FLYKTINGAR- REFUGEES

VI SER EN BERGVÄGG OCH EN PERSON SOM FÖRSÖKER KLÄTTRA NER för bergvägg, men ser naturen runt personen.

MEN PERSONEN FRYSER OCH BÖRJAR GNUGGA HÄNDERNA MOT VARANDRA. Han  fryse och gnuggar händerna ,och på blåser på sina händer då. Men tänder en eld genom att han fryser så mycket ,genom att det är jättekallt ute just nu.

Men gömt sig i en bergvägg, där han är skyddad mot väder och vind ,GENOM ATT HAN MÅSTE SÖKA SKYDD UNDER NATTEN genom att värma sig.

Han har blå kläder och har mörkt hår,men har mössa på sig ser mörka lockar under mössa hans. MEN HAN HAR INGET INGET ANNAT VAL ÄN ATT KRYPA NER OCH VÄRMA SIG , genom att mycket folk kan hamna så illa då.

SOM VI PLÖTSLIGT FICK UPP EN BILD, hur han försökte värma sig. Och vi följde allt när vi fick se bilden då.

Men har inte så mycket kläder. Han har inte tjocka kläder på sig han är ganska lång man. MEN FRYSER SÅ MYCKET och kryper ner ner i en bergvägg. Det är som en spricka i väggen och han kan skydda sig där.

Han har mörka ögon och och mörkt hår. Han söker skydd för kylan och tänder en eld ,genom att han fryser jättemycket nu, GENOM ATT SVERIGE ÄR INTE DE VARMASTE LAND ATT BO I NÄR KYLAN KOMMER NU.

Men finns det någon rättvisa i Sverige?

Folk måste sova ute,då har det gått för långt med hela samhället. FOLK SKA INTE ÖVERHUVUDTAGET SÖKA SVERIGE DÅ.

FOLK MÅSTE ORDNA ALLT INNAN DE KOMMER TILL SVERIGE genom andra människor som hjälper dem, att flytta till Sverige då.

Men den här mannen har inte tak över huvudet, som en del kan bli utan bostad idag, GENOM ATT REGERINGEN HJÄLPER INTE MÄNNISKOR IDAG ,när den här mannen sprang i skogen och måste hitta en plats att värma sig.

Vi fick den här bilden OCH MÅSTE SKRIVA OM DET, genom att allt var så tydligt. Vi såg hur han måste hitta en plats att sova på då.

Men han har fått dålig hjälp OCH MÄNNISKOR SKA INTE SÖKA TILL SVERIGE,genom att landet är inte alls säkert för människor, som söker till Sverige genom att Sverige har kyla och är kallt I landet. Och regeringen tar inte ansvar för svenska folket och nu fick vi en en man som är inte svensk.

Men måste skydda sig och folk ska inte titta mot Sverige GENOM ATT DE KAN HAMNA SOM MYCKET SVENSKAR HAMNAR IDAG OCH FÅR SOVA UTE IDAG och så illa är Sveriges idag

  MEN DET VAR EN STOR VARNING TILL FLYKTINGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.