNART, genom att fler och fler hamnar hos kronofogden då.

MEN FOLK FÅR INTE 100 %NÄR DE ÄR SJUKSKRIVEN, som gör att mycket människor med lägre inkomst faller i backen. Och hamnar på bordet hos kronofogden GENOMA ATT REGERINGEN GER INTE FULL LÖN, eller blir sjukskriven som många kan bli då. Folk kan blir utsatt för en olycka, som folk är inte beredd på att hamna i en olycka utan att valt det själv ,plus måste betala räkningar varje månad då. Och varje månad kommer den räkningen till dem som folk får problem med då.

Men folk kan bli arbetslös med dålig ersättning, som hamnar till slut hos kronofogden om ingen lånar ut pengar dem då. Men Sverige är svagt för människor ,som vill sköta sitt då. Men hamnar i klorna på kronofogden ,men genom en olycka eller andra saker ,genom att folk blir prickad, SOM ÄR FEL DÅ,genom att de kan knappt leva när de har hamnat hos kronofogden då.

De sitter fast som blir totalt galet för människor ,som kan i grunden inte rå för då. Nu kan även äldre människor glömma bort att betala fakturan, men pappa till Anders glömde bort då. Men måste köpa saker ibland, som är omöjligt att göra det, UTAN KONTANT MÅSTE DE KÖPA DÅ, som kan vara svårt att göra ibland ,genom att mycket kostar pengar ingenting är billigt om de  måste köpa viktigare saker som kostar pengar då

 

2 reaktioner till “KRONOFOGDEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.