GRUPPVÅLDTÄKTER

IBLAND UNDRA VI HUR MÄNNISKOR ÄR SKAPTA NÄR VI SER IS GÖR MOT MYCKET OSKYLDIGA KVINNOR IDAG ,genom att de misshandlar och kör med gruppvåldtäkter ,som har tyvärr blivit på modet idag, som förr hade ingen aning om gruppvåldtäkter då.

Men idag är det på modet ,och männen är galen och tokig när vi ser hur IS gör mot oskyldiga kvinnor, och stänger in dem ,OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER , SOM HAR BLIVIT EN SPORT BLAND MÄNNEN, genom att vi har galna män såklart, som ser ingen urskiljning NÄR MÄNNEN FÖRSTÖR SÅ MÅNGA LIV OCH VI HAR GALNA MÄN IDAG.  

Och det verkar inte finnas något stopp på dem. Hur de kan göra med kvinnor och tjejer ,och till och med små barn,så galna män har vi idag. Och till och med kommit till Sverige galna männen, SOM  REGERINGEN HAR FÖRSTÖRT FÖR MYCKET KVINNOR OCH TILL OCH MED SMÅ BARN, SOM GÅR I SKOLAN, har Sverige fått galna män som har ingen urskiljning nu.

Men mycket barn kan ingenting om sex när de möter på våldtäktsmän då. Men för barn som är så små ,KAN BLI SJUK ETT HELT LIV, genom att lära sig på riktigt ,hur kärlek och sex går till ,det får små tjejer aldrig kunskap om då. Men en dag ska tjejen ut och hitta sin kärlek ,som kan bli en splittrad värld för henne då, genom att tjejens första möte var en våldtäktsman då.

MEN VÄRRE FÖR TJEJER SOM MÖTER PÅ GRUPPVÅLDTÄKTSMÄN BLIR SJUK ETT HELT LIV, genom att underlivet på dem blir skadat då, men vem betalar henne då genom att hon får sitt liv förstört då. MÅSTE BÖRJA LÄMNA UT ERSÄTTNINGAR NU. 

MEN KAN REGERINGEN BÖRJA KOLLA UPP DET, genom att börja kolla på ,hur kvinnor i Syrien har det idag. Hur kvinnor ,och till och med unga kvinnor blir misshandlad och våldtagen av flera män ,när de måste ha sex, genom att männen verkar ha ingen urskiljning när de drar i snoppen på dem ,då ska kvinnor ställa upp eller små barn ,genom att männen verkar inte ha någon urskilja när de måste ha sex, och börja kör med gruppvåldtäkter ,och kvinnor och flickor BLIR TYVÄRR SJUK EFTER GRUPPVÅLDTÄKTER.

Regeringen kan prata med kvinnor och tjejer i Syrien ,HUR DE HAR DET NÄR GALNA MÄNNEN ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER,som har blivit för mycket av, och hur tänker männen? De kan inte tänka ens, så galen är männen ,och ser inte att de skadar så mycket kvinnor och flickor, som mycket kvinnor och flickor mött på då. MEN IS HAR NÅGOT FEL, SOM UTSÄTTER OSKYLDIGA KVINNOR OCH TJEJER DÅ. MEN ÄR GALEN ÄR SVARET DÅ. MEN NÄR SKA DET TA SLUT DÅ.

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNEN ,genom att de ger sig på till och med gamla människor när drar  drar i snoppen på dem. Och gamla människor har blivit utsatt för dem ,90 år ,de tar allt de hittar sjuka människor kan bli utsatt för galna männen regeringen har bjudit in till svenska folket. Regeringen har bjudit ut oss, och sålt oss till galna männen ,som tyvärr kommer från svarta ,och folk som bär burka night och slöjor, hijab, som tar allt de hittar, genom att de måste ha sex killarna ,och hemlandet har de djuren och åsna får stå som sex objekt då. Genom att de kommer från en fruktansvärt mörk och hård  kultur.

Men när killarna kommer till Sverige ,då måste de ha kul med kvinnor eller små barn utan lov, de tar och förstör genom att killarna kan inte se fel i det, utan de ska ha sex när de känner snoppen drar i dem, och struntar hur sjuk kvinnor och flickor blir ,de måste ha kul och sex flera killar på samma tjej eller kvinna. Männen har ett vidrigt sätt alla männen ,SOM MÅSTE TYVÄRR UTVISAS FRÅN SVERIGE.

LAGBOKEN TILL ALLA SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT ,MEN bokMÅSTE LÄMNAS UT PÅ VARJE STÄLLE SKOLAN ELLER ANDRA STÄLLEN DÅ. 

Om männen eller killarna kör med gruppvåldtäkt ,våldtäkt, då åker de ut från skolan då. Killar som går i skolan får inte ens byta skola utan en enkelbiljett hem till sitt hemland då. Men är killarna under 16 år ,då åker föräldrarna med  sonen hem ,och lämnar landet på en gång då.  Men även om det är krig och bråk där, så åker de ut med en enkelbiljett. Men får aldrig återvända till Sverige genom att sonen har skadat ett barn eller kvinna och tjej då.

Men det finns äldre män som kör med gruppvåldtäkt och våldtäkt, det gäller samma lag som dem. Männen får lämna landet med en enkelbiljett ,och får aldrig se Sverige mer då. Men många familjer har rest hit med falska pass ,genom att landet vägrar lämna ut pass till dem, och köpt dyra pass för att ta sig hit då. MEN INGEN SKULLE ENS TESTA ATT KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT GENOM ATT DE VILL STANNA I LANDET DÅ. 

MEN MÄNNEN ÄR VIDRIG DÅ, SOM VI INTE ÄR VAN VID GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ SOM KOM NÄR DE KOM TILL SVERIGE DÅ.

När männen måste ha sex och kul ,då går det ihop med flera män ,och tar tjej eller kvinna ,och gillar att förstöra för dem genom att i hemlandet, då är det flera män på en åsna när de ska ha sex ,GENOM ATT MÄNNEN KOMMER FRÅN EN MÖRK OCH KALL VÄRLD ,och känner inget medlidande när de håller på med barn och kvinnor.

OCH REGERINGEN GÖR INGET ÅT DET, för att få slut på det när männen måste ha sex och kul,går ihop med flera män, och har ingen urskiljning förmåga, genom att männen är känslokall alla galna män. som ger sig på kvinnor och flickor. Och många av männen går och väntar på att gifta sig med den föräldrarna har sett ut. Därför kan männen ha kul med kvinnor

Nu borde regeringen fatta när kvinnor och flickor från Syrien blir utsatt för galna männen, GENOM ATT SVENSKA FOLKET HAR FÅTT SAMMA SOM SYRIEN ,genom att mycket män inom IS är galen. Men var så skadad mycket kvinnor och tjejer som IS männen har utsatt dem för vidriga handlingar våldtäkter och gruppvåldtäkter då. MEN KOLLA PÅ HUR KVINNORNA OCH TJEJER SETT, SOM HAR TAGIT SIG FRÅN DEM. 

Men kan regeringen sätta sig ner och kolla på vad kvinnor blir utsatt för idag?

Genom att så mycket kvinnor och flickor kan knappt leva idag ,genom att regeringen tar inte tag i galna männen, OCH SKICKAR HEM DEM MED EN ENKELBILJETT ,OCH ALDRIG MER ÅTERVÄNDER DÅ.

Men har regering gjort något åt när kvinnor och tjejer ,eller barn blir utsatt för gruppvåldtäkter? Nej såklart. Men måste börja sätta ner fötterna ,och säga nej.

Nu mår, så mycket tjejer och kvinnor dåligt efter allt som hänt nu med gruppvåldtäkt och våldtäkt ,och ingen gör ett dugg ,genom att skicka hem killarna nu. Men tjejerna är även rädd när de ska till skolan då. Men även föräldrarna vet inte vad som händer när barnen går till skolan, genom att ingen säger ett dugg ,utan killarna får fortsätta som förr ,istället för att lägga fram lagboken ,och få ett mycket enklare samhälle då. MEN EN TYST REGERING MEN SKYDDAR DEM ISTÄLLET FÖR ATT SKYDDA SVENSKA FOLKET DÅ. MÅSTE BLI EN RÄTTVISA SNART DÅ.

MYCKET TJEJER OCH KVINNOR ÄR RÄDD ATT MÖTA MÄNNEN NÄR DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER ,som är det värsta en kvinna eller barn kan bli utsatt då. Mycket tjejer är rädd idag och plus mycket kvinnor när männen får göra som de vill ,genom att regeringen tar inte in det på riktigt, eller kliva in i tjejer och kvinnor problem ,som har blivit utsatt för gruppvåldtäkter och våldtäkter REGERINGEN TAR INTE IN DET ,utan det går över som de gör inte alls när vi har med galna männen  att göra då.

Vi tycker att regeringen tar en liten resa till Syrien ,och prata med kvinnor och tjejer, som förstört sitt liv flera män måste ha kul med en tjej eller kvinna, som alla kan se hur hon mår efter den tiden, om hon orkar leva ens, genom att vi har vidriga män idag, som har ingen urskiljning förmåga när de måste ha sex.De tar allt de hittar då ,genom att det börjar dra i snoppen på dem ,och kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter, som även Sverige har bekymmer med ,som mycket tjejer i Syrien har problem med. OCH IS ÄR VIDRIGA MÄNNISKOR OCH KALL OCH TÄNKER INTE MÄNNISKOR ÖVERHUVUDTAGET DÅ.

NU MÅSTE REGERINGEN BÖRJA SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT, för att få slut på mycket problem, och vi kan gå ut då. Det skulle bli slut på allt ,om de måste lämna landet som kämpat sig hit.

Sverige skulle få det lugnt, och listan över alla våldtäkter och gruppvåldtäkter som ligger hos polisen skulle minska på en gång ,GENOM ATT GE MÄNNEN EN ENKELBILJETT HEM , då blev det slut på alla problem med gruppvåldtäkter och våldtäkter ,även om landet har krig och bråk bara skicka hem männen med en enkelbiljett ,för att få slut på allt då.

Genom att ingen av männen skulle våga ,om de såg att männen fick en enkelbiljett hem till sitt hemland. Och då skulle männen vara ,SÅ RÄDD ATT BLI UTVISAD FRÅN SVERIGE ,DE SKULLE ALDRIG TITTA ÅT EN KVINNA ELLER TJEJ, genom att det viktigaste för dem är att stanna i Sverige ,och aldrig skulle utsätta sig för det, ALDRIG skulle de utsätta sig för det, genom att de hatar tanken att bli utvisad då. De vill stanna i Sverige såklart då .

Börja gör rätt och tänk på tjejer och kvinnor nu genom att rädda många liv idag.

7 reaktioner till “GRUPPVÅLDTÄKTER

 1. As promised, this is my second article in response on the question: Why (insert name) is the most Beautiful/Sexiest/Overrated/Underrated Person in the field.
  In my first article, I covered the ”most beautiful” and ”sexiest” categories,
  focusing on Hollywood actresses to be a sub-category.
  It seems only fair we now offer equal time to those talented Hollywood personalities.

  I’m Still Here: The Lost Year Of joker123 is simply the contemporary life and points during the joker android apk.
  Actor turned white-hop artist. Tragic figure. Dope fiend.

  Comedic genius. Late night talk-show plague. Johnny Cash turned Jim Morrison. Roger Moore
  turned Alan Moore.

  Most sensual actor within a comedy. Alan Rickman tops
  my list as one sensual and intriguing company.

  I’ll bet his toenails are sexy (well that may going at all far!).

  To be in a very position blend comedy and eroticism is a skill.
  Rickman pulls it off as the ebony-locked, lacivious Sheriff of Nottingham in Robin Hood:
  Prince of Thieves (with Kevin Costner). Even Rickman’s scenes with Morgana, outdated
  crone (Geraldine McEwan) are hot supplies. And with Marian, he attractive.

  Women were slightly more in agreement, responding with names like Ewan McGregor, Colin Farrell, and Nicholas Cage.
  Most believed that McGregor’s role choices often didn’t showcase what he
  is doing well, however they were above the board on exactly what that might have
  been. Some loved him in ”Down With Love” as the playboy from hell,
  other people hated him in that role. Some loved him in ”Star Wars” while others felt he was terribly cast because they part.

  There it is. The general public has spoken; at least those i could reach in my little involving Yorktown, Virginia.
  While I agree with lots of the people I interviewed, I disagreed significantly
  with other individuals.

  Finally, I too love Luke Wilson and another fellow
  comic of his by the url of Ben Stiller. Even more, however, Believe
  that Hollywood may have seriously overlooked Ashton Ashton kutcher.
  This man has real star quality in his dramatic turn in The Parent.

  ER: Complete 11th Season, July 14 – Has ER really been on for more compared decade?
  This DVD set is in mid-July and for fans of the long-running
  TV drama, it couldn’t come out sooner. http://aspirebank.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.vingview.com%2Fjoker-123-best-online-gaming-where-you-can-earn-money%2F

 2. As promised, this is my second article in response on the question: Why (insert name) is the most Beautiful/Sexiest/Overrated/Underrated
  Person in the field. In my first article, I covered
  the ”most beautiful” and ”sexiest” categories, focusing on Hollywood
  actresses to be a sub-category. It seems only fair we
  now offer equal time to those talented Hollywood personalities.

  I’m Still Here: The Lost Year Of joker123 is simply the contemporary life and points during the joker android apk.

  Actor turned white-hop artist. Tragic figure. Dope fiend. Comedic genius.
  Late night talk-show plague. Johnny Cash turned Jim Morrison. Roger Moore turned Alan Moore.

  Most sensual actor within a comedy. Alan Rickman tops my
  list as one sensual and intriguing company. I’ll bet
  his toenails are sexy (well that may going
  at all far!). To be in a very position blend comedy and eroticism is a skill.

  Rickman pulls it off as the ebony-locked, lacivious Sheriff of Nottingham in Robin Hood: Prince of Thieves (with
  Kevin Costner). Even Rickman’s scenes with Morgana, outdated crone (Geraldine McEwan) are hot supplies.
  And with Marian, he attractive.

  Women were slightly more in agreement, responding with names like
  Ewan McGregor, Colin Farrell, and Nicholas Cage. Most believed that McGregor’s role choices
  often didn’t showcase what he is doing well, however they
  were above the board on exactly what that might have been. Some loved him in ”Down With Love” as the playboy from hell, other people hated him in that role.
  Some loved him in ”Star Wars” while others felt he was terribly cast because they part.

  There it is. The general public has spoken; at
  least those i could reach in my little involving Yorktown, Virginia.

  While I agree with lots of the people I interviewed, I disagreed significantly with other individuals.

  Finally, I too love Luke Wilson and another fellow comic of his by the url of Ben Stiller.
  Even more, however, Believe that Hollywood may have seriously overlooked Ashton Ashton kutcher.
  This man has real star quality in his dramatic turn in The Parent.

  ER: Complete 11th Season, July 14 – Has ER really been on for more
  compared decade? This DVD set is in mid-July and for fans of
  the long-running TV drama, it couldn’t come out sooner. http://aspirebank.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.vingview.com%2Fjoker-123-best-online-gaming-where-you-can-earn-money%2F

 3. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had been doing a little research on this.
  And he in fact bought me breakfast because I stumbled upon it for him…

  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending time to talk about this subject here on your web
  site.

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.