INVANDRINGEN

HUR SKA REGERINGEN HA DET???

Genom att regeringen skrev ett jättelångt brev till mig, hur de måste ta hjälp av andra människor som kommer från andra länder,GENOM ATT VÅRDEN OCH TYNGRE VÅRDEN HAR SVERIGE SVÅRT ATT FÅ FOLK TILL VÅRDEN DÅ. Och speciellt tyngre vården vill inte så mycket folk söka jobb då.

Jag skrev bara till regeringen om ATT SAMARBETA MED JIMMIE ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA

Men fick ett jätte långt brev om vården de måste satsa på då. DET VAR FRÅN SOCIALDEMOKRATERNA som skrev och berättade för mig när jag tänkte mycket på invandringen, genom att SD kan mycket om just den biten då. Men de blev så sur på mig ,genom att de skulle ta in folk och mycket inom vården då, genom att de tänkte på skatterna då. Men vad gör de nu som tänker på skatterna då??? Tar in problem folk då.

OCH SVERIGE HAR HAFT PROBLEM med att få människor söka jobb till tyngre vården då.

Men har kommit på ,ATT TA IN FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER DÅ, genom att de till och med betalar dem mindre,fast de gör samma sak som andra som jobbar med exakt samma jobb då.

Men de har tagit in människor i vården, som kommer från andra länder OCH GER DEM UPPEHÅLLSTILLSTÅND ,genom att kunna börja jobba i tyngre vården då.

Men vad gör regeringen Nu?

Regeringen skickar ut människor som har börjat sitt liv i Sverige ,PLUS HAR ARBETE INOM TYNGRE VÅRDEN SOM DE SKRIKER OM NU. Men till och med utvisar människor, som har kommit in i Sverige och plus jobbar inom tyngre vården.

Nu är det Syrien som får problem, som kommer från ett problem land då. Vi skrev om krig, ATT FOLK SKA INTE ÅKA HEM ÖVERHUVUDTAGET DÅ utan stanna i Sverige då.

MEN REGERINGEN TAR IN FOLK, OCH KASTAR UT FOLK och det kostar pengar ,som ingen kan se, genom att många har kommit som flykting till Sverige. Och har problem i sitt hemland då.

Många länder har problem idag OCH SPECIELLT FOLK SOM HAR KRIG.Det är kurderna och syrier då, som kan söka jobb i Sverige då.

Genom att regeringen har tagit in så mycket problem folk nu ,GENOM ATT SÄGA JA TILL PROBLEM FOLK, JA till människor som inte kan jobba då ,genom att en dag måste de söka ett arbete då när regeringen har gett dem pengar till det. Men en dag måste folk söka arbete som blir problem för människor SOM BÄR BURKA NIQAB OCH HIJAB OCH SLÖJOR.

Men mycket folk sitter i stressad situation nu, genom att vänta på sitt uppehållstillstånd då. MEN BRYTER UPPEHÅLLSTILLSTÅNDET SOM ÄR FEL DÅ.Som de bryter upp uppehållstillstånd ,och gör som de vill med människor idag .Och varje människa kostar pengar när de kommer till Sverige, genom att Sverige gör inte som på gamla tiden längre, utan betalar ut enorma summor för människor de hjälper idag.

Men även skicka ut människor som de hjälper OCH BÖRJA ETT NYTT LIV har till och med kommit in i samhället, och Sverige skrek om folk inom vården nu.

Men hur ska de ha det Nu?

Genom att de hjälper hit så mycket problem folk och kan knappt gå ut idag. MEN SKICKAR HEM MÄNNISKOR SOM HAR KOMMIT IN I SAMHÄLLET DÅ. Och har lärt sig svenska, som folk vill att de lär sig ,så de kan förstå vad de säger då.

Men har ordnat liv med jobb och jobb som regeringen absolut måste ha folk inom vården ,och speciellt tyngre vården, genom att svenskar är inte så glad åt det ,svårt att hitta folk. OCH DÅ KOMMER REGERINGEN DEN PERFEKTA GREJEN FÖR VÅRDEN. DEN LYSANDE IDÉ DE FICK DÅ.

REGERINGEN SÄGER JA, DE MÅSTE TA IN MER FLYKTINGAR NU, och måste säga JA till så mycket folk, genom att bygga upp Sverige med andra människor ,som får hjälpa Sverige att få till det bra då.

Jag fick en lång lista från regeringen ,att de kommer säga JA till mycket folk genom att fylla på problem de har inom vården. OCH DE SKULLE SATSA ALLT PÅ DET.

Men hur ska regeringen ha det nu????

MEN REGERINGEN VÄNDER KAPPAN EFTER VINDEN NU.

GENOM ATT REGERINGEN SKICKAR UT FOLK som har börjat inom tyngre vården då. De har till och med arbete och sköter sitt eget liv, och regeringen behöver inte lägga pengar på dem ens.

Men fortsätter säga JA till människor som bara sänker landet i mer problem, GENOM ATT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT STANNA DÅ, där regeringen var ute och skrek om, att de måste ha folk inom vården den tyngre vården då.

Den regering vi har idag kostar mycket pengar när de tar in och skickar ut människor då. Vi har en skum och knepig regering idag, som håller på som de gör. REGERINGEN SKRIKER EFTER SKATTER, OCH MÅSTE TA IN FOLK SOM JOBBAR SÅKLART. Men folk måste även jobba genom att fylla upp det.

En reaktion till “INVANDRINGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.