ÅNGEST RÄDDNINGSKAPSEL

IBLAND KAN MÄNNISKOR FÅ ENORMT MYCKET ÅNGEST och vet inte vart de ska ta vägen när den dyker upp panikångesten.

Som är en av svåraste delen hos människor, TILLS FOLK HAR LÄRT SIG OM SIGNALERNA NÄR PANIKÅNGEST DYKER UPP DÅ..Och folk kan må så fruktansvärt dåligt när panikångest rusar i kroppen ,och vet inte vart de ska ta vägen när panikångest sätter igång då.

Folk går kanske ut och går och tror att panikångest är borta då. Panikångest kommer och går, GENOM ATT KROPPEN FÖDS MED EN RÄDDNING TILL MÄNNISKOR NÄR DE  KÄNNER PANIKÅNGEST DÅ.

PANIKÅNGEST KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSEL, som folk kan få när de måste ändra om sin situation i livet,då kan människor få panikångesten, som GUD kallar för räddningskapsel ,som är en hjälp att förändra jobbiga situation som folk sitter i då. När folk känner panikångest ,som är fruktansvärt jobbigt att känna när den drar igång, då är det signaler att ändra om sitt liv.

Men en jättestor signal till människor när de känner panikångest rusar i kroppen på dem. SIGNALERNA SÄGER, ATT NÅGONTING ÄR FEL NU,genom att du får panikångest över en situation ,som är extra jobbigt ,som måste börja göra något åt din situation när du känner panikångest rusar i kroppen på dig.

Att någonting är fel när du får panikångest ,som kallas för räddningskapsel, RÄDDA DIG SJÄLV NU ,när den dyker upp ,för att må mycket bättre då.

Ibland kan folk få panikångesten när de står inför svåra situationer ,SOM DE MÅSTE ÄNDRA OM. Ibland kan det vara ett arbete som fungerar dåligt för er. Och måste börja ändra om, och göra något åt ditt arbete då.

IBLAND KAN DET VARA RELATION SOM FUNGERAR DÅLIGT och måste göra något åt din relation då.

Ibland kan ni bo fel, som jag fick första gången känna på panikångest, och då kom räddningskapseln in ,rädda dig själv. Ibland kände jag av det. Ibland från området jag bodde så fel, genom att folk kan ha panikångest då. Ibland från mig själv som jag hatade då. MEN BLEV FRI PANIKÅNGEST ,OCH TOG MIN RÄDDNINGSKAPSELN OCH FLYTTADE ,SOM GREAT MASTER KUTHUMI,SA TILL MIG.Genom att mitt boende var inte perfekt. Jag flyttade galet den gången då.

MEN FLYTTADE OCH MIN PANIKÅNGEST FÖRSVANN PÅ EN GÅNG genom att vi föds med en räddningskapsel ,som talar om, att nu måste du göra något åt situationen jag sitter i då. Som är jobbigt, genom att det är bara mig själv som kan fixa situationerna, bara jag och ingen annan ,och ingen medicin hjälper panikångest, GENOM ATT DET LIGGER KVAR PROBLEM VI HAR DÅ.PANIKÅNGEST KOMMER OCH GÅR, TILLS DU HAR LÖST DET.

När panikångest räddningskapsel, DÅ MÅSTE VI FIXA DET VI SITTER I DÅ. Det kan vara pengar som kan stöka till då. Men jag blev fri när jag flyttade från stället ,och kände aldrig mer panikångest ,som är extra jobbigt att ändra om en situation att flytta, för att slippa känna panikångest då.

Men har tyvärr känt av panikångest när jag kom hit, och flyttade galet igen, SOM HADE FÅTT BORT MITT VÄRSTA PROBLEM NÄR JAG FLYTTADE RÄTT.Men fick dålig hjälp den värsta hjälp jag fick ,och måste lämna Anders då. Och då kommer panikångesten tillbaka ,genom att jag bor galet och fick inte flytta ihop med Kewan på en gång, eller hålla kontakt tills vi löst allt.Och han kommer och går då. Stänger av Facebook då ,som jag hatar genom att jag blir sjuk inombords då

Jag kände av Kewan innan han kom tillbaka till mig ,ATT JAG FICK SÅN  FRUKTANSVÄRT PANIKÅNGEST ,OCH SER ETT ANSIKTE INOM MIG,att det är Kewan som fått panikångest då. Kände att han hade förlorat mig. Och ser honom inom mig.Det kommer och går, och panik har han då. Och hans mörka ögon då.

Men Kewan tog bort sitt problem ,att känna panikångest ,genom att han ändrade om sin situation ,och kontaktade mig på Facebook då. HAN SKRIVER KAN DU RINGA MIG  DÅ. Jag har känt själv panikångest och honom. och andra fått panikångest, som är stor räddningskapsel att rädda sig själv.

Och då spelar ingen roll hur det ser ut ,för att rädda sig själv när vi får panikångest över en jobbig situation, ATT TA TAG I  SITUATIONEN FÖR ATT BRA. Och även om det känns extra jobbigt,då städar ni bort ett jättestort problem när panikångest dyker och måste rädda sig själv från problem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.