KRIGAREN

JAG TYCKTE TYCKTE DET HÖRDES KONSTIGT NÄR GUD SA ATT JAG GÅTT SOM EN KRIGARE, men idag förstår jag krigaren  mycket mer hur jag fungerar som människa då.

När GUD dök upp och säger till mig, du har gått som en krigare då MEN FÖR SVERIGE OCH DÅ HAR SVERIGE JÄTTESTORA PROBLEM NÄR JAG GÅTT SOM EN KRIGARE. Och måste börja jobba med landet på en gång då, genom att Sverige ligger riktigt illa till när jag gått som en krigare då.

Men vad händer under tiden

när jag gått som en krigare för Sverige?

Jag kan inte ta tag i mig själv ens utan sjuk ,och måste vila och leva ensam en längre tid när jag gått som en krigare ,genom att jag led av enorm trötthet och ville bara sova och vara ensam med BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN  DÅ, ENSAM MED GREAT MASTER  LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA genom att vila och rensa av mig från mycket problem jag haft då. Plus levt i ett destruktivt förhållande som gör att kroppen är slut på mig. Bara lugn och ro ville jag ha.

OCH LADY NADA HON PRATADE OM JULEN ,att vi närmar oss julen som jag älskar då. Men frågade lite om julen genom att jag var så fruktansvärt trött då. Men hade även satt upp allt till jul ,pyntat som jag älskar att göra och upp med julgardiner i köket och vardagsrummet. Men andra orkade jag inte med. Julmat och allt då.

Jag måste vara ifred. LADY NADA PLOCKADE UPP HELA TIDEN NYCKLAR TILL MIG OCH ÄVEN GUD plockade  upp nycklarna till mig ,genom att jag är så sjukt, som folk fattar inte alls då. Genom att måste börja rensa min krigare som jag gått för Sverige då.

Men måste vara ensam och tyst runt mig ,för att komma igång att jobba med Sverige och GUD och Lady Nada kollade om jag började skrev från GUD. Han hade sagt till mig att skriva. Jag fick så mycket dålig sömn, genom att GUD testar mig ,genom att jag kan till och med dö när jag mår så dåligt efter allt, GENOM ATT JAG HADE INGEN KRAFT ATT RÄDDA MIG SJÄLV ENS utan andra måste rädda mig då ,som alla har sett att det blev dålig hjälp för mig. Som skulle haft all hjälp då. SOM SKULLE HAFT STOR HJÄLP DÅ.

Jag kan även få dålig sömn nu när jag drömmer och vaknar ,och måste skriva upp när det kommer upp. Ibland får jag bara en massa bilder, som jag måste sitta och skriva om då. DET BLEV DÅLIG SÖMN NÄR GUD DÖK UPP ,och höll mig även vaken i 4 dagar ,genom att han testade stress på mig, och hörde BIG PROTECTION satt och pratade med varandra. Och jag kunde inte sova alls när jag hörde de satt och pratade då. Men kände mig även lugn genom att jag såg de sitter där och pratar ,och hörde vad de pratade om båda två. Men jag kunde inte sova då. Men kändes som de satt en våning upp, och gick mellan mig då. MEN KÄNDE MIG TRYGG OCH LUGN OCH INGEN HOPPAR MIG.

SOM NU ÄR JAG SJUK VARJE DAG när sitter här, och fick inte behålla min trygghet i livet då . Anders är inte kul att leva bredvid, genom att han gillar inte när jag sitter och skriver om Sveriges ,eller annat då. Anders verkar vara blind fast han är svensk ,men han vill inte hjälpa till, fast de sagt han är tvungen till det, att det är hans jobb,fast vi kan inte bo ihop då . Även dåligt samarbete ,som jag kan inte göra så mycket åt när folk är dålig på, att se och samarbeta då.

GENOM ATT FOLK FÖRSTÅR INTE KRIGAREN ,att det tar enormt mycket tid, att rensa av sig, och börja gå som en krigare då. Det  tar lång tid ,och ingen har hjälpt mig att leva och må bra, när jag ska sätta igång mitt jobb, att skriva och få mycket healing, genom att GUD såg hur det var med mig när jag gått för Sverige då.

MIN BIG PROTECTION SATT OCH VÄNTADE PÅ ATT FÅ HJÄLP MED MIG genom att jag låg risigt till då. GUD kollade upp mig då ,och såg bara problem med mig då. Men han vände på ,att jag skulle vakna upp ,som en krigare gör och kan ta lång tid då.

Men det var bara i Sverige som vi fick stora problem när jag gått som en krigare ,GENOM ATT JAG KUNDE INTE ENS RÄDDA MITT HEM. Jag brydde mig inte om jag dog och Kewan kom och gick gjorde saken inte bättre för mig.

Och vad måste GUD göra då? Genom att jag och Anders har gått som en  krigare båda två. OCH KAN VI  INTE  VISATS UNDER SAMMA TAK ENS när vi börjar rensar med varandra ,då blir det krig mellan oss då.

Men GUD måste titta ut en annan PROTECTION genom att Kewan och jag låg illa till när det gäller pengar, och jag kan dö varje dag när jag lever inte med Kewan , genom att jag blir sjuk inombords ,som ni hört ,och går inte skaka av sig och gå vidare, det fungerar inte så GENOM ATT JAG OCH KEWAN HAR BÖRJAT GÅ SOM DE KALLAR DET.

Jag minns att ärkeänglarna fick vakta mig och mycket HOPE OCH ANAEL var hos mig och pratade och pratade med mig ,GENOM ATT LUGNA NER MIG OCH VILLE INTE ATT JAG SKULLE GÅ UT, genom att de vet inte vad som händer då.

Det var även mycket GREAT MASTER hos mig, genom att lugna mig och rädda mig, och rädda mitt hem, som höll på att gå i backen ,och jag måste leva och får inte dö. Det var folk hela tiden hos mig då. JAG  MINNS NÄR GREAT MASTER JESUS SATT OCH HJÄLPTE MIG Genom att rädda mitt hem då. Men det höll ett tag då. Han visade hur jag skulle kunna rädda mig genom att jag måste bo kvar då. Jag hade fullt upp med folk hos mig. De försökte skydda mig.

Men det var en underbar tid, som jag önskade att jag fick behålla. Härligt och kärlek och bara glädje och trygghet hade jag. OCH JAG VILL HA TILLBAKA DEN TIDEN MED DEM ,genom att de är på ett annat sätt då. De pratar lugnt med mig utan bråk och konflikter då. Jag känner bara kärlek från dem. Bara lugn och ro och man känner de bryr sig om mig.

GENOM ATT DE TÄNKER PÅ MITT BÄSTA DÅ. 

Men jag kunde inte rädda mig själv DET SKULLE ANDRA GÖRA ,genom att jag och Anders kunde knappt prata med varandra. Han är arg på allt och skrek hela tiden ,genom att han fick ett värre humör då ,genom att han måste lämna mig plus gått som en krigare då

INGEN KAN LEVA TILLSAMMANS och jag måste överleva ,som blev svårt att göra då.Ibland som en tickande bomb inom mig, genom att döden tickar som en klocka inom mig och måste överleva då. Jag önskar att någon hjälpte mig med mitt hem då. Jag hade inte pengar, att skilja mig, genom att folk har varit dålig på att hjälpa till när jag måste rädda min lokal, och skulle ha den kvar såklart då. Jag måste leva på mitt jobb.

Jag vet även att min pappa gjorde fel och skulle haft pengar efter honom OCH HAR KUNNAT LEVT BÄTTRE NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL SOUL BIG PROTECTION, genom att jag och Kewan måste börja med Kurdistan ,och då skulle jag haft pengar till det när jag möter Kewan. Och då såg GUD alla problem jag fick, SOM SKADAR MIG OCH SVERIGE I SLUTÄNDAN OCH PLUS KURDISTAN DÅ.

GUD SA, HAR DE INTE HJÄLPT TILL FÖRUT,DÅ MÅSTE DE GÖRA DET ,genom att han hittade alla mina problem med pengar ,då känner jag, att han blir så irriterad på att jag fick såhär. Och han ska hjälpa Sverige då och Kurdistan då.

Men jag ser tiden att rensa av sig ,som tar enormt mycket tid OCH MÅSTE HA SKYDD , FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED MITT JOBB DÅ.Den tid ,då skulle folk hjälpt mig innan jag vaknar upp ,genom att det tar lång tid att vakna upp och börja ta tag i mitt liv ,genom att jag måste rensa mycket då. Och det tog enormt mycket tid ,som folk skulle hjälpt mig då när jag hade dåligt med pengar ,och behöver leva själv, genom att förr delar vi på mycket då.

Sociala kommer till mig, genom att Nathalie hade kontaktat dem ,som jag visste på förhand vad de skulle svara, att jag har företag, och då måste jag sluta jobba med mitt jobb, som är ett yrke ,som de fattar inte överhuvudtaget då.Jag måste ha hjälp en kort tid,tills jag kommer igång, som tar tid att bygga upp sin egen hälsa ,som låg på botten och måste ha mycket tid,för att komma tillbaka då. Men sociala sa nej ,och är dålig på att hjälpa människor då. Sociala tänker så konstigt idag och verkar inte ens kunna tänka då. Sa bara, men betala min hyra genom att den är så hög då. NEJ DE KAN INTE HJÄLPA MÄNNISKOR I SAMHÄLLET NÄR FOLK MÅSTE LÄMNA VARANDRA DÅ. FOLK FÅR LIDA OCH VARA SJUK NÄR DE GÖR SÅDÄR. 

Men tiden det tar, att rensa från en krigare har tagit långt tid, vi är inne i 2019 nu.Jag mötte Kewan 2016-01-07. Jag började vakna upp lite grann när jag bodde hemma då ,genom att jag började att skriva då. Men kan knappt vara nära människor när jag rensade ,genom att jag ger mig på dem ,om jag ser en massa fel de gör då. Jag blir arg, och har en förmåga att bara prata och pratar då, GENOM ATT MYCKET KOMMER FRÅN GUD DÅ.Snabbt pratar jag. Jag har förändrats mycket. Ibland känner jag inte igen mig själv.

Jag kan få en enorm energi när jag ligger på topp ,och fixar och pratar då. Men sen kan jag dala, och har ingen energi OCH ALLT KOMMER FRÅN KEWAN att jag blir sådär när vi bor inte ihop.

Men jag måste rensa min krigare i lugn och ro, som jag fick inte göra .Och jag och Anders ihop DET BLIR BARA PANNKAKA OCH MISSLYCKANDE EN GÅNG, BARA BRÅK OCH KONFLIKTER när vi börjar rensar med varandra då. Vi måste göra det ,genom att gå rätt för Sverige. Och han måste lyssna på mig, och det blir konflikter ,som ingen vill hamna i eller nära ens när vi ska börja gå, men rätta till och måste ändra om honom ,som allt kommer från GUD ,hur han vill att Sverige ska vara då.

Jag skulle haft kvar mitt hem. Ibland måste jag SMS eller ringa till Jonas GUD HAR SETT UT.Ibland måste han komma hit, genom att Anders är livsfarlig att vara nära när han börjar rensar av sig då.

Och därför måste jag bo själv då. Men när jag ändrar om Anders ,då är han en annan person, och kan bli lugnt här ,sen vi har rensat den gången ,och jag hoppas vi är klar ,GENOM ATT INGEN SKULLE VILJA BYTA MED MIG NÄR TVILLINGSJÄLAR LEVER I SVERIGE TWIN SOUL,då skulle ni lägga ner att skriva om twin soul och möta sin tvillingsjäl, när ni får en äkta twin soul ,då skulle du böna och be för att slippa när du har gått som krigare,då är det inte ens kul att leva då. Även med Kewan är inte livet så kul ens när jag ser hur jag fick det ,genom att han kommer från Kurdistan. Och nu ska GUD  hjälpa Kurdistan.

Jag kunde aldrig se Anders som en tvillingsjäl twin soul ,men BIG PROTECTION såg att Anders kommer och kollar mig ibland då. Anders klagar när GUD hade öppnat  hjärta på honom då .Jag trodde aldrig det att Anders var en tvillingsjäl, fast Anders sa till mig, när Kewan dök upp då , ”var inte jag din tvillingsjäl nu?” Jag sa , ”de säger att Kewan är min tvillingsjäl då.” Men jag och Anders har skojat långt tillbaka om tvillingsjäl ,att du är min tvillingsjäl då. Jag kände nog så. Men, då hör man att Kewan är min tvillingsjäl twin soul. Och det kommer fram efter en lång tid ,att jag har två tvillingsjälar SOM GUD KALLAR FÖR BIG PROTECTION Och Anders för PROTECTION. Men vi kommer inte från samma ställe jag och Anders , MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART ,annars skulle han inte vara med mig då. Folk kan komma från Light ,fast bor inte på samma ställe då.

MEN JAG FICK PROBLEM NÄR JAG GÅTT SOM EN KRIGARE och måste ha tid att växa ur allt jag gått igenom då, genom att jag gick för Sverige jag och Anders då.

Men idag har krigaren börjat vakna upp mycket mer ,och kan bli som en drake ,som spottar eld ,och är inte rädd som förut och vill bara dö då. Idag har jag klarat av att fixa min bostad när jag sitter och skriver OCH HAR JAG GÅTT EMOT ALLT DE SAGT TILL MIG, genom att jag sitter och skriver och ska rädda Sverige och skriva hela tiden och jobbar med det ,genom att jag fick faktiskt stänga mitt jobb ,och då måste någon annan betala mig såklart då.Det är egentligen sociala som ska lägga pengar på Sverige ,som håller på att åka i backen nu. Jag vet hur jag och Anders har det ,genom att vi dras till problem som Sverige har då.

Vi fick det dåligt, och speciellt folk som jobbar med andevärlden,då måste folk fått problem genom att nu jobbar jag med andevärlden ,som GUD var inte så glad av det, genom att folk måste ha även ekonomi till det ,och kunna leva på sitt jobb då. JAG DRAS TILL DET ,SOM FOLK HAR PROBLEM MED DÅ. 

Jag går med Sverige och mycket folk gillar att prata med farmor och farfar som även jag gillar då. Men när jag började titta åt ANDEVÄRLDEN ,DÅ HAR FOLK PROBLEM DÄR och mycket folk är inte ens så passade att sitta med människor då och jobbar med andevärlden ,som ger även lite pengar att leva på, genom att så mycket folk är så intresserad av att jobba med andevärlden då. Det finns folk som är inte så utvecklat sin förmåga då. Men folk älskar att jobba med andevärlden, och det finns duktig människor ,som kan jobba med det ,men även människor som är lite öppen kan fastna i det ,att de drar till sig kurser som folk gått, folk blir mycket manipulerade idag. Och kan hamna på en helg kurs då. Och tror att de ska jobba som medium som har blivit populärt idag.

Det finns mycket människor som är öppen, och vill bara jobba med andevärlden,men det är för mycket människor som gör det ,GENOM ATT JAG HAR GÅTT ÄVEN DÄR ,och då har Sverige problem med mycket människor önskar att leva på det.

HAR STARTAT UPP NYA TELEFON LINJER ,som växer upp som svampar idag .Jag har även jobbat där ,som mycket folk testar och jobbar då. Jag satt långt tillbaka när de börjar komma upp Tarotkort på den tiden då. Det har kommit mycket efter Tarotkungen. Det har vuxit mycket olika telefonlinje idag. Jag slutade på Tarotkungen genom att jag blev trött och less ,och ville ha mig kvar då. Men började igen på en ny linge, som heter Änglavärld där satt jag inte länge ,genom deras sätt att jobba orkar jag inte med utan bestämma sin egen tid, som Tarot kungen hade då. Men betalar urdåligt Änglavärld det är ingen linje ni kan bli rik på då.

Men varför kommer det nya telefonlinjer NÄR DET FINNS REDAN, som Tarotkungen höll på länge då, men det kommer nytt och nytt Änglavärld och efter dem. Jag satt på Änglavärld. Det finns så mycket olika linger idag ,och växer hela tiden en ny linje då. Men det är för mycket av det .

Varför kan folk inte se ,att det blir för mycket telefonlinjer?Och folk lovar att sitt och jobbar hos dem ,och folk kan ringa dig. Men du får betalt från, 4 :- i minuten då. Men en del ger mer pengar då. MEN DET ÄR INGEN  RIKTIG MÅNADSLÖN NI FÅR ,genom att folk ringer inte hela tiden ,som folk önskar. Det är så olika tider folk ringer då. Det ser ut fint ,men ingen kan leva på det. Det är folk som äger lingen såklart, men inte folk som jobbar där ,genom att det har blivit för mycket med olika telefonlinjer ,som Sverige har översvämmats med. Och alla människor kan inte ringa när de har problem. Och mycket telefonlinjer har problem ,att folk ringer dem ,genom att det finns så mycket linger i idag. Det har blivit för mycket.

Genom att ingen telefonlinjer betalar ut riktigt månadslön, som andra sitter och jobbar då. UTAN MINUTERNA BETALAR DE ,och då ska ni ha fullt hela tiden ,om ni sitter på ett pass från 08.00 – 17.00 eller 12.00 – 19.00 . Vad får ni betalt då? Den tid ni sitter på lingen när folk ringer dig, exakt den tiden betala folk till dig. Det blir uppehåll mellan folk ringer ,och mycket obetalt tid ,genom att ingen får betalt när ingen ringer, att ingen ringer er då. Två timmar ingen ringer er. Vad får du betalt då??? 000 får du. Men du måste sitta på ett pass från 12.00 till 19.00 då. Har det varit ett vanligt jobb,då har du fått pengar och lön för 2 timmar du jobbar inte  då.

Men du kan sitta långa pass och folk är tyst och ingen ringer,då  får du inte betalt för all din tid du binder upp dig på då. Du få exakt för tiden du pratar i telefon då ,exakt den tiden ,och inget mer, utan folk måste jobba med annat när de sitter på telefonlinjer ,GENOM ATT DE BETALAR INTE FULL LÖN, BETALAR INTE TIDEN MELLAN DE INTE RINGER DÅ.

Men har även gått där och då har folk problem då

Men en krigare går överallt där folk har problem idag ,och jag kan se från mig själv hur illa Sverige är idag, men mycket människor som har pengar har inte dessa problem. , Men mycket svenskar har problem, genom att jag fick stora problem i det här livet ,genom att jag trampar på efter där folk har problem, genom att jag dras åt hållet ,och är inte min lyckliga tid nu NÄR GUD SÅG ALLT ,då vill man försvinna från allt ,genom att han såg plötsligt människor som har gjort fel .Och nu håller han på att reda upp ,och testar människor runt mig ,som ska kunna hjälpa mig när GUD har satt mig här.

GUD är inte så kul att möta NÄR HAN MÅSTE RÄTTA TILL FELEN FOLK GJORT MOT MIG ,genom att han har ett stort jobb med Sverige. Jag minns när jag låg och väntade på GUD skulle kolla mig ,och fick vänta länge. Och Lady Nada var tyst om honom även ärkeänglarna sa ingenting om att de kände GUD ,så tyst som en mussla var det då.

Det är klart ,att jag skulle inte bli så glad som var  med i Jehova vittnen då .Och jag har lämnat dem och förstörd efter den tiden,och håller på rensa även från dem. DE VAR TYST.

Minns vi låg mest i sängen och hade även våra skämt LADY NADA OCH BIG PROTECTION OCH KUTHUMI var även hos mig. Men även ärkeänglarna kom och gick ,tills GUD dök upp och skämtade med mig om olika saker om hur jag såg honom då. Jag hade tänkt vitt runt honom då. Jag hade inte så mycket koll på GUD efter den tiden med Jehova vittnen.

Han visade sig ,tycker du att jag är vit? Jag såg GUD visade hur han såg ut då. HAN  HADE BRUN HUD som indianerna har brun och vacker hud och svart hår och blå vackra ögon. Men hoppade på en äng ,och trodde att han hade så hemma då. Men vi har problem med jorden och den gräsmattan han visar den finns så lite av, genom att vi håller på att förstöra hela jorden då.

GUD frågade vad jag såg  VI PRATADE I 4 TIMMAR DEN NATTEN.Han pratade bara med mig ,och kände att Lady Nada BIG PROTECTION var tyst då. Han frågade vad jag såg, genom att han kollar med mig då. Jag såg en mörk jord som var halv då. Den var mörk på många ställen ,och såg det hängde bilar under jorden och marken var inte perfekt då.

JAG SÅG DEN BILDEN när jag satt och skrev på andra bloggen jag hade då. Folk var livrädd inför 2012 folk blev skrämd ,även jag blev orolig när jag skulle skriva när man hör andra då. Men jag skriver inför varje år ,och når 2012 och ser jorden rullade bakåt mot en vägg ,som var svart. Och stannar där en stund då. Men började rulla lite framåt jorden, som tur var och stannar där då. Men jorden var halv och svart.

GUD MÅSTE TA TAG I JORDEN därför var det  perfekt när människor har utvecklats mycket kontakt nät utåt då. Genom att Internet kom till då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.