FARLIGA DROGER

IDAG KAN  DET VARA SVÅRT ATT LEVA GENOM ATT MYCKET HÄNDER FÖR MÄNNISKOR IDAG och mycket ungdomar mår dåligt idag.Och kan inte förstå alla signaler kroppen är född med.

Och mycket ungdomar tittar åt droger NÄR DE MÅR ALLRA SÄMST. Och det finns så mycket ute på marknaden idag och kan köpa både det ena än det andra idag.

DET VAR VANLIGT  FÖRR ATT UNGDOMAR TOG GHB , som tyvärr var till hästarna och, ungdomar verkar inte kunna se, vad som är rätt eller fel ,utan måste testa då. När ungdomarna hör att det är till hästarna,då börjar man undra hur det är med människor, genom att de har forskat fram till hästarna ,och inte till ungdomar som verkar testar allt. Och hur många har dött av GHB ???  MEN ÄVEN TILL FOLK SOM HAR VÄRK I KROPPEN DÅ. MEN FÖRBJÖDS OCH KLASSAS SOM NARKOTIKA DÅ.OCH FOLK GER TILL HÄSTARNA,DÅ BORDE DE FÖRSTÅ VAD GHB INNEHÅLLER. HÄSTARNA. Det passar inte ihop med människor när hästarna ska ha det. MEN VILKEN TID INNAN DE FÖRBJÖD GHB. 

MEN INNAN DE FÖRBJÖD GHB ,DÅ DOG MÅNGA MÄNNISKOR DÅ. GENOM ATT GHB ÄR LIVSFARLIGT DÅ. Men sen förbjöd  GHB, men tog lång tid innan de förbjöd GHB. Men folk har partyn med GHB ,och tog det, som är livsfarlig drog då. Men höjer självförtroendet på dem. Men kände att de var med andra ,som en kan känna sig utanför då. Men GHB hjälper folk att leva ett tag ,som är en falsk mask av folk då. Men samma med amfetamin och ecstasy och kokain, har den påverkan på folk då. MEN ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE MEDEL GHB.  

Ni ser att ungdomar lever i livsfarlig värld, men måste testa som är till djuren då. Men framställs till folk som har värk då. Ibland undrar man hur det står till med människor när de säljer till ungdomar GHB.

Vad är det för människor som vill förstöra ungdomars liv GHB ,och samma med FENTANYL samma där VAD ÄR DET FÖR MÄNNISKOR SOM VILL SE MÄNNISKOR DÖD. LIVSFARLIGA DROGER SÄLJER FOLK. 

IBLAND TAR UNGDOMAR DROGER FENTANYL, som är egentligen gjort för sjuka människor. Och måste ta det medlet Fentanyl ,som har mycket värk och cancer ger läkaren till jättesjuka människor Fentanyl. Men ungdomar börjar och titta åt medicin som är inte ens sjuk ,som är till och med livsfarligt för friska människor då.

Men ungdomar måste äta och tänker inte på vad de innehåller utan äter och knaprar, och köper på svarta marknaden idag. OCH DET FINNS LIVSFARLIGA DROGER ATT KÖPA PÅ SVARTA MARKNADEN.

OCH FOLK KÖPER ÄVEN AMFETAMIN ,SOM TROR ATT DEN ÄR MER SNÄLL ,än Fentanyl då ,som har en beroendeframkallande drog när tar amfetamin. Och vet vad den egentligen innehåller amfetamin ,som är gammalt medel och funnit länge ute på marknaden, som folk köper på svarta marknaden amfetamin, genom att de mår inte bra då .Och börjar köpa amfetamin ,som är en drog som kan hålla människor vaken en längre tid. Folk har tagit amfetamin ,genom att hålla sig vaken mycket längre än vanligt ,som mycket folk kan köpa amfetamin eller när de mår allra sämst då.

OCH FÖRSTÅR INTE KROPPENS SIGNALER när folk börjar må dåligt ,och får ångest panikångest ,SOM KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSEL,RÄDDA DIG SJÄLV. Och ångest kan börja rusa inom er när ni får panikångest ,och folk går till läkaren eller köper på svarta marknaden amfetamin. Och nu har folk köpt livsfarlig Fentanyl ,som har kommit ut på marknaden till jättesjuka människor Fentanyl.

Men ungdomar förstår inte när de får panikångest ,ATT DÅ MÅSTE DE GÖRA NÅGOT ÅT SIN SITUATION NÄR DET DET RUSAR I KROPPEN  EN MASSA KÄNSLOR ,som ungdomar har inte lärt sig om då, utan köper amfetamin på svarta marknaden som förstör mycket för ungdomar, genom att de får en signal att någonting är fel just nu .De känner panikångest ,och kroppen bara rusar i kroppen på  dem.

Men vet inte vart de ska ta vägen när panikångest sätter igång på riktigt ,genom att de mår fruktansvärt dåligt av vissa saker.Ibland mår dåligt av pengar, eller annat. Och får panikångest då..

Det hjälper inte ta amfetamin eller annat utan ni måste börja lära er om kroppen OCH BÖRJA PRATA OM DET ,OCH SÄTTA FINGRET VARFÖR MÅR JAG PLÖTSLIGT DÅLIGT och får ångest panikångest nu?  Vad är det som händer i ditt liv just då? Vad har du för tankar då.Och vad känner du när du börjar prata om känslor du känner just nu ,och börjar reda upp panikångest. Och en del kan gå runt när panikångest sätter igång, genom att det är så starka känslor som kommer upp då.

Varför har du panikångest just nu?  Fråga dig eller prata med en person varför du får plötsligt panikångest, och kroppen bara rusar i dig. Fråga och prata om känslor du känner just nu när du har panikångest .Och vad har hänt just nu? Och vad känner du inför det du känner, OCH BÖRJAR VECKLA UPP VAD DU KÄNNER, genom att städa panikångest, sätta fingret på panikångest du får nu, genom att börja reda upp panikångest .Och prata och prata om vad du känner just då och börjar veckla upp panikångest som rusar i dig.

Men måste börja förändra en jobbig situation och kan komma från olika saker. UNGDOMARNA SOM GÅR I SKOLAN KAN PLÖTSLIGT FÅ PANIKÅNGEST ,OCH MÅSTE PRATA OM VAD NI KÄNNER DÅ genom att börja reda upp problem ni har, genom att panikångest handlar om att rädda sig själv, att ta tag i problem ni sitter i när ni får panikångest , då är det en signal till dig ,att ta dig vidare från en jobbig och svår situation, som du sitter i alla känslor som finns inom dig då.

Prata om vad du känner just då, vad tänker du på ,ISTÄLLET FÖR ATT TA DROGER ELLER LUGNANDE MEDEL MOT PANIKÅNGEST, OCH RED UPP PANIKÅNGEST, genom att du får signal att något är fel då. KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSELN. 

Men mycket människor tar droger amfetamin när de mår dåligt och förstår inte att de måste göra något åt sin situation ,när de får panikångest ,genom att saker händer i ditt liv just nu, då kan det hända saker i skolan eller ni som jobbar ,kan vara på en arbetsplats, som ni får problem OCH MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT SITUATIONEN.

GENOM ATT DU KÄNNER PANIKÅNGEST RÄDDA DIG FRÅN PLATSEN genom att du fick panikångest ,och måste ändra om på en gång, genom att någonting är fel just nu i ditt liv, som du måste prata om när du får panikångest ,genom att lösa upp ditt inre mörker ,och panikångest är som en grå dimma av ångest som sitter runt dig då.

Men måste prata om det genom att lösa upp det, vad som är fel och måste kanske förändra en del saker runt dig ,genom att någonting är fel när ni får panikångest ,som GUD kallar för räddningskapsel GENOM ATT NI MÅSTE FÖRÄNDRA EN JOBBIG SITUATION, som ni måste ta tag i genom att slippa känna panikångest när du ska till en del ställen ,då kan du få panikångest,som måste ändra sitt liv ,genom att någonting är fel och måste börja reda upp panikångest.

Men det har hänt saker l ditt liv när du plötsligt får panikångest, genom att tankarna kommer upp, och kroppens signaler berättar för dig, att någonting är fel just nu, och måste börja prata om felen, genom att börja rensa upp ditt mörker panikångest ,som talar om att någonting är fel just nu. Och sitt och prata om det ,genom att lösa upp ditt problem ,och ibland är det jobbiga situationer som du måste göra något åt då genom att bli fri panikångest GENOM ATT SÄTTA FINGRET PÅ VARFÖR FICK JAG PANIKÅNGEST?

Genom att leta igenom och städa panikångest ,som ligger som ett grått moln runt dig, genom att börja förändra din situation ,genom att du har plötsligt känt signaler och då är det fel. Att ni måste göra något åt det genom att ni får panikångest GUD KALLAR DET FÖR RÄDDNINGSKAPSEL SOM VI FÖDS MED och måste ta oss ur.  Ibland är det en jobbig situation, som kan ta tid eller går det fort. Och en del kan få panikångest av andra saker, relationer som är fel att leva med känner att det är inte bra då .

Men ni måste prata om det när panikångest dyker upp ,GENOM ATT REDA UPP EN JOBBIG SITUATION, och sluta ta tabletter för det. Och en del dricker mycket när panikångest dyker upp ,genom att döva sin fruktansvärda smärta de känner genom att dricka då.

Men ni måste prata om det när ni får panikångest  ,ISTÄLLET FÖR ÄTA MEDICINER ELLER LIVSFARLIGA DROGER, som mycket ungdomar köper för att döva sitt inre ,SOM KAN LEDA TILL DÖDEN DÅ. Ibland kan finnas osäkerhet bland mycket ungdomar ,och tar droger amfetamin eller livsfarlig droger Fentanyl och kan leda till döden,så illa är det idag .

Och långt tillbaka kunde ungdomar dricka för att släppa känslan ,att att vara med ute bland andra ungdomar och ha kul. OCH MYCKET UNGDOMAR KAN VARA OSÄKER OCH DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE  när de ska ut bland andra människor, och har dålig självförtroende, som mycket ungdomar kan falla på. Men förr drack folk när de skulle ut bland människor, men idag tar ungdomar livsfarlig droger Fentanyl och amfetamin när de ska vara bland människor ,genom att kunna vara med idag .Eller andra farliga droger som folk säljer till folk på svarta marknaden som strömmar över nu.

Ungdomar kan bara öppna en sida på Internet ,och köpa på Internet livsfarliga droger. Och världen är grym idag ,och för föräldrar är det inte kul idag ,GENOM ATT DET  FINNS GRYMMA HEMSKA MÄNNISKOR SOM TÄNKER INTE PÅ UNGDOMARNA utan säljer till ungdomar en massa farliga droger på Internet. Och föräldrarna vet inte vad barnen gör när de sitter och köper på  svarta marknaden droger, som kan även ta död på våra barn.

Genom att världen är grym och hemsk idag NÄR MÄNNISKOR KAN VARA SÅ ISKALL OCH SÄLJA LIVSFARLIGA DROGER TILL UNGDOMAR,då är världen grym och fruktansvärt, att det får hända mot våra barn .

VARFÖR STÄNGER DE INTE NER VARJE SIDA PÅ INTERNET och få slut på det ,för att skydda våra ungdomar, som köper allt när ungdomarna mår inte bra, som kan inte se ens, genom att de måste döva sin oro och panikångest med livsfarliga droger, som måste få stopp på nu.

Det har kommit mycket livsfarlig medicin ,SOM UNGDOMAR SKA INTE ENS TITTA ÅT DET ,genom att de kan dö av Fentanyl ,som har tagit fram av forskare till jättesjuka människor, som har cancer och mycket smärtor i kroppen ,som bara är för jättesjuka människor som har cancer då.

Men idag är det synd om mycket föräldrar när världen ser ut som den gör idag. Genom att vara extra uppmärksam på barnen, och kolla upp dem, för att slippa att barnen kommer död hem ,SOM ÄR DEN VÄRSTA MARDRÖMMEN FÖR FÖRÄLDRAR, SOM DE KAN BLI UTSATT FÖR IDAG.

Genom att ungdomarna köper från människor som säljer livsfarlig medicin, som är till för sjuka människor som ungdomar köper, FÖR ATT DÖVA SIG SOM KAN SLUTA MED DÖDEN DÅ.

Men måste kolla upp ungdomarna och prata med dem ,och se till dem, genom att få slut på mycket genom att lära sig om panikångest, SOM KALLAS FÖR ATT RÄDDA DIG SJÄLV NU. Och kallas för räddningskapsel när folk får panikångest ,genom att signalen att något är fel när ditt barn får panikångest, då är det något galet och fel när ditt barn plötsligt får panikångest.

GENOM ATT TA TILL VANA ATT PRATA OM DET, istället för att ta lugnande medel ,Istället lär barnen att lösa situationen,annars lär sig aldrig att reda upp då ,istället för att ge lugnande medel, istället för att reda upp jobbiga situation ,genom att lära barnen att prata om det,istället för att ta lugnande medel mot det.

Genom att de fortsätter ta lugnande medel, men kan ta droger ,istället för att reda upp svår situation när de känner panikångest rusar, SÄTTER NI ER OCH PRATAR EN GÅNG ,genom att det har uppstått något ,som gör att ditt barn plötsligt får panikångest då.

Ni måste prata och lösa upp grå mörkret, den grå dimman som finns runt ditt barn.Och ta till vana, att prata och prata när de känner panikångest, bara prata och fråga, vad de känner, eller vad tänker du på.nu. GENOM ATT FÖRÄLDRAR STÄDAR HOS BARNEN ,genom att sluta ge dem lugnande medel mot panikångest,genom att börja ta hand om barnen på rätt sätt, genom att lösa upp den grå dimma som finns runt dem, genom att sätta fingret på när de får ångest.

Ibland kan det komma från skolan och ibland från arbete ,som fungerar dåligt då. Ibland är det andra situation, som måste prata om ,genom att lösa upp jobbiga känslor som kommer då. MEN PRATA UT OCH DRA I ALLA TRÅDAR OCH PRATA UT NÄR DE FÅR PANIKÅNGEST ,genom att städa bort ett mörker då, grått moln ligger över dem.

Ibland kan det vara jobbiga situation ,och kan ha med läraren att göra, eller klasskamrater då ,men prata med dem ,genom att de fått panikångest SOM ÄR EN RÄDDNINGSKAPSEL FÖR DITT BARN ,att det är fel på skolan genom att ditt barn fick plötsligt panikångest ,som ger en stark signal till ditt barn ,då måste ni prata ,och reda upp om ditt barn får panikångest när de ska till skolan, genom att hjälpa ditt barn och lösa upp det.

Och mycket barn kan bli mycket utsatt idag ,och blir även utsatt för mobbning och då måste ditt barn rädda sig själv när de plötsligt får panikångest, ÄR DET FEL PÅ SKOLAN genom att eleverna är inte så snäll med ditt barn , då kan barn få panikångest när de ska till skolan, och då måste ni göra något åt saken, genom att ta itu med de, ,istället för proppar i dem lugnande medel, som blir galet för ditt barn då.

Genom att ditt barn har fått starka känslor panikångest ,som gör att skolan är fel ,och allt går baklänges för ditt barn, genom att barnet får panikångest, och då måste ni prata och reda upp.Och ta det till vana att prata när barnen får panikångest ,genom att den kallas för att rädda sig själv,att nu är det något fel, och panikångest rusar på i kroppen ,GENOM ATT DITT BARN MÅSTE RÄDDA SIG SJÄLV ,därför kallas den för räddningskapsel ,som folk inte förstår när den dyker upp, att de måste ändra om sin situation då genom att prata om det som händer då.

MEN BARNEN FÖDS TILL EN TUFF VÄRLD, men känner av när något är fel SOM FÖRÄLDRAR MÅSTE LÄRA SIG OM DÅ.Det föds mycket känsliga barn, som ska behålla det, och inte täppa till för dem utan lära dem om sig själv då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.