SKOLAN -SCHOOL

SER ATT DET SITTER EN MASSA FOLK och en räcker upp handen.  Men det ser ut som en dimma runt dem.

Varför ser vi det?

Det här handlar om skolan  som har fått mycket problem idag ,som mycket elever får lida av nu. Men skolan är inte som förr, utan har fått problem när man ser bara grått över skolan ,och ligger som ett grått moln över skolan ,GENOM ATT MYCKET ELEVER HAR SVÅRT ATT FÅ RÄTT HJÄLP ,annars har vi  inte sett det ,hur mycket elever får lida idag när skolan ser ut som den gör idag.

Men mycket händer idag, och hur mycket föräldrar kan styra över skolan idag ,när skolan fått så mycket problem? Och har även fått problem, ATT KÄNNA SIG TRYGG I SKOLAN. Och  skolan är inte som förr i tiden när de gick till skolan och inhämtar kunskap då.

Nu är det en annan tid ,OCH MYCKET ELEVER FÅR LIDA IDAG ,genom att skolan är inte längre trygg att vistas i ,genom att mycket händer i skolan idag .Och mycket föräldrar måste byta skola ,när elever känner sig inte trygg att gå till skolan idag.

OCH VARFÖR HAR SKOLAN BLIVIT DÅLIGT IDAG och ligger som ett grått moln över skolan?

Och en del skolklasser har problem, att känna sig trygg när de går till sin skola idag ,genom att en del ELEVER HAR VARIT UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,OCH ÄVEN LÄRAREN HAR BLIVIT UTSATT FÖR DET .Och då är mycket elever rädd att gå till skolan, och en del är rädd idag när de hör andra elever har blivit utsatt för våldtäkter, och även blivit rädd mycket elever idag ,genom att ingen vill bli utsatt för GRUPPVÅLDTÄKT INGEN VILL BLI UTSATT FÖR DET.

Mycket ungdomar är rädd ,ATT BLI UTSATT FÖR SPECIELLT GRUPPVÅLDTÄKTER OCH DET ÄR EN FASA FÖR BARNEN PLUS FÖRÄLDRAR ,genom att de förstör hela deras liv, och vill inte bli utsatt för gruppvåldtäkt, ingen vill bli så illa behandlad som det blir då.

Genom att mycket barn blir sjuk hela livet ,och mycket ungdomar är rädd för att bli utsatt för gruppvåldtäkten, ,SOM ÄR DEN VÄRSTA OCH FRUKTANSVÄRDA AV ALLA VÅLDTÄKTER, som ingen vill bli utsatt för då. INGEN VILL MÖTA PÅ GRUPPVÅLDTÄKT ,SOM REGERINGEN HAR DRAGIT IN NU. MEN ÄVEN VANLIG VÅLDTÄKT ÄR FRUKTANSVÄRT ATT MÖTA PÅ.

bokIdag går mycket elever och är rädd ,att bli utsatt för gruppvåldtäkter eller våldtäkt, som är fruktansvärt att möta på då genom att de har sett hur det sett ut. Och får även stanna i Sverige ,SOM ÄR EN GALEN REGERING,som gör ingenting åt saken. Och männen får stanna kvar i Sverige, genom att regeringen är dålig på att hjälpa människor idag ,ISTÄLLE FÖR EN ENKELBILJETT HEM TILL SITT HEMLAND.Och aldrig mer fick visa sig i Sverige när de har misshandlat och gruppvåldtäkt, då är det en resa hem när tjejer eller kvinnor blir utsatt för gruppvåldtäkt eller våldtäkt ,genom att göra rätt och få slut på fruktansvärt problem då.

MEN LÄMNA UT EN LAGBOK TILL MÄNNEN OCH FÖRÄLDRARNA OCH STÄLLEN DE BOR PÅ DÅ. GENOM ATT FÅ SLUT PÅ STÖRSTA PROBLEM VI HAFT DÅ. Männen kör med våldtäkt, och elver och  ,och till och med läraren har blivit utsatt för våldtäkter då. Men  ingen vågar ens söka arbete som lärare, så länge regeringen inte gör rätt ,och skicka hem männen med en enkelbiljett då. Föräldrar och tjejer är rädd, att de ska bli utsatt för våldtäkt då. MEN ÄVEN DEN VÄRRE GRUPPVÅLDTÄKT DÅ.

Men även om landet har krig och konflikter ,så åker männen hem då. Men föräldrar måste även följa med dem hem ,om männen är under 16 år.

Männen får slut skolan och inte ens byta skola ens, utan åker hem om männen har kört med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då.

ALLT SKA STÅ I LAGBOKEN DÅ. 

Om männen visste ,att de åkte ut från Sverige ,OCH FICK ALDRIG ÅTERKOMMA , SKULLE DET BLI SLUT PÅ MYCKET PROBLEM IDAG. Men regeringen låter de stanna kvar i Sverige, och därför är skolan mörk och grå för mycket elever idag,

GENOM ATT VI HAR EN LIVSFARLIG REGERING som gör inte rätt för barnen, som även ska klara av hela skolgången idag då .MEN  SKOLAN  ÄR MÖRK IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.