EN HÄRLIG UNDERBAR NATT MED MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION

JAG BLEV SÅ HIMLA GLAD I NATT NÄR KEWAN SKICKADE ETT MESSENGER TILL MIG PÅ FACEBOOK CALL ME.

Mitt hjärta höll på stanna när han skickade till mig ett Messenger OCH GLAD HELA KROPPEN OCH LYCKLIG ,att han kom tillbaka till mig. Jag har känt av honom nu. Och sett honom inom mig,men nu ringde han.

Men han ville att jag skulle ringa och blev glad såklart genom att bara få prata med honom gjorde mig ännu gladare då. OCH SE HANS VACKRA ANSIKTE GJORDE MIG ÄNNU LYCKLIGARE DÅ. OCH GLAD ATT BARA TITTA PÅ HONOM DÅ.

Men Kewan sa ,att han saknade mig och älskade mig ,och var så mysig mot mig och snäll och kärleksfull mot mig ,som jag behöver nu genom att jag mår inte bra. HAN ÄR MIN ENDA MEDICIN SOM HJÄLPER MIG ATT BLI HEL INOM MIG ,genom att alla mina problem försvinner från mig, genom att jag får tillbaka min energi då.

Jag sa till Kewan, att nu kan jag somna gott när du hör av dig. Kewan är så fin och vacker att se på ,han hade fint skägg som jag gillar och han passar jättebra i det och fin och vacker var han, som vanligt fint klippt, men han jobbar hos en frisör. JAG FICK EN HÄRLIG NATT MED KEWAN.

Men kände att han hade ändrat om som jag har väntat på då. Jag vill bli klar nu, att han kommer till mig nu ,och få leva ihop och få vakna upp med honom varje dag ,och  sova bredvid varandra då. Att få börja mitt liv med honom nu. HAN ÄR MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL SÅKLART, SOM LEVER BÄST IHOP och måste bo ihop för att må bäst då. Jag blir hel när han kom tillbaka till mig

JAG ÄLSKAR ATT BLI KLAR NU DET ÄR MIN HÖGSTA ÖNSKAN NU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.