HEALING MED KRISTALLER OCH STENAR

VI FÅR EN BILD AV EN KRISTALL SOM FOLK SÄTTER I HÄNDERNA DÅ. Vi ser folk håller i en kristall får den bilden kristallen och sätter en ny kristall då.

Varför fick vi upp med kristall att folk sätter kristaller i händerna då?

Genom att folk går med kristaller OCH TROR DET FUNGERAR BRA att använda kristaller och använda dem i händerna då.

Men folk har jobbat med kristaller GENOM ATT FOLK TESTAR SIG FRAM,  att använda olika stenar då. Och mycket folk har den tron ,att det fungerar att använda kristall och stenar en slags healing folk gör med kristaller och olika stenar de använder, för att få healing och använder stenar och kristaller då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är archangel-haniel-jason-mccreadie.jpg

Men fungerar det?

Genom att folk använder idag MYCKET STENAR OCH KRISTALLER genom att läka sin kropp med stenar och kristaller då.

Men vad har stenarna och kristaller, SÅ STOR INVERKAN PÅ MÄNNISKOR SOM ANVÄNDER STENAR OCH KRISTALLER DÅ? Men i alla tider har folk testat fram genom olika metoder .Bland annat healing och mycket folk har använt stenar och kristaller då. Och tror det hjälper att må bättre med stenar och kristaller då.

Men fungerar det genom att vi fick upp det Nu?

MEN DET HAR INTE SÅ BRA LÄKNING FÖRMÅGA även om folk använder kristaller i healing. Folk köper en massa stenar ,som mycket folk köper och tror att det hjälper då

Men stenar och kristaller har inte den förmågan, ATT FOLK BLIR FRISK när de använder stenar och kristaller. Men folk kan känna en slags stark energi från olika stenar och kristaller när de håller på med stenar och kristaller då.

MEN ATT BLI FRISK ÄR SVÅRT MED STENAR OCH KRISTALLER DÅ. Och mycket folk har jobbat med olika kristaller och stenar genom att människor testar allt, genom att bli bra eller bara må bra och lägger stenar och kristaller över kroppen då.

Nu såg vi stenar i händerna och kristaller då ,som människor håller på att jobba med. Men svårt att bli fri från sjukdomar, genom att bara använda stenar och kristaller som mycket använder idag, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP OM  KRISTALLER OCH STENAR.

Men folk testar på allt GENOM ATT FOLK ÄR NYFIKEN OM DET FUNGERAR DÅ. Och börja använda olika kristaller och stenar då, och läker med dem då.

Men hur mycket folk blir hel och läkt av kristaller och stenar då?

Men kristall är gjort av sten växer på olika ställen kan plocka kristaller och stenar till att använda dem till olika saker OCH BLAND ANNAT HEALING DÅ.

Men finns i Sverige att plocka kristaller. MEN HUR MYCKET HJÄLPER DET människor som håller på med stenar och kristaller då?

Genom att människor känner en kraftig energi från kristallen, där de känner enorm kraft från kristallen bergkristall, som gör att människor tror att den läker sjukdomar. Och mycket folk testar bergkristall som är väldigt vanligt att använda då, genom att folk känner kraft från bergkristall  TROR FOLK ATT DET FUNGERAR, annars har vi inte fått upp den bilden med kristaller då.

MEN KRISTALLEN GÖR ATT FOLK KÄNNER KRAFT FRÅN BERGSKRISTALL OCH TROR FOLK ATT DEN HJÄLPER DÅ. Att bergkristall måste hjälpa när de gör healing då ,som är en vanlig sten som har en stark energi bergkristall. Och kan inte läka ,men folk tror att den hjälper, genom att de känner kraftig energi från kristallen, som finns på många ställen även i Sverige kan folk plocka bergkristall. Och mycket folk testar det när de känner kraft från bergkristallen, då  tror folk att det fungerar .

OCH HAR SKRIVIT BÖCKER OM BERGSKRISTALL OCH STENAR genom att folk känt en speciell energi från bergkristall och stenar och börja testa sig fram då.

Men kraften känns i bergkristall och stenar då och då har folk börjat testa med bergkristall och stenar, GENOM ATT DEN SKICKAR UT ENERGI VARJE BERGSKRISTALL OCH STENAR. Och då har folk börjat testa det. Och tror att den läker er ,som inte gör det ,genom att människor har ett hopp inom sig då, genom att bli bra i sin hälsa och försöker med bergkristall och stenar ,genom att bli frisk genom den metoden då.

Men mycket folk har testat bergkristall och stenar då, och även jag har gjort det, genom att folk har gjort det ,då har jag gått efter där folk gått, genom att jag följer efter människor, som har börjat använda saker SOM FUNGERAR INTE  DÅ , genom att jag följer människor där folk har börjat tro på. Folk kan bli lurad då, att vi blir frisk av stenar och bergkristall och tror att det fungerar då.

Men folk vill hitta saker när de blir sjuk eller bara ,genom att att jobba med chakran när folk använder stenar och bergkristall OCH ANDRA KRISTALLER AMETIST OCH ROSENKVARTS ELLER ANDRA STENAR OCH KRISTALLER DÅ.

MEN DET LÄKER INTE ÖVERHUVUDTAGET, annars har vi inte fått upp det nu ,genom att människor kan bli lurad och tror att det fungerar när de börjar använda Bergkristall eller Ametist och Rosenkvarts  eller andra stenar och kristaller, genom att det finns en uppsjö av det. Och det finns mycket olika kristaller och stenar som verkar inte fungera då.

Men jag kan känna kraften från bergkristall eller Ametist och Rosenkvarts eller eller andra stenar och kristaller ,MEN DEN VERKAR INTE HJÄLPA ÖVERHUVUDTAGET DÅ. De är vacker att se på.

2 reaktioner till “HEALING MED KRISTALLER OCH STENAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.