IDAG KOM ÄRKEÄNGELN SANDALFON ARCH WINGS ÄRKE VINGAR PÅ BESÖK

Idag vaknade upp och tänkte, och kände att jag måste få prata med GUD eller någon GREAT MASTER eller ÄRKEÄNGLARNA KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE ,VINGAR MEN ÄR 5 METER LÅNG OCH MÄKTIG ,att någon svarar mig, genom att jag är fruktansvärt rädd ,och mår dåligt att bo så fel som jag gör nu. Galet och fel för mig .Som blev när GUD måste välja ut en PROTECTION till mig, genom att Kewan min tvillingsjäl PROTECTION har inte kommit till mig. VÄRLDENS SÄMTA VAL. MEN ÄR SÅ ARG PÅ HANS TOK. Och då har GUD måste ta fram en annan, så länge innan han kommer då. Och måste skydda mig och hjälpa mig, och börja skriva från GUD . HAN KAN INTE SKYDDA MIG. VILL INTE HA SAMARBETE MED HAN. JAG VÄLJER SJÄLV DET SOM ÄR SÄKERT FÖR MIG.

Han öppnade hjärtat på honom ,genom att jag måste ha hjälp nu. Sitter tillsammans med PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpgMen hör i huvudet Sandalfon ,men tänkte ATT JAG FÅR PRATA MED ÄRKEÄNGELN ,ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS  SANDALFON då. Men det var länge sen jag pratade med honom ,GENOM ATT DET HAR VARIT MYCKET ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL SOM ÄR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. 

Men efter ett tag hör jag en knackning i golvet , men har ärkeänglarna börjat knacka nu? GENOM ATT JAG VET ATT DE KAN INTE DET, utan från andevärlden brukar knacka på golvet eller fönster , som jag gillar inte så mycket då. Men hörde idag en knackning i sovrummet då. Jag hör alltid knackningar om de måste prata med mig.

JAG HAR KOMMIT PÅ VEM SOM LÅTER KNACKAR GUD FÖLJER MIG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 49293881eccef0e13bc1cd179fa191b7.jpg

Jag hörde förra veckan en knackning i sovrummet en knackning i golvet. Men jag kände jag får vänta och se ,vem som vill prata med mig. HUSET LEVER OM NÄR JAG BOR DÄR. 

Men plötsligt ringer min äldsta dotter Nathalie då. Mitt barnbarn Emilia är känslig och känner av ,och blir orolig när de har flyttat, och känner i lägenheten en massa då. Men det var hennes döda farmor ,som ville prata med hennes  barnbarn då. HON FICK RÅD AV MIG. 

Men kände även att ärkeänglarna var med och Great master. Hon fick så mycket ledning från farmor först, och sen från dem. HON FÖRSTOD ALLT, VAD HON MÅSTE FÅ HJÄLP MED DÅ. Hon har flyttat, och bor nytt nybyggt, och då är det ljus energi där. HON FICK LEDING FRÅN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR SÅKALRT.

Men jobbar så när tar in dem. Farmor som vill prata med henne. Men är död och vill nå henne. Men allt blev bra när reder upp saker och ting. Ibland då kommer Great master. MEN BÄSTA RÅD FRÅN DEM. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4167ae844ab933ddf8903fe68540072.jpg

ÄRKEÄNGELN SANDALFON ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR HAR TAGIT AV SIN KLÄDSEL, som jag målade med honom. Nu visade han sitt rätta jag, som han ser ut då. ALLA ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ÄR 5 METER LÅNG.

Med jättestora vita vingar, SOM SANDALFON STRÄCKER UPP MOT HIMLEN DÅ.. Han hade ljusblå kläder och tunn vackert tyg. Han har kläder ,som täcker honom. Vit hud och ljust kort hår. Håret räcker ned till nacken på honom. Men Hans armar är bararmad. Han har guld kanten runt halsen .

Det är saker som gått fel för mig ,som jag håller på att rätta till nu. Jag får reda upp allt som blev fel för mig , GENOM ATT GUD SÅG ALLT. Och nu måste jag reda upp med människor ,som har blivit fel och plus min dåliga hjälp.

Genom att jag hamnade här, som skulle haft kvar min bostad såklart. Jag fick mycket healing när min PROTECTION dök upp ,och skulle haft mycket mer hjälp av honom.

HAN HAR ENORM HEALING VÄRME. Jag vet vilken enorm kraft han har då. Han hann en bit och rättade till mitt bäcken ,genom att jag föds med fel då.

Jag har varit till läkaren, genom att jag har fel och fått ont ibland. Har röntgenbilder på ryggen och mitt bäcken och benen. Och läkare såg mitt bäcken som hade stora problem. Men har diskbråck som gör inte saken bättre för mig då. Men även skolios. Läkaren i Stockholm frågade om jag brukar ramla ibland? JA, men tänkte inte att det kommer därifrån utan bara snubblade av olyckshändelse då. Nej, utan hade fel i nacken att det var glapp där. MEN  PROTECTION  ,HAN HJÄLPTE MIG MED NACKEN. Jag fick healing av honom ,genom att jag hade problem med nacken. Det tar lång tid när han jobbade med mig då. Jag fick ligga länge att få healing då. JAG ÄR BIG PROTECTION SOM MÅSTE SKYDDAS HJÄLPER MIG. 

Han började med mitt BÄCKEN .SOM MIN PROTECTION bara drog ihop musklerna runt mitt bäcken då. Såg han tog sina händer från fyra sidor där musklerna hängde löst då. Han tar bara sina händer, och för ihop mina muskler då. Jag ser hur han för ihop mot bäcken. Men ligger och har ont i flera timmar 9 timmar. Men ibland var smärtan olidlig när han höll på att ge healing då. Det kändes som ström genom kroppen. Genom att det kändes som kittlande känsla. Svårt att förklara. Men fick sen värme som jag älskade så mycket ,och det längtar jag till när han höll på med mig DET VAR EN ENORM HETTA OCH VÄRME OCH KÄRLEK. JAG KÄNDE MIG INLINDAD I KÄRLEK. Det var inte bara bäcken, utan annat bland annat ryggen fick jag lite hjälp med då . Men måste få mycket mer hjälp då. Jag låg i 11 timmar och fick healing. Men måste dela upp det.  Det gör ont.

Han kunde sitta och vrida mina ben och höfter ,genom att han kollar vilka fel jag hade. Såg foten åkte åt andra hållet då. Men även fötterna höll han på med.Han höll  även på med mina armar då. GENOM ATT HAR FEL I  KROPPEN DÅ.

Men  blev bra i bäcken och lite annat då. Men är så arg och besviken ,genom att jag fick inte all hjälp då, som jag  väntar på då.  Måste leva i lugn och ro, genom att få hjälp med min kropp då. JAG ÄLSKADE ALLT SÅKLART, GENOM ATT JAG VET VAD HAN KAN. Han kollade igenom hela min kropp ,det var underlivet och så mycket annat ,som jag måste ha hjälp med då.

Jag minns jag blödde näsblod ,men han stoppade det på en gång genom att jag var trött och har lite energi. Jag blödde flera gånger ,MEN HAN STOPPADE DET FLERA GÅNGER PÅ MIG. Jag brukar inte blöda näsblod.

Men att bo här ställer till stora problem om jag får ont ,genom att han kan inte hjälpa mig när jag bor här. Jag måste ha mycket hjälp, men under tiden kan jag inte få hjälp längre, och får ligga och ha ont ibland, som jag är så arg på nu NÄR JAG FICK  SÄMSTA HJÄLPEN ,ATT RÄDDA MIN BOSTAD DÅ. Jag måste ha mer hjälp, genom att jag var inte klar överhuvudtaget då. Han delade upp healing genom att jag måste vila ibland. GUD sa, vi måste vänta och jag fick dela upp det.

Har jag ont får jag ha det, tills jag är klar här som jag är så arg på nu NÄR MAN FÅR VÄRLDENS BÄSTA HJÄLP ,då fick jag problem som måste ha den hjälpen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgJag har har problem när jag bor här ,och håller på bli tokig på allt, när jag vill ha hjälp att rädda allt, då får jag världens sämsta hjälp. MIN ÄLSKADE LÄGEHET MÅSTE JAG BEHÅLLA. 

Jag måste skriva och få mycket healing och andra människor ska se till mig ,genom att jag mådde inte bra från början, och måste börja rensa av mig, och får mycket healing och skriva då. DET VAR MIN UPPGIFT.

Jag och Anders måste lämna varandra, genom att båda gått som krigare ,och måste leva själv ,och rena av oss. Jag måste ha någon som vaktar mitt hem då. MEN ALLT HAR GÅTT JÄTTEBRA OM JAG HAFT KVAR MIN LOKAL DÅ. Jag har kunnat bott på loken och Anders i lägenheten då.

Jag fick stänga av mitt jobb när GUD dök upp, då var det bara att sitta och skriva från honom då. Han sa att jag har bara energi till ,att sitta och skriva från honom. GUD gick runt i mitt hem,men även bestämde hur det skulle vara på bloggen då. Han sa till mig ,att jag måste sitta och skriva jag och  PROTECTION VI SITTER IHOP..JAG ÄR BIG PROTECTION..

När jag ser vilken dålig hjälp jag fick , då ska man sova med ett öga vaket ,genom att rädda mig själv NÄR HAN VÄLJER UT EN PROTECTION .SOM FUNGERADE VÄLDIGT DÅLIGT, OCH HAMNADE HÄR, då har jag fått dålig hjälp att rädda min bostad då. Men när jag måste ha hjälp, då finns det ingen ,som hjälper till när jag måste ha extra mycket hjälp då. Men jag är vaken och hjälper till om någon har problem ,och kan gå emot om de gör fel mot någon då. Men nu skulle jag ha hjälp, men gick dåligt genom att jag hamnade här då.

Ibland önskade att jag bodde långt från finns människor ,genom att få vila och och vara ensam. Och leva och må bra ,och få mycket healing och glädje och kärlek ,SOM VAR BÄSTA TIDEN, JAG HADE MED ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER GUD PROTECTION SÅKLART

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.