KRIGAREN

 JAG TYCKTE  DET HÖRDES KONSTIGT NÄR GUD SA ATT JAG GÅTT SOM EN KRIGARE, men idag förstår jag krigaren mycket mer hur jag fungerar som människa då.

När GUD dök upp och säger till mig, du har gått som en krigare då MEN FÖR SVERIGE OCH DÅ HAR SVERIGE JÄTTESTORA PROBLEM NÄR JAG GÅTT SOM EN KRIGARE. Och måste börja jobba med landet på en gång då, genom att Sverige ligger riktigt illa till när jag gått som en krigare då.

Men vad händer under tiden

när jag gått som en krigare för Sverige?

Jag kan inte ta tag i mig själv ens utan sjuk ,och måste vila och leva ensam en längre tid när jag gått som en krigare ,genom att jag led av enorm trötthet och ville bara sova och vara ensam med  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ, ENSAM MED GREAT MASTER  LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA genom att vila och rensa av mig från mycket problem jag haft.

JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTON SOM SKYDDAR NU. Jag måste leva ensam men är så sjuk när var klar. Men måste rensa för att komma tillbaka till livet igen. 

Plus levt i ett destruktivt förhållande, som gör att kroppen är slut på mig. Bara lugn och ro ville jag ha. VILA LUGN OCH RO. 

OCH LADY NADA HON PRATADE OM JULEN ,att vi närmar oss julen som jag älskar då. Men frågade lite om julen genom att jag var så fruktansvärt trött då. Men hade även satt upp allt till jul ,pyntat som jag älskar att göra och upp med julgardiner i köket och vardagsrummet. Men andra orkade jag inte med. Julmat och allt då.

Jag måste vara ifred. LADY NADA PLOCKADE UPP HELA TIDEN NYCKLAR TILL MIG OCH ÄVEN GUD plockade  upp nycklarna till mig ,genom att jag är så sjukt, som folk fattar inte alls då. Genom att måste börja rensa min krigare som jag gått för Sverige då. JAG LEVDE BARA I TYSTNADEN RUNT MIG ,HIMELRIKET KÄNDES SOM JAG VAR SÅ ÄLSKAD AV ALLA RUNT MIG. BÄSTA TIDEN I MITT LIV.

Men måste vara ensam och tyst runt mig ,för att komma igång att jobba med Sverige och GUD och Lady Nada kollade om jag började skrev från GUD. Han hade sagt till mig att skriva. Jag fick så mycket dålig sömn, genom att GUD testar mig ,genom att jag kan till och med dö när jag mår så dåligt efter allt, GENOM ATT JAG HADE INGEN KRAFT ATT RÄDDA MIG SJÄLV ENS utan andra måste rädda mig då ,som alla har sett att det blev dålig hjälp för mig. Som skulle haft all hjälp då. SOM SKULLE HAFT STOR HJÄLP DÅ.

Jag kan även få dålig sömn nu när jag drömmer och vaknar ,och måste skriva upp när det kommer upp. Ibland får jag bara en massa bilder, som jag måste sitta och skriva om då. DET BLEV DÅLIG SÖMN NÄR GUD DÖK UPP ,och höll mig även vaken i 4 dagar ,genom att han testade stress på mig, och hörde PROTECTION satt och pratade med varandra. Och jag kunde inte sova alls när jag hörde de satt och pratade då. Men kände mig även lugn genom att jag såg de sitter där och pratar ,och hörde vad de pratade om båda två. Men jag kunde inte sova då. Men kändes som de satt en våning upp, och gick mellan mig då. MEN KÄNDE MIG TRYGG OCH LUGN OCH INGEN HOPPAR MIG.

SOM NU ÄR JAG SJUK VARJE DAG när sitter här, och fick inte behålla min trygghet i livet då . Anders är inte kul att leva bredvid, genom att han gillar inte när jag sitter och skriver om Sveriges ,eller annat då. Anders verkar vara blind fast han är svensk ,men han vill inte hjälpa till, fast de sagt han är tvungen till det, att det är hans jobb, fast vi kan inte bo ihop då . Även dåligt samarbete ,som jag kan inte göra så mycket åt när folk är dålig på, att se och samarbeta då.

GENOM ATT FOLK FÖRSTÅR INTE KRIGAREN ,att det tar enormt mycket tid, att rensa av sig, och börja gå som en krigare då. Det  tar lång tid ,och ingen har hjälpt mig att leva och må bra, när jag ska sätta igång mitt jobb, att skriva och få mycket healing, genom att GUD såg hur det var med mig när jag gått för Sverige då.

MIN PROTECTION SATT OCH VÄNTADE PÅ ATT FÅ HJÄLP MED MIG ,SKYDDAR BIG PROTECTION genom att jag låg risigt till då. GUD kollade upp mig då ,och såg bara problem med mig då. Men han vände på ,att jag skulle vakna upp ,som en krigare gör och kan ta lång tid då.

Men det var bara i Sverige som vi fick stora problem när jag gått som en krigare ,GENOM ATT JAG KUNDE INTE ENS RÄDDA MITT HEM. Jag brydde mig inte om jag dog och Kewan kom och gick gjorde saken inte bättre för mig. KLARAR INTE AV ENS ATT ÖVERLEVA, SOM GUD PROTECTION HÖLL PÅ ATT FÅ MIG ATT LEVA IGEN. Men ingen tänker på mig ens, som inte ens tagit en semester än Norge och Danmark. Jag fick uppleva behålla min lägenhet, som var min hälsa för mig. ♥JAG VAR GLAD NÄR JAG TOG MIGI DIT EFTER RÅD AV ALLA FLYTTA.♥ MEN VAR MIN LYCKLIGASTE DAG I LVET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee-fantasy-art-angels-heavenly-angels.jpgMen det var som en semester för mig. Men hade en tid glädje och kärlek ,som lade pengar på min hälsa. Jag flyttar till min lägenhet ,som var min lyckligaste i livet. Men ingen gav mig kärlek att behålla min hälsa, som var min lägenhet. JAG HAR ALDRIG HAFT RIKTIG SEMSER ,SOM NÄR JAG BODDE SJÄLV EN TID. MEN BLEV OMPYSSLAD AV DEM. ♥♥♥

MEN PROVAR TA MITT LIV GENOM ATT INGEN TÄNKER PÅ MIG ENSAM OM ALLT. Men ingen tänker på mig gav mig ett värde i livet. Folk sätter värde på mig ,och värde på mig själv, som folk sopar under marken, som jag ser idag.

Jag sätter värde på folk vill hjälpa människor alla har ett värde när man lever på jorden. Men ingen satte värde ens på mig, sopar mig under marken som lagt pengar på lägenheten. Men lade extra pengar att ta mig dit. Men tog sista pengar jag hade flyttar dit. MEN INGEN LÅTER MIG LEVA ENS BARA PROBLEM FOLK RUNT. DET ÄR ETT SKÄMT.

MEN JAG SKA HJÄLPA FOLK NÄR DET KNIPER. MEN JAG FÅR INTE HJÄLP DÅ. MEN VAD HAR FÖR SKIT FOLK RUNT MIG. 

Bara skit folk runt mig ,som gav inte ens värde att leva en härlig tid. Men måste sitta själv får healing från dem. Men skriva, som måste skriva om ett land ,som var på väg att gå i backen. JAG MÅSTE HA TYST UTAN KONFLKTER, SOM TAR ENERGI FRÅN MIG. MEN ALLA SOM ÄR FÖRFATTARE FÖRSTÅR DET. Men har problem folk runt mig. MEN TÅL INTE NÄR JAG SKRIVER ,MEN ÄR MITT ARBETE. Har utbildat mig inom kontor. Jag kan inte bo med människor som går in i konflikter med mig. Måste leva med lugna människor när gått som en krigare, då är jag extra känslig och måste rensa hela tiden. Måste bo ensam som var ett skämt folk runt mig. Men ingen tänker på mig än gav mig problem ekonom ,men skriva om Sverige.

Men vem ska betala min skuld ,som har inte fått det om fanns vettig människor. Jag brukar sköta om hyran och annat. Men sätter Jonas på vakta mig. Men fick en fruktansvärt hyres skuld. ARG PÅ ALLT SOM ÄR NOGA MED ALLLT BETALAR I TID.

Men jag ska sitta och skriva och dra upp allt om problem, jorden, Sverige har. Men är som en smäll i ansiktet fick lämna min lägenhet ,som fick råd från läkaren på hud. Men även råd från social måste flytta när du dras ner i skiten mörk energi. Men även råd från folk ,och läkaren hälsocentralen. MEN FICK RÅD EFTE RÅD ATT LEVA BÄTTRE NÄR HÄLSAN VAR INTE DEN BÄSTA. JAG ÅKTE IN PÅ AKUTEN NÄR KLÅDAN SATTE IGÅNG I ANSIKTET. Men har haft problem kropp, magsår ,diskbrock skolios utsliten kropp, då flyttar jag för att må bra. Jag tog sista pengar jag hade, genom att ge mig ett bättre liv. Men mår bättre då. Vem ska ersätta mig???? Men har inte lust att göra rätt när vi har problem folk runt mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpgKEWAN STÖKAR TILL FÖR MIG. Han satt och bläddrar i Facebook. Han såg mig ,då måste han prata med mig, genom att vi hör ihop. Men för tidigt har inte ekonomi ens. Men ser mig sen fick jag problem med allt. Kewan måste sitta hos mig.

Han måste söka arbete och dra in pengar. Men kan inte jobba och leva från mig. Vi måste sitta ihop, då fungerar allt för oss. MEN DÅ BLEV PROBLEM SOM VAR INTE BERÄDD PÅ DÅ.

MEN KEWAN STÖKAR TILL SÅ MYCKET ,SOM GÖRA ATT JAG FICK PROLEM. Han vill jag ska komma på en  gång. Men han tjatar på mig. Men har inte ens plats att leva på idag. Men jag måste komma till honom. Men Kewan har energi ,som ingen kan springa ifrån ens. Men jag sprang till Kewan, han drog i mig. Men han är inte klar att träffas, men såg mig på Facebook ,som var galet för mig. Men fattar inte hur han fungerar ens. MEN FICK LIDA AV DET.

Men tar Jonas som bara blev problem. Men vem ska betala nu????? Hyrorna gick hyra efter hyra, men Jonas sa inte ett dugg. MÅSTE BORT FRÅN ALLT KUNDE INTE LEVA NÄR JAG SÅG FOLK RUNT MIG BARA PROBLEM MED.

Men jag höll på att ta mitt liv då. Jag tänkte inte på hyran, måste bort från allt. Men sysslar med att tänka ut foton, tavlor, som jag måste ta till sjön. Mina fina foton, tavlor på barnen barnbarn. Men en del tavlor var tung att ta till sjön. Men har fina stora tavlor på barnen. Men även barnbarnen. Men satt och tänkte, kan jag dra med ner till sjön. En del tavlor var tung. Men tänkte ut något att dra på. Men pulka hade jag hemma då. Men var något jag måste dra med. Jag måste ha alla foton tavlor på barn och barnbarn ner till sjön. JAG JOBBAR MOT ATT HITTA LÖSNINGAR. 

Men ska titta på dem sista tiden mamma och mormor lever. Men det fanns bara barnen, barnbarnen och ner till sjön. Men svårt att ta dem ner. Men var ner den dagen och kollar hur det var vid sjön. Men Jonas sa ingenting Birgitta hyran går nu. Men Joans var på Tinget och hämta papper och ladet fram till mig. Men sa inte ett dugg, det är fel nu. Men var tyst och åkte hem. JONAS VAR ,SÅ BORTA SOM HAN KAN VARA VAKTA MIG DET KAN INTE HAN.

Men jag sa till Jonas ,och skäller på han tänkte inte betala sin hyra ens. Men sa till han skäller på han vill du ha som mig. Eller får du bo hos din mamma när du sköter inte om hyran din. Men Joans skällde inte ens på mig. Han sa ingenting när han såg månad efter månad. Jag kan förlora min älskling lägenheten. Men var tyst sa ingenting, som GUD pratar i 4 timmar och skydda mig. Jonas  skulle se till mig. JAG MÅSTE BO SJÄLV OCH LUGN OCH RO KRIGARE ,SOM MÅSTE RENSA AV SIG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

Jag fick problem när Kewan dök upp. GUD KAN MIG KAN SKADA MIG LÄMNAR ALLT NÄR KEWAN HAR INTE DYKT UPP. Men måste rädda mig när Kewan bor kvar i England. Men då blev det bara problem och då måste han hitta någon som skyddar mig. Jag måste bo ensam. MEN DEN ÄNDA SOM HAR KUNNAT HJÄLPT MIG BO BRA VAR SOCILA ,SOM ÄVEN SA TILL MIG FLYTTA. MEN SA NEJ FÅR LÄGGA NER JOBBA SVART. Men alla människor är knäpp runt mig. Men kan inte ta den hemska hjälpen, men hjälpte mig att ta mitt liv.

MEN ÄNDÅ SKA JAG SKRIVA OCH HJÄLPA SVERGE, MEN ÄR ETT SKÄMT NÄR FOLK ÄR SÅ HEMSK. MEN VILL INTE HA HJÄLP. Men var ner den dagen när allt var så grått och hemskt den dagen. Men hade bestämt mig mer och mer lämna livet. Men även Kewan ,Anders bråk, som gjorde jag måste försvinna för gått. Det kröp i mig när man fick dålig hjälp att uppleva lugn och kärlek. Men får inte ens hjälp, som gjorde mig sämre då. Men Anders var inte kul ens ,så jag blev dålig av han.

Jag som alla andra går igenom en skilsmässa ,då behöver man stöd och inte bråk som puttar mig mer och mer från livet. MEN SETT TILLBAKA PÅ MITT LIV NÄR JAG HADE PROBLEM MED ÖMER, DÅ FICK JAG BO HOS HANS VÄNNER. Men har ett annat sätt än svenska folket, som blev sjuk av då. Men jag bodde i Gislaved när jag och Ömer hade problem. Men fick så mycket kärlek och omtanke när hjälper mig. Men Ömer ringer frågar hur jag mår. Men han vill höra hur det var. Men var så orolig för mig. Men folk som bodde hos vi skrattar och hade kul. Men grät efter han ,men ena dagen skrattar vi hade kul, som jag bodde hos. Men nästa dag, då grät jag. Men hon sa skrattar ni, men i morgon gråter du Birgitta. Men var så snäll och hjälpte mig så mycket. Men kommer från Turkiet kurder.

Men snäll familj som gav så mycket glädje när jag hade problem med Ömer. Men vad fick jag här svenskar ,som gav mig problem. Men har aldrig upplevt värre när jag skulle lämna Anders. Men skillnad på folk när hjälper varandra. DET ÄR FRUKTASVÄRT ATT SE TILLBAKA NÄR DET FINNS, SÅ FINA MÄNNKSKOR ÄN SVENAKARA. 

Men hade så många jobbiga dagar när hamnar i problem med Kewan. Men vi måste egentligen leva ihop. Men satt och planera min död den gången ,innan allt gick åt skogen med mig. Men får inte dö genom att jag kallas för BIG PROTECTION ,SOM GUD HAR PÅ JORDEN. MEN HAN FICK DET JOBBIGT MED MIG. Jag vill bara dö när Kewan gav den hemska energin. Men satt och planera mer och mer ta med tavlorna och foton till sjön. Men måste ta med foton tavlor ,som är det sista jag ser av barnen. Men var så inne i det ta mig ner till sjön. Men dök upp så konstiga dagar ,men en dag var grå dag såg täcke över mig. Men var genomskinligt täcke över mig ,som var grått mörk grått täcke. Men blev så sjuk när Kewan inte dök upp. Men hade ett genomskinligt täcke som lade över mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-350-903227.pngJAG HADE ETT MÅL. Men jag öppnar dörren och gick ner mot stan måste dö bort från allt. Men gick och gick och såg Åhléns var öppet. Men gick igenom Åhléns tog rulltrappan ner ,men ingen såg mig var täckt med grått täcke.

Jag höll på att bli mer och mer sjuk. MEN PROTECTION , SOM VAKTAR MIG HELA TIDEN HAN KOM INTE IGENOM MIG. Men lyssnar inte på han fast han bor hos mig hela tiden när Kewan kommer och går. Han vaktar mig hela tiden.

Men jag travar på genom Åhléns nerför rulltrappan. MEN GICK I EN GRÅ DIMMA. Jag bara gick som i en dimma. Men ser folk utanför matställen folk som skrattar och hade kul. Men stod fullt med folk som skrattar och hade kul. Men ingen såg mig jag gick genom ett mörkt täcke ,som ingen kunde se vart jag var på väg. Men mådde sämre och sämre måste bort från allt tok jag går igenom. Men ingenting stämmer länge bara mer och mer problem. Men går och går ner ner mot sjön. Men har ett grått täcke, som täcker mig mer och mer. Men är på väg mot sjön ,men ingen upptäcker mig eller ropar på mig. Men jag gick och gick ner till sjön.

Men var så sjuk när jag fick inte behålla min kära hem. Men även sjuk från Kewan fick grå dimma, som kommer från han när vi lever så skilda ,då blev jag sjuk av det. Men går ner mot sjön sätter mig på en bänk och tittar ut mot sjön. Men sitter där en stund. Men var tomt allt såg inte till folk fast det var på eftermiddagen. Men satt en stund, MEN PROTECTION HADE SVÅRT ATT NÅ MIG. Men han följer mig hela tiden, men ingen som väckte upp mig ens. Han försöker nå mig ,men han sa du kommer dö om ingen räddar dig när du är så sjuk. Men jag var sjuk och någon måste skydda mig och ge mig kärlek och lugn och ro.

Men var så sjuk den gången. Men vänder hemåt då går vidare hemåt jag hade bestämt mig dö. Men hade fullt problem att ta med foton och stora tavlor på barnen och barnbarnen foton ingen skulle ta dem från mig. Jag ska sitta sista gången titta på barnen barnbarnen. Men hade så tunga tavlor lätta tavlor ,som stökar till för mig. Men måste samla ihop foton och tavlor dra dem ner till sjön. Men svårt att bära tavlor som är stor och foton, som måste ta med. Men var bara det jag tänkte på ,som ingen såg vad jag ska göra då. När jag kommer hem ,då kommer Anders och allt försvann på en gång allt som var grått runt mig. Men han pratade med mig. Men sen försvann allt ,som kommer från Kewan som stökar till. ALLT VAR BORTA.

Och vad måste GUD göra då? Genom att jag och Anders har gått som en  krigare båda två. OCH KAN VI INTE  VISATS UNDER SAMMA TAK ENS när vi börjar rensar med varandra ,då blir det krig mellan oss då.

Men GUD måste titta ut en annan PROTECTION, genom att Kewan och jag låg illa till när det gäller pengar, och jag kan dö varje dag när jag lever inte med Kewan , genom att jag blir sjuk inombords ,som ni hört ,och går inte skaka av sig och gå vidare, det fungerar inte så, GENOM ATT JAG OCH KEWAN HAR BÖRJAT GÅ ,SOM DE KALLAR DET.

Jag minns att ärkeänglarna fick vakta mig och mycket HOPE OCH ANAEL var hos mig och pratade och pratade med mig ,GENOM ATT LUGNA NER MIG OCH VILLE INTE ATT JAG SKULLE GÅ UT, genom att de vet inte vad som händer då. VAKAR MIG HELA TIDEN.

Det var även mycket GREAT MASTER hos mig, genom att lugna mig och rädda mig, och rädda mitt hem, som höll på att gå i backen ,och jag måste leva och får inte dö. Det var folk hela tiden hos mig då. JAG  MINNS NÄR GREAT MASTER JESUS SATT OCH HJÄLPTE MIG ,Genom att rädda mitt hem då. Men det höll ett tag då. Han visade hur jag skulle kunna rädda mig ,genom att jag måste bo kvar då. Jag hade fullt upp med folk hos mig. De försökte skydda mig.

Men det var en underbar tid, som jag önskade att jag fick behålla. Härligt och kärlek och bara glädje och trygghet hade jag. OCH JAG VILL HA TILLBAKA DEN TIDEN MED DEM ,genom att de är på ett annat sätt då. De pratar lugnt med mig utan bråk och konflikter då. Jag känner bara kärlek från dem. Bara lugn och ro och man känner bryr sig om mig.♥♥♥

GENOM ATT DE TÄNKER PÅ MITT BÄSTA DÅ. 

Men jag kunde inte rädda mig själv DET SKULLE ANDRA GÖRA ,genom att jag och Anders kunde knappt prata med varandra. Han är arg på allt och skrek hela tiden ,genom att han fick ett värre humör då ,genom att han måste lämna mig plus gått som en krigare då

INGEN KAN LEVA TILLSAMMANS och jag måste överleva ,som blev svårt att göra då. Ibland som en tickande bomb inom mig, genom att döden tickar som en klocka inom mig och måste överleva då. Jag önskar att någon hjälpte mig med mitt hem då. Jag hade inte pengar, att skilja mig, genom att folk har varit dålig på att hjälpa till när jag måste rädda min lokal, och skulle ha den kvar såklart då. Jag måste leva på mitt jobb.

Jag vet även att min pappa gjorde fel och skulle haft pengar efter honom OCH HAR KUNNAT LEVT BÄTTRE NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL SOUL ,PROTECTION, KVINNOR ÄR BIG PROTECTION, genom att jag och Kewan måste börja med Kurdistan ,och då skulle jag haft pengar till det när jag möter Kewan.

Och då såg GUD alla problem jag fick, SOM SKADAR MIG OCH SVERIGE I SLUTÄNDAN OCH PLUS KURDISTAN DÅ.

GUD SA, HAR DE INTE HJÄLPT TILL FÖRUT,DÅ MÅSTE DE GÖRA DET ,genom att han hittade alla mina problem med pengar ,då känner jag, att han blir så irriterad på att jag fick såhär. Och han ska hjälpa Sverige då och Kurdistan då. PROBLEM LÄNDER.

Men ser tiden att rensa av sig ,som tar enormt mycket tid OCH MÅSTE HA SKYDD , FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED MITT JOBB DÅ. Den tid ,då skulle folk hjälpt mig innan jag vaknar upp ,genom att det tar lång tid att vakna upp och börja ta tag i mitt liv ,genom att jag måste rensa mycket då. Och det tog enormt mycket tid ,som folk skulle hjälpt mig då när jag hade dåligt med pengar ,och behöver leva själv, genom att förr delar vi på mycket då. Men går som en krigare som aldrig hänt i andra länder, men då fick GUD problem med allt när han öppnar mig och skulle gå igenom mig ,men då hade jag gått som en krigare ,och var så sjuk när han dök upp. Men första landet som jag gick så. Men även Anders gick som en krigare ,men vi måste bo ensam och rensa av oss. 

Sociala kommer till mig, genom att Nathalie hade kontaktat dem ,som jag visste på förhand vad de skulle svara, att jag har företag, och då måste jag sluta jobba med mitt jobb, som är ett yrke ,som de fattar inte överhuvudtaget då. Jag måste ha hjälp en kort tid, tills jag kommer igång, som tar tid att bygga upp sin egen hälsa ,som låg på botten och måste ha mycket tid, för att komma tillbaka då. JAG VAR I STOCKHOM FÖR LÄNGESEN STOR UNDERSÖKNING HOS LÄKARE OCH ALLA INBLANDE. MEN SA HUR JAG SKA JOBBA. Men tål inte stress eller andra saker men kommer fram till att leva så. Men sociala struntar i allt som läkare och andra sa i Stockholm. Men så hemsk och vidrig var tjejerna som kom den gången. Men hade inte hjärta med sig ens. Men stökar till för GUD rädda mig.  Men sociala sa nej ,och är dålig på att hjälpa människor då. Sociala tänker så konstigt idag och verkar inte ens kunna tänka då. Sa bara, men betala min hyra, genom att den är så hög då. NEJ DE KAN INTE HJÄLPA MÄNNISKOR I SAMHÄLLET NÄR FOLK MÅSTE LÄMNA VARANDRA DÅ. FOLK FÅR LIDA OCH VARA SJUK NÄR DE GÖR SÅDÄR. 

Men tiden det tar, att rensa från en krigare har tagit långt tid, vi är inne i 2019 nu.Jag mötte Kewan 2016-01-07. Jag började vakna upp lite grann när jag bodde hemma då ,genom att jag började att skriva då. Men kan knappt vara nära människor när jag rensade ,genom att jag ger mig på dem ,om jag ser en massa fel de gör då. Jag blir arg, och har en förmåga att bara prata och pratar då, GENOM ATT MYCKET KOMMER FRÅN GUD DÅ. Snabbt pratar jag. Jag har förändrats mycket. Ibland känner jag inte igen mig själv.

Jag kan få en enorm energi när jag ligger på topp ,och fixar och pratar då. Men sen kan jag dala, och har ingen energi OCH ALLT KOMMER FRÅN KEWAN att jag blir sådär när vi bor inte ihop.

Men jag måste rensa min krigare i lugn och ro, som jag fick inte göra .Och jag och Anders ihop DET BLIR BARA PANNKAKA OCH MISSLYCKANDE EN GÅNG, BARA BRÅK OCH KONFLIKTER när vi börjar rensar med varandra då. Vi måste göra det ,genom att gå rätt för Sverige. Och han måste lyssna på mig, och det blir konflikter ,som ingen vill hamna i eller nära ens när vi ska börja gå, men rätta till och måste ändra om honom ,som allt kommer från GUD ,hur han vill att Sverige ska vara då.

Jag skulle haft kvar mitt hem. Ibland måste jag SMS eller ringa till Jonas GUD HAR SETT UT. Ibland måste han komma hit, genom att Anders är livsfarlig att vara nära när han börjar rensar av sig då.

Och därför måste jag bo själv då. Men när jag ändrar om Anders ,då är han en annan person, och kan bli lugnt här ,sen vi har rensat den gången ,och jag hoppas vi är klar ,GENOM ATT INGEN SKULLE VILJA BYTA MED MIG NÄR TVILLINGSJÄLAR LEVER I SVERIGE TWIN SOUL, då skulle ni lägga ner att skriva om twin soul och möta sin tvillingsjäl, när ni får en äkta twin soul ,då skulle du böna och be för att slippa när du har gått som krigare, då är det inte ens kul att leva då. Även med Kewan är inte livet så kul ens när jag ser hur jag fick det ,genom att han kommer från Kurdistan. Och nu ska GUD  hjälpa Kurdistan.

Jag kunde aldrig se Anders ,som en tvillingsjäl twin soul ,men BIG PROTECTION såg att Anders kommer och kollar mig ibland då. Anders klagar när GUD hade öppnat  hjärta på honom då .Jag trodde aldrig det att Anders var en tvillingsjäl, fast Anders sa till mig, när Kewan dök upp då , ”var inte jag din tvillingsjäl nu?” Jag sa , ”de säger att Kewan är min tvillingsjäl då.” Men jag och Anders har skojat långt tillbaka om tvillingsjäl ,att du är min tvillingsjäl då. Jag kände nog så. Men, då hör man att Kewan är min tvillingsjäl twin soul. Och det kommer fram efter en lång tid ,att jag har två tvillingsjälar SOM GUD KALLAR FÖR BIG PROTECTION Och Anders för PROTECTION. Men vi kommer inte från samma ställe jag och Anders , MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART ,annars skulle han inte vara med mig då. Folk kan komma från Light ,fast bor inte på samma ställe då.

MEN JAG FICK PROBLEM NÄR JAG GÅTT SOM EN KRIGARE och måste ha tid att växa ur allt jag gått igenom då, genom att jag gick för Sverige jag och Anders då.

Men idag har krigaren börjat vakna upp mycket mer ,och kan bli som en drake ,som spottar eld ,och är inte rädd som förut och vill bara dö då. Idag har jag klarat av att fixa min bostad när jag sitter och skriver OCH HAR JAG GÅTT EMOT ALLT DE SAGT TILL MIG, genom att jag sitter och skriver och ska rädda Sverige och skriva hela tiden och jobbar med det ,genom att jag fick faktiskt stänga mitt jobb ,och då måste någon annan betala mig såklart då. Det är egentligen sociala som ska lägga pengar på Sverige ,som håller på att åka i backen nu. Jag vet hur jag och Anders har det ,genom att vi dras till problem som Sverige har då.

Vi fick det dåligt, och speciellt folk som jobbar med andevärlden måste folk fått problem genom att nu jobbar jag med andevärlden ,som GUD var inte så glad av det, genom att folk måste ha även ekonomi till det ,och kunna leva på sitt jobb då. JAG DRAS TILL DET ,SOM FOLK HAR PROBLEM MED DÅ. 

Jag går med Sverige och mycket folk gillar att prata med farmor och farfar som även jag gillar då. Men när jag började titta åt ANDEVÄRLDEN ,DÅ HAR FOLK PROBLEM DÄR och mycket folk är inte ens så passade att sitta med människor och jobbar med andevärlden ,som ger även lite pengar att leva på, genom att så mycket folk är så intresserad av att jobba med andevärlden då. Det finns folk som är inte så utvecklat sin förmåga då. Men folk älskar att jobba med andevärlden, och det finns duktig människor ,som kan jobba med det ,men även människor som är lite öppen kan fastna i det ,att drar till sig kurser som folk gått, folk blir mycket manipulerade idag. Och kan hamna på en helg kurs då. Och tror att de ska jobba som medium som har blivit populärt idag.

Det finns mycket människor som är öppen, och vill bara jobba med andevärlden, men det är för mycket människor som gör det ,GENOM ATT JAG HAR GÅTT ÄVEN DÄR ,och då har Sverige problem med mycket människor önskar att leva på det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpgHAR STARTAT UPP NYA TELEFON LINJER ,som växer upp som svampar idag .Jag har även jobbat där ,som mycket folk testar och jobbar då. Jag satt långt tillbaka när de börjar komma upp Tarotkort på den tiden då.

Det har kommit mycket efter Tarotkungen. Det har vuxit mycket olika telefonlinje idag. Jag slutade på Tarotkungen ,genom att jag blev trött och less ,och ville ha mig kvar då. DET VÄXER UPP SOM SVAMPAR NYA LINJER.

Men började igen på en ny linje, som heter Änglavärld ,där satt jag inte länge ,genom deras sätt att jobba orkar jag inte med utan bestämma sin egen tid, som Tarot kungen hade då. Men betalar urdåligt Änglavärld det är ingen linje ni kan bli rik på då. TITTA INTE MOT ÄNGLAVÄRLD, SÅ LÄNGE BETALAR DÅLIGT.

Men varför kommer det nya telefonlinjer NÄR DET FINNS REDAN, som Tarotkungen höll på länge då, men det kommer nytt och nytt Änglavärld och efter dem. Jag satt på Änglavärld. Det finns så mycket olika linger idag ,och växer hela tiden en ny linje då. Men det är för mycket av det .

Varför kan folk inte se ,att det blir för mycket telefonlinjer? Och folk lovar att sitt och jobbar hos dem ,och folk kan ringa dig. Men du får betalt från, 4 :- i minuten då. Men en del ger mer pengar då. MEN DET ÄR INGEN RIKTIG MÅNADSLÖN NI FÅR ,genom att folk ringer inte hela tiden ,som folk önskar. Det är så olika tider folk ringer då. Det ser ut fint ,men ingen kan leva på det. Det är folk som äger linje såklart, men inte folk som jobbar där ,genom att det har blivit för mycket med olika telefonlinjer ,som Sverige har översvämmats med. Och alla människor kan inte ringa när de har problem. Och mycket telefonlinjer har problem ,att folk ringer dem ,genom att det finns så mycket linger i idag. Det har blivit för mycket.

Genom att ingen telefonlinjer betalar ut riktigt månadslön, som andra sitter och jobbar då. UTAN MINUTERNA BETALAR DE ,och då ska ni ha fullt hela tiden ,om ni sitter på ett pass från 08.00 – 17.00 eller 12.00 – 19.00 . Vad får ni betalt då? Den tid ni sitter på linjen när folk ringer dig, exakt den tiden betala folk till dig. Det blir uppehåll mellan folk ringer ,och mycket obetalt tid ,genom att ingen får betalt när ingen ringer, att ingen ringer er då. Två timmar ingen ringer er. Vad får du betalt då??? 000 får du. Men du måste sitta på ett pass från 12.00 till 19.00 då. Har det varit ett vanligt jobb, då har du fått pengar och lön för 2 timmar du jobbar inte  då.

Men du kan sitta långa pass och folk är tyst och ingen ringer, då får du inte betalt för all din tid du binder upp dig på då. Du få exakt för tiden du pratar i telefon då ,exakt den tiden ,och inget mer, utan folk måste jobba med annat när de sitter på telefonlinjer ,GENOM ATT DE BETALAR INTE FULL LÖN, BETALAR INTE TIDEN MELLAN DE INTE RINGER DÅ.

Men har även gått där och då har folk problem då

Men en krigare går överallt där folk har problem idag ,och jag kan se från mig själv hur illa Sverige är idag, men mycket människor som har pengar har inte dessa problem. Men mycket svenskar har problem, genom att jag fick stora problem i det här livet ,genom att jag trampar på efter där folk har problem, genom att jag dras åt hållet ,och är inte min lyckliga tid nu NÄR GUD SÅG ALLT ,då vill man försvinna från allt ,genom att han såg plötsligt människor som har gjort fel .Och nu håller han på att reda upp ,och testar människor runt mig ,som ska kunna hjälpa mig när GUD har satt mig här.

GUD är inte så kul att möta NÄR HAN MÅSTE RÄTTA TILL FELEN FOLK GJORT MOT MIG ,genom att han har ett stort jobb med Sverige. Jag minns när jag låg och väntade på GUD skulle kolla mig ,och fick vänta länge. Och Lady Nada var tyst om honom även ärkeänglarna sa ingenting om att de kände GUD ,så tyst som en mussla var det då.

Det är klart ,att jag skulle inte bli så glad som var  med i Jehova vittnen då .Och jag har lämnat dem och förstörd efter den tiden, och håller på rensa även från dem. DE VAR TYST.

Minns vi låg mest i sängen och hade även våra skämt LADY NADA OCH PROTECTION OCH KUTHUMI var även hos mig. Men även ärkeänglarna kom och gick ,tills GUD dök upp och skämtade med mig om olika saker ,om hur jag såg honom då. Jag hade tänkt vitt runt honom då. Jag hade inte så mycket koll på GUD efter den tiden med Jehova vittnen.

Han visade sig ,tycker du att jag är vit? Jag såg GUD visade hur han såg ut då. HAN  HADE BRUN HUD som indianerna har brun och vacker hud och svart hår och blå vackra ögon. Men hoppade på en äng ,och trodde att han hade så hemma då. Men vi har problem med jorden och den gräsmattan han visar den finns så lite av, genom att vi håller på att förstöra hela jorden då.

GUD frågade vad jag såg  VI PRATADE I 4 TIMMAR DEN NATTEN. Han pratade bara med mig ,och kände att Lady Nada PROTECTION var tyst då. Han frågade vad jag såg, genom att han kollar med mig då. Jag såg en mörk jord som var halv då. Den var mörk på många ställen ,och såg det hängde bilar under jorden och marken var inte perfekt då.

JAG SÅG DEN BILDEN när jag satt och skrev på andra bloggen jag hade då. Folk var livrädd inför 2012 folk blev skrämd ,även jag blev orolig när jag skulle skriva när man hör andra då. Men jag skriver inför varje år ,och når 2012 och ser jorden rullade bakåt mot en vägg ,som var svart. Och stannar där en stund då. Men började rulla lite framåt jorden, som tur var och stannar där då. Men jorden var halv och svart.

GUD MÅSTE TA TAG I JORDEN därför var det  perfekt när människor har utvecklats mycket kontakt nät utåt då. Genom att Internet kom till då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.