BIG PROTECTION PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL

Alla människor märken inte vad som händer ibland när GUD startar igång ett land då.

JAG HAR SETT VAD SOM HÄNT MED SVERIGE OCH KURDISTAN NÄR GUD DROG IGÅNG LÄNDERNA DÅ. Jag har följt den utveckling efter sen jag mötte PROTECTION min tvillingsjäl twin soul  Kewan som han heter då.

IDAG FICK JAG EN BILD PÅ EN BLANK CYLINDER, SOM JAG SER ETT LJUST MOLN RUNT DEN. Och Kewan föddes i Kurdistan och jag kunde inte födas i Kurdistan, genom att det kan ställa till för mycket problem för mig, genom att jag är kvinna och Kewan är man ,som är mycket enklare för männen då. Vi föddes inte som par i Kurdistan utan en av oss i Sverige, och en i Kurdistan. GUD måste börja med Kurdistan. Måste dra i gång landet.

KEWAN FÖDS MED ETT JÄTTESTORT SKYDD,SER UT SOM EN CYLINDER RUNT HONOM DÅ. När Kewan lämna landet, då måste han ta sig till England hans förra liv. Och  börjar även städa liv och fruktansvärt liv vi haft i England då. MEN ÄVEN STÄDA ANDRA LIV VI HAFT. MEN BARA PROBLEM LIV FÅR VI GÅ IGENOM NU. Vi har haft så mycket liv, men vi har en del problem liv, som vi måste ta itu med när jag föddes i Sverige ,då följer Kewan med mig och måste rensa sina liv med mig då.

När han kommer till England, då lever han 1 år innan han möter mig och måste börja gå med mig ,som det heter då. KEWAN MÅSTE BÖRJA MED MIG. Och vi har Facebook och hittade mig då. Men han var så lugn och snäll på många sätt och tänkte, men finns det så lugna människor som han är.

MEN SAMTIDIGT ÖPPNAR GUD HJÄRTAT PÅ KEWAN OCH MIG, och jag tänker inte så mycket på det, än att jag ser att Kewan mår inte bra efter han öppnade på oss, genom att vi sitter ihop med varandra när vi börjar jobb då. VI HÖR IHOP MED VARANDRA DÅ. VI GÅR IHOP MED VARANDRA HAN MÅSTE TA FRÅN KVINLIG ENERGI OCH MANLIG ENERGI NÄR HAN SÄNDER TILL KURDISTAN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpgKvinnliga energin är ljus energi ,som kommer från GUD. Samma med männen manlig energi är ljus energi ,som kommer från GUD. HAN SÄNDER LJUS ÖVER LANDET. Många länder har fått från han. Men nu kan folk följa hans arbete. Men vi har internet ,då har flera länder fått ljus från GUD. Länder som kvinnor kan inte födas i.

Muslimska länder är svårt att födas i. Men kristna eller annan kultur länder är lätt att hjälpa dem. JAG FÖRSTÅR IDAG VARFÖR HAR SÅ MYCKET MUSLIMSKA LÄNDER FACEBOOK. Jag har så mycket muslimska länder idag. Men kommer hela tiden nya män ,som ska säga JA till. Men lämnar Facebook efter ett tag. Men kan sända från mig, och landet ger hjälp idag. Men sett landet drog i igång den gången när jag pratade med en kille från Algeriet. Han kändes som Kewan. Men sa till er, har jag flera twin soul tvillingsjälar PROTECTION, såg reporter filmar där. Satt och tittade på teven när jag fick se det. Men såg folk gick in i stora konflikter, som har inte sett förut. Men var till och med filma där. Men kände ingen energin som Kewan har. Men hade rätt fick hjälp. Men hört att flera länder får hjälp idag.

GUD ger en enorm energi, som kommer från honom, OCH KEWAN ÄR ETT REDSKAP FÖR GUD, genom att han måste börja med Kurdistan ,genom att så mycket människor mår inte bra, genom att de har en kultur, som GUD gillar inte alls. Och måste börja förändra människor i Kurdistan ,och speciellt kurderna har svårt att leva idag, genom att mycket kvinnor och flickor mår dåligt idag, genom att mycket styrs från föräldrarna, och måste gifta sig med den föräldrarna sett ut. OCH MYCKET KVINNOR OCH FLICKOR FÅR LIDA AV DET, att mycket människor far illa idag.

Jag har sett efter sen GUD skickade kärlek över Kurdistan, som är jättestor energi. ATT KURDERNA HAR BÖRJAT TAGIT TAG I DET, SOM ÄR FEL IDAG, genom att börja respektera varandra då. Jag har sett att kurdiska kvinnor har börjat gå mot styret de har. Och börjat gå runt med listor folk skriver på det. Det var Anders som berättade det ,genom att han skrev på en lista, som kvinnor går runt med nu och betalar 100:- till dem.

OCH DET HÄNDE NÄR GUD HADE GETT KÄRLEK ÖVER KURDISTAN KURDERNA, som kommer att ändra om mycket då.

JAG MINNS VAD GREAT MASTER LADY SA, ATT KEWAN MÅSTE ÄNDRA OM INNAN HAN KOMMER  TILL DIG. Jag har sett vad som hände när GUD öppnade hjärtat på honom då.

KEWAN HAR EN ENERGI ,SOM ALLT STYRS FRÅN GUD. Hur GUD vill att det ska vara då. Nu håller Kewan på att ändra om, SOM JAG BLEV ÖVERLYCKLIG ÖVER DÅ. Jag såg nu när han hade städat av sig och börja gå ,som GUD vill att han gör genom att allt styrs från GUD hur vi ska leva bra ihop då. ATT RESPEKTERA VARANDRA DÅ. 

Kewan har en energi ,som påverkar andra kurder och kultur genom att han väljer mig. OCH KOMMER VISA HUR DE SKA LEVA ,genom att Kewan har energi från GUD. Och mycket kurder har det dåligt idag, hur respekterar varandra i en relation.Jag såg vad Kewan gjorde mot mig nu, och allt styrs från GUD, allt Kewan gör ,då kommer männen respekterar kvinnor på mycket bättre sätt då.

NU FÅR VI VÄLJA VARANDRA SÅKLART. JAG FÅR HELA KEWAN NU, genom att förra gången jag gifte mig med en kurd ,fick vi jättestora problem genom att hans familj förstörde för mig och honom då. Han försökte till med prata med sin pappa, och han kom till Sverige på besök. Och försökte prata med pappa sin som gick dåligt .Jag har sett mycket lidande bland kurder ,och nu ska GUD gå in och ändra om dem. Jag har skrivit och berätta om det. Folk ska förstå vilken enormt lidande kurderna har genom att föräldrarna styr dem, och kan till och med måste gifta sig med en kusin som Ömer fick göra då, som han aldrig älskade då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dqxxx2yxqaasoat.jpgKURDERNA HAR FÅTT LIDA MYCKET DÅ. Jag minns att Ömer ringde mig genom att han var så orolig över sin son. Han var kär i en kvinna, som familjen gillade inte alls, och var inte kusin då. Men blev bråk där ,och skicka bort sin son till Tyskland en stund, genom att få sonen att ändra sig. Men han var lika kär i henne, och har inte ändrat sig alls.

Jag sa till honom, ”ska du ge din son samma liv som du och jag haft då?” Du vet hur mycket vi fick lida av att föräldrarna gillar inte ditt val när du valde mig. Och vi blev sjuk av det?” Ömer ändrade sig, och sonen fick gifta sig som han älskade då. Nu har sonen familj och barn.

GENOM ATT INGEN MÄNNISKA KAN VÄLJA EN PARTNER TILL OSS DÅ ,genom att vi måste följa vårt hjärta då. Jag förstår mer och mer ,varför jag mötte kurder redan på den tiden. Men sett mycket sorg runt dem, genom att andra  ska lägga sig i när de gifter sig. Det kan sluta väldigt dåligt då. JAG TYCKER SYND OM DEM FRUKTANSVÄRT LIV, ATT LEVA MED MÄN MAN INTE ÄLSKAR DÅ.ELLER KVINNOR .KÄRLEKSLÖST LIV. 

Om jag skulle välja en man till mina tre döttrar, vi har inte alls samma smak som jag har då. Döttrarna skulle kanske gråta hej vilt, men snälla mamma, jag kan inte gifta mig med honom. Han är inte ens fin, och ska jag vara med honom mamma. Jag har sett att jag och mina döttrar har inte samma smak ,och de skulle bli olycklig, GENOM ATT MINA BARNEN MÅSTEN FÖLJA SITT HJÄRTA NÄR DE SKA VÄLJA UT SIN PARTNER DÅ.

Vi har energi att följa när vi föds till jorden, och dras till olika människor då. Och det är samma med männen och kvinnor dras efter en energi när de hittar sin partner då. Ibland ska de ha barn, och även där väljs det. VEM VI DRAS MOT SOM ÖPPNAT HJÄRTAT OCH KÄNNER MYCKET KÄRLEK FÖR DÅ. Vi är så olika och gillar olika människor då, som blir fel när andra ska lägga sig i och väljer vår livspartner då.

OCH KEWAN KAN BARA VÄLJA MIG ,genom att allt styrs från GUD då ,och visar hur de ska leva då, genom att så mycket kvinnor kan bli mördad, GENOM ATT KULTUREN ÄR MÖRK OCH FRUKTANSVÄRD PÅ MÅNGA SÄTT ,när de kan ta död på sitt barn om de tittar åt andra män då. Eller måste leva ett helt liv utan att känna så mycket kärlek, genom att föräldrarna har valt det ,som mycket kurder får lida av idag.

Jag har sett så mycket problem, att jag förstår att de måste få hjälp. MEN JAG HAMNADE I KLÄM NU NÄR GUD HADE ÄVEN MIG FÖR SVERIGE. Jag måste först gå för Sverige, ,som blev stora problem när jag måste lämna Anders ,genom att vi båda har gått som en krigare ,och då kan inte jag leva med honom då. JAG HAR FÅTT LIDA AV KRIGARE DÅ. JAG ÄR SÅ SUR PÅ ALLT NU. VILKEN HIT. 

Genom att vi måste rensa av oss från det ,och då kan vi inte leva överhuvudtaget ihop då. JAG HAR SETT ATT DET VAR JÄTTEVIKTIGT ,ATT VI LEVDE VAR FÖR SIG OCH SPECIELLT NÄR VI RENSAR DÅ. Jag hörde från GUD ,att vi kan inte leva ihop längre när vi gått båda som en krigare då.

Jag förstår det nu, hur dåligt det blev för mig ,att leva här och när vi rensar av oss, DÅ BLIR DET STORA PROBLEM OCH KONFLIKTER MELLAN OSS, genom att jag styr allt från GUD ,hur det ska vara då. Nu har vi äldre vården, som jag hade önskat att vi har sluppit nu. Men GUD vill ändra om för människor när de blir äldre då. Och mycket människor får dålig hjälp idag.

MEN JAG SKULLE STANNAT I MITT HEM, genom att jag måste börja och skriva om Sverige, och plus jorden och Kurdistan och måste ta upp dem då. Eller andra problem jorden har, som jag får sitta och känna in från GUD.

När Kewan dök upp, då måste jag börja gå med kurderna Kurdistan då. OCH MÅSTE HA STOR HJÄLP GENOM ATT PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN måste söka igen mig ,och jag har två en är på jorden nu och en hemma då.

GUD HAR NIKLAS OCH LINN , JAG SÅG VAD SOM HÄNDE MED DEM. GUD gav även till Sverige vit energi kärlek ,och sätter igång ett sjunkande skepp ,som Sverige var

Genom att GUD kollar hur Sverige har det. OCH SER LJUS ÖVER SVERIGE, SOM SER UT SOM EN BLANK CYLINDER RUNT NIKLAS DÅ.

GUD öppnade hjärtat på honom då, och  samtidigt när han öppnade hjärtat på Kewan.

JAG SÅG NÄR GUD HADE ÖPPNAT HJÄRTAT PÅ LINN OCH NIKLAS, OCH VAD SOM HÄNDE DÅ. Jag såg på fotot på Facebook ett mörker runt dem, och var på väg att gifta sig. Och har levt ihop i 9 år, och möttes när de hade sommarjobb ,och träffades under gymnasietiden ,och flyttade ihop efter Linn hade gått ut gymnasiet då.

Men GUD hade börjat med Sverige ,OCH JAG HAR GRÅTIT FÖR LINN, och sagt varje gång till Linn, när hon har problem, att det är inte ditt problem GENOM ATT HON DRAS TILL PROBLEM SVERIGE HAR. Linn och Niklas lämna varandra när GUD gav kärlek till Sverige ,och Linn har varit så utsatt nu ,genom att hon och Niklas går med Sverige då. JAG ÄR SÅ ARG PÅ ALLT NU. NÄR JAG SÅG HUR DE HADE DET DÅ.

Men Niklas var enormt trött efter den tiden, och  måste bo ensam båda två. LINN FIXAR INTE ATT BO SJÄLV UTAN VILL ALLTID, ATT NÅGON ÄR HOS HENNE DÅ. Jag skulle haft min bostad kvar ,genom att kunna skydda henne mycket bättre då. Vi föds tillsammans, för att skydda varandra då. Ibland dras vi till problem Sverige har, som vi måste skyddar varandra då.

Men Niklas har börjat igen att söka upp Linn ,genom att de måste rensa med varandra då. NIKLAS MÅSTE BÖRJA OM MED LINN OCH ALLT STYRS FRÅN GUD NU, hur det ska vara nu.. Genom att de föds med en energi som styrs från GUD då.

Linn kan inte vara ensam ,hon träffade en ny man ,som känner mycket kärlek för. MEN HAR ÄVEN TIDIGARE LIV IHOP, genom att Sverige är gjort så ,att rensa mycket tyngre liv nu.

Men Niklas har inte det problemet ,genom att han kan bara VÄLJA EN KVINNA I SITT LIV ,OCH DET ÄR LINN. När de var mycket isär ,då kände hon av Niklas och fick som mig. Jag känner av Kewan hela tiden när han tänker på mig.

Men nu har Linn börjat träffa Niklas, då får hon bort sitt stora problem ,GENOM ATT DET BLIR SOM EN MEDICIN FÖR HENNE NÄR HON PRATAR MED NIKLAS ,då får hon bort mycket, problem när de måste dela på sig ,GENOM ATT HON BLIR SJUK INOMBORDS, som jag blev när Kewan dök upp då och måste leva såhär dåligt då. När Linn och Niklas träffa igen, då får hon bort sitt problem då.

MEN I FRAMTIDEN ÄR DET LINN OCH NIKLAS IGEN ,genom att de hör ihop då. Linn har dragits till mycket problem jobb ,genom att hon har den energi ,som kommer från GUD. Jag måste sitta och skriva om alla problem landet har även jorden och Kurdistan kurderna problem då.

JAG TRODDE ALDRIG ATT JAG FICK DESSA PROBLEM NÄR JAG MÖTTE KEWAN DÅ. Jag var lycklig och kände ,att livet lekte med mig när han dök upp den natten 2016- 01 – 07. Såg inte dessa problem, än en man som satt och väntade på mig  ,med  mörkt hår och mörkbruna ögon då. Men idag vet jag vem han var. Han vände hela mitt liv upp och ner ,och kände en slags oro ,när jag såg honom inom mig då. Men gav mig även fotot jag såg innan jag träffade honom då.

Men Kewan och jag skulle börja med Kurdistan, då fick jag lämna allt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.