MIN PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION

ALLT BÖRJADE SÅ FINT OCH VACKERT NÄR JAG MÖTTE KEWAN. Och hamnade här förstör väldigt mycket för mig att leva här, genom att det är en kamp varje dag när jag inte få bli fri.

HELA MITT LIV HÅLLER PÅ ATT GÅ SPILLROR SEN JAG KOM HIT DÅ. Kewan vägrar  fatta, att jag kan inte göra som han vill, även om jag själv vill det. Men går inte göra det när Kewan kommer och dyker upp. Och jag  blir lycklig, lycklig, lycklig och mår jättebra när han hör av sig.

Nu sa jag till honom ,att jag kan inte göra som han vill, när klockan är 17.00 genom att Anders är hemma eller hans pappa. Jag har sagt att jag bor hos vänner nu ,och Kewan tror det ,och måste även ljuga för Anders när jag bor så galet då. JAG HATAR ALLT NU.

JAG VILL BARA PRATA MED KEWAN SOM GÖR MIG GLAD och lycklig när jag ser hans vackra ögon jag kan smälta in i.

Men sa ,att han måste respektera mig ,genom att annars får jag problem då. Men säger jag ringer på kvällen sent när folk sover då. KEWAN KAN TYVÄRR INTE RESPEKTERA MIG. JAG VILL HAN SKA FÖRSTÅ DÅ.

Jag sa till ,och skrev till honom ,att jag hör av mig då. Men nu har han blockerat mig ,och jag vill bara gråta nu. Han frågade hur jag mår? Sa jag mår inte bra överhuvudtaget.

Men tänke han kunde respektera mig då. Jag hatar när han stänger Facebook när han blir sur, och nu har han blockerat mig, och blir så ledsen och arg, genom att bo här skadar mig mycket då. JAG MÅR SKIT AV ALLT NU, GENOM ATT DET ÄR BARA KEWAN SOM KAN GER MIG GLÄDJE NU.

Jag hatar allt nu.  NI SOM ÄLSKAR TVILLINGSJÄL MÖTA DIN TWIN SOUL,kan få byta med mig när GUD har tyvärr börjat med Kurdistan, som jag får lida av nu.

NÄR SKA DETTA TA SLUT, genom att jag väntar på att bli fri nu. Jag hatar Facebook genom att han kan sticka när han blir sur och arg på mig ,och fattar inte att jag kan inte göra som jag vill nu.

Jag vet att han väcker upp mig, när jag håller gå in i min värld GENOM ATT JAG BLIR SJUK INOMBORDS NÄR VI LEVER INTE IHOP.Har aldrig mött på detta förut, att man blir sjuk inombords när man lever inte ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.