INGENTING ÄR HELIGT LÄNGRE

IDAG ÄR VÄRLDEN KAOS NÄR MAN SER HUR DET SER UT BLAND MYCKER MÄNNISKOR IDAG. Och hela Sverige är kaos, genom att så mycket människor fått mycket problem med människor nu.

Och livet är inte kul när det ser ut som det gör idag ,OCH INGENTING ÄR HELIGT LÄNGRE när man ser hur mycket människor blir behandlade idag,då är inte världen kul att leva i ,genom att ingenting är heligt idag.

Folk har problem att hitta den rätta ,GENOM ATT KÄRLEKEN ÄR INGENTING SOM ÄR NATURLIGT IDAG ,genom att världen är upp och ner och även kärleken är mörk, att kunna respektera varandra är svårt idag.

Genom att vi lever i en annan tid idag ,och kärleken existerar då, och allt kan se fint ut när vi möter varandra. MEN I LÅNGA LOPPET EXISTERAR INTE KÄRLEK DEN VI STRÄVAR EFTER ,utan mycket människor söker ibland den rätta. Och tror att kärleken är enkelt att hitta, utan vi får leta igenom mycket människor bara för att kunna respektera varandra då.

Men kärlek finns såklart ,men inte den rätta kärleken,genom att världen är UPP OCH NER, OCH DÅ ÄR KÄRLEKEN UPP NER DÅ.Och ingen verkar respektera varandra idag ,utan världen har blivit hemsk och speciellt när vi tänker på, hur mycket kvinnor och barn far illa idag.

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-usOch mycket ungdomar far illa idag genom att hela världen är mörk när man ser hur kvinnor idag blir utsatt i hela världen, DÅ HAR KVINNOR SVÅRT ATT LEVA genom att ingenting är heligt längre när världen ser ut som den gör idag ,då är världen mörk för mycket kvinnor OCH SPECIELLT FÖR FÖRÄLDRAR SOM HAR BARN. Och föräldrarna som har flickor, då är världen fruktansvärt för dem. Det är  inte kul för mycket kvinnor idag ,genom att det finns så mycket knepiga män idag ,genom att inget är heligt utan kan utnyttja kvinnor så illa idag.

Och vad har vi för värld idag NÄR MAN SER HUR MYCKET KVINNOR OCH FLICKOR FÅR SPRINGA FRÅN VÅLDTÄKTER ,OCH VI HAR EN GRYM OCH EN FRUKTANSVÄRT VÄRLD ,genom att ingenting är heligt längre ,utan folk blir utsatt för gruppvåldtäkter ,som förr fanns inte med på kartan ens. EN GRYM VÄRLD MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER IDAG. 

Men idag finns det grymma män ,och mycket fruktansvärda hemska män ,som gör slut på kvinnor och småflickor. FÅR MÖTA GALNA MÄNNEN ,SOM VI HAR ÖVER HELA SVERIGE. Och hur såg världen ut förut? Men vi hade ett helt annat land  styre på den tiden. Men måste hjälpa folk när länder har krig , men kom mest från Finland och Norge Danmark då. Det var mest nordiska länderna som Sverige hjälpte på den tiden då. Men det kom sommarbarn till Sverige då som Sverige fick hjälpa då.

MEN FOLK SKÖTTE SIG DÅ ,MEN SÖKTE ÄVEN ARBETE ELLER SÅ ÅKTE DE HEM DÅ.

Genom att så mycket barn far illa idag genom att ingenting är heligt längre och kärlek vad är det. MEN REGERINGEN HAR HJÄLPT FOLK FRÅN KRIG NU ,SOM SPOTTAR PÅ OSS OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND DÅ. Men ska regeringen hjälpa  folk som skadar folk så illa då men gruppvåldtäkter och våldtäkter på löpande band då+++ ????

Men vart ska männen fly då när länder har krig då???? Vart ska de fly kolla på ,hur det ser ut idag när regeringen öppnar sitt hjärta ,men då måste de ha badhus annars kan de inte bada ,men vad synd om folk ,som inte kan bada när de kommer hit då. Men då går gnällspikar till regeringen och klagar och klagar ,här kan vi inte bo ens då. MEN STANNA HEMMA DÅ  ,KOMMER FOLK HIT DET ÄR BARA ,ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.Men på 60 – 70 talet kommer det muslimer, som inte gnäller utan acceptera Sverige som de är då. Men dessa gnällspikar gnäller och gnäller hela tiden ,istället för att acceptera som vi lever då. Men ändra om kulturen ni kommer ifrån ,och lev som oss ,annars kan ni inte bo kvar .

Genom att männen måste göra om sina kvinnor eller kvinnor mammor måste göra om sina döttrar GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER, ANNARS FÅR VI MÄNNEN EFTER OSS. DET ÄR INTE SOM PÅ 70 -TALER BJUDER UT KVINNORNA DÅ.

NEJ ,FARLIGT FOLK DE HAR TAGIT HIT DÅ.

Det finns inte den vackra kärlek, SOM MÄNNISKOR EFTERSTRÄVAR ATT ACCEPTERA VARANDRA som låter så fint ,att stötta varandra som fungerar dåligt Idag .Men vi har en värld där kärleken fungerar dåligt. Mycket män har blivit knepig idag och ingenting är som förr utan världen har förändrats .Och männen misshandlar och slår kvinnor och mycket flickor far illa idag. OCH MYCKET UNGDOMAR MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT IDAG ,genom att världen är  inte ens  kul  ,att födas till när man ser hur mycket kvinnor och tjejer far illa idag.

GENOM ATT INGENTING VERKAR HELIGT när männen håller på med en kvinna eller barn och flickor, som har känslor som mycket kvinnor och tjejer har då ,men kan bli förstörd efter den smällen då. Nu åker 9 år med, men fick förstöra ett helt liv efter den smällen då.  Nu fick kvinnor och flickor springa från våldtäktsmännen och gruppvåldtäkter, SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG ,GENOM ATT VI HAR GALNA MÄN ,SOM ÄR BLIND ,NÄR DE GÖR SOM DE GÖR IDAG ,OCH ÄR KÄNSLOKALL.Och världen verkar inte ändra på sig ,när man ser hur mycket män gör mot oskyldiga kvinnor och tjejer, som har tyvärr ett helt liv att leva, som de snabbt kan ta bort idag.

Genom att världen är inte ens kul när världen har män, som misshandlar kvinnor ,som använder dem som sex objekt en längre tid ,inlåst och blir våldtagen varje dag av flera män då. Och det håller IS på med nu ,GENOM ATT MÄNNEN HAR VERKAT BLIVIT  GALEN IDAG när man ser hur mycket kvinnor och flickor blir utsatt idag, men även små barn kan bli utsatt idag ,men en grym värld vi lever idag.

bokMEN VAD GÖR VI MED MÄNNEN SOM INTE KAN SKÖTA SIG OCH LÄMNAR DÖD EFTER SIG. VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND DÅ. 

Genom att våldtäkter har blivit på modet idag ,och ingenting är heligt längre, utan kvinnor och flickor kan knappt leva längre NÄR VI SER HUR MÖRKA MÄNNEN ÄR INOMBORDS, OCH BÄR PÅ ETT HAT OCH MÖRKER INOMBORDS. Det är inte kul för kvinnor och tjejer att leva idag .

MEN DET FINNS EN LÖSNING PÅ ALLT IDAG ,GENOM ATT LÄMNA FRAM LAGBOKEN PÅ EN GÅNG NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE DÅ. Men i lagboken ska det stå lagar, vad som händer om killarna rör en kvinna eller tjej eller små barn då.

Om killarna går i skolan, då åker de ut från skolan ,men får inte byta skola överhuvudtaget då. Men lämna landet på en gång med en enkelbiljett då. Men får aldrig återvända till Sverige ,när männen har kört med gruppvåldtäkt och våldtäkter då. Om killarna går i skolan, och har föräldrar med ,DÅ LÄMNAR SKOLAN UT LAGBOK TILL SKOLAN OCH FÖRÄLDRARNA DÅ.

Vad som händer om din son skadar flickor och kvinnor och små barn då. Om killen är under 16 år eller 14 år eller när männen börjar känna sexdriften hos dem då. Men både föräldrar och sonen får resa hem ,genom att sonen har skadat en kvinna eller tjej eller litet barn då. Männen kan vara äldre såklart ,då gäller inte den lagen att föräldrar ska åka med då. Men om killarna är så ung ,och klarar inte av livet själv när de kommer hem då. Men mycket länder har krig, MEN VI KAN INTE TA HÄNSYN TILL DET, GENOM ATT MÄNNEN HAR FÖRSTÖRT ETT HELT LIV GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT  DÅ. 

Men genom att männen visar ingen tacksamhet när de kommer hit ,då får de åka hem när de har skadat oss då. MEN SÅ LYDER LAGEN I LAGBOKEN DÅ. 

MEN INGEN FÖRÄLDER SKULLE VILJA FÅ PROBLEM MED SONEN ,SOM HAR FLYTT FRÅN KRIG OCH BRÅK DÅ. Men skulle skydda sin son genom att många kommer hit med dyra pass och falska pass när de flyr hit, och då skulle föräldrarna vakta sönerna ännu mer då. Men även lämna ut på skolan och alla ställen då. LÄGGA UT LAGBOKEN PÅ SKOLAN OCH ALLA STÄLLEN DÅ.

Männen kan inte respektera kvinnor och tjejer ,som mycket kvinnor och tjejer har blivit utsatt för idag. Och männen har blivit galen när de gör som de gör, och förstör mycket kvinnor och flickor idag ,genom att inget är heligt längre ,”VART TOG DEN VACKRA KÄRLEKEN VÄGEN IDAG ,GENOM ATT VÄRLDEN ÄR ANNORLUNDA ,OCH ALLT  MÖRKER FÖR MYCKET KVINNOR OCH TJEJER IDAG.

Genom att ingen känner sig trygg längre ,och Sverige har en regering ,som gör inte som vi önskar SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT ,då först får vi slut på  ALLA PROBLEM  med gruppvåldtäkter och våldtäkter ,då först kan kvinnor och tjejer känna sig trygg igen.

Om männen såg, att de fick lämna landet när de utsatt kvinnor och tjejer och små barn för våldtäkt eller gruppvåldtäkter , DÅ BLEV DET LUGNT .Männen vill stanna i Sverige och då skulle aldrig  männen röra en kvinna eller tjejer och små barn då. De vill stanna i Sverige då.

Men kvinnor kan bli utsatt på flyktingförläggningar ,även där kan äldre män utsätta kvinnor eller tjejer då. Men även männen åker hem såklart. och får aldrig visa sig i Sverige ens då. VISA MÄNNEN LAGBOKEN SÅKLART GENOM ATT FREDA SIG DÅ. ENKELBILJETT HEM SÅKLART DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.