ATT GE ATTENTION LYFTER DAGEN MYCKET BÄTTRE

Ibland glömmer folk bort ,HUR VIKTIGT DET ÄR ATT GE ATTENTION  ,för att leva mycket bättre då, genom att en liten klapp på axeln kommer folk långt med då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Men ibland glömmer folk bort ,HUR VIKTIGT DET ÄR ATT GE UPPMÄRKSAMHET OCH GLÄDJE RUNT MÄNNISKOR, SOM HAR FALLIT, ATT HJÄLPA DEM UPP IGEN. Det  kan en del människor glömma bort ,som är bland det viktigaste att ge liten klapp på axeln ,och attention när livet känns extra jobbigt och tufft ibland. SPRIDER KÄRLEK OCH GLÄDJE.

855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee--fantasy-art-angels-heavenly-angelsGenom att visa lite uppmärksamhet, som är bland det viktigaste att göra, om människor mår dåligt ,ATT LYFTA UPP MÄNNISKOR, GENOM ATT GE GLÄDJE OCH KÄRLEK OCH ATTENTION, DET GÖR ATT LIVET KÄNNS MYCKET LÄTTARE, genom att hjälpa varandra när de mår dåligt, som är bland det viktigaste ,ATT GE ATTENTION OCH KÄRLEK ,DET HÄR GJORDE DU BRA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.pngMen hur många glömmer bort det?

IBLAND KAN FOLK SITTA VÄLDIGT ILLA, MEN EN KLAPP PÅ AXELN LYFTER FOLK DÅ. Genom att det är bland det viktigaste att ge attention och glädje för människor när de mår inte bra ,genom att bara säga, det här gjorde du bra. Genom att ge liten uppmärksamhet ,som folk glömmer bort ibland när livet känns extra tungt ibland, att bara visa lite uppmärksamhet och bara säga, DET HÄR GJORDE DU BRA ,ELLER VAD FINT DU HAR GJORT, genom att visa tacksamhet för människor då.

Genom att uppmuntra varandra när livet känns tungt och mörkt ,att känna av livet ,alla upp och ner ,genom att människor kan må dåligt på grund av olika orsaker då. Men lyfta varandra ,GENOM ATT BARA GE ATTENTION OCH KÄRLEK KOMMER FOLK LÅNGT MED DÅ.

Men hur mycket människor tänker på det ,när människor ibland kan falla enormt mycket ,genom att livet är extra jobbigt just då. Men att vända dagen och ge attention, då känns livet mycket lättare och bättre då. Genom att visa attention för människor, då gör livet mycket enklare när människor faller ,DÅ GÅR DET LYFTA UPP, GENOM ATT GE UPPMÄRKSAMHET OCH GLÄDJE RUNT MÄNNISKOR ,som redan ligger och kan inte hjälpa det alls, på grund av olika situationer då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpgGENOM ATT GE EN KLAPP PÅ AXELN ELLER SÄGER DE HÄR ÄR KOMMER GÅ BRA ,genom att  uppmuntra människor när de har faller och mår inte bra.

Men med små ord av attention går livet mycket bättre när folk redan ligger och mår dåligt, då är det extra viktigt att lyfta dagen ,genom att ge mycket uppmärksamhet och glädje och kärlek, genom att uppmuntra människor ,som människor kan glömma bort. MEN ÄR VIKTIGT  ATT LYFTA VARANDRA ÄVEN OM LIVET KÄNNS TUFFT, DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT LYFTA VARANDRA DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Genom att bara visa lite uppmärksamhet och glädje och kärlek, de lyfter dagen mycket bättre för människor, som redan ligger och fått jättemycket problem ,GENOM ATT UPPMUNTRA MÄNNISKOR OCH GE ATTENTION OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK, genom att bara ge en klapp på axeln ,att det där gjorde du extra bra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.pngGenom att människor är så dålig på att ge attention och glädje och kärlek, då gäller det att människor ger ännu mera ,genom att de glömmer bort det viktigaste att ge lite uppmuntran och attention ,som gör dagen ännu värre för dem, genom att de ligger redan. Och måste ge uppmuntran genom att ge uppmärksamhet och glädje och kärlek attention, SOM LYFTER DEM LÅNGT ATT FÅ TILLBAKA KRAFTEN INOM SIG,DÅ ÄR DET VIKTIGASTE ATT GE LITE UPPMUNTRAN OCH ATTENTION OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK, som gör att människor lyfter ännu mer när livet känns extra extra tungt då .

Men människor kan glömma bort det när människor mår extra dåligt av olika situationer, som gör att livet blir mycket mörkare för dem. Men en liten klapp på axeln, det här gjorde du bra ,och ge uppmuntran som är bland det viktigaste att ge, genom att lyfta upp människor som redan ligger, då är det extra viktigt att göra det, genom att ge attention och uppmuntra människor ,GENOM ATT VÄNDA DAGEN TILL LJUS OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK genom att människor mår mycket bättre då, som mycket människor måste tänka extra på, när de ser att människor har fått problem och mår dåligt.

DEN ENDA VÄGEN UT FÖR DEM ,DET ÄR ATT GE ATTENTION OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK OCH UPPMUNTRA DEM ,genom att ge kärlek och Attention är bland det viktigaste att ge till människor ,som mår dåligt ,genom att lyfta dem ännu mer, genom att ge kärlek och uppmuntra människor och attention och glädje, då mår människor mycket bättre då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Det är viktigt att ge attention och glädje och kärlek till människor som mår redan dåligt ,GENOM ATT LYFTA DEM ÄNNU MER DÅ. 

5 reaktioner till “ATT GE ATTENTION LYFTER DAGEN MYCKET BÄTTRE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.