FLYGPLAN – AIRCRAFT

SER EN PILOT MÖSSA. EN VIT PILOTMÖSSA DÅ.  Varför får vi upp vit pilot mössa?

DET HAR VARIT MYCKET PROBLEM MED PILOTER ,genom att de har dålig koll på dem, genom att mycket kan hända under vägen när de flyger långa sträckor, utan någon vila. Ibland långa sträckor och hur fokuserade är piloterna när de flyger då?

IBLAND HAR DET VARIT PARTYN NÄR DE SKA FLYGA NÄSTA DAG. Och många är inte klar då, genom att folk dricker och festar idag.Och har lite koll på piloten ,som ska flyga långa sträckor med människor och måste ta extra stort ansvar då.

Men har även hänt onödiga olyckor när piloten har dålig koll på sig själv, GENOM ATT FLASKAN KAN VARA MER VIKTIG ÄN MÄNNISKOR DÅ.Hur mycket koll har ni på piloten, att han sköter sitt arbete ,och tar ansvar för människor han flyger då ?

Vi får se ett moln av rök och flygplanet håller på att gå i backen, då är det onödiga olyckor SOM HÄNDER NÄR PILOTEN HAR DRUCKIT GANSKA MYCKET och har dålig koll på sig själv.

DET FINNS PILOTER SOM DRICKER ,FÖR ATT DÖVA SIG SJÄLV, som kommer från problem de bär på då. Men andra blir lidande av det ,och det blir en förtidig död ,genom att de satte sig på ett flygplan, och litar på att de kommer fram i tid

Men folk litar på piloten såklart, att ingenting händer under flygfärden och flyger långa sträckor, som gör att piloten blir trött. Och kan ta sig lite att dricka och ingen tänker på det när de flyger ,att han inte luktar sprit och alkohol ,genom att han luktar inte sprit. Och ingen kan se problem piloten bär på då. Han sköter det snyggt, och ingen ser ,ATT HAN DRICKER MYCKET IBLAND NÄR HAN FRESTAR BLAND MÄNNISKOR DÅ.

GENOM ATT DE DRICKER TILLSAMMANS MED PILOTEN OCH INGEN TÄNKER PÅ DET, att nästa dag måste han flyga och vara spiknykter utan en droppe i kroppen då.

Piloten har inte städat bort gårdagens fest .MEN HAR FORTFARANDE KVAR ALKOHOL FRÅN GÅRDAGENS FEST DÅ. Men stapplar sig upp och måste flyga långa sträckor med lite alkohol i kroppen då

Men piloten sköter det fint och tvättar av gårdagens fest. MEN PILOTEN SER INTE DET, att han kan egentligen inte flyga dagen efter festen. Men har inget val än att flyga sin rutt han kan då. Piloten tvättar av sig och försöker inte visa sitt problem han har då.

PILOTEN TAR SPRAY I MUNNEN SOM TAR BORT LUKTEN från honom, att det luktar inte alkohol då. Ser han kör med spray, genom att han vet att det fungera perfekt ,som tar bort lukten från honom då

Och går iväg till flygplatsen och sätter sig i flygplanet och började fixa en del. OCH INGEN SER ATT HAN ÄR INTE NYKTER NÄR HAN SKA FLYGA OCH ÄR TRÖTT? genom att han kliar sig i ögonen då och gäspar och är trött .

Men flyger planet ,FAST HAN ÄR INTE NYKTER och känner enorm trötthet från gårdagen fest. Men måste ändå jobba och flyga människor över långa sträckor då.Men finns två piloter som ska ha överblick, genom att de flyger långa sträckor att flyga då.

Men ser en väska bredvid honom ,att piloten tar upp en liten flaska och dricker en klunk ur den ,men tar ett spray som tar bort en del. Men folk tänker inte på det, genom att folk var närvaranden när han drack kvällen innan. När han ska åka dagen efter festen och folk tänker inte på det när han dricker då. Och tänker inte på, ATT PILOTEN SKA INTE DRICKA ÖVERHUVUDTAGET GENOM ATT HÅLLA KOLL PÅ FLYGPLANET DÅ.

GENOM ATT HAN SKA VARA SPIKNYKTER NÄR HAN VAKNAR OCH SKA FLYGA MÄNNISKOR och måste ta extra ansvar när de håller på med liv, genom att slippa för tidig död ,som blir när det blir onödiga olyckor som blir med piloter som är full dagen före ,de ska flyga människor över långa sträckor då

Det måste börja kolla upp mycket mer när de anställer piloterna, genom att ha noga koll på dem,för att slippa onödiga olyckor som blir ,genom att de har dålig koll när de flyger långa sträckor. OCH MÅSTE BÖRJA KOLLA UPP PILOTER MER ,genom en slippa en för tidig död som folk blir utsatt för då.

Och piloten finns där ute annars har vi inte fått upp om piloterna då.

HAN MÅSTE HA ALKOHOL LÅS ,men behöver sätta det på alla flygplan ,genom att få stopp på onödiga olyckor då.

Det finns mycket folk som har problem med sitt drickande då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.