ONÖDIGA KONFLIKTER

IBLAND HAMNAR FOLK I ONÖDIGA KONFLIKTER ,som gör saken ännu värre genom  att hamna i onödiga konflikter som händer ibland.

Och speciellt på Farmen är ett bra exempel på ,hur lätt folk hamnar i onödiga konflikter. FOLK PRATAR RUNT SOM ÄR FEL, istället för att prata med personen själv då. Genom att de går ofta runt människor och pratar om dem, istället för att prata på en gång med den person de retar sig på.

GENOM ATT MÅNGA BAKTALAR VARANDRA och många går inte direkt till person

Ibland måste människor sitta och prata ut när de mår inte bra, genom att kunna öppna sig ,och det stannar där OCH FÖR INTE DET VIDARE TILL PERSON DE GÄLLER DÅ ,utan stanna där, genom att inte föra det vidare till person det gäller då. DET SKA MAN ALDRIG GÖRA DÅ.De gav ett förtroende den pratar med ,genom att folk kan även må dåligt när de är med på Farmen då. Folk sitter i en svår situation när de går med på Farmen. Men olika folk de möter där, som kan skapa en massa problem med folk ,och vill bara lätta sitt hjärta om just den personen då.

FÖR ATT GÖRA TIDEN PÅ FARMEN MER KUL HJÄLP VARANDRA DÅ,och låt de få prata ut när det uppstår problem, genom att folk känner så olika ,kan älska den personen. Och en del älskar inte den personen då. Men för att ha det lugnt ,prata inte runt till den eller den, och ska ni prata om problem ni känner låt det stanna där,genom att hålla lugnt där. Folk måste kunna prata om de känner om den personen men sen stannar det där. Men mycket folk pratar runt hela tiden och blir bara en massa osämja och bråk då. Hjälp varandr när ni är på Farmen, och kan ni inte en del saker, men hjälp varandra såklart. Ni är olika såklart då. Men den är bra på den saken, och den på den saken då. 

Genom att de gick in i ett förtroende och då stannar det där, genom att slippa förstöra för människor de gäller, GENOM ATT KUNNA PRATA I FÖRTROENDE MED VARANDRA och det stannar där och för inte vidare, genom att hålla lugnt runt sig, genom att slippa skapa onödiga konflikter, som blir då när någon går runt och pratar om de kände då, genom att alla har rätt att känna och tänkte om olika saker då.

JAG GÅR ALDRIG RUNT OCH PRATAR SOM DE GÖR, genom att då skulle de bli problem då. Mina barn kan berätta för mig olika saker om sina syskon, genom att de kan vara sur ibland på varandra. Men jag för det aldrig vidare till den personen då, GENOM ATT DET STANNAR HOS MIG ,OCH FÖR ALDRIG VIDARE, genom att hålla lugnt då. Jag vill ha lugn i  familjen då. Men jag för aldrig vidare om folk kontaktar mig såklart. Folk ska inte gå runt och prata om människor ,utan då får de prata med personen de gäller.

ALLA HAR RÄTT ATT ÖPPNA SIG VAD DE KÄNNER VAD DE TYCKER och då stannar det hos mig ,genom att skapa onödiga konflikter ,som blir om folk för vidare till andra då. Som farmen är bra på att föra vidare då. DÅ BLIR DET KONFLIKTER MELLAN DEM.

Det är så mycket folk som gör så mycket fel .när de sitter och öppna sig om problem de känner, att de för det vidare om den personen pratar om då. De får reda på det då. Det kan skapa onödiga konflikter, som en del kan hamna i ,och kan bli så ovänner med varandra, GENOM ATT DE SA LITE HUR DE KÄNDE ,OCH DÅ STANNAR DET DÄR ,genom att alla har rätt att tycka och tänka utan föra vidare.

”Den sa det, och den sa det om dig ,och hon tycker så, och han tyckte så. Och han sa det om dig ,och hon sa det om dig.”

Men så är mycket folk utsatt för OCH FARMEN ÄR ETT TYPEXEMPEL ATT PRATA BAKOM RYGGEN PÅ VARANDRA ,och den säger det, och den sa det, kan två sitta och prata om personen, som var inte närvarande då ,och kunde inte försvara sig då.

Men även att den ena person ska hålla tyst, genom att hon eller han pratar i förtroende till varandra. MEN SÅ FUNGERAR INTE FARMEN ,UTAN BARN I SANDLÅDA ,OCH SITTER OCH SLÅR PÅ  VARANDRA DÅ,genom att de springer på en gång och skvallrar för varandra, att den säger så om dig, genom att de hade pratat i förtroende till varandra.

Genom att mycket människor får prova på gamla tidens arbete, hur livet var i Sverige på den tiden då. Det är väl mer kul ,att jobba ihop och lära sig om det, och samarbeta med varandra om det. Och ha kul, istället för bråk hela tiden ,genom att det är tufft att hamna på farmen, men samtidigt lärorikt då. SAMARBETA BRA IHOP OCH HJÄLP VARANDRA DÅ.

Men höll dåligt ,genom att de pratar om varandra, istället för att vara tyst, genom att de skapar onödiga konflikter, ”den sa det om dig, att du gjorde det”, genom att det blir bara problem då, och stora konflikter, som mycket på Farmen håller på med då, även om det är en tävling. Men folk kunde bättre samarbeta, än skapa onödiga konflikter och bråk, GENOM ATT FOLK GÅR I MELLAN OCH ÄR INTE TYST DÅ.

VÅR SYN PÅ ONÖDIGA KONFLIKTER, som blir bara problem av då, genom att kunna känna förtroende för varandra ,när de sitter och pratar med varandra i förtroende ,och då stannar det hos den de sitter och pratar med då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.