FÖRFATTARE – AUTHOR

IBLAND  TÄNKER INTE FOLK PÅ NÄR DE SER INTE SKILLNADEN MELLAN MÖRKER OCH LJUS när vi läser böcker utan sugs in i författarnas berättelser, som mycket folk sugs in i och ser inte om boken är ljus eller mörk då.

Det är samma med alla filmer folk tittar på, SOM HAR BLIVIT VÄRRE EFTER INGMAR BERGMANS FILMER ,där folk idag kan håna och skrattar åt hans filmer när de tar upp om Sjunde inseglet, när döden kom på besök och spelade schack med döden.

Folk har blivit härdad idag genom att de ser allt hemsk idag. Böcker eller filmer finns varken svart eller vitt idag. 

MEN VÄRLDEN SER UT SÅ IDAG.

Det var tidens skräck och tunga filmer, som Ingmar Bergman skrev och gjorde filmer av det. Men som kommer mycket FRÅN HANS MÖRKA BARNDOM, som folk fick se på bio och teven då. Men folk tittar fortfarande på hans filmer då.

Men det har blivit mycket värre efter Ingmar Bergman ,genom att mycket folk har läst Stephen King ,som har blivit film idag samma som Ingmar Bergman då. MEN HAR ETT  MÖRKER MED SIG DÅ ,som folk inte ser, att de sugs in i författarens mörker, genom att de har skrivit ner en massa mörker i boken och i filmen då.

26105

OCH STEPHEN KING ÄR BLAND MÅNGA FÖRFATTARE, SOM HAR SKRIVIT NER EN MASSA MÖRKA FILMER OCH BÖCKER DÅ. Jag har bara sett en del filmer, men aldrig läst en bok, genom att jag drog inte mot honom, som mycket folk gör idag. Och läser hans mörker ,som ingen kan se vad det ligger i böckerna ,och läser böcker , genom att folk upptäcker inte det när de läser hans böcker ,att de är mörka svarta böcker då.

Men det har kommit sjuka filmer ,som jag aldrig jag skulle kolla på då. MEN FRUKTANSVÄRDA FILMER SOM FOLK TITTAR PÅ. Det är sjuka människor som har skrivit en massa mörker ,som ingen ska titta åt folks mörker då. Och det har kommit så sjuka hemska filmer, så man undrar hur de tänker då. DET FINNS SÅ MYCKET VIDRIGA FILMER IDAG ,MEN FOLK ÄR SJUK, SOM SKRIVER DESSA BÖCKER OCH FILMER DÅ. Och Ingmar Bergman är barnmat med dessa filmer som är nu på modet idag.

Och många ungdomar ser fruktansvärda filmer som regissör har skrivit ner, så mycket mörker i filmerna. Och den ena värre än den andra filmen har kommit ut då. Men mycket sjuka filmer har kommit ut ,och kan bara räkna ut ,hur sjuk människor är som har skriver dessa filmer. DERAS INRE VÄRLD ÄR I UPPROR DÅ ,EN SJUK VÄRLD SOM VILL SKADA MÄNNISKOR. DET SKA FOLK TITTA

Men vi har en uppsjö av mörka böcker, GENOM ATT VI HÖRDE CAMILLA LÄCKBERG, som jag var lite intresserad av, att se vad hon skriver då. Genom att jag älskar att läsa böcker ,och älskar ligga och läsa böcker innan man somnar då. Men sett att Camilla Läckberg har blivit så populär bland människor ,och jag tänkte själv läsa en bok av henne.

När jag hörde att folk var så intresserad av hennes böcker. OCH JAG BÖRJADE KOLLA UPP VAD HON SKREV OM DÅ, genom att välja rätt bok för mig.

Men såg att Camilla Läckberg skrev deckare ,SOM JAG ÖVERHUVUDTAGET ÄR INTE INTRESSERAD AV DÅ. Men såg vad en del böcker handlar om då.Jag tänkte ibland ,vart får hon så mycket knäppa saker ifrån ,och hittar på så mycket hemska saker ,och så livlig fantasi, som hon verkar ha. Men att komma på det av en kvinna, det gjorde mig fundersam ,så mycket knäppa saker. Och bara mörker från en kvinna, som sitter och skriver så mycket skumma saker om mord, och söker efter folk genom att böckerna går ut på hemska mord. Jag kan inte räkna upp vad boken handlar om då. Hon har skrivit många böcker. Hon är populär bland folk ,som vill läsa allt mörker hon skriver ner då.

Men mitt huvud gick i gång, hur hon kan komma på så mycket hemska saker. OCH MÅSTE HA ENORM FANTASI när hon skriver sina böcker då. Jag gillar inte deckare då ,som hon skriver hemska mörka saker, och så livlig fantasi från en kvinna då.

Men idag fick jag svar på, vad allt kommer ifrån ,som hon som andra författare som sprider ut till folk idag .Att folk ska läsa henne mörker ,som även har sprids till andra länder då. Men jag fick svar på ,varför hon har så livlig fantasi Camilla Läckberg. HON  HAR EN PAPPA SOM ÄR POLIS ,OCH DÅ FÖRSTOD JAG ALLT VART HENNES FANTASI KOMMER IFRÅN.Och alla kan förstå, varför hon kommer på så mycket då. Genom att hon snappar upp mycket från barndomen ,som har blivit böcker idag. Och är en erkänd författare ,genom att folk verkar inte kunna urskilja, vad de läser idag .

JAG HAR DRAGITS MOT FANTASYBÖCKER ,som är inte bättre än Camilla Läckberg böcker ,genom att fantasy böcker ,som även har mycket mörker i. OCH HAR ÄLSKAT ATT LÄSA OM  BELGARION, och hela den serien av böcker om Polgara, som blev min favorit ,och har läst i omgångar dessa böcker. Jag fick tyvärr kasta dem när BIG PROTECTION DÖK UPP ,SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN.  Det kändes att kasta dem. Jag ville ha kvar min Polgara då. Men för han en massa mörker då.Jag har inte kasta allt nu. Det var för mycket mörker i böckerna då. Jag tänker inte på det själv, genom att jag älskar Polgara och Belgarion då. Jag sitter och myser och läser böcker efter böcker då. Jag försvann in i fantasins värld. EN HÄRLIG MEDITATION ATT LÄSA BÖCKER MAN ÄLSKAR DÅ. MEN MÅSTE LÄSA DEM SJÄLV.

JAG GILLAR INTE LJUDBÖCKER DÅ. Jag kunde köpa till mina barn ljudböcker ,som tillhör boken då. Men vill mysa själv, att läsa och ingen annan röst som läser åt mig då. Jag har sett att det har kommit mycket ljudböcker då. Jag vill gosa in mig själv i en bok ,och läser själv, hur de tänker och känner i bocken då. Jag har inte ens provat det genom att jag är osäker om jag gillar rösten när man ska lyssna på rösten då.

Men det var även mycket krig som alla fantasyböcker innehåller. Men jag verkar blunda och glömmer bort det. Men älskade Belgarion.MEN VET OM ,ATT JAG MATAR IN EN MASSA MÖRKER, som man upptäcker inte ,att böckerna är mörk. Det är samma med sagan om ringen ,har sett alla filmerna. Men inte läst böckerna. Jag började läsa sagan om ringen ,men kom inte så långt då. Jag var väl inte så intresserad ,eller så var det så gammalt språk då??? Men älskar fantasyböcker, men läst många böcker då. Men Belgarion blev min favorit då. Men kom inte längre, genom att jag älskade Belgarion och höll mig där, och drevs in i författarens mörker han skrev om då. Det är mycket krig i fantasyböcker. Men folk tänker inte på hur mörk böckerna är även jag var blind då. Men  älskar fortfarande  fantasyböcker, och filmer och böcker, men inte alla böcker och filmer gillar jag då ,men får inte läsa så mycket nu när jag sitter med GUD OCH BIG PROTECTION. MÅSTE SKRIVA PÅ BLOGGEN DÅ. 

MEN KOM EN ANNAN BOK HARRY POTTER , då blev det alla filmer jag såg. Och jag läste varje bok. Ibland kunde jag läsa boken först innan barnen läste boken då. Jag har inte tålamod att vänta då. Men speciellt när böckerna blev tjockare och tjockare böcker då. Böckerna var nästan 1000 sidor. Men ser inte att häxor och trollkarl tillhör en mörk värld ,där Harry Potter började på Hogwarts spännande varje gång. Jag följa Harry när han ska till och trolla, och blir en stor trollkarl på Hogwarts ,som har älskat att läsa om honom då.

MEN SER IDAG ,ATT BÖCKERNA BÖRJAR BLI MÖRKARE EFTER VARJE BOK ,OCH FILMERNA.Men kände när jag läste Harry Potter, att det var så framtiden såg ut då. Det var bara mörker i sista böckerna. Och man följer med när man börjar älskar Harry Potter ,genom att vara med alla trolleri han gör. Jag och Linn vi gick alltid på premiären när Harry Potter kom på film, och vi läste först böckerna och sen filmerna. Mina andra barn har varit intresserad av Harry Potter och gått på bio och även barnbarnen har hamnat med Harry Potter, genom att de följer oss genom att Harry Potter är speciell då.

Men vi kan även hamna i mörker när vi tänker inte på att vi drivs av kärlek, som många människor SUKTAR EFTER ÄKTA KÄRLEK ,SOM THE TWILIGHT SAGAN SAGAN BERÄTTAR OM KÄRLEK. Men ser inte den andra biten när folk törstar efter kärlek ,som Twilight sagan berätta om. Men är fylld av kärlek ,som är enorm vacker kärlek när Bella möter Edward ,som är speciell.

MEN FOLK GLÖMMER BORT DEN MÖRKA SIDAN, att han är vampyr och dricker blod ,fast från djuren äter han, och inte från människor ,som andra i filmen dödar människor då. Men Han sa till Bella ,jag är vegetarian och äter bara från djuren då.

687096Men jag har läst alla böcker Twilight sagan ,och alla böcker är fylld av kärlek, och glömmer bort ,att det handlar även om varulvar och vampyrer i hela filmen då. Men böckerna är speciellt att läsa  ,genom att man äts in i kärleken och varulvar och vampyrer försvinner, genom att allt är så vackert när hon skriver om kärlek, som människor och jag älskar att läsa om. VI SUGS IN I DEN ENORMA KÄRLEKEN DÅ. JAG GLÖMDE BORT TID OCH RUM NÄR JAG SATT OCH LÄSTE OM DEM. 

MEN BÖCKERNA ÄR SPECIELL, hur hon berättar om kärleken då. Men Bella hamnar mellan två männen Jacob och Edward ,som står mellan dem. Men alla vet vilket val Bella gör och gifter sig med Edward Cullen och får barn som var omöjligt då. Men även jag som många kvinnor med mig ,älskar att läsa böckerna om Bella och Edward Cullen och Jakob.

MEN DET FINNS ÄVEN ETT MÖRKER DÄR när det kommer mer och mer böcker om dem ,genom att folk har så lätt att glömma bort ,att det är varulvar och vampyrer i filmen. Men finns även bråk och krig mellan dem.

Det var Linn som berättade om böckerna och filmen. Men var lite bryd om jag skulle kolla på filmen ,och gå på premiären på The Twilight sagan, som jag hamnade på 2 sista filmerna. Jag hade lämnat mycket bakom mig genom att förr kunde man sitta och titta på mörka filmer tillsammans med Anders ,genom att han älskar att se allt ,OCH MÅSTE SJÄLV SÅLLA UR VAD JAG KAN SE OCH INTE SE.

Men lånade böckerna om The Twilight sagan OCH SEN VAR JAG SÅLD ,genom den vackra kärlek, som hon beskrev om författaren då. Bok efter bok läste jag och älskade läsa om kärleken. Hur hon beskrevs kärlek mellan dem. Han var en speciell man Bella hade mött på. Men att han var vampyr, försvann på en gång, genom att varken filmen eller böckerna visade något av det, jag tänkte på ,den gamla drakula då. Jag har sett lite av det. Men tänkte jag skulle hålla mig till ljusaste saker ,att läsa om eller filmer då.

Men föll pladask för, genom att boken och filmerna var så mycket kärlek i böckerna, som försvann, att de hade med mörka saker att göra då. DET VAR VAMPYRER OCH VARULVAR SOM FÖRSVANN FÖR MIG ,genom att jag älskade böckerna så mycket och tänkte köpa böckerna själv.

Genom att läsa böckerna igen och igen det brukar jag göra ibland när jag älskar böckerna såklart. Det blir ännu värre när hon skriver om kärleken, och krypa in i varje kapitel  ,som gjorde saken ännu värre för mig. Och skriver och pratar om kärlek i kapitlen. Och i böckerna blir det annorlunda, än på film när hon skriver så vackert, och hur fint, och vackert det var. MAN GLÖMMER BORT VAMPYRER OCH VARULVAR SOM ÄR DEN MÖRKA SIDAN I BOKEN. Det försvinner på en gång.

Jag lånade böckerna av Linn , men köpte aldrig böckerna som jag hade tänkt då ,utan köpte istället filmerna som har sett dem flera gånger då. Jag har kvar filmerna GENOM ATT JAG ÄLSKAR DEM, men vet att filmerna är mörk. Det är både ljus och vacker.

Men vet att de är mörka filmer ,med blandade av härlig kärlek i filmerna och böckerna då. Men allt är så vackert ,och jag älskade vackra kärleken i böckerna, som finns lite av idag ,genom att jag suktar efter äkta kärlek som The Twilight sagan skriver om. Och glömde det andra då,genom att jag älskade Bella och Edward Cullen och Jacob ,så allt försvann, att det fanns mörker genom att man blundar för det. JAG SUGS IN I KÄRLEKEN DÅ. Men hela familjen gjorde att man älskade filmerna och böckerna. Genom att allt försvann då ,och Edward pratade på ett sätt, att han visar mycket kärlek och respekt för Bella ,genom att han pratar på ett gammalt sätt ,och han respekterar Bella .Och visar så vacker och fin kärlek när han pratar med henne ,GENOM ATT HAN KOMMER FRÅN GAMLA TIDEN när människor respekterar varandra mycket mer ,än vad männen gör idag då. Allt är så vackert och fint, hur de beskriver kärleken till varandra. Han är speciell. Han skyddar henne, men sen kan de samarbeta och skydda varandra då.

Jag ser att världen har blivit lite galen ,när folk lever sig in i fantasyvärlden med varulvar och vampyrer idag. Folk lever så in i fantasivärlden, när folk kan till och med förstöra tänder, bara för att bli en vampyr då. Men det finns folk ,som lever över gränsen och testar till och med blod, genom att folk vill vara vampyr idag, men så tokig är folk idag då. Men världen börjar bli värre och värre, man undrar om mycket folk hänger kvar från filmerna callings familjen, att nu ska de vara vampyrer som dem, som är inte ens äkta då, utan fantasin från böckerna verkar slå över på en del folk idag, att nu ska de vara vampyrer, och till och med testar lite blod, MEN HUR KNÄPP ÄR VÄRLDEN IDAG.

MEN IBLAND KAN FILMER PÅVERKA FOLK SÅ SJUKT DÅ. Jag kan titta på mina filmer men sen stannar jag där. Men kolla på folk, ska varva vampyrer, som är en fantasivärld ,som ska hålla på som vampyrer ,men finns även föreningar vampyrer då, att de är vampyrer då. MEN VÄRLDEN ÄR MÖRK IDAG ,MEN FOLK VERKAR SNAPPA UPP ALLT DÅ. HÄR SITTER JAG OCH BARA VÄNTAR NU BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

Jag har läst mycket böcker om kärlek och fantasy böcker. MEN ÄVEN RAMSES LIV, som har till och med läst om, som med Belgarion då. På Ramses tid fanns det även ett enormt mörker ,som fanns på den tiden,som folk har skrivit om då.

Det finns så mycket författare som har skrivit om Egypten. Jag har läst en del som är mycket mörker i då. Det har skrivit mycket böcker om indianerna, som alla vet ,att de haft fruktansvärt liv. Det är svårt att sålla ur ibland när man plötsligt blir ,så intresserad av just den boken då. DET FINNS MYCKET MÖRKER FRÅN GAMLA TIDEN .

Jag kan inte räkna upp alla böcker ,men lite grann OCH VAR FAST I ISFOLKET ,som läste alla böcker av henne. Men böckern var mörk såklart ,men jag gillade hennes böcker. Men idag vet jag att vi måste lära oss att urskilja det författaren skriver då..

När folk skriver böcker, DÅ KAN DE HA PROBLEM FRÅN SIN BARNDOM. Och folk får läsa om allt de fantiserat om i olika böcker ,som kommer ut på marknaden då. Jag förstod allt när Camilla Läckberg berättade om sin pappa vart hennes livliga fantasi kommer ifrån då. Fantasin kommer från hennes pappa ,som har varit polis, och hört säkert en massa från honom då. Genom att hon har lite kärlek med I böckerna. Hon har kunnat skrivit en fin bok  ,kanske en sagobok ,genom att hon är en duktig författare. Men även duktig på ,att hitta på sagor som kommer från henne själv. Och har kunnat skrivit lite bättre sagor.

Men hon älskar deckare då.Och mycket mörker i böckerna då. Genom att hon har en enorm fantasi ,att skriva ner, som har kunnat skrivit roligare böcker att läsa då. ANNARS HAR INTE CAMILLA LÄCKBERG KOMMIT UPP DÅ. GENOM ATT HON SKRIVER MÖRKA BÖCKER. 

Genom att alla vet hur polisen är idag då. Hon bygger på från barndomen då. Hon kan författa ner ,GENOM ATT BARN HAR ENORM FANTASI ,SOM HON TAR MED SIG TILL VUXEN ÅLDER DÅ.

Men vi måste lära oss urskilja när vi läser böcker ,GENOM ATT TITTA ÅT POSITIVA BÖCKER ,MED MERA LJUS i DÅ. Det finns mycket av positiva böcker. Men en uppsjö av mörka böcker då.Och det gäller att välja rätt idag, som kan vara svårt genom att det är svårt att urskilja filmer och böcker idag. Genom att många människor skrivet sitt eget mörker när de författar ner dem Jag har även läst andlig böcker inte bara vanliga böcker då. Jag har malt igenom mycket böcker då. Men har det intresset att läsa böcker då.  Jag har läst även mycket indianböcker då. Men när jag var barn ,DÅ VAR DET KITTY OCH FEM BÖCKERNA DÅ. Men böcker har följt med mig då. GENOM ATT JAG ÄLSKAR ATT KRYPA UPP I EN SOFFA ELLER SÄNGEN ,OCH LÄSA MINA BÖCKER DÅ.

Välj positiva ljusa böcker

2 reaktioner till “FÖRFATTARE – AUTHOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.