KRIG

NU HÖR VI KRIG IGEN ATT NÅGOT LAND BLIR UTSATT FÖR KRIG genom att vi hör det,då har något land problem då.

Men jorden har problem med en massa oroligheter och krig idag, som ställer till för ,och förstör för människor, genom att så mycket onödiga krig och bråk, som människor blir utsatt för nu. OCH  MÄNNISKOR KAN KNAPPT LEVA IDAG när länder blir lidande av människor, som utsätter dem för krig, som är onödigt att förstöra för människor idag.

MEN MÄNNISKOR MÅSTE SLUTA HJÄLPA FOLK MED VAPEN ,GENOM ATT SLUTA SÄLJA VAPEN NU, genom att få stopp på mycket lidande nu. Genom att vi vaknade och hör  bara en massa smatter ,och folk som skjuter hela tiden på oskyldiga människor som får springa då,för att rädda sitt själv.

Men det skjuter hela tiden onödiga bråk och krig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.