FOLK SOVER UTE NÄR SVERIGE ÄR KALLT

SER EN PERSON SOM STÅR OCH FRYSER MYCKET och det är kallt och vintern och står och tittar in genom fönstret och fryser.

De försökte titta in, men mycket imma på fönstret då. STÅR OCH BLÅSER PÅ HÄNDERNA OCH FRYSER JÄTTEMYCKET DÅ.

Varför får vi upp det här?

Det verkar som de fryser ,och har ingenstans att ta vägen då ,och fick upp den bilden. Men ser att de har svårt idag ,SOM SVERIGE HAR STÖKAT TILL DET ,och har ingenstans att ta vägen då.

Men hur ser det ut idag när vi fick den bilden, genom att Sverige är inte det säkraste land att bo i ,genom att många hamnar utanför samhället idag ,som landet fått problem med nu ,att folk får gå runt och fryser är inte okej, att bli utan någonstans att bo är fruktansvärt hur Sverige har blivit idag när man ser den bilden ,DÅ ÄR DET NÅGOT FEL NÄR DE FÅR INTE TAK ÖVER HUVUDET ,SOM FOLK MÅSTE HA DÅ.

Och bor man i Sverige ,då måste man ha bostad genom att det är ett kallt land.Och folk måste ha bostäder ,för att kunna leva i Sverige. Men hur säkert är Sverige när vi fick upp den bilden? Genom att det är inte kul att leva och bo i Sverige om de hamnar utanför samhället ,genom att landet är kallt, och ingen vill sova ute när kylan kryper in på skinnet ,då vill man vara inne i värmen ,och inte gå ut överhuvudtaget, utan krypa upp i soffan och mysa och lägga en filt över sig, eller göra något annat än att sitta i soffan, genom att det går inte vara ute ens ,när folk börjar frysa för mycket. OCH DET ÄR VANLIGT ATT FOLK FRUSIT TILL DÖDS ,så kallt kan det bli ,genom att Sverige är ett kallt land ,och det går inte vara ute för länge när det börjar bli kallt.

Men regeringen verkar glömma bort människor ,och hela svenska folket har fått problem, ATT DE HAR INTE GETT SVENSKA FOLKET TRYGGT LIV när folk får sova ute idag.  För folk som tittar mot Sverige ska försöka titta åt annat land än Sverige.

Genom att vi har en regering ,som har slutat ta hand om svenska folket EN LIVSFARLIG REGERING ,som låter människor sova ute idag, då är det något fel på dem när Sverige börjar få problem med bostäder. Och folk sover ute även människor som har inte problem med att dricka eller droger ,som var vanligt förr ,att folk blev utan bostad.  Men folk började hjälpa dem samlar ihop pengar till dem.

Nu måste människor börja samla ihop pengar till folk som sover ute, folk som är sjuk idag kan hamna där ,och får sova ute idag .Folk som skiljer sig kan hamna där ,genom att regeringen har slutat ta hand om människor nu. FÖRR HADE VI EN REGERING SOM TOG HAND OM MÄNNISKOR OCH INGEN SOV UTE IDAG .

Det är ett fruktansvärt land Sverige att bo i när regeringen gör som de gör då. UTAN LÄGG PENGAR TILL MÄNNISKOR ,och ingen ska sova ute ,annars tycker jag att regeringen ska få prova på det, att sova ute och gå runt och frysa ,om det ska vara någon rättvisa i världen nu.

REGERINGEN SITTER TRYGGT utan slippa frysa har perfekt pension  som svenska folket själv kan knappt leva på.

Men är det någon rättvisa i världen när vi ser vad regeringen gör med svenska folket pengar nu ,SOM SKA DELA MED SIG TILL HELA SVENSKA FOLKET ,om det ska vara någon rättvist ,och alla människor är lika värda ingen är bättre än någon annan ,utan människor är vi alla människor ,som bor i Sverige.Vi är människor som ska tyvärr leva idag, tak över huvudet ska svenska folket ha.

Det byggs nytt GE LÄGENHETEN TILL FOLK SOM SOVER UTE, istället för att börja bygga om allt till människor när det finns bostäder att flytta in då.

Men vart har säkerheten tagit vägen när vi fick den bilden. MEN FÖRR HÖRDE MAN ALDRIG ATT FOLK SOV UTE , utan det var folk som drack mycket och de hamnade utanför samhället då. Men nu kan människor som skiljer sig hamna där eller människor som är sjuk får lite pengar från försäkringskassan,som regeringen MÅSTE BETALA UT 100% för att klara av sitt liv ,som blir extra svårt när folk får så lite pengar från försäkringskassan,då får de problem, de som har låg inkomst då.

DET SKA VARA HUNDRA PROCENT för att klara av sitt liv när folk är sjukskriven då. Men mycket folk har hamnat utanför samhället idag .

MEN SÅ SER SVERIGE UT INGET GULDLAND för människor som söker till Sverige, genom att registrera kan inte ta hand om svenska folket då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.