BIG PROTECTION PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL KEWAN JAG HADE INTE KOLL PÅ ALLT ,hur han fungerar när han föds till jorden ,att han börjar gå på en gång där han visar upp hur det är då. 2016- 01- 07.

När han möter  mig, DÅ ÖPPNADE GUD HJÄRTAT PÅ HONOM och  började förändrats, hur männen är då .Hur han fungerar då när vi mötts. GUD måste börja med Kurdistan. Och hur det är med människor där eller hur de tänker då? Problem de har då. MEN MÅSTE FÖRST GE STOR ENERGI KÄRLEK TILL KURDISTAN.

Det blev inte som jag tänkt mig ,FAST KEWAN KÄNNER JÄTTEMYCKET KÄRLEK NÄR HAN MÖTER MIG, genom att männen känner kärlek på en gång när han hittade mig.

OCH JAG SÅG KEWAN LÅNGT INNAN JAG MÖTTE HONOM DÅ. Jag kunde inte förstå vem som satt och väntade på mig. Jag pratade med vän om det. Och hon kunde heller inte förstå ,vem ska jag möta och har mörka svarta ögon och mörkt hår, och känner mycket oro och kände mig rädd ibland. Vem ska du träffa och alla frågetecken runt det. Såg en man satt och väntade på mig. Kewan dök upp och kände aldrig rädsla då utan bara kärlek och glädje, och tog mig med storm, genom att tvillingsjälar har den energin kärlek och glädje, och gav mig så mycket ATTENTION OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE, FÖR ATT TA MIG FRÅN ANDERS SÅKLART.. Men idag förstår jag vad jag väntade på genom att kurderna är ett annat folk, och nu måste GUD börja med Kurdistan då.

Och började på en gång ta mig från Anders när jag mötte honom då. FÖR ATT BÖRJA MED KURDISTAN DÅ.

JAG VISSTE INTE HUR TVILLINGSJÄLAR TWIN FUNGERAR , att de visar upp hur det är. MEN GUD KALLAR KVINNORNA FÖR BIG PROTECTION. MÄNNEN FÖR PROTECTION. Men folk kallar oss för tvillingsjälar twin soul då. DET VAR GREAT MASTER LADY, SOM SA JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL när Kewan dök upp då.

Och jag har sett gång till gång, HUR HAN HAR ÄNDRATS OM genom att han kommer från Kurdistan. Och vill ha kul ,som mycket av männen vill ha när de kommer från Kurdistan.

Att ha kul första tiden och jag trodde han var speciell. HAN VAR SOM ANDRA MÄNNEN OCH BÖRJAR GÖRA SAKER JAG GILLAR INTE ALLS ,genom att han visar upp hur det är då ,som jag hatar varje dag ,och önskade att han kom till mig då. Men Kewan vill ha kul ,och jag tänkte inte så långt ,genom att han är ung och vill ha kul med mig, som är perfekt för honom, att sitta hemma och behöver inte komma till Sverige då. Men måste ha mig när han ska ha kul, som var inte så från början utan började ändra om ,som jag hatar då, genom att han kommer och går ,och Lady Nada sa till mig igår ,att Kewan måste ha mig ,och kommer aldrig släppa mig då.

Men ingen av oss har pengar att mötas nu ,och då har han kommit och gått ,som gjort mig arg och ledsen när vi har det så här dåligt. Genom att jag hade inte trott ,att en tvillingsjäl gör så här. Men Kewan gör saker jag gillar inte alls OCH ALLT BÖRJADE SOM EN VACKER KÄRLEKSSAGA NÄR JAG TRÄFFADE KEWAN DÅ. 

MEN GUD MÅSTE BÖRJA MED KURDISTAN ,och jag hade inte koll på hur han fungerar då. Jag minns när Lady Nada sa till mig, att du mött din tvillingsjäl ,och jag har läst lite om tvillingsjälar ,som folk har skrivit, och trodde att det var sista livet på jorden ,som GUD ändrade om för mig ,att det var inget sista liv, även om jag mötte Kewan har vi jobb på jorden att göra då. Jag och Kewan ,och GUD som äger oss då. Det blev lite fel när folk tror så sista livet då.

Men jag tänkte, men Kewan han är ung och jag gammal då. Men folk tror att de måste utvecklas som blev helt fel då. Folk skriver så mycket fel ,genom att ingen kan den biten om twin soul tvillingsjälar då. MEN ÄVEN SÅ MYCKET FEL OM MÄNNEN DÅ. MÄNNEN FÖLJER MED OSS. FÖDS ALDRIG ENSAM. MEN NU ÄR DET ENDA GÅNGEN ,SOM FOLK FÅR HÖRA SANNINGEN VILKA TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ÄR DÅ

KVINNORNA KAN FÖDAS ENSAM, SOM KALLAS FÖR BIG PROTECTION, genom att kvinnorna har andra uppgifter då. Kvinnorna har en starkare energi än männen har. Men får göra mycket när är på jorden. Men dras till mycket, men arbetar praktiskt och har stark energi. När han öppnar kvinnorna ,då drar igång och visar upp problem har. Men männen dras till saker även männen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpgGenom att ni får följa oss ,men twin soul tvillingsjälar kommer från högre människor kommer från GUD ,som skickar dem till jorden då, men ingen kan se twin soul, tvillingsjälar vilka de är då, men nu kan ni följa oss ,genom att vi har internet, men även BIG PROTECTION, PROTECTION KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Han kan allt om twin soul tvillingsjälar ,genom att han själv är det ,och kan allt ,men GUD kallar KVINNOR FÖR BIG PROTECTION, MÄNNEN FÖR PROTECTION.

MEN HAR VARIT I MÅNGA LÄNDER, MEN INGEN HAR UPPTÄCKT OSS DÅ. Men nu får folk se hur GUD hjälper folk ,som ingen sett vart det kommer ifrån när länder fått hjälp då.

Jag trodde mycket på vad folk skriver om.Och var ute och kollade på olika sidor på Internet, att åldern stämde, genom att vi kan ha hög ålder mellan oss. Och det är bäst att leva med sin tvillingsjäl ,och de kommer alltid tillbaka som stämmer på honom då .Det stämde mycket med åldersskillnaden mellan oss. MEN MYCKET MER STÄMMER DET INTE, genom att vi måste till jorden igen och igen ,och männen följer bara med kvinnorna när kvinnorna ska till jorden igen. Men fått levt utan dem i en del liv då.

Men det händer mig nu ,han ,gör mot mig ibland ,gör mig sjuk genom att han stänger av Facebook när han mår inte bra. Och ingen har skrivit om hur det är, bara vackra saker om tvillingsjälar. Och ingen har förstått att twin soul ,som mycket folk skriver om möta din twin soul, HAR ALDRIG UPPLEVT SANNINGEN OCH SPECIELLT NÄR GUD MÅSTE BÖRJA MED KURDISTAN DÅ.

DET ÄR ETT MUSLIMSKT LAND MED HÅRD KULTUR SPECIELLT KURDERNA HAR HÅRD KULTUR. Och han föddes i Kurdistan,men jag fick födas i Sverige, genom att mycket kvinnor och flickor har hård kultur och uppfostran. Och det skulle aldrig fungera för oss så bra .Kewan kan födas i Kurdistan utan problem ,men inte kvinnor från oss kan födas i Kurdistan ,genom att vi kan få stora problem, genom att Kewan kan bara välja mig, och där kan kvinnor och män bli mördad om föräldrarna tycker inte som oss.

Men GUD måste börja med Kurdistan ,genom att mycket folk lider  då. OCH BÖRJA ÄNDRA OM MYCKET KURDISTAN DÅ. Och jag såg inte och tänkte inte hur han fungerar då. Jag trodde att Kewan var annorlunda än andra kurder, genom att han var tvillingsjäl. Men vi måste först rensa tunga liv vi haft kommit och gått och stängt av Facebook då.

Men måste börja rensa varandra på djupet då ,som alla tvillingsjälar gör rensa på djupet ,genom att städa bort blockeringar då. Jag kan även förstå varför jag har TVÅ PROTECTION, genom att jag fått problem land Sverige, och nu Kurdistan, direkt efter Sverige börja med Kurdistan då. OCH MIN  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SITTER OCH SKYDDAR MIG NU. Och ser mycket hur länderna har det då.

Genom att jag fick höra att jag har gått som en krigare OCH DÅ HAR SVERIGE ENORMA PROBLEM ,hela landet ,och plus Anders, då har landet problem och kan knappt överleva då. Ingen skulle vilja byta med mig nu ingen kan jag lova  då.

Men möter Kewan och har aldrig trott dessa problem ,genom att jag såg aldrig att Anders gick med mig OCH KALLAS FÖR PROTECTION TVILLINGSJÄL och folk tyckte han var jobbig med mig.

Men folk såg Sverige då, genom att han visar hur Sverige är ,och många män med honom gör ,som han gör, är dålig på att hjälpa till och kvinnor får göra allt. Nu håller Anders på att ändra om det ,GENOM ATT ALLT STYRS FRÅN GUD hur vi ska hjälpa varandra då.

Det styrs från mig GENOM ATT GUD ANÄVNDER MIG ,som ett redskap på jorden . Men det är annat med Anders, som håller på att ändra om då.

Nu trodde jag när jag mötte min tvillingsjäl sött och vackert. Men GUD har börjat med Kurdistan ,och då hade jag inte en aning hur männen fungerar ,även om jag har varit gift med en kurd från Turkiet ,så tänkte jag inte hur det skulle bli ,genom att jag trodde min tvillingsjäl twin soul var speciellt ,SOM JAG KAN GLÖMMA BORT. Han var som andra människor som kommer från Kurdistan .

Nu ska Kewan ändra om och gå ,som GUD vill att det ska vara då. OCH ALLT STYRS FRÅN GUD ,OCH KEWAN KAN BARA VÄLJA MIG. Och kommer ändra om då. Som jag väntar mycket på då ,men såg nu när han skrev till mig, kan du ringa mig ? Jag blev jätteglad när jag ser honom be mig ringa då.

MEN MÅSTE RENSA MED HONOM ,genom att jag sa till honom förut ,vad jag gillar inte. Och sa en massa då ,innan han försvann då. Nu kommer han tillbaka. Men sa till honom om det ,att det är inte okej då. Men kände enorm glädje och kärlek när jag pratade med honom.

Jag hoppas att han är tillbaka på riktigt, som det ska vara då .JAG VÄNTAR PÅ DEN STUNDEN DÅ ,genom att han måste ändra om, som Lady Nada sa den gången, annars kan jag inte leva med honom då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.