NAGLAR – NAILS

Ser någon petar under naglarna. Varför får vi  upp det?

NAGLARNA KAN FOLK GLÖMMA BORT, att peta under naglarna och,istället tar nagelborsten borsta och borstar under naglarna, istället för att peta under naglarna då.

Men det har kommit mycket redskap för naglarna ,FÖR ATT HÅLLA RENT UNDER NAGLARNA DÅ .Och det  finns mycket olika saker att köpa idag. Och folk kan hålla rent under naglarna då.

Men folk kan var skitig under naglarna, och folk tänker inte på ,att hålla rent under naglarna då. Det är olika människor som tänker på det, GENOM ATT UNDER NAGLARNA SAMLAS EN MASSA SMUTS SOM FOLK KAN TA BAGELBORSTEN ELLER PETAR UNDER NAGLARNA när det samlas en massa smuts under naglarna då.

HUR MYCKET FOLK TÄNKER PÅ, DET ATT ÄR VIKTIGT ATT BORSTA UNDER NAGLARNA IBLAND  eller petar under naglarna då?

Ibland tänker inte folk på att de måste städa undan naglarna, GENOM ATT BORT MYCKET BAKTERIER UNDER NAGLARNA ,som folk kan glömma bort att peta eller borsta under naglarna, som mycket folk kan glömma bort. Ibland behöver se över naglarna ,som är extra viktigt ,att hålla borta bakterier, som folk kan glömma bort ,genom att mycket folk tänker inte på vad som ligger under naglarna på dem.

IDAG HAR FOLK BLIVIT MYCKET MER UPPLYST ,än förr i tiden. Hur viktigt det är att tvätta händerna när de har varit ute bland folk, genom att hålla sig friskt, OCH ENKLA SAKER , genom att bara tvätta händerna och borsta under naglarna ,och kan även peta under naglarna då.

Idag har folk mycket mer redskap att använda idag när de petar under naglarna. Och borstar under naglarna, som är viktigt att göra det, GENOM ATT HÅLLA MYCKET BORTA, och  borsta under naglarna ,genom att det samlas mycket UNDER NAGLARNA OSS. Och det är bra att rengöra ibland undrar naglarna då. Det håller mycket bakterier borta när folk borstar under naglarna, ibland peta under naglarna genom att vara extra noga då.

Det här kommit mycket redskap, för att hålla oss ren under naglarna. Och folk är mer upplyst idag, hur noga att hålla händerna ren ,och borsta under naglarna ,och peta under naglarna ,GENOM ATT HÅLLA BORTA ONÖDIGA SJUKDOMAR, OCH HÅLLA  RENT och folk har mycket mer redskap dag, genom att mycket folk har lärt sig om enkla saker, att hålla onödiga sjukdomar borta då.

Folk lever i en annan tid idag ,och folk är mer upplyst idag ,hur viktigt det är att tvätta händerna ,och borsta under naglarna då. Att peta under under naglarna ,GENOM ATT DET SAMLAS UNDER NAGLARNA MYCKET SMUTS ,genom att ni håller på med mycket då.

Det är bra att städa även under naglarna och borsta bort smuts ,genom att så mycket samlas under naglarna då ,genom att hålla borta mycket onödiga sjukdomar, genom att naglar och händer finns det smuts under ,som folk tänker  inte på då. ATT STÄDA BORT ONÖDIGA SJUKDOMAR,SOM NI DRABBATS AV när ni städar under naglarna enkla ting ,att hålla borta onödiga sjukdomar, som folk kan åka på idag ,genom att mycket folk tänker inte på vad som ligger under naglarna på er.

Men idag har mycket folk blivit upplyst, för att hålla borta onödiga sjukdomar ,som folk kan åka på om de inte sköter om sin hälsa då. ATT FOLK BEHÖVER BARA TVÄTTA HÄNDERNA ,OCH BORSTA UNDER NAGLARNA ,FÖR ATT HÅLLA MYCKET BORTA DÅ‏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.