HUR SKAPELSEN ÄR GJORD

IDAG FOR MINA TANKAR RUNT, OCH RUNT HUR DET EGENTLIGEN ÄR

NÄR JAG SER HUR VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG, genom att allt försvinner på en gång ,när män lever med män och kvinnor lever med kvinnor, som världen ser ut idag ,att många män vänder sig ifrån kvinnor ,där är enda vägen att föda ett litet barn när de ser åt männen då.

Men kvinnor kan föda barn ,genom att de är skapt att föda barn, och männen ska egentligen hjälpa till ,genom att pappan och mamman är egentligen viktigaste i livet när barn föds,då har barnet en tråd till mamman hela livet, sen de låg i magen och följer barnet hela livet ,genom att de rensar med varandra. Och kärlek kommer mycket från mamman, som barn måste ha ,OCH DET BÖRJAR NÄR DE LIGGER I MAGEN ,NÄR   KÄRLEK SKA VÄXA NÄR BARNET LIGGER I MAGEN.

20180823_131842Men hur ser världen ut idag ,och vart tog skapelsen vägen idag när vi ser män lever med män ,som kan tyvärr inte föda ett barn, utan kvinnor kan föda barn ,GENOM ATT ALLT ÄR SKAPT SÅ VACKERT. Vackert och fint män och kvinnor, som håller på att vända sig emot allt idag. Och jorden är tyvärr upp och ner. DET VAR ALDRIG MENINGEN ,ATT DET SKULLE BLI SÅ ,NÄR BARN  FÖDS TILL VÄRLDEN DÅ. GENOM ATT MAMMA OCH PAPPA ÄR VIKTIG DÅ.

Men tur att alla inte gör så, då blev det folk tomt ,genom att kvinnor måste tyvärr vara med, att föda ett barn när barnet ska till jorden. MEN ALLT ÄR GJORT SÅ ,att männen måste vara med ,och så är allt skapt idag.

MEN FOLK HITTAR PÅ ALLT IDAG OCH PÅHITTIG IDAG ,provrörsbarn genom att kvinnor vill inte leva med männen då. Eller kvinnor som kan inte få egna barn då.

MEN MÄNNEN KAN TYVÄRR INTE FÖDA ETT LITET BARN IDAG ,om inte utvecklingen går vidare och testar, genom att folk hittar på det ena än det andra när det gäller barn då.

Kvinnor kan till och med säga JA ,till att bära ett barn, genom att männen kan inte föda barn överhuvudtaget idag, och då kan andra kvinnor bli utsatt ,och säger JA. Och männen tänkte inte på, hur mycket jobb det är att bära ett barn, och föda ett barn ,och mycket kan hända på vägen när de föder barn. DET BLIR MYCKET  KÄNSLOR NÄR DE BÄR ETT BARN.

Måste lämna ifrån sig sitt barn, som egentligen ska leva med sin mamma, genom att barnet föds med en tråd till mamma sin ,SOM ÄR LÄNKADE TILLSAMMANS DÅ. HAR TRÅDEN HELA LIVET DÅ.

Men en kvinna kan styra på ett annat sätt runt barnen, och männen styr på annat sätt, genom att de är olika på mycket saker ,som barnen måste leva med mamma och pappa och styr på annat sätt, som är gjort så. DEN PERFEKTA FAMILJEN.

MEN VAD HÄNDER NU ,genom att allt har blivit knepigt idag och allt bara vänder sig ifrån allt då. Ibland ska inte männen ha barn när de lever med kvinnor eller vill vara ensam då. Men nu har mycket män tittar mot varandra ,och det är egentligen inte gjort så, utan kvinnor och män lever ihop. Och när barn blir inblandade, att männen plötsligt kommer på, att de ska ha barn,då får de stora problem då, genom att det fungerar väldigt dåligt då.

Men mina tankar for fram och tillbaka idag när jag ser hur det ser ut idag.OCH JAG BÖRJADE TÄNKA PÅ ANDRA LIV JAG HAFT DÅ. Vi har levt förut på jorden, och jag har sett ,att jag har haft 2 liv, som man, men mest levt som kvinna då. Men det är bara jag som kan leva som man ,genom att männen ,som kommer från oss kan inte leva som kvinna ,utan jag kan leva som man. Kvinnor från oss kan leva som man. Männen får stanna hemma såklart då. Männen ger GUD kärlek från när de ska till jorden. Men han kan inte ge från mig kärlek.

Nu tycker vi att jorden är upp och ner idag OCH JAG KOM ATT TÄNKA PÅ ANDRA LIV JAG HAFT.  Vi kan få stora problem då. Jag vet en kvinna jag känner ,har  haft ett liv med. Jag var indian och var man ,och hon var kvinna då. Vi levde som par.Och sett även när jag fick upp ett liv om Nordstatare,  North Carolina. där jag och min mellersta dotter Yasmine levde där. Och jag måste såklart till jorden, men männen stannade hemma och jag blev inte så gammal då genom att det var krig. När jag fick upp livet kunde jag knappt säga North Carolina.

Men jag älskar mitt barn så mycket. Och andra kvinnan, jag såg, vi levt som man och kvinna då. Men kände väldigt mycket för henne, MEN VI RENSAR SÅKLART DÅ. Jag vill leva med män såklart.

Men minns mycket väl när jag hjälpte en kille, som var så orolig ,när han började titta på sin kompis ,och började känna kärlek för honom. Och blev orolig och rädd. Vad ska folk säga när jag tittar på min kompis då. Han mådde jättedåligt ,GENOM ATT DET VAR INTE NATURLIGT FÖR HONOM.Och börja titta åt männen då.

Han pratade mycket med mig, och var orolig och ung och vill inte ha detta problem då. Jag sa till honom, VI KAN GÖRA EN REGRESSION, OCH SE OM DET FÖRSVINNER, genom att han tyckte allt var så olustigt allt ,att titta på sin kompis nu. Han har haft tjejer då.Men plötsligt började titta på sin kompis då och fick känslor för honom då.

Men han gjorde en regression hos mig. Men ser, att de har levt ett liv ihop,SOM ETT KÄRLEKSPAR, och har haft lite andra liv med honom. Men hittade ett liv där de levde ihop, som man och kvinna då.

Han började förstå, vad som var galet med honom ,genom att han började plötsligt känna kärlek för sin kompis, SOM BLEV OLUSTIGT FÖR HONOM och mådde så dåligt av det.

Men gjorde regression OCH FICK SVAR SITT PROBLEM . Men han förstod mer av sin situation, som var ohållbart för honom då.

MEN SEN FÖRSVANN ALLT NÄR HAN HADE KOLLAT PÅ DET, och tittar inte mot männen då.Jag själv har tänkt mycket på den gången ,men även på mig själv då

Men han har två barn och en fru , SÅ HAN KOM ÖVER DET ,och gick aldrig vidare med det, genom att han kände det fel och kunde som inte förstå allt. Och fick göra regression som städar bort hans problem då.

JAG TÄNKER MYCKET PÅ DET när jag ser hur det ser ut idag.Och folk gör operation och börja göra om sig ,för de gillar inte sina bröst och tar bort dem, genom att de vill vara man, och vad har hänt i förra livet då???

JAG ÄR TVÄRSÄKER ATT MYCKET KOMMER FRÅN TIDIGARE LIV Och jag har haft mest kvinnoliv, och tänker inte göra om mig då. Jag har mött dem ,som måste ändra sitt liv och måste vara man då.

MEN FOLK KAN GÖRA SOM MIG, KOLLA PÅ TIDIGARE LIV genom att mycket kan komma från tidigare liv, att nu måste vi göra om oss eller leva med samma kön då. Genom att jag har sett själv när jag har haft liv med kvinnor. Vi levt som man och kvinna i annat liv som par. Och tog upp om honom ,och såg att de har levt ihop då.

VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG ,och när jag tittar på allt ,då vet jag vart allt kommer ifrån när plötsligt männen dras mot männen, genom att de har troligtvis inte kollat upp som han gjorde då. Och fick bort sitt problem och fick 2 vackra barn ihop med en kvinna då.

Men GUD har sagt till om männen mest, GENOM ATT DE KAN SKADA SIG SJÄLV ,genom att de lever med en man ,som blir inte så naturligt för männen ,genom att de ska egentligen leva med kvinnor ,som allt är skapat så ,och gjort  för dem. Och sagt att männen kan vara väldigt sjuk efter de livet, när männen levt ihop med män ,genom att det handlar om speciellt hälsan på dem, som kvinnor får inte samma problem ,som männen får, när de ska ha sex, som alla föds med den kanalen .Sex som är naturligt att ha sex ,och då får männen problem ,genom att hälsan ställer till, när de lever för länge och har sex. Och det är annat om de lever som vänner då.

Men männen blir förstörd och får problem, genom att de lever fel då ,genom att det är inte skapt så, utan kvinna och man hör ihop då ,GENOM ATT ALLT ÄR SKAPT SÅ,kvinnor och män föder barn ,som tillhör kvinnor och män som lever ihop då ,och uppfostran är viktigt även där,  genom att männen har annat sätt att fostra barnen, och kvinnor har den andra delen ,att sköta om allt, som männen inte gör ,genom att de är olika i uppfostran ,männen och kvinnor som blir balans när de lever med sina föräldrar då. Även om folk skiljer sig ,som är vanligt idag. Men har ändå kontak med varandra ,genom att kvinnor är gjort att ge kärlek första tiden de ligger i magen då. Men männen fungerar på annat sätt då.

EGENTLIGEN SKA FOLK INTE HA BARN.När folk ska ha barn ,som är en stor uppoffring kvinnor gör ,att bära ett barn då. Ibland ska inte kvinnor ha barn ,utan leva utan barn ,genom att allt är gjort så ,när vi ska möta barnen, som kommer mycket från tidigare liv ,och behöver mycket kärlek att växa i kärlek ,som mamman kan ge barnet första tiden när de ligger i magen då.

Världen är inte så kul att födas tilldfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-us

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.