ALVEDON ELLER ANDRA VÄRKTABLETTER

Hörde en knackning och vi måste skriva ner om tabletter som folk kan dö av då. En stor varning då.

Alvedon och andra värktabletter

Folk kan hitta dem död när de tar för mycket av det. MEN ALVEDON ÄR EN GAMMAL VÄRKTABLETT, SOM FOLK HAR TAGIT FÖR MYCKET AV, OCH DÖTT AV TABLETTEN DÅ.

Men Sverige ligger väldigt illa till idag, genom att folk äter för mycket tabletter idag SOM KAN SKADA SIN HÄLSA ÄNNU MER om de ser inte varningen i tid då. Genom att folk får ont och äter tabletter, Alvedon eller andra starka tabletter ,som är bara egentligen mot värk.Men folk kan ta mycket annat när de mår dåligt då, som innehåller mycket giftiga ämnen i tabletten då. Det är vanligt att folk kan dö av Alvedon, men även andra starka tabletter ,som folk har inte ens koll på då när de äter för mycket av Alvedon, som är egentligen en gammal värktablett ,som har funnit länge på marknaden. MEN FOLK HITTAR ALLT NÄR FOLK TÄNKT, ATT DET ÄR EN VÄRKTABLETT, MEN SÅ HITTAR UNGDOMAR ELLER ANDRA ETT SÄTT ,ATT TA SITT LIV DÅ.

MEN SÅ KOMMER NÄSTA TABLETT, SOM FOLK TÄNKT SKA VARA TILL DET ,MEN SÅ HITTAR UNGDOMARNA TABLETTEN ,MEN TAR SITT LIV, men vilken knäpp värld vi lever i nu.

MEN DET ÄR LIVSFARLIGT ATT TILLVERKA TABLETTER IDAG, GENOM ATT UNGDOMAR HITTAR ALLT ,SOM DE SKA INTE TA DÅ. Det kan vara till jättesjuka människor ,men ungdomarna ser inte skillnad på det ,utan knaprar så fort de får nys om det, då är det där ,och tar från folk som är sjuk då.

Men vilken knäpp värld vi lever, och ingenting verkar vara heligt för ungdomar ,som tar och måste testa ,och testa när det är till jättesjuka människor, men det måste vara något fel på ungdomar idag ,när inte folk ens kan ta fram en tablett för sjuka människor. Men ser inte ens skillnad att det är till sjuka människor, och inte till ungdomarna ,men står det på kartongen att det är till dem ,men nej till folk som har lov att ta den medicin, som har cancer svårt sjuka människor hittar ungdomar medicin, som ungdomar ska inte inte ta. Men vad är det med ungdomarna idag?????HITTAR ALLT SOM INTE ENS ÄR UT SKRIVIT TILL DEM UTAN TILL FOLK SOM ÄR SJUK.

MEN VILKEN SJUK VÄRLD  VI LEVER IDAG. 

Men idag kan folk ta livet så enkelt när de mår extra dåligt då, och mycket ungdomar kan ta Alvedon, SOM ÄR BLAND DET VANLIGASTE IDAG ATT TA LIVET AV SIG, att de kan lätt ta livet av sig när de mår inte bra då.

MEN VI SKRIVER EN STOR VARNING ATT HÅLLA LITE UPPSIKT,genom att folk kan köpa hem Alvedon ,och ta sitt liv när de mår allra sämst ,och det finns i olika styrkor Alvedon ,som ni måste tänka på ibland, genom att jorden strömmar över med så mycket problem. Och speciellt för barnen, som kan må så dåligt ,och föräldrarna tänker inte på vad ,en vanlig Alvedon kan göra med dem då.

Men det har hänt att folk har dött av en vanliga värktabletter nu, och det finns så mycket tabletter ute på marknaden idag. Och folk kan lätt försvinna från jorden när de mår som allra sämst, genom att de får dålig hjälp när de tar sitt liv idag, som folk måste börja uppmärksamma då när barnen mår dåligt, SOM ÄR BLAND DET VANLIGASTE ATT DE TAR EN ALVEDON, ELLER HITTAR ANDRA STARKA VÄRKTABLETTER , genom att ingen tänker på det när de köper hem värktabletter, genom att så många kan ha problem med kroppen eller ont i huvudet då eller värk i kroppen, men tänker inte på att Alvedon kan ta död på folk.

SOM KAN BLI EN STOR CHOCK FÖR FÖRÄLDRARNA NÄR DE HITTAR SINA BARN DÖD ,som blir så mycket  lidande idag när barnen väljer ta sitt liv då.

MEN TÄNK PÅ DET OCH HJÄLP BARNEN,stället för de ska ta sitt liv, som mycket yngre mår inte bra när de ser hur världen ser ut idag, och så mycket annat de måste ha hjälp med då. Med det är inte kul att leva idag, genom att mycket stress i samhället idag ,genom jobb eller skola, som kan gå fel idag eller andra hemska saker som går fel idag.

Det är inte kul att leva när vi ser hur hela världen ser ut, MEN FOLK MÅSTE HA MYCKET HJÄLP IDAG. Ibland kan mycket ungdomar må dåligt, genom jobbet eller andra saker, som är väldigt vanligt eller från skolan ,som är den jobbigaste biten för mycket ungdomar idag då.

TA HAND OM UNGDOMARNA OCH ANDRA MÄNNISKOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.