REGERINGEN MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM

IDAG HAR VI EN REGERING SOM SKYDDAR MÄNNISKOR VÄLDIGT DÅLIGT IDAG.

Ibland kan människor blir sjukskriven och kan inte gå till sitt jobb då. Men brukar jobba som vanligt och är fast anställd hos dem. MEN BLIR PLÖTSLIGT SJUK ,och måste stanna hemma och det drar pengar en karensdag dag.

Men drar 2000:- kronor från henne då. Men plus drar 5000:- från hennes lön, GENOM ATT HON BLEV SJUKSKRIVEN och förlorade den månaden 5000:- kronor, genom att hon blev  sjuka då.

Men fick en lön på 15 000:- , istället för 20 000:- som är hennes månadslön varje månad,  FÅR HON 20 000:- till att kunna betala sin lägenhet som kostar 10 000;-. Eller andra saker då.

Men när hon blev sjukskriven ,fattas det pengar genom att hon får inte 100% SOM HON MÅSTE HA DÅ.

Genom att hyran är på 10 000;- och när hon blev sjukskriven,då fattas det pengar för henne genom att hon har en hyra på 10 000:- och många lägenheter kostar 10 000:-. MEN DET PROBLEM NÄR HON BLEV SJUKSKRIVEN genom att hon måste först betala hyran 10 000:-.

Vad har hon kvar då?

Ni kan räkna 5000:- har hon kvar då. Men lite bostadsbidrag ca: 700:- . Plus betalar ut litet bostadsbidrag och en hyra på 10 000:- ,SOM FUNGERAR NÄR HON INTE ÄR SJUKSKRIVEN DÅ. Men fick leva på 5000:- måste betala mobil och el eller annat då.

MEN DET ÄR REGERINGEN SOM SÄNKER MÄNNISKOR RAKT NER I BOTTEN ,genom att regeringen verkar inte fatta eller räkna när människor blir sjukskriven, att de måste ha 100 procent när de är sjukskriven ,genom att det fattas pengar för henne då.

Ibland kan inte människor rå för att de  blir sjuk. KAN ÅKA PÅ INFLUENSA ELLER ANDRA SAKER och drar 2000:- första dagen och sen får plötsligt en lön på 15 000:-.

Men ska folk ändå gå till jobbet och smitta ner människor ELLER GE 100 PROCENT ,istället för att ställa till mer problem för människor som jobbar. Men blir sjukskriven och kan bli långvarigt då. Men som tur var blev det inte långvarigt.

Men det måste vara något fel på regeringen, genom att det kommer upp nytt hela tiden, och för ett tag sedan fick en annan person problem ,och fick bara ut 7000:- från sjukskrivning. OCH MÅSTE  HA 100 PROCENT SÅKLART ,SOM NORGE BETALAR TILL FOLK.Men svenska regeringen är skum ,och fruktansvärt när man ser hur de sitter och styr ,och har inget koll på människor när de inte fattar ,att de måste få 100 procent för att kunna klara sig,annars måste andra hjälpa till.

Men ska vi ha det såhär?

Nej det är inte meningen att svenska folket ska ha det såhär illa när de blir sjukskriven då ,och andra måste betala det ,REGERINGEN SKA BETALA DÅ. Då är det något fel att den som är sjukskriven måste gå till andra när det fattas pengar.

GENOM ATT DE BETALAR INTE UT 100 PROCENT,då måste regeringen sätta sig ner och börja hjälpa människor då

100 procent när människor är sjukskriven OCH VARFÖR KAN NORGE HA DET SÅ Men de är bra på mycket norska folket ,genom att de hjälper människor på ett annat sätt än vad vår regering gör nu. Det är oacceptabelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.