FENTANYL

DET VERKAR SOM FOLK VILL TA LIVET AV SIG, och det kommer upp nytt hela tiden ,den måste vi prova på, genom att det är lätt att köpa droger idag.

Som tar till och med livet av människor, fast drogen har tillverkats till jättesjuk människor som kan ha svår cancer och värk hela tiden ,SOM ÄR EGENTLIGEN GJORT FÖR SJUKA MÄNNISKOR.Men folk eller ungdomar verkar inte fatta, att detta läkemedel är för jättesjuka människor ,som lider av fruktansvärt värk och har cancer, som ungdomar verkar inte fatta när de måste testa saker ,som är för sjuka människor svårt sjuka människor ,och ungdomarna är inte ens sjuk.

Och varför ska de ta död på sig själv OCH KÖPA PÅ MARKNADEN FENTANYL ETT MEDEL FÖR SJUKA MÄNNISKOR.

Men ungdomar verkar ha svårt att låta bli saker när man ser hur ungdomar är ,och tycker synd om föräldrarna idag ,genom att världen är galen idag. UNGDOMARNA SER INGENTING IDAG  utan ungdomar knaprar äter allt idag ,och kan inte se ,vad som är rätt och fel idag när läkarna ger till svårt sjuka människor. Patienter som är svårt sjuka,då måste ungdomarna vara där och knapra och tar död på sig själv genom att de kan dö av en överdos,så illa är Sverige idag, ATT UNGDOMARNA KAN INTE LÅTA BLI DÅ.

Vad är det för fel på ungdomarna idag, när de kan inte låta bli livsfarliga mediciner ,som är för jättesjuk människor, då måste de ta från dem och gå och knaprar på Fentanyl ,som tar död på mycket ungdomar idag ,genom att Fentanyl är livsfarlig FÖR ”FRISKA MÄNNISKOR” folk kan dö av det då.

MEN VI UNDRAR HUR DET ÄR MED UNGDOMARNA, SOM ÄR INTE VAKEN IDAG. Som hamnar bland gäng ,dåliga gäng, som måste ta droger och det här är livsfarlig drog folk dör av drogen då.

Men det verkar som ingen ungdom går säker idag ,genom att de är så pigg på att prova på ,och speciellt farliga saker SOM FENTANYL SOM ÄR LIVSFARLIGT DROG ,egentligen är till för sjuka människor.Men ungdomar kan inte låta bli den medicin ,som är till jättesjuk människor som har värk och cancer då.

Vi har en farlig värld för mycket ungdomar ,genom att de har svårt att urskilja saker och ting.Och ser inte att medicin är gjort för jättesjuka människor ,som inte ungdomar  verkar förstå nu, GENOM ATT DE MÅSTE TESTA ÄVEN DEN VÄRSTA DROGEN FÖR DEM. Och vad är det med ungdomar idag ,som kan inte se vad som är vad då. Nej mycket ungdomar mår dåligt ,men för den delen tar man inte medicin från jättesjuka människor Fentanyl.

Men de har svårt att se vad som är rätt eller fel idag när de tar från jättesjuka människor Fentanyl,då är det något fel NÄR DE KAN INTE SE ATT TA FRÅN DEM, genom att de har inte den sjukdomen ens ,utan är inte ens så sjukt och måste äta Fentanyl då.

Men ungdomar verkar ha svårt att urskilja

vad som är rätt eller fel idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.