VETEAX – WHEAT AX

SER ETT VETEAX. HAR FÅTT UPP DEN BILDEN VETEAX. Varför fick vi upp den bilden på ett veteax ?

Vi kan göra mycket av veteax och använda det till mycket, VI KAN BAKA BRÖD ELLER ANDRA SAKER SOM TILLHÖR MATEN DÅ.Vete är ett perfekt mat till mycket, och mycket folk använder vetemjöl eller andra saker som de maler fram från veteax ,som de finmaler och det går göra mycket av veteax då.

Men varför kommer veteax upp?

Genom att folk kan stilla sin hunger av veteax och mal till mjöl ,och folk blir mätt av det när de bakar bröd eller använder det till annat,DET ÄR ETT PERFEKT SÄTT ATT STILLA SIN HUNGER ,som finns i många länder ,att folk bakar bröd och blir även mätt av bröd ,som har kommit mycket olika sorter idag av bröd ,som är ett bra sätt att stilla sin hunger då.

Och vem som helst kan äta bröd och kan göra en massa av det.Och långt tillbaka fick folk stilla sin hunger när de hade inte så mycket pengar.MEN ÅT BRÖD SOM STILLAR MÅNGA MAGAR PÅ DEN TIDEN.Det vanligt ,att folk tog med sig till skolan genom att stilla sin hunger som funkar perfekt då.

Och folk glömmer bort det idag, genom att folk måste äta lunch och riktigt mat ,som förr i tiden åt på kvällen. Men nu måste de äta riktigt mat, och har glömt bort ,att det går äta bröd som fungerar på lika sätt ,att vi äter bröd till lunch genom att förr i tiden fungerar det perfekt. Och många människor älskar att äta goda mackor till lunch, som fungerar på samma sätt för människor som måste äta riktig mat ,SOM HAR BLIVIT EN STOR STRESSFAKTOR IDAG ,genom att hinna med allt och många lägger det åt sidan när barnen har vuxit upp och flyget ur boett då.

MEN VITA BRÖDET BLIR MÄNNISKOR MÄTT PÅ, genom att de stillar hunger när de har lite pengar som en del människor kan ha idag. Men kan äta vitt bröd genom att veteax har funnits länge i Sverige. Och många människor långt tillbaka åt bröd, och tog med sig sin smörgås till skolan och fungerar perfekt då.

FOLK HAR SETT ATT DE KAN UPP I VIKT när de äter för mycket bröd och varför går ni upp i vikt?

Genom att det är mat som folk glömt bort nu. Och har kommit mer bröd, grovt bröd och vitt bröd finns ute på marknaden idag.OCH NI KAN ÄTA HUR MYCKET SOM HELST OCH BLIR MÄTT AV DET.

Varför blir ni mätt då? DET ÄR MAT NI ÄTER SOM NI GLÖMMER BORT. Och kan äta hur mycket som helst av bröd ,och göra goda mackor som är mat, som folk glömmer bort.

Genom att Sverige har börjat med så mycket saker idag och måste äta en hel måltid som många gör när de äter lunch.Och sen fixar middag som är samma mat,GENOM ATT NI MÅSTE ÄTA RIKTIG MAT TILL LUNCH OCH MIDDAG.Och kan bli en stressfaktor när ni måste fixa lunch och plus middag som har blivit mycket av nu.

MEN FOLK HAR UTVECKLATS MYCKET ,att du måste äta det ,annars blir du sjuk och får dålig hälsa, att du måste äta kött eller andra saker som innehåller mycket näring då.

Men ni kan äta vad som helst.Ibland har ni ätit mat ni tål mindre då. Men folk tror att de blir sjuk om de äter smörgås till lunch, genom att förr åt folk det och det mättar hunger med bröd. Och det finns i så mycket länder SOM HAR BRÖD SOM ÄR PERFEKT ATT TA TILL LUNCH DÅ.

Om ni kunde förstå ,ATT NI KAN VÄLJA SJÄLV VAD SOM STOPPAR HUNGER OCH ÄTA AV DET. Men svenska folket ska ha på sitt sätt ,genom att många måste äta riktig mat till lunch, och tror att de har rätt då.

När det finns människor som äter gott bröd till lunch och det fungerar perfekt, att äta av då. Och har kommit mycket bröd in på marknaden ,som ni måste ha balans när ni äter ,SPECIELLT GROVT BRÖD KAN NI FÅ ONT i MAGEN om ni äter för mycket av det, genom att vitt bröd blir ni bra i magen utan problem då.

Genom att folk kan blanda ihop när de äter mat.Och tror att det kommer från vitt bröd, som blir fel då GENOM ATT DET KOMMER FRÅN ANDRA SAKER SOM NI ÄTER DÅ.

OCH NI MÅSTE HÅLLA BALANS NÄR NI ÄTER GROVT BRÖD, genom att magen kan svälla och ni fortsätter att äta det och annat,då tror ni att det måste komma från vitt bröd då.

MEN NI KAN TESTA SJÄLV och se, att vitt bröd har inte den påverkan på er, genom att grovt bröd sätter igång magen och kan få ont om ni äter för mycket grovt bröd, genom att mycket folk älskar att äta grovt bröd. Och ser inte vart det kommer ifrån när de börjar få bekymret med magen,som kommer från för mycket, för grovt bröd.

Men maten kan vara preparat med mycket, som gör att ni får ont i magen när ni äter mat och tror att vita brödet har gjort att ni fått problem med magen ,SOM ÄR FEL GENOM ATT VITA MJÖLET ÄR MER VÄNLIGT MOT MAGEN ER.

Och går ni själv tillbaka på ,hur ni har ätit förr ,och nu köper ni grova brödet, då måste ni hålla balans och inte äta för mycket av det. Och människor måste välja själv vad de vill fylla sin mage med, genom att vi mår allra bäst. Och det  har kommit mycket nytt till svenska folket ,och är inte så van att äta av det. Ny mat kan även den ställa till för er ,genom att ni är inte van att äta av maten OCH MYCKET  STARKA KRYDDOR, som kommer från andra saker och tar med sig till Sverige då. Och svenska folket klarar inte av allt som kommer från andra länder då .

Genom att folk fått för sig, att vitt bröd vita brödet är mer farlig för magen ,och det är tvärtom BRA FÖR MAGEN OCH STILLAR BÄTTRE HUNGERN ÄN MÖRK GROVA BRÖDET DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.