ARBETE


IDAG ÄR MYCKET ARBETSLÖSA MÄNNISKOR OCH HAR
SVÅRT
att få jobb. Och speciellt arbeten de helst av allt vill ha. Men måste gå långa skolor för att kunna jobba där, genom att det krävs att folk läst länge. Och har mycket skolor bakom sig, för att ta jobb de helst vill jobba med då.

MEN DET FINNS PRAKTISKA MÄNNISKOR, som kan ha svårt att läsa och gå den skolan. Men har svårt att gå skolor ,genom att de är mer praktisk lagd då ,som kan halka på det, genom praktiska människor fungerar på annat sätt ,än människor som sitter och läser långa skolor.

Praktiska människor lär sig genom att börja på ett ställe och jobbar sig upp, GENOM ATT DE LÄR SIG PÅ PLATSEN ,där de kan lära sig från A till Ö, genom att klättra inom yrket de strävar efter, genom att lära sig på platsen de är på då.

Det finns mycket ställen de kunde jobba på, genom att utbilda sig på platsen, genom att de är praktiskt ,och då lär de sig på stället då. Genom att börja på ett arbete där de måste , till exempel lära sig mer, FÅR DE UNDERVISNING PÅ STÄLLET ,genom att de får göra jobbet och undervisas från dem, genom att de lär sig hur det fungerar på stället.Och de undervisar dem och får  lära sig på platsen ,och få börja från grunden. Och kan lära sig klättra längre upp, genom att företaget undervisar dem då

Men lär sig på platsen, hur allt fungerar ,och sen kan de gå längre inom företaget ,genom att praktiska människor kan ha svårt för långa skolor. Men lär sig på företaget ,som anställer dem, genom att de lär sig på stället, och kan börja från grunden och klättra uppåt då. MEN FÅR UNDERVISNING FRÅN FÖRETAGET ,genom att det finns jobb där de kan börja från grunden och jobba sig uppåt då.

DET ÄR PERFEKT FÖR FÖRETAGET ,MEN ÄVEN FÖR DEN SOM SÖKER DIT GENOMA ATT LÄRA SIG PÅ PLATSEN DE SÖKER TILL DÅ.

MEN JAG LÄRDE KÄNNA EN RESEBYRÅCHEF. Jag bodde i Göteborg på den tiden när jag lärde känna honom då. Han anställde folk ,som nyss hade gått ut skolan och sökte till resebyrån då. Men var så irriterad på alla ,som kom direkt från skolan ,genom att de trodde att de kunde allt inom resebyrån då. Folk hade gått en lång skola då. Men när de kommer till resebyrån ,och skulle börja arbeta där, då kunde de förstöra dyra resor för företaget då. Men hade gått en lång skola då. Men han kunde vara så irriterad på dem genoma att de tror att de kan allt, och gått en skola om resebyrån då. TJI FICK HAN DÅ DE FÖRSTÖRDE SÅ MYCKET RESOR ,SOM KOSTAR PENGAR FÖR DEM DÅ. Men säger att de kan allt då. Men hamnade i så mycket konflikter med dem då. Genom att han såg alla felen de gjorde ,men ta in det gick inte alls då. Han var så arg på folk, som kom direkt från skolan, har inte jobbat en stund inom resebyrån då.

MEN HAN BÖRJADE LÄNGST NER OCH JOBBADE SIG UPP SOM CHEF DÅ. Han börjar längst ner ,men han lärde sig mycket inom resebyrån ,som han såg folk som kom direkt från skolan kunde inte som han, genom att han kunde allt inom resebyrån genom att han jobbar sig upp då.

Folk lär sig om företaget då ,hur det fungerar och får undervisning på plats, som är bland det bästa när vi ser från oss ,HUR ENKELT FÖR FOLK ATT BÖRJA ARBETA SIG UPP. Men mycket arbeten är det så mycket skolor ,och då kan folk lägga av då ,men kan bli perfekt om de får lära sig på plat ,som resebyråchef fick göra då. Han såg så mycket fel på folk ,som inte hade lärt sig från grunden då.

MEN HAN TYCKER ATT DET BLEV BÄSTA DEN, SOM FICK JOBBA FRÅN GRUNDEN ÄN FOLK SOM KOM DIREKT FRÅN SKOLAN DÅ.

IBLAND ÄR DET ONÖDIGA SKOLOR 

4 reaktioner till “ARBETE

 1. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?

  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a
  tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and
  I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 2. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any responses would be greatly appreciated.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.