GIVANDE MÄNNISKOR

IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT FÅ MÄNNISKOR ATT HJÄLPA TILL GENOM ATT DE HATAR ATT GÖRA DET DÅ.

De smiter undan  när människor måste ha extra hjälp då genom att de vill inte ta i den biten ens ,SOM ÄR EXTRA VIKTIGT ATT HJÄLPA VARANDRA  DÅ.

Men varför är det så?

FÖR EN DEL MÄNNISKOR ÄR DET SÅ NATURLIGT ATT HJÄLPA TILL,genom att de älskar att hjälpa till när någon frågar om hjälp , då är det inte problem överhuvudtaget att hjälpa till genom att de älskar att göra det, genom att de själva känner glädje att hjälpa till när någon får problem då.

IBLAND ÄR DET SVÅRT MED MÄNNISKOR SOM HAR INTE  DEN BITEN I SIG, ,som är naturligt för vissa människor att hjälpa till och är inte ens rädd att göra det, genom att de älskar att hjälpa till då.

Men varför måste människor vara så olika människor. Och ibland är det mest naturligaste, att hjälpa varandra om någon faller väldigt illa och måste ha extra hjälp då. MEN MÄNNISKOR ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA VARANDRA, och ibland är det extra viktigt att hjälpa varandra när de står inför olika problem, att stötta varandra ,är bland det viktigaste att göra ,genom att ställa upp på varandra. DET ÄR RIKTIGT VÄNSKAP OCH SAMARBETE,genom att ställa upp när de får kris då.

Men det finns människor som har jättestor problem, att ställa upp, SOM FÖR ANDRA DET MEST NATURLIGASTE ATT GÖRA DET NÄR NÅGON FALLER ,att gå in och hjälpa till då.

Men människor är väldigt olika människor. Det finns människor som älskar att ställa upp om någon faller och får problem, genom att de inte är  rädd att hjälpa till när de ser problem med dem, GENOM ATT STÄLLA UPP PÅ VARANDRA ,är bland det viktigaste att göra när människor lever ihop eller bara vänner ,att vara vaken när någon får problem, att lätta upp problem ,genom att hjälpa till när någon fått jättemycket problem då.

Men synd att människor är olika ,att kunna se signalerna när någon måste få extra hjälp, SOM ÄR VIKTIGT ATT LÄRA SIG SE SIGNALERNA, genom att hjälpa varandra när någon fått problem genom olika saker ,att stötta varandra genom att hjälpa varandra, är bland det viktigaste att göra när någon fått problem då.

Men tyvärr är vi väldigt olika människor som vill ställa upp genom att mycket folk kan dra sig undan när de ser problem eller vill inte ta i biten, SOM SKULLE GÖRA DEM EXTRA LYCKLIG OM DE HJÄLPER TILL när de måste ha hjälp, genom att ställa upp på varandra, är bland det viktigaste att göra. Och ge glädje ,genom att lysa upp dagen för dem som måste ha extra hjälp.Genom att ge glädje och kärlek ,som är bland det viktigaste att göra när någon mår inte bra ,genom att lyfta dagen och hjälpa varandra när någon sitter i knipa ,genom att ställa upp på varandra då.

Men människor kan vara olika genom att de vägrar att hjälpa till ,även om de ser problem genom att glädja dem när de har problem genom att hjälpa varandra ,SOM GÖR LIVET MYCKET BÄTTRE och speciellt mycket enklare att leva, att hjälpa till när någon fått kris då.

Men så enkelt är det inte genom att en del människor vill inte ta i problemet när de skulle behöva det när någon faller. Och måste ha extra hjälp att hjälpa varandra, ISTÄLLET FÖR ATT FÄLLA KROKBEN PÅ VARANDRA SOM BLIR HELA TIDEN när de fått problem. Och måste få hjälp med det naturligaste och måste ha den hjälpen, genom att hjälpa varandra, som  verkar svårt för vissa människor att hjälpa till. Och ibland måste de göra det när det blir problem med större saker hjälpa varandra då .

Men varför är det så trögt att kunna glädja varandra som är bland det naturligaste att göra i svåra situationer. Och måste ha extra hjälp då. MEN SYND ATT MÄNNISKOR ÄR SÅ OLIKA MÄNNISKOR. Ibland måste de hjälpa till när det uppstår problem då.

IBLAND I JOBBET ELLER ANDRA SAKER folk måste ha extra mycket hjälp då. Men det är synd att vi är olika människor då.

3 reaktioner till “GIVANDE MÄNNISKOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.