HEMATIT STEN- STONE HEMATITE

Ser en sten som de  Håller mellan händerna den är  mörkgrå  och blank sten SOM ÄR SVART  HEMATIT.

Varför får vi upp Hematit?

Ser en person håller hematit mellan händerna ,som jag känner till. Men vad betyder allt ,genom att ser stenen Hematit då? Mycket folk använder stenar och även Hematit GENOM ATT FOLK TROR PÅ KRAFTERNA FRÅN HEMATIT ,som mycket folk tror att stenarna hjälper oss mot mycket problem vi har då.

Men hematit hjälper inte så mycket ,fast folk kan gå runt och hoppas att hematit läker och hjälper oss. MEN HEMATIT HJÄLPER OSS INTE ,så gärna vi vill bli hjälpt av en sten och bara hålla hematit i händerna då.

Men mycket människor tror på det ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP HEMATIT, genom att berätta om det, fungerar det eller  fungerar det inte om vi går runt och håller hematit i händerna då?

Det har kommit mycket olika stenar som folk tror den hjäper. Och hematit känner jag till ,GENOM ATT JAG FICK  UPP EXAKT DEN BILDEN STENEN JAG HAR HAFT HEMATIT.

Och måste ta reda på när vi fick den bilden av hematit ,GENOM ATT HÖRA SANNINGEN OM HEMATIT OM DEN HJÄLPER OSS DÅ. Som har ingen verkan alls hematit, utan är utan den kraft ,som folk önskar ska bära med sig hematit. Och är utan kraft hematit då. Annars har vi aldrig fått upp problem .

GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK KÖPER STENAR SOM FUNGERAR DÅLIGT DÅ  Och en av stenarna är hematit som folk köper och bär med sig i fickan eller håller hematit i händerna då.

Men är utan kraft att kunna läka oss med olika problem utan en vanlig sten är hematit ,utan någon hjälp vi får från hematit utan kraft ,som mycket folk tror att hematit har kraft SOM HAR INTE DEN KRAFT SOM FOLK ÖNSKAR DÅ. Och tror att den hjälper oss hematit då.

Många människor har den tron att hematit hjälper mot en del problem. Men stenen Hematit hjälper inte oss utan är en vanlig sten utan den kraft vi önskar att hematit har då. Och mycket folk köper hematit OCH DET HAR SPRIDITS MYCKET OM STENAR, att stenarna kan läka oss och hjälper oss genom att bara hålla i hematit då.

MEN SVARET ÄR NEJ ,HEMATIT HJÄLPER OSS ÖVERHUVUDTAGET INTE ,genom att stenen hematit är utan kraft att göra underverk för oss då.

OCH MYCKET FOLK HAR AFFÄRER MED STENAR OCH HEMATIT, är en av stenarna folk köper i affären eller på Internet och tror att den hjälper mot problem de har då.

Men svaret är nej, ATT HEMATIT HJÄLPER OSS DÅ. Jag har själv haft mycket stenar och tror att stenarna hjälper lite oss . Och känner till hematit och kände igen bilden på en gång då.

Vi fick fram,att hematit hjälper oss  inte överhuvudtaget  utan en vanlig sten, som folk tror hjälper oss . Men utan kraft.Men är ganska vacker stenen och får passa till annat hematit nu ,GENOM ATT VI SKRIVER SANNINGEN OM HEMATIT NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.