VARDAGA

IDAG FINNS DET MYCKET ARBETEN DÄR FOLK FÅR JOBBA OCH TA HAND OM ANDRA MÄNNISKOR när de blir sjuk, och måste ha extra hjälp, som mycket folk jobbar med idag. Det finns olika inom vården ,och mycket tyngre vård och mycket vård ,som är lättare vård för dem som jobbar inom vården då.

Men ibland fungerar det inte för människor ,som söker dit och ska jobba med det, och har ibland inte så många val då, än att söka inom tyngre vården. Och mycket folk jobbar med det idag, som fungerar på en del ställen.Men inte på en del ställen, som personalen och ledningens beteende, som ska se till människor när de jobbar där. Men alla ställen ÄR INTE SÅ BRA ATT JOBBA PÅ ,OCH VARDAGA ÄR INTE ETT BRA STÄLLE ATT JOBBA PÅ DÅ. 

Det är ett ställe ,SOM KAN UTNYTTJA MÄNNISKOR REJÄLT,som Vardaga gör då, genom att inte sköta om sin personal ,som en del kan halka på, ATT DE KAN ÄVEN TA BORT PASSEN DE SKULLE HAFT, genom att de kräver att de ska jobba ,fast de är sjuk ,och även hotar dem om de är sjuk.Och hotar med att stänga av dem som är sjuk. Och kan inte ens gå till sitt jobb när de är sjuk ,utan är sjukskriven och har magsjuka och spyr och när människor är sjuk och spyr ,då kan de inte gå dit såklart, som de kräver då.

Genom att de tar bort passen ,och blir utan pengar ,fast de har sjukskrivit sig och anmält till försäkringskassan och Vardaga, och är sjuk, och kan inte komma till jobbet ens ,när de spyr hela tiden och åkt på magsjuka.Som kan ta om ,som de verkar inte fatta ledningen ,som anställer dem, att magsjukan kan ta om, genom att de äter för tidigt, eller blir smittat av andra människor, och blir jättesjuk och pyr. Och kan inte ens gå ut genom att de måste även sitta på toaletten, genom att magsjuka tog hårt på den som jobbade där.Men tog bort passen och blev nästan avskedad ,och kan inte gå till sitt jobb, och smitta andra människor ,som de kräver Vardaga, att de ska gå till sitt jobb ,fast de är sjuk och kräver till och med det, SOM ÄR OMÖJLIGT ATT UTSÄTTA ANDRA MÄNNISKOR SOM JOBBAR DÄR. Och de ligger även sjuka människor som är sjuk där, att de måste stanna hemma såklart.

MEN DET HANDLAR OM PERSONALBRIST HOS VARDAGA, genom att de har lite personal ,som jobbar där. Och då ringer de inte in människor ,som kan ta passen när folk är sjuk ,utan tar inte ansvar för sin personal överhuvudtaget då, utan utnyttjar människor som jobbar där, genom att de kräver att människor ska gå dit, fast de är jättesjuk, och tar sig inte utanför dörren ens, utan sitter på toaletten och plus spyr ,och hela kroppen är upp och ner för dem. Och är sjuk igen ,och de tar hand om magsjukan, ,som är vanligt bland folk ,att den kan ta om igen.

Men inte hos Vardaga fattar inte det ATT MAGSJUKAN TAR OM ,och kan vara så sjuk och kan inte ta sig från sitt hem ens, utan ligger i soffan ,eller sängen tar sig inte längre ,utan mellan soffan och sängen ,genom att magsjukan har tagit hårt ,och kan inte träffa folk ens, genom att de kan bli smittad, om de går ut för tidigt. Och kan smitta människor om de ska lyssna på dem ,att de måste komma till jobbet ,fast de är jättesjuk ,som kan stöka till för personalen ,och för boenden där, som Vardaga inte fattar då ,utan kräver att gå dit. Och tar bort passen från dem, genom att de anser att de kan ändå gå dit då.

Men folk ska såklart inte jobba med sådana människor när inte Vardaga kan ta hand om sin personal. Det är inget ställe för människor .att jobba på genom att de tar bort passen och vad händer då, som de verkar inte fatta .vad som händer med dem? Som ska leva på sitt jobb, och har hem att betala och annat  betala. Men Vardaga gör som de vill med mycket personal. OCH FOLK SKA INTE SÖKA DIT OM NI VILL BLI UTFATTIG SÅKLART ,genom att ni blir utan lön när de plockar bort passen från er. Folk måste även leva och betala hyra och mobil och el och bredband som vardaga har glömt bort ,hur ska de kunna betala sitt uppehälle då?????? Ska de gå och låna ,som vardaga älskar att personalen gör struntar i folk, genom att det finns människor som har inte den ekonomin ,som ni har som sitter på hög lön ,men gör rätt för den, som ni har inte gjort alls sen ni tog hand om stället då. BARA UTNYTTJAR FOLK ,OCH FOLK FÅR SLITA UT SIG DÅ. GÅ OCH LÅNA NÄR DE INTE BETALAR UT LÖNEN ,GENOM ATT VARADA ÄR DET SNÅLASTE STÄLLE SOM FINNS DÅ.

och vad händer då ni får ingen lön som ni ska leva på då?

Folk kan sjukskriva sig hur länge de vill, om de vill, genom att de ringer till försäkringskassan, och sen till jobbet då. DET ÄR VARDAGA ANSVAR ATT TA IN NY PERSONAL, som de har lite av. Och då får andra lida när de är sjuk, då är de sjuk och måste vara hemma, och ingen ska jobba där ens när de behandlar sin personal så fel. De ringer inte ens och hör, hur mår du och hoppas att du mår bättre snart när du är så sjuk. Men inte ett samtal eller mejl ,och frågade, hur mår du, utan Vardaga plockade bort passen, istället för att acceptera att de är sjuk ,och kan inte gå dit då. MEN PERSONALEN PRATAR ÄVEN SKIT OM VARANDRA, SOM EN STÄLLEN GÖR, OCH ÄR ÄVEN VÄL KÄNT ATT DE HAR FOLK, SOM PRATAR BAKOM RYGGEN PÅ FOLK DÅ. 

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN INGEN SKA SÖKA DIT GENOM ATT DET ÄR OHÄLSA FÖR PERSONALEN DÅ. DET HANDLAR OM ATT SAMARBETA DÅ. 

Men flesta har mött på olika avdelningar på sjukhuset, men även inom äldrevården att en del ställen är fruktansvärt att jobba på ,och en del slutar då. Men på en del ställen kan personalen prata en massa skit om folk ,som jobbar där. Kan sitta i fikarummet och prata om den personen ,som inte hör vad de säger om den personen då. Men den som hör allt går ut från fikarummet, då pratar de skit om den som gick ut från fikarummet då. MEN DET HÄNDER PÅ EN DEL STÄLLEN ATT FOLK KAN ÄVEN MÅ DÅLIGT NÄR DE ARBETAR DÄR när de hör en massa skitprat om den ena en den andra ,att den gjorde så eller den är så, men kolla på henne nu. Eller kolla på honom då.

MEN VARFÖR HÅLLER NI PÅ SÅ genom att hjälpa varandra att samarbeta där ni jobbar då, istället för att sänka varandra ,och prata en massa strunt om folk, istället för att göra arbetet mycket bättre, och folk kände sig glad när de jobbar där. Men många ställen har det här ,att kvinnor kan inte hålla tyst, utan måste utsätta folk som jobbar där. Men det är så ohälsa för människor, som arbetar där genom att de vet när de stänger dörren till fikarummet, så prata de skit om henne eller honom, som gick ut från fikarummet då. Men Sverige har haft mycket problem med det, genom att folk älskar att sänka varandra ,som det ser ut, istället för att hjälpa varandra istället för skada folk ,så de mår dåligt då. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET GENOM ATT FOLK BLIR SJUK ATT JOBBA DÄR. 

MEN MÅSTE RINGA IN EXTRA PERSONAL OCH ACCEPTERA ATT DE ÄR SJUK, och kan inte komma på några dagar då, genom att den som är sjuk är sjuk ,och kan inte gå dit när de ligger i sängen och är sjuk ,och sitter på toaletten i omgångar och spyr. Och  hela magen är i uppror ,som de inte accepterar. De kan till och med smitta sjuka  människor som bor där ,och plus personalen kan bli sjuk om inte de stannar hemma från jobbet då. MEN VARDAGA VILL SNÅLA PÅ PENGAR OCH PERSONAL SOM JOBBAR BAKLÄNGES DÅ. Det är bättre att personalen får stanna hemma då. Istället för att de kommer sjuk till arbetet då. Låt sjukdomen rida ut då. Personalen förlorar pengar hela tiden då. Måste rida ut sjukdomen ,och gå när de är frisk genom att det blir så mycket  förlorade pengar då. Men Vardaga kan spara genom att låta sjukdomen rida ut, annars tar en del sjukdomar om då. MEN ÄVEN TA HAND OM SIN PERSONAL. ANSTÄLLA EXTRA PERSONAL, OCH TA IN MER PERSONAL OM DET HAR MYCKET ARBETE DÅ. Annars sliter folk ut sig då. 

Men ingen ska jobba på Vardaga när ledningen inte kan ta hand om sin personal på rätt sätt ,då ska folk inte ens söka dit ,när de tar inte in personal när de är sjuk, genom att till och med plockade bort passen. OCH DE KÖR MED PSYKISK MISSHANDEL, SOM HAR DEN SYNEN PÅ MÄNNISKOR.Och ställer till problem för dem, att de blir utan pengar .som även ska leva och bo. som alla i Sverige måste göra, äta och bo och betala viktiga räkningar Mobilen och El och hyran andra de måste betala då.

Men ingen ska se åt jobbet som inte tar hand om sin personal ,och tar in extra personal när de ringer och är sjuk ,då är det deras ansvar att ta in personal då, genom att de är sjuk. VARDAGA HAR SÅ LITE PERSONAL OCH PENGAR ,DÅ SKA DE SÄGA UPP VARDAGA när de inte har råd att ta in personal då, genom att de kan inte sköta hälsan på på personalen. Och folk som är sjuk som bor där ,och tar hjälp av dem varje dag, då får även de problem när de inte kan ta ansvar för sin personal då, som Vardaga är dålig på att göra då. Och det är Östersund ,som har köpt in Vardaga, som kan inte ta in extra personal när folk är sjuk ,och kräver att folk ska gå dit när de har magsjuka och spyr ,och sitter på toaletten hela tiden. De kan inte ens gå utanför dörren ,genom att de är sjuk och till och med tagit om magsjukan, som kan bli när man är för snabb att äta eller blir smittad, som är väldigt vanligt att magsjukan kan ta om. Och speciellt när folk jobbar bland äldre människor, som magsjukan kan till och med gå runt ett tag, GENOM ATT PERSONALEN SKÖTER DE INTE OM DÅ NÄR DE INTE FÅR STANNA HEMMA, och hotar att stänga av dem när de har fått en tjänst där då. Men Vardaga tror att magsjukan inte tar om som alla vet att den kan ta om när man äter för snabbt eller så missköter sig på annat sätt då. Folk kan komma med magsjukan kan inte hjälpa det. Men det är nog det enda stället ,som påstår att magsjukan tar inte om ,och det var det dummaste vi hört då. MEN VI FÖRSTÅR INTE VARDAGA, SOM VERKAR INTE KUNNA DEN  BITEN MAGSJUKAN att den tar om när folk är för snabb att äta ,eller annat att den tar om är inget konstigt alls ,som Vardaga såg inte alls, men första gången vi har hört det.

Men folk ska inte ens gå ut ,när de har magsjukan genom att den kan smitta fler då. Men Vardag har inte läst på OM DEN SJUKDOMEN MAGSJUKA DÅ. FOLK KAN DEN BITEN MAN TROR ATT DET ÄR ETT SKÄMT. HAR VÄL ALDRIG HAFT BARN I SKOLAN.

MEN DET ÄR KLART ATT DE MÅSTE LÄMNA VARDAGA ,att de går inte jobba på stället när de tar inte ansvar ,och ringer in extra personal såklart,som på andra ställen gör ,när någon är sjuk,genom att ingen kan gå till ett jobb för tidigt ,när magsjukan är igång då.

Det handlar om såklart att respektera varandra när någon är sjuk

12 reaktioner till “VARDAGA

 1. Online casino games are fast gaining popularity in the majority of the western land.
  Now people are simply addicted to to gambling online as end up being fun, legal
  and worthwhile. Most online sites offer an amazing array of internet gambling games.
  One can possibly choose from the vast range and locate one that will fit them the perfect.
  The stakes are clearly outlined, so there isn’t an chance of shooting although
  this. Some sites have specific online hold ‘em game which are easy and generally less drawn out.
  These games do not need a lot of thinking and racking of your energy brains along with mostly easy and are slightly toned down versions of this actual
  online application.

  There a wide range of online casino web sites that tell you to deposit a little amount of cash to
  beginning and to join. But with no download slots you never must worry a considerable amount.
  There is no must put any smackeroos. You are able to just
  start online game and access the winning thing.

  Online slot games are simply a fun choice for those that do not
  have heaps ofcash. Salvaging a relatively secure pick.
  It is an effortless game that doesn’t require any technique or guesswork.

  Possibilities not any ”slot faces” like usually are poker is faced with.

  Reading the rules, learning the specific casino terms, selecting significance game perform online and taking under consideration your intuition are finest key
  tricks that can be used november 23.

  If you approach the online casino gambling as some way to live, then you sure
  in order to hooked. You’ll want to not to pay
  a regarding bucks on betting than you may spend eliminate.

  If you feel sorrow expending bucks may become is lost, then you may need
  to not spend it to take chance.

  Reload bonuses are an awesome surprise when you’ve been a repeat
  customer at a web-based casino. Occasionally you may log in to find
  you’ve got a special poker code just because it is a
  holiday, or for no reason at all (other than to encourage a person to keep playing).

  These are typically small, but every small amount helps.

  New players may pick out the game a little difficult.
  This particular really is due on the different associated with bets.
  Speculate online casino craps offers player with the ability to use out different bets,
  may see which wagers work more favorable for these kind of people. http://viztuit.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.minds.com%2FDelineroth%2Fblog%2Fproper-and-valuable-knowledge-about-ntc33-download-926719252026912768

 2. Online casino games are fast gaining popularity in the majority of the western land.
  Now people are simply addicted to to gambling online as end up being fun, legal and worthwhile.
  Most online sites offer an amazing array of internet gambling games.
  One can possibly choose from the vast range and locate one that will fit them the perfect.

  The stakes are clearly outlined, so there isn’t
  an chance of shooting although this. Some sites have specific online hold ‘em
  game which are easy and generally less drawn out.
  These games do not need a lot of thinking and racking of your energy brains along with mostly easy and are slightly toned down versions of this actual online application.

  There a wide range of online casino web sites that tell you
  to deposit a little amount of cash to beginning and to join. But with no download slots
  you never must worry a considerable amount. There is no must put any smackeroos.

  You are able to just start online game and access the winning thing.

  Online slot games are simply a fun choice for those that
  do not have heaps ofcash. Salvaging a relatively secure pick.
  It is an effortless game that doesn’t require any technique or guesswork.
  Possibilities not any ”slot faces” like usually are poker is faced with.

  Reading the rules, learning the specific casino
  terms, selecting significance game perform online and taking under consideration your intuition are finest key tricks that can be
  used november 23.

  If you approach the online casino gambling as some way to live,
  then you sure in order to hooked. You’ll want to not to pay a regarding bucks on betting than you may spend eliminate.

  If you feel sorrow expending bucks may become is lost,
  then you may need to not spend it to take chance.

  Reload bonuses are an awesome surprise when you’ve been a repeat
  customer at a web-based casino. Occasionally you may log in to find you’ve
  got a special poker code just because it is a holiday, or for no reason at all (other than to encourage a person to keep
  playing). These are typically small, but every small amount helps.

  New players may pick out the game a little
  difficult. This particular really is due on the different associated with bets.
  Speculate online casino craps offers player with the ability to
  use out different bets, may see which wagers work more favorable
  for these kind of people. http://viztuit.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.minds.com%2FDelineroth%2Fblog%2Fproper-and-valuable-knowledge-about-ntc33-download-926719252026912768

 3. Simply desire to say your article is as surprising.
  The clarity in your post is simply cool and i could assume you’re
  an expert on this subject. Fine with your permission let
  me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 4. Snow-covered Mt. Hood looms over me all the way. A part of Mt.
  Hood’s visual power is derived from its solitary standing as the one large peak in the space.

  While other massive mountains, comparable to these in Colorado , seem to have other
  peaks of comparable measurement close by, Mt. Hood rises as a solitary 12,000-foot giant amongst 6,000-foot midgets.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.