TRÄDKULOR – TREE BALLS

VI SER TRÄKULOR  TRÅD. SER UT SOM ETT ARMBAND MED TRÄKULOR. Står och snurrar på armbandet.

Vad kan det betyda?

Barn kan göra armband eller annat kul kan de göra med träkulor då. IBLAND ÄR INTE SÄKERHETEN SÅ BRA, genom att små barn kan göra illa sig på träkulor, om de är inte observant när barnen håller på att leka med träkulor  då .

Och träkulor kan vara kul att leka med sitta och trä kulor på ett band ,SOM MYCKET BARN LEKER MED OCH GÖR HALSBAND ELLER ARMBAND som mycket barn har kul med då.

Men barnen kan vara påhittig och föräldrarna är inte observant när de leker med träkulor då, GENOM ATT DE KAN HA SMÅ SYSKON ,SOM SKA OCKSÅ VARA MED OCH LEKA MED TRÄKULOR DÅ och är för liten att leka med träkulor då. Och är inte observant när barnen sitter och leker med träkulor då.

Det kan gå sönder tråden de trär på och då är det inte bra ,ATT VÄLDIGT SMÅ BARN SOM  KRYPER RUNT PÅ GOLVET FÅR TAG TRÄKULOR DÅ Och små barn ska inte vara i närheten av träkulor, genom att väldigt små barn kan äta på dem, genom att de ska testa och smaka med munnen små barn, som är för liten att hålla på med träkulor och göra halsband eller armband då.

Men småsyskon kan krypa runt och äldre barnen tappar träkulor ,då kan väldigt små barn stoppa träkulor i munnen, GENOM ATT DE SKA SMAKA PÅ ALLT MED MUNNEN DÅ.Och föräldrarna eller andra som har hand om barnen  måste ha noga koll på när barnen sitter och leker med träkulor då.

Genom att barnen ska inte vara nära när barnen håller på med träkulor, GENOM ATT DET HAR KOMMIT MYCKET LEK FÖR ÄLDRE BARNEN, som passar inte små barnen då.

Jag ser ett litet barn har träkulor på armen som kan gå sönder Och små barnen stopp det i munnen då ,genom att väldigt små barn ska inte ha armband som de sätter på barnen. Ibland är armbandet dåligt gjort ,som alla små kan bli utsatt för GENOM ATT SMÅ BARNEN MÅSTE BITA OCH SUGA PÅ BANDET DÅ.

Och det finns mycket av leksaker ,SOM SMÅ BARN SKA INTE VARA NÄRA NÄR ÄLDRE BARNEN LEKER, som föräldrar kan glömma bort då, genom att väldigt små barn tar allt i munnen, och ska smaka på allt och det kliar i munnen på dem.

MEN INDUSTRIN HAR VUXIENORMT IDAG ,genom att små barn kan skada sig illa om inte föräldrarna eller andra som ser till dem då, genom att armbandet kan även gå sönder, genom att det är dåligt gjort av barnen då.

Vi fick upp om träkulor OCH MÅSTE FÖRÄLDRARNA ELLER ANDRA MÄNNISKOR SOM VAKTAR DEM SE TILL DEM, att de inte stoppar träkulor i munnen då, genom att det är varning nu.

Genom att det kommer mycket för äldre barn mycket kul leksaker,  som passar inte små barnen då, GENOM ATT VARA OBSERVANT när barnen håller på med träkulor ,att hålla uppsikt när de leker med sina träkulor då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.