MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION

JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL  PROTECTION ser honom hela tiden. Jag  känner att han älskar mig.

Jag brukar se Kewan NÄSTAN VARJE DAG INOM MIG när han tänker extra på mig.

Nu kunde jag inte skriva det jag håller på med nu, genom att Kewan bryter av mitt skrivande på bloggen. MEN JAG ÄLSKAR ATT KÄNNA AV KEWAN NU. Genom att jag mår dåligt när han lämnar och stänger av Facebook när han mår som sämst då.

Genom att jag väntar varje dag och mår dåligt av nu. Har Kewan varit i Sverige hos mig ,DÅ HAR DET ALDRIG HÄNT ATT JAG MÅR DÅLIGT NÄR VI LEVER IHOP DÅ. Nu har vi Facebook, som jag börjar hata mer och mer nu.

Kewan kan sitta med mig och prata med mig på Facebook ,och då fungerar det för mig och för honom då .När vi måste vänta in ,DÅ MÅR VI BÄST ATT SITTA OCH PRATA MED VARANDRA PÅ FACEBOOK, mens vi väntar att han kommer till Sverige.

MEN STÄNGER FACEBOOK ,och var och kollade om han hade fixat Facebook. Men han har fortfarande ingen Facebook nu genom att han mår inte bra nu.

Jag har känt panik och ångest nu ,som kommer från Kewan. Men känner mycket kärlek och ser hans mörka ögon och hans ansikte hela tiden kommer och går. OCH DET ÄR NÄR HAN TÄNKER PÅ MIG genom att vi lever inte ihop.

Jag känner mig halv när han gör såhär mot mig ,som gör mig sjuk inombords då. Men känner han är på väg tillbaka till mig och kan börja leva igen ,GENOM ATT NU ÄR JAG MEST SJUK AV ALLT.

Jag trodde aldrig att jag skulle få ett sånt liv när man möter på sin tvillingsjäl twin soul. Men hade önskat mig ett annat liv då. JAG VET HUR TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL FUNGERAR, som är inte det bästa i världen vi möter på ,även om de kallas för BIG LOVE och en enorm kärlek ,som är svårt att springa ifrån när han dök upp då.

Men jag vet att tvillingsjälar twin soul och BIG PROTECTION PROTECTION ARBETAR JORDEN ,som alla inte ser vart de kommer ifrån då. Men visar upp först för mig, hur det är och fungerar mot mig. Kewan visar hur människor är som kommer från honom då .JAG MINNS MYCKET VÄL VAD GREAT MASTER LADY NADA SA ,NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL KEWAN DÅ. Han måste ändra om innan han kommer till Sverige ,annars kan du inte leva med Kewan .Han måste ändra sitt sätt innan han kommer till Sverige. Jag såg hur hon visade mig en bild på en hund en whippet.Hon drog sin hand över hunden ,och han hade ett vackert silver halsband som det glittrande om. Hunden hade bred halsband då. Jag vet att det är en av världens snällaste hundar.

JAG VET ATT  LADY NADA VET HUR TVILLINGSJÄLAR ÄR ,genom att Kewan föds i Kurdistan. Han visar mig hur det är ,och måste sen städa av sig efter det, och komma tillbaka till mig. Genom att tvillingsjälar går alltid tillbaka till varandra då ,genom att vi hör ihop med varandra då. MEN VI STÄDAR LIV FRUKTANSVÄRDA LIV VI HAFT DÅ.

Jag väntar och önskade ,att Kewan var som när jag mötte honom, EN LUGN OCH HÄRLIG MAN ,SOM VAR FULL MED KÄRLEK som tog mig på en gång. Men GUD öppnade hjärtat på honom sen fick jag problem, genom att först ge kärlek till Kurdistan och sätta igång Kurdistan då.

Men fick problem efter det. GENOM ATT HAN VISAR HUR DET ÄR  PÅ JORDEN att han ska visa hur det. Och lite av den kulturen då. Den är inte så kul den kulturen då.

MEN SEN SKA HAN ÄNDA OM SOM TUR ÄR DÅ. Genom att visa hur det ska vara då .Vi har lovat att människor ska få följa tvillingsjälar twin soul för första gången då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.