FOLK FÅR SOVA UTE

SER ETT BRUNT TRÄHUS SOM ÄR GJORT AV TIMMER och det finns en öppning där och det ligger en människa  ihopvikt mot ett hörn.

Varför fick vi upp den bilden?

Landet har spårat ur när folk  får inte tak över huvudet ,när man ser den här personen ligger där ,och har inte tak över huvudet, som mycket svenskar kan hamna utanför samhället idag. Och får dålig hjälp när man ser den här personen ligger och sover ute. Men hittat ett ställe att sova på.Men det har blivit mycket svenskar ,som fått det så illa idag, GENOM ATT VI HAR REGERING ,SOM HAR SLUTAT HJÄLPA MÄNNISKOR när vi fick den bilden ,att folk har svårt att överleva idag ,när vi har en regering som slutat tagit ansvar när man ser den här bilden ,som är inte så kul att se.

Men har blivit för mycket av det, genom att ingen människa är trygg längre ,så illa ser det ut idag GENOM ATT SVENSKA FOLKET FÅR FÖR LITE PENGAR IDAG ,SOM ÄR SVÅRT ATT ÖVERLEVA IDAG ,som är svårt för mycket människor att göra när vi har regering, som har slutat att ta hand om människor då.

BORDE MYCKET FOLK INOM REGERINGEN BYTAS UT ,och ta in människor som tänker på svenska folket idag. Och börja hjälpa svenska folket ,och ge rätt pension till människor då.

Och det är samma med pension ÄR BEDRÖVLIG IDAG, NÄR FOLK GÅR i PENSION HAR KNAPPT ATT ÖVERLEVA PÅ, då är det något fel på hela regeringen, som delar inte med sig, som de måste göra idag.

ATT DELA UT RÄTT PENGAR NÄR FOLK GÅR i PENSION ,genom att kunna leva ett bra liv. SOM REGERINGEN LEVER och svenska folket ska ha samma chans ,att leva ett bra liv när de fått pension, SAMMA RÄTTIGHETER SOM REGERINGEN HAR ,genom att de har pengar när de själva slutar jobbar,då ska svenska folket ha det lika bra ,som de har det.

GENOM ATT DELA MED SIG AV PENGARNA, SOM TILLHÖR SVENSKA FOLKET PENGAR, som sitter och bollar med svenska folket pengar. Som börjar att gå för långt med allt idag. Och svenska folket ska ha samma rättigheter som de har, sitta tryggt när de går i pension,då ska vi ha samma rättigheter som de har, genom att börja dela med sig av pengar till oss, genom att regeringen håller i våra pengar.

Då ska vi ha samman rättigheter som regeringen har nu ,genom att kunna leva ett bra liv och tryggt liv ,när vi går i pension, och  tryggt liv genom att de delar med sig av våra PENGAR SÅKLART.OCH REGERINGEN SITTER TRYGGT IDAG, OCH DÅ SKA ANDRA MÄNNISKOR SITTA TRYGGT NÄR DE FÅR PENSION.

Men nu har folk hamnat utanför samhället ,så illa har det blivit ,genom att regeringen tar inte hand om svenska folket idag, ANNARS SKULLE INTE FOLK SOVA UTE SOM FOLK KAN HAMNA IDAG, utan tak över huvudet ,och då har det blivit galet idag, när folk får sova ute ,när regeringen har tak över huvudet ,då har svenska folket samma rättigheter som de har.

GENOM ATT REGERINGEN HÅLLER I SVENSKA FOLKET PENGAR NU. Och då måste de börja göra rätt idag, genom att de sitter tryggt, och då ska andra människor sitta lika tryggt och säkert idag, som regeringen sitter idag. Och samma rättigheter ska folk ha.

Genom att regeringen måste börja dela med sig till svenska folket ,och samma rättigheter ska folk ha idag. Och kunna leva när de får pension ,och samma rättigheter måste nu regeringen börja hjälpa människor rätt idag.Och ska ha samma som dem, GENOM ATT REGERINGEN SITTER OCH BOLLAR MED SVENSKA FOLKETS PENGAR NU. Och måste dela med sig nu, och samma rättigheter ska vi ha, och ska ha perfekt när vi får pension. Och mycket folk har jobbat som dem ,och har  samma rättigheter som regeringen har .

Men även för människor, som har varit mycket sjuk ska ha samma rättigheter såklart  som dem, GENOM ATT DE MÅSTE HA 100 PROCENT NÄR DE ÄR SJUKSKRIVEN ,genom att kunna klara sitt liv, genom att regeringen betalar ut för lite pengar till mycket människor idag, genom att det fattas pengar för dem. Och människor har utgifter som de har ,och måste ha hundra procent när de är sjukskriven eller går på andra bidrag.

GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR, OCH INGENTING ÄR GRATIS ATT LEVA I  IDAG  ,även fast de är sjukskriven ,eller går på bidrag kostar även för dem mat och bostad och andra utgifter och telefon och el och andra utgifter ,för att kunna leva då. Och för att klara MÅSTE REGERINGEN GE 100 PROCENT när de är sjukskriven eller från andra kassor de får, genom att mycket lägenhet kostar pengar idag, som regeringen verkar glömma bort nu.

Ge nu svenska folket tak över huvudet, och det byggs nytt hela tiden idag ,och folk måste få leva idag OCH GE  MÄNNISKOR HJÄLP NU ,OCH LÅT DE FLYTTA IN OCH FÅ TAK ÖVER HUVUDET, OCH DET ÄR REGERINGEN ANSVAR idag, att ge människor tak över huvudet ,genom att det byggs nytt hela tiden hjälp dem, istället för att sova ute idag  när regeringen måste dela ut bostad till dem Och det finns ingen rättvisa idag när folk får ha det sådär.

Sverige är ett kallt land OCH FOLK KAN FRYSA TILL DÖDS NÄR DE MÅSTE SOVA UTE IDAG ,genom att landet är kallt och ingen klara av kylan när den blir värre och kallare, då  vill  ingen ens gå ut ,när kylan blir hårdare och mycket kallare som Sverige är ,kallt land ,och då måste folk ha tak över huvudet såklart ,och krypa in i värmen såklart när det blir kallt då.

Men hur har regering stökat till ,när folk fått det så dålig idag när folk har inte tak över huvudet,då fattas det pengar för folk,som regeringen måste ta ansvar och ta hand om människor idag.OCH INGEN MÄNNISKA SKA SOVA UTE IDAG när vi har kallt i Sverige,då måste regeringen ta mycket mer hand om sitt eget folk nu samma rättigheter som regeringen har nu.

Jag tänker när vi tar upp om ,att folk måste sova ute idag. Jag vet själv när man är ute en stund eller längre tid,  att man kan frysa enormt mycket ,och speciellt om fötterna gör saken värre ,att jag står och hoppar ,fast jag har varma härliga långa stövlar ,med härligt lurvig fusk skinn i stövlarna på mig .FRYSER JAG ENORMT MYCKET NÄR DET ÄR KALLT UTE och försöker springa hem snabbt och värma mig. Och fötterna är så kall ,och fram med något som värmer. Ibland tjockstrumpor eller tar till med varmt vatten, och doppa ner dem i varmt vatten då. Ibland har jag haft andra vinterstövlar på mig,men det går inte stå ute för länge.

FOLK FÅR FRYSA VARJE DAG NÄR KYLAN ÄR SOM VÄRST

En reaktion till “FOLK FÅR SOVA UTE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.