MIN STORA KÄRLEK MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

Idag är mitt liv i bara sorg när jag inte får bo med min stora kärlek, som allt var uträknat när Kewan dök upp, ATT NU ÄR DET VI TVÅ ,SOM SKA BÖRJA ETT NYTT FANTASTISKT LIV TILLSAMMANS MIN TVILLINGSJÄL, SOM ALLA INTE MÖTER PÅ I LIVET. 

De kan känna att du är min twin soul OCH KÄNNER ÄKTA KÄRLEK,SOM ÄR HÖG ÄKTA KÄRLEK, SOM ÄR HÖG ÄKTA KÄRLEK MAN MÖTER PÅ DÅ.

Äkta kärlek som jag känner från en så ung man, kan folk kanske bara drömma om att möta på, som jag gjort nu. ÄKTA KÄRLEK ÄR SPECIELLT, som jag känner bara värmen från honom när jag pratar med  honom. Och bara glädje och kärlek, och vände hela mitt liv upp och ner NÄR HAN DÖK UPP DEN NATTEN 2016 -01-07, SA SORRY, han ville prata med mig på Facebook. Jag var lite osäker på honom, fast han visade SÅ MYCKET KÄRLEK OCH ATTENTION FICK SÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE när vi satt den natten på Facebook, och han förtrollade mig den gången när han dök upp då.

DET GÅR INTE SPRINGA FRÅN MIN TVILLINGSJÄL NÄR HAN SÄTTER IGÅNG MIG. Det kan nog ingen sätta sig in i då. Men det är sant genom att Kewan har en energi, som gör mig glad i hela kroppen. Och vad händer då? Han drar mig till sig hela tiden, genom att jag känner en sån stark energi från honom då. Han kunde till och med ta mig från Anders, fast vi var på väg att lämna honom, men kände måste ha lite lugn och ro. Men hade känslor för Anders när Kewan dök upp. Men tog mig med storm den natten då.

Anders kunde inte se faran när Kewan dök upp ,genom att han var så ung och såg inte den gången, att han höll på för fullt att ta mig från Anders. Jag minns att Anders frågade vem jag pratade med. Men åldern på Kewan, då tänkte han inte på, att han var bland den farligaste av alla killarna, SOM TOG MIG MED STORM OCH KÄR och ville bara till Kewan. Men 24 år ,då tänker inte Anders att Kewan var den allra farligaste av män ,jag pratade med på Facebook då. Men det  kom fram efter en tid , men var inte så kul, men jag är öppen mot Kewan , och kan inte göra så mycket åt det. MEN HAMNADE I JORDENS PROBLEM DÅ. Men tänkte inte visa Kewan på en gång, genom att vara säker på allt, när jag satt och pratade med Kewan då.

Men visade så mycket äkta kärlek för mig, som männen gör när de startar igång mig. Men har berättat om det. Männen känner mycket mer kärlek för mig ,när han ska börja med mig, och då öppnade hans hjärta för mig då. Men den världen var overklig för mig ,och jag var nog rädd när jag såg hans ålder. MEN VACKER VAR HAN NÄR HAN KOMMER MED SITT JÄTTELÅNGA HÅR, som var lika långt som mitt hår ,nästan ner till rumpan hade han när han mötte mig första gången. Och tänkte inte så mycket på det ,med jättelångt hår och tatueringar och långt hår. Men det är modernt med tatueringar, som mycket folk har. Men kul att prata med och började ge mig bilder på sig själv. Och jag kunde inte säga nej till den här mannen, när man såg allt han skickade till mig, att han såg bra ut och vackert ansikte då. Jag är lite svag för män med lite långt hår, och han har vackert tjockt hår, som folk från dessa länder har då.

Men han plockade hela tiden i mina bilder ,och jag var bara orolig över det ,och jag har aldrig gillat mig själv. Har inte tyckt så mycket om mig själv, utan måste börja jobba med mitt inre då ,som kommer från mycket då. MEN HAN TOG MIG MED STORM DEN NATTEN. Och han var så kul att prata med, men hittade foton på min yngsta dotter ,och jag som mamma blev rädd, att hon skulle få problem, genom att jag fick för mig så mycket ,när han ville se foton på mina barn, genom att jag har en familj ,och då var han så himla intresserad av mina barn såklart, fast Linn är bara 1 år äldre än honom ,och mina andra barn är mycket äldre än honom då.

Men sen tog jag och gav han foton på mina barn och barnbarnen.

Han fick även se mer foton av barnen. Jag frågade om barn när jag hade barn och barnbarn .Jag släppte den spärren, genom att han tyckte det räckte väl med barn ,och var inte intresserad av barn ens utan jag hade redan barn och barnbarn ,och det räcker gott och väl för honom då. Det var jag som tyckte synd om honom genom att jag kan inte ge honom barn ens ,genom att jag kan inte längre få barn. Och jag tyckte synd om honom ,fast han såg det inte så då. Jag är barnälskare ,och tror att alla vill  ha barn bara för jag älskar barn då.

MEN DEN NATTEN VAR MAGISK OCH KUL och allt han och jag höll på med. Men Kewan hade kommit till England och bott 1 år. Och hittade ett jobb ,som han var så glad över och hade bott 1 år i England och rakar männen då. Jag frågade om han kunde hjälpa mig med mitt långa hår när jag behövde få hjälp då?

Kan inte klippa kvinnor, genom att det var mycket mer jobb med en kvinna. Han måste kunna klippa dem såklart, som är ett helt annat sätt att jobba med männen då. Men mig kunde han klippa om jag ville det.

MEN CHATTADE VARJE DAG PÅ FACEBOOK och han gav bilder, men ville att jag skulle också ge bilder till honom som var jätterädd ,att ge honom bilder på mig. Men sa att han ska få när jag fyller år den 18 januari då. Jag var uppe hela natten och fixade mig ,och målade mig ,och höll på med kläderna då. Jag satte igång sent när Anders sov då. Men fick foton, som jag ser ut idag. Men tänkte att nu lämnar han mig ,när han får se mina foton då.

Men han gav så mycket attention och uppmärksamhet och kärlek. Han sa, han älskade mig hela tiden. Jag var så vacker, och ville att jag skickade ett sexigt foto, som var inte min starkaste sida. Men han lärde mig ,att gilla mig själv och älska mig själv då. Den glädje han ger, gör att jag mår jättebra då ,OCH SÅ MYCKET ATTENTION ,SOM BLIR BARA BÄTTRE FÖR MIG, ATT MÅ MYCKET BÄTTRE MED EN UNDERBAR MAN ,SOM KEWAN ÄR DÅ. Med glimten i ögat som gör mig ännu mer glad, att  leva med då. Han har humor då.

Men en dag ser jag att mobilen och surfplattan ringer från Facebook, då kom paniken, och tänkte, att nu kommer Kewan försvinna från mig, även om Lady Nada sa att vi är tvillingsjälar, så blir jag rädd ändå. Men svarar inte först då. Men tittar på mobilen och surfplattan hela tiden ,och ringer och ringer från honom. Jag var tvungen att öppna surfplattan när han ringde då. Jag var rädd att mista honom då. HAN SKREV SÅ MYCKET FINT TILL MIG ,och jag vill ha honom kvar då. Hans vackra ord och bilder som visar kärlek då.

Men Kewan tog mig med storm OCH VISADE SÅ MYCKET KÄRLEK, NÄR HAN PRATADE MED MIG och stannade kvar hos mig, som jag var rädd att förlora honom, genom att jag hänger, för det mesta upp mig på åldern hela tiden. Det är fel på mig själv genom att jag har dåligt självförtroende ,som jag fått jobba med jättemycket då. Jag har haft mina ärkeänglar eller Great master eller guider, som har hjälpt mig att lossa en del problem då.

NÄR JAG BODDE HEMMA DÅ LÄRDE JAG MIG DÅ. Men Kewan tog mig med storm ,och däckade mig den gången då. Men han hjälpte att fylla på mitt självförtroende då. Men nu har halkat på mycket när jag kommer så fel då. MEN MITT SJÄLVFÖRTROENDE HÅLLER PÅ ATT GÅ I BOTTEN ,NÄR JAG KOM HIT DÅ. MEN DET BLEV SÅ FÖR SKIT HJÄLP JAG FICK. Men har jobbat i så många år med min självkänsla ,genom att kunna leva då. Men nu har jag åkt baklänges ,som synd är genom att jag fick så mycket hjälp av ärkeänglar och Great master Guider ,att bygga upp min självkänsla ,men sen kom Kewan och byggde på min självkänsla så mycket då.

Men Anders såg inte det jag såg, utan bara gav mig ÄNNU MEN KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH ATTENTION hela tiden ,när han sitter och pratar med mig. JAG KAN DRUNKNA I HANS ÖGON ,och hans sätt och hans utseende, som gjorde att jag drogs bara till honom ,genom att han var så vacker att se på, när han sitter kväll efter kväll och ska prata med mig.

2nvuvs0(4)Ibland kunde jag inte förstå NÄR MIN GUIDE JOHLIE SA TILL MIG, ATT KEWAN ÄR JÄTTELEDSEN NU. Hon sa, att han mådde inte bra, att du måste sätta dig med surfplattan ,och skriva till honom då. Jag förstod inte hur kär han var då, genom att vi hade inte känt varandra så länge då, och grät och mådde dåligt och måste skriva till honom då. Jag skrev till honom på en gång ,och han svarade på en gång, genom att han satt vid mobilen och väntade på mig då. Jag var inte van en sån ung man skulle sitta och gråta för mig, och han älskar mig då. Jag gjorde som Johlie sa då.

Men mina barn hade inte så kul ,när mamma mötte på sin stora kärlek, som höll på att springa till England då, genom att de fick för sig ,det ena än det andra ,och speciellt när han var 24 år, som de kunde inte acceptera då, som gjorde ont i mig GENOM ATT JAG KÄNDE SÅ ENORMT MYCKET GLÄDJE OCH KÄRLEK OCH VAR I TOPPFORM HELA TIDEN. Jag kände så enormt glädje och kärlek ,och var i toppform hela tiden. Och hela mitt liv höll på att vändas upp och ner, genom att jag måste till honom ,och kände en enorm dragningskraft. Jag måste till honom hela tiden , och det var bara honom för mig då.

GENOM ATT DEN VÄRMEN OCH KÄRLEK JAG KÄNNER FRÅN HONOM, kan ingen säga nej till då, utan det var bara jag och Kewan ,som barnen inte fattade då. Men yngsta dottern sa inte ett dyft om det, utan Facebook var problem för henne, och bättre vi träffas ute. Hon hade en kompis, som hade stor ålder mellan dem. Men hon såg inte så mycket fel då. Men finns folk som lever ihop nu ,och har åldersskillnad mellan dem. Och en del stor åldersskillnad ,som folk måste acceptera när vi väljer någon kvinna eller man ,som inte de skulle välja den åldern mellan sin partner då. MEN KÄRLEK ÄR KÄRLEK VI  MÖTER PÅ, OCH DÅ MÅSTE FOLK ACCEPTERA DET.

JAG FICK INGET STÖD NÄR JAG MÅSTE HA DET, UTAN FICK VÄNDA MIG TILL ANDRA MÄNNISKOR DÅ. Jag minns min guide Johlie sa till mig, att ringa en kvinna jag känner ,som gått kurs och har hjälpt henne med annat. Jag ringde Helen och berättade mitt problem med Kewan och barnen då. Hon fattade ingenting då när jag berättade om det. Hon levde själv med en äldre man, och hade åldersskillnad mellan dem. Och hennes mamma hon hade stor åldersskillnad då. Hon hade två äktenskap bakom sig då. Mamma hennes är död. Hennes bror hade samma som oss . Kärlek är kärlek, sa hon, som ingen ska styra över oss.

Hon tyckte mina barn var inte så snäll, utan är det kärlek, då kan ingen styra över det. JAG MÅSTE FÖLJA MITT HJÄRTA DÅ. Pratade länge med henne ,som hjälpte mig mycket mer då. Jag fick även en kund ,och berättade om honom för henne. Hon tyckte att barnen kunde låta mig leva ,istället för att göra som de gjorde mot mig. Jag kunde få ha kul utan att de lade i sig då.

Ibland då dras vi till människor vi gillar jättemycket ,som ingen ska styra då ,utan vi följer vårt hjärta då NÄR KÄRLEKEN SLÅR TILL, som för en del passar inte för dem, men för oss då.

CAQN85K9Men när det är kärlek, då är det svårt att styra det ,och kärlek är kärlek ,och åldern kan vi inte hänga upp oss på, GENOM ATT DET ÄR VI SOM VÄLJER VARANDRA, och ingen ska lägga sig i då. Det är bättre de har stöttat mig ,och hjälpt mig, istället för de ställde till problem för mig, och jag kan inte välja bort Kewan, genom att vi sitter ihop vi två, som mina barn inte kunde förstå då. Jag kände enorm kärlek när Kewan dök upp då. Han har den energin när jag träffade honom då. JAG KÄNDE KÄRLEK OCH GLÄDJE FÖR KEWAN ,SOM KOMMER FRÅN GUD. GUD SOM BESTÄMMER ÖVER OSS DÅ, och nu var det Kewan och jag, och kan inte springa från Kewan när vi hade mötts, genom att det är omöjligt att göra då. KÄRLEK ÄR KÄRLEK DÅ.

GUD SA,” att jag måste välja Kewan nu genom att det är vi två nu, och måste lämna Anders. Vi var klar då” Folk kan inte förstå det, hur allt är uppbyggd nu. JAG HAR SETT HUR GUD JOBBAR NU.Jag har fått sett mycket nu, hur han jobbar med människor då. På vilket sätt han hjälper människor då. Jag minns första mötet med honom, hur han gick igenom mig den gången, hur min hälsa var då. Genom att jag jobbar på jorden. Jag har sett allt, gått igenom med honom, och undersökte mig den gången ,att han har ett stort ansvar då. JAG SITTER MED PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och väntar på allt. Men måste skriva som ni sett då.

Jag måste skvallra lite, och samtidigt HAR LOVAT LADY NADA ATT BERÄTTA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. För att folk ska kunna lära sig om tvillingsjälar, vad som är rätt nu. Lady Nada ville ,att vi skrev ibland om det då.

Men Linn har problem med Niklas ,och de träffas hela tiden, och städar med varandra då GENOM ATT EN DAG MÅSTE DE GÅ TILLSAMMANS INGEN. Men hon håller på ,att rensa liv med en man, och hon och han har stor åldersskillnad, och älskar honom då. Men i framtiden är det Niklas och Linn då. Men hon har honom, för att kunna skydda sig själv ,och samtidigt ,så kommer Niklas hela tiden till henne. Men Niklas måste börja ta henne tillbaka då. Han älskar Linn då. Men det är deras jobb såklart. Men måste bara berätta, att Linn är yngre ,och träffat en man som är mycket äldre än henne. Och jag tänker inte längre på det då, genom att det är vanligt, att vi dras till varandra då. Linn och Niklas går tillsamman i framtiden, men Niklas kommer hela tiden till Linn. De rensar med varandra då.

Men det värsta av allt, när jag är på väg, att leva med den jag älskar så himla mycket. JAG FÅR INGEN HJÄLP DÅ, och nu är jag sjuk, men hela tiden kommer han och går. Och jag håller på att bli galen när han stänger av Facebook, när han blir sjuk. Och nu hände det igen, och hur många gånger har han gjort det nu? Jag har sett, att vi har haft problem när jag tittar på tidigare liv ,att vi har haft problem när GUD ska ändra om länder då. Jag håller på att rensa liv, och måste rensa problem liv vi haft då.

Han var borta 27 dagar första gången, och jag höll på att få en hjärtattack den gången.  Jag höll på att bli galen den gången, genom att hjärtat slog, och slog hela tiden för mig ,när han var plötsligt borta då. Men kom tillbaka till mig ,och frågade hur han mådde när han var tillbaka till mig? Bra, sa han och jag blev överlycklig, att han var tillbaka till mig såklart, och kände att livet lekte igen då. MEN DET VAR LADY NADA ,SOM SA ATT MÄNNEN KAN BLI SJUK ,OCH SPECIELLT YNGRE MÄN, KAN MÅ DÅLIGT DÅ. Jag får lida hela tiden, och hade önskat ,att vi hade fått mötts på en gång ,som han tjatar om, ”du måste komma till mig då.” Det har varit väldigt perfekt för mig då, genom att slippa må dåligt, när man möter på det högsta jag kan möta då. ÄKTA KÄRLEK KAN GÖRA ONT DÅ. Jag mår bäst när jag får prata med honom. Det spelar ingen roll ,hur sur jag är ,så stänger jag inte Facebook, som han gör nu. Jag tänker på honom då.

Genom att Kewan bor i England ,och har Facebook som jag hatar så mycket, genom att han stänger av när han mår dåligt, och jag minns GREAT SAINT GERMAIN MASTERSA TILL MIG, för att må bra, DÅ MÅSTE VI PRATA MED VARANDRA, annars blir ni sjuk då. Vad gör Kewan då? Han gör inte som han rådde mig ,att göra så ,utan han stänger av Facebook ,  och jag blir sjuk och mår fruktansvärt dåligt då. Men Kewan verkar inte fatta det, att det är bättre att prata med varandra då

MEN DYKER UPP SOM GUBBEN I LÅDAN IGEN OCH IGEN, och tror att nu är det frid och fröjd, genom att jag mår faktiskt mycket bättre då, och får igång mig igen och igen. OCH SEN DALAR JAG NÄR HAN ÄR INTE HOS MIG. Och, så dyker han upp, och sen är jag i toppform igen och igen händer det för mig. Jag kan inte ta någon annan, och det vore mycket enklare, men så enkelt är det inte då, genom att det är jag och Kewan, som GUD förtydliga för mig, att det är Kewan och jag nu ,och inte Anders.

Han hade börjat med Kurdistan då, genom att han öppnade hjärtat på mig, och Kewan och jag sitter fastlåst med varandra nu ,och kan inte springa ifrån honom, genom att det är jag och Kewan, som folk fattar inte när jag fick så dålig hjälp att rädda mig själv, genom att Kewan lämnar och går. OCH JAG BLIR FAKTISK DÖDSSJUK ,SOM INGEN KAN SÄTTA SIG IN I, HUR TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL FUNGERAR DÅ, som folk älskar att skriva om vackra sagor om. DET ÄR INTE SÅ ENKELT, SOM NI TROR ,att möta äkta vacker kärlek ,när man blir dödssjuk när man bor här. Vi blir sjuk när vi bor såhär då, genom att vi lever inte ihop, har bara Facebook, som jag hatar mer och mer ,vad det förstör för mig.

Men nu stängde Kewan av igen Facebook när han inte fick prata med mig på en gång. Och hur ska jag göra när Anders stå exakt utanför min dörr. Och ha kul och prata med mig ,som är omöjligt när han ringer vid 17.00 ,och ska ha som han vill ha det. Jag blir överlycklig när han ringer, GENOM ATT HAN GER MIG MYCKET ENERGI, OCH KAN BÖRJA GÖRA SAKER DÅ, som jag orkar knapp göra då ,utan han behöver bara visa sig, ,så blir jag som en annan människa ,genom att vi hör ihop ,och det är bara jag och Kewan nu, bara han och jag nu. MEN VI ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, SOM BARA BLIR PROBLEM FÖR OSS DÅ. Om vi var vanlig människor, då hade det aldrig hänt mig då. Men Kewan är en twin soul tvillingsjäl ,som jag blir sjuk av ,och kan inte agera ens när han dök upp, genom att vi hör ihop då. Ingen skulle vilja byta med mig när vi lever såhär dåligt då. 

Men hur många fattar det, ingen när jag tänker på allt ,som blev för mig och honom, ATT MÖTA PÅ DET VACKRASTE MAN KAN MÖTA PÅ, ÄKTA KÄRLEK, då går det inte gå vidare på samma sätt, genom att jag känner av honom, innan han kommer tillbaka. Jag ser honom inom mig hela tiden då. Det är svårt att gå vidare då ,med någon annan man ,genom att jag dras till Kewan när han tänker på mig, och ser hans ögon och hans ansikte inom mig. Jag kan inte se åt en annan man ,även om jag tänker på det, så är han där hos mig, genom att vi hör ihop som folk verkar inte förstå.

Jag kan inte lämna Kewan ens, utan vi sitter ihop, som GUD har sett till. GUD har även sagt, ATT DET ÄR JAG OCH KEWAN NU, HAN FÅR LEVA ENSAM. Och det vill inte GUD, att han ska leva själv, bara för vi har upp och ner nu, genom att männen kan inte se åt en annan kvinna ,har de talat om många gånger för mig, genom att männen måste skydda oss. Och känner av när jag fick problem nu, att han dyker upp som gubben i lådan ,och säger call me. Jag blev så lycklig och glad då när han kom tillbaka ingen.

Men nu fick jag se en svart vägg ,som är gråvit längst upp, att han har vänt mig ryggen ingen, när han inte kan prata med mig. Men nästa gång, då kommer jag inte ens bry mig, om Anders står där, genom att det jag och Kewan, då är det jag och Kewan ,genom att jag och Anders kan inte leva med varandra, bara hjälpa varandra har de sagt till mig, UTAN MÅSTE HA KVAR MITT HEM, som de städade bort med dåligt samarbete, och därför är jag sjuk nu, genom att vi har faktiskt två jobb. Som jag accepterar inte överhuvudtaget. Men har berättat det när Kewan dök upp ,och stökade till för mig då. Men han är ingen vanlig man ,som stökar till för mig nu.  TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL. Om jag fått bott kvar har det fungerat perfekt och hjälpt till ,som GUD har pekat ut för svenska folket. Hur det ska vara då ,för svenskarna, som håller på att gå i backen, genom att ekonomin eller andra saker han håller på, att visa hur folk ska leva idag.

JAG VET ATT JAG FÅR ÄVEN RENSA PÅ DJUPET NÄR KEWAN STÄNGER AV ,genom att jag får upp mycket sorg ,och en massa andra saker som ligger på djupet hos mig. Vi måste rensa på djupet då. Jag har sett en vit vägg ,som jag blir glad av då genom att han kommer snart tillbaka Kewan då.

Men GUD har även Kurdistan med ett finger i spelet, därför träffade jag Kewan ,som var inte det smartaste jag fick, genom att jag och Anders lämnade varandra ,och måste gå tillbaka till mig, genom att vi måste samarbeta bättre ,och även rensa av oss, som fungerar dåligt när vi lever här. Jag har berättat om krigaren, så ni kan förstå ,att det fungerar dåligt att bo här. Och måste hjälpa dem äldre som jag hatar hela tiden, som är meningen, MEN JAG SKULLE BO KVAR OCH SKRIVA ,och visa och hjälpa Anders, genom att jag har börjat med Kewan, och hamnar mellan två männen, som är extra jobbig nu.Och speciellt när GUD styr allt, och väljer ut en PROTECTION för mig ,genom att att att skydda mig ,och jag har inte pengar just nu, som vi skulle haft när Kewan dök upp, och börja på en gång. Men blev pannkaka att välja en protection ,som fungerar dåligt, men GUD skulle lära Jonas att samarbeta, som är inte så duktig på då. Men sett långt tillbaka på hur det sett ut då.

MEN DET BLEV PANNKAKA AV ALLT när han stänger av Kewan ,och går  inte prata med honom ens, när jag säger, jag ringer lite senare, i natt kan jag ringa vid 24.00 eller senare då.

Men när jag ska ringa honom, då är han borta, och kan inte ringa honom, som jag lovade honom såklart. Men såg i natt, att Kewan hade stängt av Facebook ingen. Jag minns en gång kunde jag ändra honom, när han ringde och hotade att stänga av Facebook ,om jag inte pratade med honom, och bråkade om andra männen då. Men han stängde aldrig av då. JAG ÖNSKADE ATT HAN KUNDE ACCEPTERA DET NÄR JAG SÄGER DET, kan vi höras lite senare då? Men nu var han uppeldad, som han kan vara, men förra gången gick det bra, men inte den här gången gick det bra att vänta, jag ringer upp dig på en gång.

JAG HATAR DET GENOM ATT JAG BLIR SJUK, OCH MÅR DÅLIGT NÄR HAN GÖR SÅ DÄR. Det finns ingenting som heter acceptera för Kewan ,och jag vill prata med honom såklart. Det är bara med honom jag vill prata med, kan spring hur långt som helst när han ringer då. Men få han att fatta är svårt ibland. Kewan ska ha på sitt sätt då.

leaf-1080p-lovely-love-flower-wallpaper-hd-beautiful-flower-wallpapers-rose-red-romance-life-organic-life-flower-emotions-3840x2400JAG KÄNDE SÅ MYCKET VÄRME OCH KÄRLEK NU NÄR HAN RINGDE, och såg hans mörka vackra ögon tittar på mig. Och frågade hur jag mår? Dåligt sa jag. Han såg hela jag hur det var med mig. Men ändå måste han göra såhär , jag mår skit av allt nu.

Jag vill ha mitt liv med honom ,och kände bara värme och kärlek från honom ,som jag vill ha i mitt liv, SOM JAG ÄR VÄRD ATT HA I MITT LIV NU, KÄRLEK OCH VÄRME I MITT LIV ,och han är lugn i vanliga fall och ingen stormklocka som Anders är bråkar och är arg, som jag orkar inte med längre, utan ett lugnt vettigt liv måste jag ha vid min sida, genom att jag blir sjuk av allt, och vet inte vart jag ska ta vägen ibland då.

JAG MINNS ATT ÄRKEÄNGELN RAFAEL SA TILL MIG ,OCH VISADE FÖR MIG NÄR KEWAN MÅSTE PRATA MED MIG, genom att jag håller på att försvinna ,och såg en smal strimma ,som Rafael visade då. Och då känner Kewan av det ,och dyker upp, för att vända mig rätt igen ,och ger mig enorm energi, som är Kewan jag måste bo med ,genom att här är det för det mesta bråk hela tiden. Och ingen plats för mig känner jag, och ber hela tiden till GUD, kan du släppa mig snälla du, för jag kryper ur skinnet snart. Men hoppas GUD är klar,  nu kommer jag ingen vart just nu, när GUD håller på, att rätta till saker, som är det jobbigaste att vara med om, genom att det tar aldrig slut när GUD såg alla problem med mig, då ska han gå till botten med allt nu. GUD HAR INTE HAFT DESSA PROBLEM MED MIG DÅ.

Jag får ta lite kunder genom att jag måste ha energi till att skriva, men hinner inte med dem. Men har sett att det är svårt att ta kunder ,som jag vill genom att jag måste ha tyst knäpptyst ,när jag sitter och meditera innan de ringer då. Men här är det krig inom mig ,när jag ska ta en kund då. Jag måste ha full koll på att Roland pappa till Anders håller tyst ,och har inte teven för högt ,eller om han gått ut och gått då. Men är fruktansvärt sur sen jag kom hit, kan inte ens ta en kund hem, som jag gjorde när de inte ville sitta och prata på mobilen då. Men nu är det slut på allt då. MEN VILL BLI KLAR NU ,GENOM ATT KUNNA JOBBA SOM JAG VILL DÅ. BO I LUGN OCH RO DÅ.  JAG HÅLLER PÅ BLI GALEN ,SOM ÄR EN SOCIAL PERSON DÅ.

GUD ska hela tiden rätta till om samarbeta och lära människor ,och jag vill gå vidare ,som inte han vill, utan jag såg nu när han visade min andra PROTECTION, som har sett ut ,att han kommer ingen vart nu, utan såg hur han satt fast med mig ,och kommer ingen vart när han sitter fast på en slags cykel på två  hjul, SOM KALLAS FÖR SEGWAY ,OCH KUNDE INTE RULLA FRAMÅT ÖVERHUVUDTAGET utan vitt runt honom ,och håret stod rakt ut på honom. Jonas kan inte komma framåt utan stopp för honom då, genom att han måste hjälpa till med ,att dela bloggen. Jonas är en man som fungerar inte i mitt team ,då ska allt fungera perfekt som jag kräver av honom. Men även annat han måste göra, för att skydda mig när Anders är upp och ner då. SOM GÅR BAKLÄNGES HAMNAR I PROBLEM MED JONAS. FÖRLORAR EKONOMI. Men även att vi måste reda upp det, som var fel en gång i tiden ,att jag fick problem ,och tog Jonas som PROTECTION, och han kommer ingen vart just nu. Han skulle hjälpa mig ,men även skydda min lägenhet, som gick som det gick när GUD ska lära folk att samarbeta då. Han såg hur det har varit ,men då måste han lära sig att samarbeta då. Men även dela bloggen eller annat jag måste ha hjälp med då. Men fick så mycket problem med folk som är dålig på att samarbeta då. MEN MYCKET BÄTTRE ATT KEWAN KOM PÅ EN GÅNG, GENOM ATT SLIPPA PROBLEM JAG FICK DÅ. JAG HAR HAFT MIN LÄGENHET KVAR OCH ALLT ANNAT DÅ. MEN HITTAR PÅ SJUKA SAKER FÖR MIG, SOM SLUTAR I PROBLEM FÖR MIG.

Jag hatar detta liv, och orkar knappt när GUD ska rätta till allt ÄVEN ATT JAG FÖRSTÅR ALLA FEL, FOLK HAR GJORT MOT MIG, genom att jag fick lida av det ,genom att han såg, att jag kunde dö när jag fick så dåligt hjälp nu. Och han kollar på människor runt mig nu, hur det sett ut för mig ,genom att jag låg riktigt illa till när GUD dök upp då. Ingen av er skulle vilja vara med då. Men förstår GUD har ett jättestort jobb med Sverige i första hand ,och sen Kurdistan har han mycket med att göra då. Jag minns mycket väl att GUD var väldigt irriterad ,när han såg allt runt mig ,som jag kan inte göra något åt då. Och testade hur min hälsa var, och pengar som jag måste ha. Och då började han kolla upp efter vägen då, genom att jag och Kewan måste leva ihop ,när han dök upp då. Genom att vi blir sjuk när vi går öppen mot varandra då.

JAG HAR FÅTT KOLLAT UPP MYCKET EKONOMI, bland annat min pappa, har gjort fel och kom från andevärlden, och pratade om pengar och arv, genom att hans fru Lisa hade gett till sin son, genom att min mamma var aldrig gift med min pappa, utan var ihop ett tag tills hon såg bara problem med kvinnor runt honom. Hon litade inte på honom överhuvudtaget då. Men han har sagt, att han gillade att dansa med kvinnor ,och älskade att dansa. Och mamma har fått fel information från folk ,och folk kan få för sig en massa då.

Jag vet att jag var inte så gammal när hon lämnade min pappa. Vi bodde första tiden hos min farmor och farfar. Mamma flyttade hem till mormor och morfar. Men sen hittade hon jobb, som var inte så kul och tungsamt då. Jag minns hon sökte mycket städjobb som hon tyckte var perfekt som inte jag ville ha då. Jag har skrivit förut om hans fru ,och mitt problem med Lisa hans fru då. JAG HADE PROBLEM MED PAPPAS FRU.

Jag fick bo under min uppväxt hos farmor och farfar ,och det har kommit fram mer, som inte jag sett. Jag var bara barn när jag bodde hos dem då. Att farmor och farfar styr väl mycket, och speciellt min farmor styrde alla, det hon hade sagt ,det var sagt då. JAG ÄLSKADE MIN FARMOR OCH FARFAR.

Jag vande mig ,och det var aldrig bråk UTAN MINNS MEST ATT DET VAR LUGNT, om inte jag stökade till ,och hitta på knäppa saker, då blev inte farmor så glad då. Men annars var det lugnt hos henne ,och djuren som var en kul tid, genom att hon hade en bondgård när jag flyttade dit. Hon skrek sällan när hon blev arg ,utan sa mest med bestämd stämma till mig, och jag lyssnade på henne då. Jag kunde väl bli sur, men jag var barn då.

Men GUD håller på att kollar upp, genom att jag och Kewan måste leva ihop när han har börjat med Kurdistan ,och därför fick jag lämna Anders när Kewan dök upp, som blev ingen hit för mig när jag tänker på min ekonomi. MINNS ÄRKEÄNGLARNA ANAEL OCH HOP VAR HELA TIDEN HOS MIG ,OCH VAKTADE MIG OCH GREAT MASTER LADY NADA DÅ. Men sa till GUD, att jag låg illa till, och sen måste GUD kolla upp allt, genom att min  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SITTER OCH SKYDDAR MIG. Han försökte hitta felen när det gällde min ekonomi. MEN SKYDDAR MIG HELA TIDEN JAG ÄR BIG PROTECTION. 

MEN DET VAR I SVERIGE VI FICK PROBLEM DÅ ,har han sagt till mig. Och jag och Kewan låg illa till då. Nu måste vi rätta till allt, som jag håller på med nu ,alla fel som jag själv kan inte ändra på alls, utan folk runt mig, som har gjort fel, som de har inte tyckt att de har gjort stora fel då. MEN JAG SER SJÄLV SÅKLART, MEN ÄR FOLK DÅLIG ATT HJÄLPA TILL ,VAD KAN JAG GÖRA ÅT DET, men vill bara gå vidare då. Men det vill inte GUD utan han håller på att rätta till, genom att jag måste ha mitt hem kvar ,när jag måste sitta ensam och känna in med dem ,och skriva ner till folk ,som GUD gick igenom med mig den gången då. Men måste ha hemmet kvar såklart.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN GUD VISAR HUR BLOGGEN SKULLE SE UT ÄNDRA OM EN MASSA DÄR , och ta bort eller ändra om och lägga till en ny sida FRÅN HONOM BIG HEAVEN ,SOM VAR EXTRA NOGA ATT JAG SKREV FRÅN DEN SIDAN ,och sa hur det skulle vara. Han såg hur Sverige såg ut när jag mötte honom. Och han visste på en gång, att nu har Sverige problem när han såg mig, han sa, du har gått som en krigare och då har Sverige problem då.

Men han visste att Sverige hade problem med mycket saker ,och därför måste han börja med Sverige, som jag och Linn och Niklas fick stora problem när han öppnade dem , då var inte Sverige kul att leva i ens, men även han öppnade Anders och mig ,då var det bara problem med Sverige ,som jag måste sitta ihop med GUD OCH PROTECTION att skriva då. ANDERS HAR GÅTT SOM EN KRIGARE, OCH DÅ HAR SVENSKA FOLKET PROBLEM DÅ. MEN ÄVEN JAG FICK PROBLEM ,DÅ KAN INTE JAG OCH ANDERS LEVA IHOP DÅ. Men ser allt nu ,att jag och Anders kan inte bo ihop igen ,men har levt ihop i 27 år då. Men träffades första gången när jag var 16 år då. Men bara en kort tid sen åkte jag till Göteborg då.

GUD SA HELA TIDEN ATT JAG KAN INTE BO IHOP MED ANDERS GENOM ATT HAN HAR GÅTT SOM EN KRIGARE. Men jag känner inte igen gamla Anders då. Han är inte som förut. utan arg som ett bi ,kan inte säga någonting ,så går han i gång då. Pappa hans har stora problem med honom då. Han kan bli arg på sin pappa då.

Egentligen måste jag och Anders bo ensam då. Och väntar på Kewan då. Men Anders går knappt leva ihop när vi håller på att rensa då blir det bråk och konflikter mellan oss, han blir så arg för allt då. JAG MÅSTE RÄDDA MIN LÄGENHET.

Det har gått bra, om jag fått bott kvar, då har jag inte ens tänkt på det, GENOM ATT JAG ÄR VAN ATT SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER och även varna om de måste det, eller andra bra saker, som har med personlig utveckling, som jag delar med mig om då, genom att de ser mycket mer än vad andra ser då

Jag älskar inte Sverige när jag ser alla problem landet har. Men förstår att GUD måste putta landet, in i rätt riktning, som alla kan se ,och DÅ MÅSTE JAG SITTA OCH SKRIVA OCH VISA FRÅN HONOM, vad Sverige blir bäst om de gör så, genom att få landet att överleva, som har svårt att göra då, bara folk som har hög inkomst. Men det finns så mycket arbetslöshet, lite jobb och lite ekonom, som mycket svenskar fått problem med dag.

GUD SER ALLA FEL REGERINGEN GÖR NU, och få dem att vända och tänka om, så folk kan till och med gå ut, och känna så mycket trygghet igen. GUD kan folk, och vet hur de är som inte regeringen känner till. Och därför ser landet ut som de gör idag, genom att de tar inte reda på om människor ens idag. Vi skriver och puttar landet ,men han har jorden och Kurdistan, som jag hoppas på, att han släpper mig, jag kan inte bo här ,när Kewan stänger av, jag blir sjuk  av allt då.

Folk tror att GUD är borta eller ser bara ljus runt honom, som alla hört från oss, att folk ber till en jättestor energi, och därför kan folk tycka att vi skriver knepigt och konstigt när vi skriver från GUD. MEN VI SKRIVER FRÅN GUD ,GENOM ATT HAN SER OCH HJÄLPER FOLK DÅ.

MEN MÅNGA BER TILL GUD VARJE DAG DÅ. Han har redskap då ,och han sitter och skriver till er idag, genom att värden är upp och ner, och vill att folk slutar sälja vapen, som folk är så pigg på då. Han ber till er ,att sluta köp vapen eller få slut på alla ,som tillverkar vapen. Han ser hur ni lever idag med dålig ekonomi ,och bostäder, knappt har tak över huvudet idag ,och då skriver han till er ,genom att mycket folk får sova ute som är inte okej idag. Och då skriver han till er ,genom att vända landet rätt när han ser alla fel svenska folket gör idag. MEN HAR BLOGGEN OCH KAN SKRIVA TILL ER ,genom att han kan inte födas själv. Men då har han BIG PROTECTION, PROTECTION PÅ JORDEN, som kommer när folk har problem då. Men mycket folk  har problem med hela jorden då.

JAG SKULLE SITTA SJÄLV OCH SKRIVA TILL ER och plus har Kurdistan, att vända folk där, genom att jag och Kewan ska göra en del saker ,som kommer från GUD, och han ser hur kvinnor lever väldigt illa idag ,och annat folk då. Men mycket kvinnor har börjat vakna, där har jag sett, att de går emot styret de har då, genom att GUD GER KÄRLEK TILL KURDISTAN DÅ. VAD HÄNDER DÅ? Folk börjar vakna upp genom att det är STOR ENERGI ,som landet fick från GUD när han öppnade hjärtat på Kewan då. Jag hörde att Anders hade skrivit på ett papper, som kvinnor börja gå runt med, för att gå emot allt då, genom att hjälpa människor få leva och välja själv sin partner då.

Men folk ber till GUD ,och han kan inte komma till varje människa, men kan hjälpa dem GENOM ATT HAN KOMMER SOM HAN KOMMER NU. Jorden har det dåligt idag. Jag är det redskap ,och även Linn och Niklas och Kewan och Anders ett redskap, han använder sig av då. Men Lady Nada sa för ett tag sedan ,att hon vill inte till jorden, när den är som den är idag. Jag förstår henne, för hon har haft samma som som oss. Och jag älskar inte mitt jobb nu.

3 reaktioner till “MIN STORA KÄRLEK MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.