BIG PROTECTION TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL – PROTECTION

JAG FÅR EN BILD AV TVÅ MÄN SOM STÅR BAKOM MIG med mörkt hår och som har slängkappa på sig, men symbol för stort skydd. Ser ut som gamla riddare på den tiden då. Som har röd slängkappa på sig. JAG HAR TVÅ  PROTECTION BAKOM MIG. JAG ÄR BIG PROTECTION.

GUD ANVÄNDER KVINNOR NÄR HAN JOBBAR MÄNNEN FÖLJER MED. Kvinnor har starkare energi än männen har. Men åker på saker och ting ,som är inte så kul. Kvinnor mer praktisk och jobbar bättre än männen. Men vi dras till saker och ting som landet har problem med. 

Jag är den enda som har det. LINN ÄR BIG PROTECTION, LINN HAR 1 MAN BAKOM SIG, som har mörkt hår och slängkappa på sig. De har samma klädsel som mina har. Röd slängkappa på sig. Det står för stort skydd för henne då. Ser ut som en riddare, som är en symbol för henne då. LINN HAR 1  PROTECTION BAKOM SIG.

Jag ser även GREAT MASTER LADY NADA har samma bakom sig 1 PROTECTION. Har mörkt hår och har samma klädsel röd slängkappa på sig, för stort skydd då. Men har 1 och bara jag som har två bakom mig som skyddar mig då.

Idag förstår jag mycket mer, varför jag måste ha två PROTECTION, TVILLINGSJÄLAR, TWIN SOUL  HAR 1 BAKOM SIG DÅ. SOM HAR INTE SAMMA JOBB.

När jag träffade Kewan, DÅ DÖK MIN ANDRA PROTECTION UPP ,SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och hade inte ens koll på vart han kom ifrån då. Jag började se honom inom mig, men han såg ut som Kewan min andra PROTECTION. Jag kunde inte förstå allt, men såg han när vi var ute och gick ,och han satt och pratade med mig hela tiden, och såg ut som Kewan. Och jag blev väldigt snurrig av det. Visste knappt fram eller bak ibland ,men såg han när jag vaknade då. Och kul att prata med, han pratar hela tiden, som han inte hade gjort förut då. Genom att vi har haft andra liv såklart.

Men sa, att han såg, att jag kunde prata telepatisk med ärkeänglarna och med Great master då ,och även mina guider. Han såg att han kunde prata med mig som de gjorde då. I andra liv har han inte prata med mig utan bara undersökt mig, som han sa till mig. HAN SKYDDAR MIG FÖR KEWAN GENOM ATT DET VAR JAG OCH KEWAN NU.  

Det var hans tur och förra livet var det han jag sitter med nu OCH DE BRUKAR TURAS OM DÅ. Han måste hjälpa Kewan och mig då. Men han jag sitter med kallas för PROTECTION 1 OCH KEWAN 2. Han bestämmer allt ,han som sitter med med mig. Han har sagt andra liv kommer de bara och kollar upp mig, och är tyst då.  Jag märker ingenting när de kommer i andra liven utan visar sig inte alls då. Men nu har han måste visa sig, genom att vi sitter riktigt illa då. Han brukar ge hjälp ,och får healing och har jättestora krafter att ge healing då. Han brukar kolla upp mig, och ge hjälp om jag behöver ha hjälp ,och kollar över min kropp, innan jag träffar min andra PROTECTION. 

MEN BÖRJADE TA KRAFT FRÅN KEWAN GENOM ATT HAN MÅSTE GE TILL MIG NÄR HAN GER MIG HEALING.Han öppnar en kanal mellan mig och Kewan då. Han tar mycket från Kewan energi då. Han ger mig healing och kraft ,samtidigt som han tar mycket från Kewan då. Han brukar säga, att han får dela med sig till mig då, men kan inte ta för mycket från Kewan. Han gjorde så från början när han började undersöka mig. Jag fick healing hela tiden då. Han undersökte mig väldigt mycket då.

JAG MÅSTE BÖRJA STÄDA MED KEWAN PÅ EN GÅNG, därför var hans bild jag såg hela tiden framför mig då. Såg han när jag vaknade upp. Vi satt och låg i sängen och pratade hela tiden ,och såg Kewan hela tiden då. Jag blev snurrig av det, men han måste skydda mig ,och ge hjälp till mig och Kewan ,och jag måste ha hjälp från honom då. Och samtidigt har GUD öppnat hjärtat på Kewan och mig och ger kärlek till Kurdistan. Det är en enorm energi, som han ger från Kewan, som han skickar över Kurdistan. Kewan föds med ett jättestort skydd när han föds och sen öppnar GUD honom.

Det är bara nu folk får reda på allt, hur GUD jobbar och vilka vi är då.

Folk kan ha hört talas om twin soul tvillingsjälar, men aldrig kunnat se vilka de är på riktigt tvillingsjälar då. SOM GUD KALLAR MÄNNEN FÖR PROTECTION. KVINNOR FÖR BIG PROTECTION.

Det har blivit mycket historier om oss ,och vad som är äkta och rätt, genom att folk har hittat på egna visioner, SOM STÄMMER INTE SÅ BRA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. Men Lady Nada ville, att folk skulle lära känna oss, som är äkta och på riktigt, som många får lära känna oss på riktigt nu. Lady Nada sa till mig när jag frågade om Kewan, att du har mött på din tvillingsjäl, men jag har läst lite grann långt tillbaka ,eller hört från andra människor då. Men de kan inte sanningen ens då.

FOLK HAR SKRIVIT SPECIELLT FEL OM MÄNNEN DÅ och jag gick lite på den sagan då. Men följer bara med mig när jag ska till jorden ,och samma med Linn och Niklas följer med henne när hon ska till jorden då. Kewan måste följa med mig i det här livet genom att det var hans tur då.

KEWAN OCH JAG VAR PÅ JORDEN 1800-TALET när jag blev dödad den gången 1888 av Jack the Ripper, genom att GUD såg hur England hade på den tiden, folk blev sjuk av att männen gick till kvinnorna, som levde på prostitution och mycket familjer blev sjuk då, genom att männen gick till dessa kvinnor då.

GUD skickade mig till England har jag sett, att jag och Kewan fick ta det jobbet då.

Men det var annat med England. Folk hade problem med folk som lever där. England var ett problem land.

Jag har skrivit  lite då och då om just Jack the Ripper. Men ni kan läsa själv om allt när det hände, och hur han såg ut på riktigt ,med sin speciella höknäsa, som han var välkänd på den tiden då. Det är inget älsklings ämne, men måste ta upp om det. Det är klart att jag mötte på äkta kärlek när Kewan dök upp, men sagan varar inte så länge som ni kan läsa om då. Jag var ung den gången bara 17 år när jag dog. Kewan var äldre än mig då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2015_ams_03058_0122_000otto_eerelman_a_morning_ride_in_the_forest.jpg

JAG HAR TAGIT UPP OM DET ,FÖR ATT RENSA MIG SJÄLV, genom att det är inte ens mitt älsklings ämne ens ,att skriva om det. Jag fick upp det av en vän till mig, genom att jag gjorde en regression när hon började såg en massa saker, som jag aldrig sett förut då. Hon blev faktiskt sjuk efter allt hon såg hos mig, genom att hon plockade in allt i sig, och skyddade inte ens sig då. Jag frågade om Kewan då. Men hon såg en man som satt och väntade på mig, men som skyddar mig, sa hon då. Men sen kom det upp allt då ,och jag var så glad över 1940-talet då. Jag måste kolla upp om det var på riktigt då. Men det var rätt då, som hon hade sett.

Jag fick skydd den gången när jag skulle se alla hemska bilder som jag fick upp då. Men sen kom ÄRKEÄNGELN MIKAEL OCH ÄRKEÄNGELN RAFAEL, JAG FICK BÖRJA GÅ IGENOM MED DEM ÄNNU MER DÅ. JAG FICK UT OCH GÅ HELA TIDEN TILLS DET VAR KLART DÅ.  Jag kunde inte sitta hemma ut och gå, och rensa mina hemska minnen från den tiden. Jag måste ha tyst runt runt mig då. Men gick ut och såg allt som ärkeänglarna plockade upp till mig. Men såg allt hur han hade gjort med mig, men bilderna såg fruktansvärt ut då. Men fick skydd från dem när jag började rensa livet från  England då.

Jag har även fått gått igenom med PROTECTION och målat honom och verkligen måste rensa bort det då. Jag kunde till och med känna kalla asfalten när jag låg på backen den gången i England då. Men måste nu vara ärlig igen, genom att jag måste rensa bort den hemska händelsen ,som har kommit och gått hos mig då. Men GUD skickar tvillingsjälar ,som även kallas för twin soul i vacker mun. Twin soul, för att gå med engelska folket då, men blir dödad av Jack the Ripper SÅ VACKER VAR DEN SAGAN.

MEN VI KOMMER FRÅN BIG HEAVEN OCH KALLAS FÖR  PROTECTION, MEN I FOLKMUN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL KALLAS VI FÖR DÅ. Genom att vi känner äkta kärlek när vi möts ,och måste leva ihop ett helt liv, som är den finaste biten i en relation om det fungerar bra då. Men folk har blivit så himla intresserad av twin soul tvillingsjälar, som skulle inte vilja vara med när sanningen kommer fram, då springer folk såklart, om de levt 1888 ELLER FRANSKA REVOLUTIONEN, MEN VI HADE JOBB PÅ JORDEN DÅ, men vi har jobb på  jorden och då skickar GUD oss.

Jag tycker idag att det är inte ens kul, utan ville ha annat liv, än det jag har när sanningen kommer fram mer och mer för mig. OCH DÄRFÖR SKRIVER JAG SOM JAG LOVADE LADY NADA ATT GÖRA DÅ, för att folk ska se vad som är rätt, att det är inte så sött alla gånger, har du sett då.

Men tar upp problem liv, och har inte sett allt utan jag börjar bli rädd för nästa liv, genom att jag ligger före i tiden nu när GUD ska hjälpa människor då. Men har lovat att kvinnor får inte födas i speciella länder, farliga länder för oss som tur är då.

Men varför fick jag börja rensa ett liv jag hade ingen aning om ,än när GUD tog fram mannen till mig då? Jag hade ett problem liv då ,och då kom han på besök, GENOM ATT JAG BLEV JÄTTESJUK EFTER DE LIVET JAG HAFT MED HONOM DÅ. Han tog fram Michelangelo, som jag haft ett fruktansvärt liv med då. När jag hörde hans stämma, då blev jag stel och mådde inte så bra. Och det var enda gången jag kunde höra röster sådär bra. När jag hörde hans röst ,som var lite hes när han kom till mig. GUD skulle ha mig och måla med honom ,som gick åt skogen, genom att han kändes obehaglig när jag kände igen honom då. Jag måste rensa ett fruktansvärt liv jag haft med den mannen, som ni kan läsa om då. Han gick in i hela min kropp och kunde känna av honom hur vi levt då. Jag gillade inte honom överhuvudtaget utan mådde illa av honom.

Jag har aldrig kollat på honom så mycket genom att jag är så lite intresserad av honom då. Men Kewan visade en bild på sig själv, som påminner om honom, och hur han har fått till det?? Han ser inte ut så då. Men kände när han lade ut bilden, att jag gillade aldrig den. Men såg att en av bilderna påminde om honom. MEN FICK SÄKERT RENSA BORT FRUKTANSVÄRT LIV MICHELANGELO. Jag har sett, att jag målade på den tiden då. Men han var inte så kul när jag blev sjuk av honom då. Jag hade ett jobb som nu. Det är bara en av bilderna som påminner om honom, men hur han fick till det???

 Men folk har skrivits så mycket fel om männen, och därför får ni chansen, att följa med oss ,och se hur vi fungerar på riktigt. Det är inte som ni har trott när ni ser hur det är på riktigt då. Anders blev inblandad i detta liv, som GUD använder i en del liv, och vi har haft mycket liv ihop då. Han kommer från annan plats har de sagt. MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART DÅ. Han och jag fick gå med Sverige, som alla ser nu från oss, hur det ser ut idag. JAG OCH LINN OCH ANDERS VAR MED PÅ FRANSKA REVOLUTIONEN, SOM JAG SETT OCH FÅTT GÅTT IGENOM I OMGÅNGAR DÅ. Men levde bland gräddan på den tiden, men blev mördad när vi var där. Men de har sagt att Linn blev räddad den gången. Men jag och Anders  blev halshuggen, genom att de hatade rika människor då. Det var mycket fattigt folk på den tiden. Men hatade rika människorna, som kunde knappt leva fattiga människor ,genom att ingen hjälpte dem då. 

SOM JAG SER TYVÄRR LIKHETEN MED SVERIGE DÅ ,fast vi lever år 2019.Det finns tyvärr likheter som på Franska revolutionen som nu. Men då led jag inte på samma sätt, utan levde bland de rika ,tills de tog mig och Anders den gången och blev halshuggen som folk blev då. Men idag halshugger de inte folk och jag har gått för svenska folket, och fick gå där folk har problem då. Det är riktigt illa idag, och därför tar jag upp liknelsen med Franska revolutionen. Jag följde ett spår som vi gör när vi föds i landet då. Linn följer ett spår, som jag är inte så glad över ,men det kommer ta slut snart har de sagt ,som tur är då. Linn håller på att rensa liv, som jag har gjort hela tiden genom att vi bor i Sverige ,och när GUD öppnade hjärtat på henne, då började hon förändra mycket, som var inte hon ens då. Hon och Niklas satt och planerade bröllop när GUD öppnade hjärtat ,och sen blev hennes liv pannkaka, som hade drömmar som andra tjejer i hennes ålder har då. JAG ÄR ARG PÅ ALLT ,OCH MÅR INTE BRA AV DET. Jag är mamma och arg på allt ,och mår inte bra av det då. Men Niklas går tillbaka till Linn, men måste rensa med  varandra då, genom att hon måste göra ett större val snart. Linn har ett problem liv ,som jag vill ska ta slut nu genom att börja leva normalt igen.  

Men GUD hade inte internet på den tiden utan det kom på senare tid. Nu kan han hjälpa folk från mig när jag sitter och skriver då

Vi var där och kollade upp landets problem i Frankrike, sen måste någon av mina herrar födas till Frankrike antingen Kewan eller han jag skriver med då. Alla föds där ,men en av dem får ge kärlek till Frankrike då. Men GUD öppnar hjärtat på oss alla då, för att skydda oss då. MEN EN AV MÄNNEN FÅR GE KÄRLEK TILL FRANKRIKE DÅ. Men för att skydda varandra då ,men har en plan för landet att gå efter då. Vi känner in hur landet är då, men ger kärlek till landet vi börjar med då. Men det är bara 1 PROTECTION GUD GER KÄRLEK FRÅN DÅ, GENOM ATT ENERGIN KÄRLEK ÄR FÖR STARK FÖR TVÅ MÄN. MEN  BÖRJAR MED 1 PROTECTION. KVINNAN BIG PROTECTON MÅSTE VARA MED NÄR HAN GER ENERGI ÖVER LÄNDER. 

SVERIGE Linn och Niklas måste födas, för att dra igång landet på riktigt och gav en puff med stor kärlek, för att rädda människor och ta hand om varandra då.

MEN DEN ENERGIN ÄR JÄTTE STARK ENERGI, OCH JAG SER FRÅN MIG, HUR SVERIGE REAGERAR SEN HAN SÄNDE DEN ENERGIN ÖVER LANDET DÅ. 

DET SOM GÖMS I SNÖ KOMMER UPP TÖ OCH SÅ SER SVERIGE UT IDAG, ATT DET KOMMER UPP ALLT NU ,SOM ÄR GALET MED LANDET. Ibland fattar jag inte allt, genom att det ena än det andra kommer fram sen han satte igång landet. Och allt kommer upp ,och så mycket problem folk har. Det verkar aldrig ta slut ,utan allt kommer fram nu ,har jag sett sen han drog igång landet ,genom landet reagerar på allt som är fel då. Det kommer upp folks problem ,som har vart tyst om, men nu kommer det upp hela tiden genom att ingen är tyst då. SVERIGE LIDER DÅ.

Jag ser hur hela Sverige börjar att reagera, och går in i stora konflikter och bråk hela tiden idag, GENOM ATT SVENSKA FOLKET HÅLLER PÅ ATT RÄDDA SITT KÄRA SVERIGE, SOM HÅLLER PÅ ATT GÅ I BACKEN. Jag får sitta och skriva idag, som jag gjorde i England när Hitler var i farten och var galen, som alla kan se vad som hände med folk då. Jag såg att jag satt och skrev på en gamla svart skrivmaskin. Och skrev om hur han förstörde för folk ,och han satte in folk i stora brännugnar, som han förintade folk på ett fruktansvärt sätt. Och folk fick lida av hans tokerier, då har jag sett hur jag skrev och kände in om det och varnade folk om det. Men hade från början problem att ta tills sig om det, men sen såg folk att jag hade rätt då.

NÄR INDIANERNA HADE PROBLEM,DÅ VAR VI DÄR ,genom att hade inte så kul då. Och blev ditskickad då. Men mycket krig mellan stammarna då.

När jag mötte Kewan ,då hade han jättelångt hår som en indian då. Men kallade han för min lilla indian ,fick egen indian då.

Jag har älskat mycket med indianer då. Men idag förstår jag när Kewan hade så långt hår nästan ner till midjan. Men jag har skrivit om hans och mitt liv. Men även med han jag sitter med och skriver med nu, har haft indian liv då. Men även varit själv där och kollat av ,har jag förstått då. Men sen fick männen följa med mig.

GUD FICK SÄTTA IGÅNG LANDET eller bråk mellan stammarna. Jag var Apacher när jag såg mitt indian liv då. Men såg två av fotona såg ut som en Apache när Kewan gav mig dem. Men även jag gav han ett foto ,som även jag såg ut som kvinnorna då. Men fattar inte idag hur det gick till då??? Eller har GUD ett finger med i spelet vem vet??? Men hemska liv vi måste rensa då. Jag brukar dö i en del liv, som på den tiden i krig och bråk, då fick jag en pil i ryggen. Det var ett liv med honom när han var Apache. Krig och bråk , hade mycket mellan stammarna Sioux indianerna hade problem med dem.

Men nu är jag i Sverige och sitter och skriver ,men tagit upp om en del problem liv jag måste rensa men även för folk SKA FÖRSTÅ PROTECTION BIG PROTCETION TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR VILKA VI ÄR DÅ.

GENOM ATT GUD ÖPPNADE EN KANAL DÅ ,och då började jag skriva och varna folk på den tiden ,genom att jag jobbade på en tidning har jag sett då. Men GUD öppnade kanalen som nu. Men har internet att ta till, och kan nå mycket längre idag genom att folk har kommit med internet ,och kan se folk och hjälpa människor på annat sätt idag ,genom att joden har problem ,och inte bara Sverige och Kurdistan då utan jorden måste nu folk börja ta hand om. Han har visar ,hur folk måste göra då, för att rädda en jord såklart

GENOM ATT HAN HAR ANDRA RESURSER ÄN DÅ, och på den tiden hade inte folk tillgång till internet då. Jag kunde skriva på en tidning, men nådde inte ut till alla människor som nu. Han kan nå mycket längre prata med folk ,och då kan folk få mycket mer hjälp när allt har blivit så utvecklat då. Jag vet att jag har haft fruktansvärda liv, men har har nog haft bättre liv, som jag har hoppats på ,genom att jag får inte se allt ,utan det var Lady Nada ,som sa att jag har haft mycket liv, som hon har haft.

MEN LADY NADA VILL INTE TILL JORDEN UTAN HON TYCKER SYND OM OSS SOM ÄR I SVERIGE DÅ. Hon vet vad som händer när hon föds till jorden, att hon går där folk har problemen, och inte där problem liv finns, utan där folk måste ha hjälp, och då följer vi tråden efter människor, ATT VI BÖRJAR GILLA SAKER DÅ ,som annat folk gillar, som är för det mesta problem jobb ,som min yngsta dotter blir utsatt för.

Hon gillar plötsligt att jobba med äldre vården, och hon dras till tyngre vården bara problem inom vården. Det är cheferna som har problem, eller hur de har det då. Bara problem, som folk inte ens ska se åt då. Ibland blir personalen dåligt behandlad, och får dålig lön kan även ta bort passen när de blir sjuk då. Men måste ha ett läkarintyg från första dagen, fast de kan vara så sjuk och tar sig knappt ur sängen. Men kräver läkarintyg från första dagen, men är endast inom tyngre vården då. Men kräver att personalen har läkarintyg första dagen ,som kan vara problem genom att de måste hitta en läkare då. Men kan även ta bort passen när de kommer tillbaka, och har inget arbete kvar. Det händer på en del äldre boende då. Folk som har betalt för platsen, får även dålig hjälp där ,båda får problem, så länge de har dem från kommun, som tar in företag som inte sköter sig då. BÅDA FÅR LIDA AV DÅLIG HJÄLP FRÅN KOMMUN. 

VAD HÄNDER HÄR BIRIGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN JAG ÄR INGET BÄTTRE DÅ NÄR GUD BLEV INTE SÅ HIMLA GLAD när jag plötsligt hade gått en väg, där folk bara vill bli medium. Folk ska hela tiden lära sig om andevärlden, och många kan tyvärr inte ens leva på det, genom att det är för mycket av medium ,och det dräller av kurser. Ni kan öppna en tidning där de säljer annonser ,som svämmar över med kurser, kom hit ,så kan du lära dig, eller kom hit, så kan du komma vidare i ditt liv, och bli ett fantastiskt medium, som tyvärr inte alla kan bli. Eller alla utvecklingskurser strömmar över ,så det blir över då.

MEN SÅ SER VÄRLDEN UT PÅ MÅNGA STÄLLEN, som tittar åt de hållet. Men det är bra att lära känna sig själv, ser inget fel i det, men mycket är så mycket falska kurser, som leder ingenstans, men få betala en summa då. Folk hoppar på nästa kurs och tror att den är bättre då. Ibland måste folk faktiskt stanna upp genom att kursen kan även skada er så illa om ni lär er att sortera allt och stanna upp. Ibland kan folk köra på för fort genom att folk har lite kunskap om sig själv då. Folk kan även bli överbehandlad genom att de stannar inte upp, och tar tag i det de fick upp. Kan prova den behandlingen eller den behandlingen ,och känner plötsligt att de blev sjuk ,eller fick upp så mycket konstiga saker då. Men måste ta tag i det, och inte ta nästa behandling då ,utan måste ta det först som kom upp och vila då.  Folk brukar testa allt och springer på allt idag.

MEN FOLK VILL TYVÄRR LEVA PÅ DET när de har lärt sig såklart, men hur många kan det??? Men så mycket kurser går i soppåsen som är synd är. Men kul för en helg kan leda till så mycket annat ,men leva på det är svårt idag. En del kan leva på det, som har kommit mycket längre än folk då.

MEN EN REIKI-HEALING KURS, men då tror folk de kan allt då ,men det är en långa bana att gå ,genom att lära känna människor tar även den biten tid då. Men mycket folk tror ,att nu kan de jobba med healing, som måste lära sig om hur folk fungera då. Men mycket kunskap om just den formen av behandling. Men Reiki-healing är ingen kurs folk lär sig snabbt, och folk har lång väg att gå och lära sig om folk då. Men mycket folk tror att de kan börja på en gång genom att folk blir frälst av behandlingen ,och då ska de ut och visa andra eller testa på folk Reiki-healing, men måste först lära sig om formen, men även lära sig själv hur behandlingen fungerar ,och då måste folk börja med sig själv såklart.

MEN KAN BLI SÅ MANIPULERAD AV MÄNNISKOR SOM HAR GÅTT DEN KURSEN, som är mer öppen än andra då. Och tror att de ska också gå den kursen och bli ett perfekt medium, som tar lång tid att bli det och mycket utveckling ,som tar lång tid att bli ett perfekt medium, som tyvärr alla kan inte bli.

MEN LADY NADA VARNADE GUD NÄR JAG SKULLE MÖTA HONOM , att jag låg risigt till, genom att jag följer vad folk plötsligt gillar då. Men även följer ärkeänglar och Great masters som folk börjar se åt. Men måste lära sig om dem på riktigt, hur ärkeänglar fungerar, annars kan det bli fel, GENOM ATT JAG ÄLSKAR MINA ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTERS GUIDER , men folk måste lära sig på riktigt hur de fungerar då.

DÄRFÖR HAR JAG SETT SÅ MYCKET FEL SKRIVIT OM GREAT MASTER LADY NADA , SOM TYVÄRR KÄNNER HENNE PÅ RIKTIGT, och därför får ni läsa igen, i det här inslaget om henne, som jag har skrivit om då. Jag har sagt till Lady Nada om det, om hon visste allt de skrev fel om henne då. Men hon säger ,att det är folk problem, hon kommer inte till dem ,som hon kommer till mig, utan folk får en energi att jobba efter då, som jag har inte haft då, utan hon är hos mig.

Jag har sett så mycket fel, att hon fanns inte ens på riktigt utan flyter runt i någon slags energi nu. Jag fattar inte då? Jag pratar med henne ,och hon måste till jorden om GUD ska hjälpa människor då. Även hon måste till jorden, och då har inte hon blivit knepig  energi, som åker runt ,genom att hon kallas för DEN UPPSTIGNA MÄSTAREN LADY NADA, men är livs levande hela tiden ,och ni kommer få läsa längre ner om hennes tok och hjälp då. Men det är hårt nu Lady Nada när du får flyta runt, och du hör mig säker nu då. Genom att du lever tyvärr, fast folk tror att du är en energi ,som mycket mästare har blivit nu. Men lever fortfarande, fast folk tror på det och jag  har pratat med dem.

FOLK FÅR BE TILL EN ENERGI NÄR DE BER TILL GREAT MASTER Genom att de kan inte komma till alla människor då. Men folk skriver mycket knepigt om Great master då. Men har hittat en del om Lady Nada, men även GREAT MASTER KUTHUMI men även andra att Great master flyter runt som en energi MEN GREAT MASTERS LEVER MEN KOMMER FRÅN LIGHT.

Men Lady Nada har varit på jorden många gånger, som Jesus och andra har varit då. Men fortfarande lever de. MEN FOLK MÅSTE KOPPLA SIG TILL EN ENERGI. Och kan skriva vad som helst då.

Men jag fick mycket hjälp, och Jesus ser ut som han alltid har gjort, utan kom när han skulle hjälpa mig. Men folk har hittat på så mycket om dem ,och GUD började undra ,varför de kallar dem för uppstigna mästarna när jag hade skrivit det. Jag sa till Lady Nada, varför sa du inte till mig att det var lite fel här???? Men folk fick skriva och hitta på som de vill. Hon kommer ändå till mig, sa hon då. Men inte GUD, han sa, om de ska kallas för stora mästare ,då måste de kalla dem rätt såklart. GUD SA ,GREAT MASTERS. 

Jag fick ett jättestort jobb att ändra om då. Men har inte ändrat om allt, genom att jag orkar inte, men även att folk ska se vad som är rätt när jag skrev GREAT MASTER SOM ÄR RÄTT SA GUD DÅ. Jag följer bara med folk SAMMA MED ASHTAR, som hela världen ser upp till. Och det är klart att jag följer efter honom då. Men folk kallar honom för Ashtar command, som USA har gjort från första stund när Ashtar dök upp hos dem på 1950-talet. Men Ashtar blev omdöpt till Ashtar Command, och trodde att han hade både det ena än det andra då. Folk satte Ashtar på en högre plats ,och byggde ett jättestort skepp runt honom, OCH KALLAR HONOM FÖR ASHTAR COMMAND ,att han kan rädda världen, sen kan folk sitta hemma och titta på teven, som det ser ut idag, det är Ashar som ska hjälpa dem.

Men kolla på hur jorden ser ut idag

tycker ni att Ashtar Command finns på riktigt då????

Men en massa skepp som han åker runt och räddar jorden då. Men tycker ni att jorden ser vacker ut med krig och bråk över jorden ,men gör Ashtar Command sitt jobb då? MEN ÄR  JORDEN VACKER IDAG????

Men vad tycker ni som står och ber till något, som är livliga fantasier då. MEN KOLLA PÅ HUR JORDEN SER UT MED ALLA TERRORISTER, SOM SKJUTER BÅDE HÄR OCH DÄR, OCH DET SMÄLLER BÅDE HÄR OCH DÄR, och kolla på jorden med alla terrorister, som skjuter både här och där, men kan Ashtar Command fixa jorden ,och vi kan sitta hemma ,ni som tror på lögner ,vad tro ni själv. Men kolla på folk som springer från krig och bråk ,varför räddar inte Ashtar Command jorden, och tar med sig Jesus, som även folk har hittat på då.

Men kolla på jorden varför åker inte Ashtar och Jesus skepp

som en del tror på då?????? 

MEN BARA LÖGNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT ,DET KAN NI SE HUR JORDEN SER UT ,DÅ SKULLE JORDEN VARA FRI FRÅN ALLA KRIG, OCH FOLK SATT HEMMA I SIN SKÖNA SOFFA DÅ, MEN SÅ ÄR DET INTE UTAN MÅSTE FLY. Genom att krig och terrorister som älskar att förstöra för vettigt folk. Men skjuter både här och där och folk är så rädd för dem då. Men då kan Ashtar Command och Jesus ta sitt skepp och ta en runda och rädda jorden från problem då. Men så är det inte ni som tror på fantasierna då. Men vi måste själv ta hand om jorden vi människor måste göra det.

Men vad tokigt det kan bli, inte ens GUD kan ta sin hand ,och köra lite ljus över jorden då. Men folk tror på att GUD ,eller Ärkeänglar eller Great master ska jobba med jorden ,som vi tyvärr måste göra då. GUD SKICKAR SIN BIG PROTECTOR.

MEN DET ÄR VI MÄNNISKOR ,som tyvärr är det så illa idag, att vi måste göra allt själv. Och Achtar kom på 50-talet, för att människor hade stora problem med utomjordingar Grå folket då. Men gjorde om Ashtar till en utomjording och byggde ett skepp runt honom. Jag har själv prata med Ashtar, men fick aldrig ihop det, genom att jag kände för det mesta, att han var 1 person. Men folk har sagt, att de är flera som jobbar där en hel militärstab. Men jag fick aldrig ihop det ,genom att kände bara 1 person då. MEN JAG HADE RÄTT, har jag förstått idag. Och fick svar på vad jag kände då ,när folk pratade om ett helt skepp, hans stora militärstab med mycket folk, som kallas för Ashtar Command då. Men det är flera som har namnet Ashtar command då. MEN JAG HAR KÄNT BARA 1 MAN.

Men jag fick hjälp med utomjordingarna som jag hatar genom att det går inte ens leva när man har med grå folket att göra då. Men jag följde efter där folk har problem då.

Men folk har blivit så in lurad i det med Ashtar Command då.

Folk måste själv ta hand om jorden, men är lätt att tro att andra ska göra det ,som blev helt fel då utan folk ska ta hand om jorden då. Det är skönt för folk, att känna vilken tur att Asthar Command är igång, då slipper de göra något åt det. VI MÄNNISKOR SOM MÅSTE TA HAND OM JORDEN DÅ. Det är samma med Great master och ärkeänglarna, att de ska ta hand om jorden ,och skicka ljus till jorden som är svårt att göra då. Om det var så enkelt då, men så enkelt är det inte då. Om det vore det, då skulle aldrig jorden se ut som den gör idag.

Tänk efter och kolla ut ,då skulle inte ens jorden ha så mycket problem om Ashtar och ärkeänglarna och Great master gjorde det.

Men nu ska folk förstå, att det är inte så kul alla gånger när vi lever i vissa länder, som Sverige nu och Kurdistan då.

Jag kunde inte födas där, genom att landet är för farligt för mig.  Jag är kvinna, men männen kan födas där ,och kan sätta igång landet med 1 person Kewan då. IDAG HAR JAG FATTAT MYCKET MER OM MIG SJÄLV VARFÖR, JAG HAR 2 TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL DÅ. Det är inte ens kul då ,och speciellt Sverige blev inte det bästa då, och även för min yngsta dotter, som ingen skulle vilja byta ut mot hennes liv. Men ingen skulle ens vilja byta med mig när folk får se det SOM ÄR ÄKTA TVILLINGSJÄLAR, då är det inte kul ens att leva då.

JAG MINNS EN KVINNA SA TILL MIG OM TWN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR ,ATT KEWAN OCH JAG GÖR NÅGOT GOTT genom att de kommer från högre människor som föds till jorden då. Vi gör något gott för människorna då. Men det verkar som bara hon kan den biten då. Men vi har inte pratat med alla människor på jorden. Det var den enda, som kunde den biten, genom att så mycket fel skrivit ,och jag blir sur och arg genom att jag vet hur det är nu.

JAG HAR OCKSÅ BÖRJAT FÖRSTÅ KEWAN MYCKET MER, varför han kommer och går genom att han rensar med mig på djupet, men även väntar på mig, genom att jag har två  jobb ,och måste gå två gånger har de sagt. Jag kan göra det har de berättat för mig då. Därför förstår jag Kewan när han började med mig, men sen måste han ha hjälp med vissa delar med mig då.

Jag har med Sverige att göra och med Kurdistan då. Jag har sett både Kewan och Niklas har föds med en sköld, SOM SER UT SOM EN CYLINDER ,som ser ut som silver runt dem, som GUD har på jorden då. Och jag ser när han öppnar Niklas och Kewan, hjärta  att det kommer som en enorm energi över länderna när han sätter igång länderna då. GUD ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ DEM, OCH SKICKAR KÄRLEK ÖVER LÄNDERNA DÅ. Men öppnar samtidigt hjärtat på mig och Linn

Men sen börjar mycket folk agera och ta tag i sitt land när de känner kärlek i sig, SOM BLIR STARK ENERGI NÄR GUD SÄNDER KÄRLEK ,som är enorm stark energi som länderna får då. Jag har följt med hela tiden ,och sett allt vad som händer med båda länderna då. Folk börjar agera mycket mer nu. Nu får folk se oss ,men förut de fick inte se oss, men nu har vi visat upp vilka vi är då.

NÄR KEWAN KOM ,DÅ KOM ÄVEN BIG PROTECTION ,SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SOM SKYDDAR MIG HELA TIDEN. MEN HAMNADE I EN SNURRIG VÄRLD.

När jag skulle ut och göra en del ärenden ,då visade sig hela tiden, som Kewan såg ut då. 

Vart än jag gick följde han med mig, men såg hela tiden Kewan inom mig. Vi var och fikade ,men ingen såg vem jag hade med mig då. Jag kunde sitta på ett fik ,men såg bara Kewan jag pratade med då ,fast folk såg en tom stol, då pratade jag ändå med Kewan då. Jag satt och pratade med Kewan, men ingen kunde se ,att jag var redan upptagen och pratade hela tiden. Men såg bara Kewan framför mig då. Men vi var på många ställen ,men han följer med mig vart jag än går då. Han är mitt skydd då.

HAN SKYDDAR MIG. Jag kunde plötsligt börja skratta, som var hans skydd och blev inte så glad när jag mötte folk ute då, genom att skratta var inte min starkaste sida då. Men kände att jag började dra på munnen ,och kände, att nu måste jag ta mig vidare och skynda mig hem, genom att folk kan tro ,att jag har blivit konstig eller tokig då. Men gjorde så hela tiden ,tills jag lärde mig se signalerna ,för att slippa problem då. Men han kan göra så nu, fast han lovar mig att inte göra det, genom att det är inte så kul att sitta och skratta utan någon anledning då. Men gör så när han ska skydda mig då, att jag känner munnen börja le, som är inte så kul, eller så börjar att skratta då.

Men han ska alltid vara först och prata med mig ,och kan bli sur när jag sitter med för mycket folk, men måste acceptera det då. Han tycker det är så kul när andra ska prata med mig ,och KUNDE ÄVEN BLI SUR NÄR ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL KOM PÅ BESÖK.

GENOM ATT DE GILLAR ATT PRATA MYCKET MED MIG DÅ. Han visste när Hope kom, att hon kunde sitta länge bredvid mig flera timmar när jag låg i sängen. Och hon kom och jag blev så glad och började gråta av lycka då. Jag blev så himla glad när hon kom både Anael och Hope. Det är mina finaste och bästa vänner jag haft, såklart blir jag glad och gråter, genom att jag hade inte sett dem på länge och gamla fina vänner blir jag glad över, bästa vänner jag haft då.

DET ÄR KLART ATT JAG GRÅTER NÄR JAG FÅR SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE FRÅN DEM.

Jag älskar mina ärkeänglar genom all min hjälp jag fått från dem SANNA VÄNNER KALLAR JAG DEM DÅ.

ALLA MÄNNISKOR SKULLE FÖRSTÅ MIG NÄR DET GÄLLER ÄRKEÄNGLAR, men jag har fått lära känna dem på ett speciellt sätt då. Men kan prata med dem som riktiga vänner gör ,och har hitta fantastiska vänner  som har hjälpt mig, men även tröstat mig när jag var ledsen ,som kan mig som ingen människa kan då. Därför ville jag att folk räddade min lägenhet genom att kunna leva med fred och kärlek GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA GER KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH TRYGGHET KAN LUGNA MIG NÄR JAG ÄR LEDSEN DÅ. DET EXTRA  VIKTIGT FÖR MIG.

Jag tål inte för mycket bråk runt utan bara lugn och ro och kärlek det är rena rama himmelriket då. 

ÄRKEÄNGLARNA SKYDDADE MITT HEM SÅKLART genom att de visste hur det låg till för mig då ,och måste ha hjälp att överleva då. Hope och Anael lever hos GUD, och de såg till mig hela tiden, även om andra ärkeänglar kom till mig, genom att skydda mig och hjälpt mig då. Men Hope och Anael kom väldigt mycket till mig, för att skydda mig från allt ,och pratade med mig och lugnade ner mig då, genom att de visste hur det kan gå för mig, om ingen räddar mig då. De var hela tiden i mitt hem då, men även andra hos mig då, för att skydda mig. GREAT MASTER VAR HOS MIG. De väntade på GUD men var tyst om allt för mig, genom att jag kan bli fruktansvärt rädd då ,om jag visste allt då. De försökte lugna och prata med mig, som gjorde mig lugn den gången. JAG HADE FULLT MED FOLK FRÅN BIG HEAVEN DE KOM OCH GICK. JAG VAR ALDRIG ENSAM DÅ.

© copyrighet Ärkeängeln Hope Birgitta Andlig Inspiration”SKA VI GÖRA EN MEDITATION BIRGITTA?” SÄGER HOPE NÄR VI LIGGER I SOFFAN MIN. Jag mår så dåligt, men Hope säger till mig att räcka fram handen min. Jag minns mycket väl när Hope säger till mig

”Birgitta ,kan du ta min hand nu?” Räck fram din hand Birgitta och jag gjorde som hon sa Hope, lade min hand i hennes hand ,för att lugna ner mig. HOPE HAR ETT ENORMT LUGNT SÄTT ,OCH PRATAR LUGNT MED MIG. OCH HELA TIDEN PRATAR LUGNT MED MED MIG. Hon säger, ”ska vi göra en meditation Birgitta?” Jag lade min hand i hennes hand, och kände hur mitt inre lugn kändes med henne, genom att Hope gav en enorm energi till mig ,och kunde lugna ner mig ,när hon och jag gjorde inre resa med Hope och reste genom en resa med henne ,och såg en massa bilder med henne då. Men Hops stämma är så himla lugn ,och hon lugnade ner mig den gången enormt. Hope har ett lugnt sätt ,och gillar inte alls det jag blev utsatt för. Men minns så väl när jag sitter i soffan och gör den meditationen med henne, genom att hitta ett inre lugn inom mig.

Jag gråter nu när jag tänker på Hope och andra mina vänner, ärkeänglar och andra SOM JAG ÄLSKAR MYCKET MER ÄN FOLK PÅ JORDEN DÅ ,SANNA VÄNNER SOM KAN HJÄLPA MIG OCH LUGNA MIG DÅ. Men folk måste rädda mitt hem som Hope och Anael såg, men måste rädda mig, så länge de kan, genom att folk måste rädda mig som blev dåligt av då.

JAG MINNS ATT GREAT MASTER JESUS KOM OCH SKULLE HJÄLPA MIG RÄDDA MITT HEM DÅ. Jag blev orolig hela tiden hur det ska gå för mig. Jag vägrar lämna min bostad genom att jag älskade den och sett ut den då. Min bostad var nyrenoverad från topp till tå. Fri från mörka energier ,UTAN BARA LJUSA ENERGIER SOM FANNS I MIN BOSTAD DÅ. Jag måste bo så, för min hälsa genom att jag blir sjuk annars av andra människors energier, som kan finnas i en gammal bostad, som folk har inte gjort något åt då, utan fullt med mörka energier ,som jag blir sjuk av då. Jag måste flytta till ett hem som var ljus energi där, ingen har varit där. Det är besvärligt när man är så känslig genom att jag tar in andras energier och mörker då, om jag inte bor i ljus energi då. Det var extra viktigt att rädda mitt hem då, genom att jag kan inte bo vart som helst då.

Jesus satt mycket och gick igenom med med mig och hittade lösningar för att rädda så länge de kan då. Jag måste ha folk som räddar mig då, som var dåligt runt mig. Jag var sjuk hela tiden, och kunde knappt vara med folk ens utan BARA ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH ärkeänglar  PROTECTION DÅ BARA KUNDE JAG VARA MED DÅ. De lugnar ner mig och ingen hoppar på mig eller är arg, som jag kände mycket när jag levde med honom då. Men fick frid en tid från det ,genom att folk förstår inte mig när jag måste ha hjälp då. Men jag förstår andra när de måste ha hjälp, fast jag kan må så dåligt då som nu. Jag kan rädda människor som inte de kunde när jag blev svag och måste vara bara ensam och få healing från dem.

ANDERS SKREK MYCKET ÅT MIG VARFÖR SKA DU BLI RÄDDAD DÅ. Vem ska hjälpa dig då? Varför ska du ha hjälp skrek han många gånger när han var hem till mig då. Han bad inte ens sociala om hjälp utan han skrek, ”varför ska sociala hjälpa dig Birgitta. De har ingen anledning att rädda dig Birgitta, varför ska de göra det Birgitta”. Han skrek hela tiden till mig och min döttrar vågade inte gå emot Sociala, fast idag ser flickorna klart.

Men inte då utan lyssnade på sociala ,och Linn försökte få hjälp med mig, som gick åt skogen, genom att Nathalie är äldre än Linn och hon tog hjälp av henne då. Anders han skrek hela tiden var arg som vanligt på mig då. Nathalie gjorde som sociala visade mig, lägga ner mitt företag, som jag kan inte göra utan måste ha lite hjälp en tid av sociala då. Det var enda hjälp jag kunde ta ,genom att jag hann aldrig starta om en ny lokal. Jag tänkte för längesen lämna Anders och börja om, men kom ingen vart ,genom att folk har sagt till mig att lämna honom, som ser mycket längre när det gäller mitt jobb, att han kan förstöra mitt arbete ,som han har gjort nu. Men hann inte så långt att rädda mitt liv ens då. JAG MÅSTE FÅ HJÄLP EN TID ATT KUNNA LEVA IGEN DÅ. JAG VILL HA GLÄDJE I MITT LIV ,ATT KUNNA BYGGA UPP PÅ NYTT DÅ. JAG FICK INTE ENS LEVA NÄR INGEN VILL ATT JAG FÅR LEVA DÅ. 

Men än idag så kan Anders stå och säga, varför ska dina flickor hjälp sin mamma att överleva, men han tänker lika knäpp idag som då. Men Anders flyttar hem till sin pappa ,som inte är så perfekt genom att han stökar till för sin pappa då. Men skriker och är arg på han då. Men Anders är inte kul idag problem att vara nära honom då. Men han gör mig sjuk av allt då. Men min flickor har sett att  gjorde fel när de inte hjälpte mig då. DÄRFÖR MÅSTE MIN LÄGENHET BLI RÄDDAD ,FÖR ATT SLIPPA DET HÄR MED ANDERS DÅ. 

Men Anders skickade mig in i döden mer och mer då. JAG KUNDE INTE RÄDDA MIG SJÄLV ENS DÅ NÄR HAN SKREK PÅ MIG kunde inte rädda mig själv ens när han skrek ,och jag hade bara ett mål att försvinna från jorden då. Han skrek och då blev jag sjuk då. Jag kunde inte ta tag i mitt liv och putta sociala flera gånger då. Men ingen gjorde ingenting åt det ,och jag kunde bara tänka mig en väg då, att försvinna från jorden då.

Kewan kom och gick och jag blir sjuk då. Men måste även få mycket hjälp och healing och lugn och ro, genom att jag var väldigt trött då. Anders har jag hjälpt ,så mycket när han haft problem, då måste jag vara med honom då. Han har jag följt på arbetsförmedlingen när han hade problem ,och följt han på annat om jag måste det. Men mig har han aldrig lyft ett lillfinger för ,att hjälpa mig när jag måste ha hjälp då. Men folk har sett att han är konflikträdd, och går inte emot högre människor i samhället då. Jag har alltid varit stark, men nu föll jag pladask genom alla problem jag fick då ,men även från Kewan, som gjorde det värre för mig då. JAG HAR INGEN KRAFT ,SOM JAG BRUKAR HA, GENOM DET ÄR JAG SOM SKÖTER OM ALLT I VANLIGA FALL DÅ.

Jag hade ingen energi när Anders var hos mig då utan tappade min energi ,och fick mycket healing från dem, genom att Anders var arg ,och galen för det mesta när han kom till mig. VI HAR LEVT I DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, OCH DÅ TAR DET TID ATT BYGGA UPP ETT NYTT LIV IGEN ,GENOM ATT JAG MÅSTE HA BARA LUGN OCH RO RUNT MIG DÅ. Och då tar det tid att bygga upp ett nytt liv igen, som jag måste ha, för att komma tillbaka igen som jag hann aldrig göra då.

Jag måste ha så mycket healing och hela lägenheten för mig själv, genom jag måste ha så mycket lugn och ro då ,och mycket hjälper med dem . Och kunde inte ha så mycket folk där, genom att jag var så svag av allt då OCH PROTECTION GAV MIG MYCKET HEALING FÖRSTA TIDEN DÅ.

OCH DÄRFÖR PASSAR MINA ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER MIG BIG PROTECTION att inte får gå utanför bostaden, genom att jag höll på att försvinna mer och mer då. MEN GUD SÅG UT JONAS ,MEN SATT I 4 TIMMAR OCH PRATADE MED HONOM ,HAN SKULLE VAKTA MIG. Men gjorde om honom till PROTECTION SOM SKULLE RÄDDA MIG när Kewan inte hade kommit till mig ,och måste ha någon som hjälper mig med allt då. Och den biten gick rakt i backen för mig. Jag hade önskat att Kewan hade kommit då. Jag är sjuk efter allt då.

Jag måste ha lugn och ro och stöd ,som jag fick inte av folk. Jag minns att Yasmine var inte den som ville hjälpa mig ens, genom att hon hatade mitt val av man när jag mötte Kewan som jag kan inte springa ifrån ens då. Det är GUDS jobb ,som jag kan inte välja bort ens då. Jag kan inte välja bort honom ,genom att jag blir sjuk när vi lever såhär då. Jag är sjuk nu, det är ingen hit om ni tror det när ingen vill stötta mig då. JAG ÖNSKADE ATT MINA BARN VAR MED MIG DÅ.

JAG HANN FIXA MITT BÄCKEN SOM TUR VAR, innan allt rasade då. Jag fick hjälp med det och låg i många timmar då ,och fick hjälp med det. Men har föds med en del problem i kroppen, som han måste fixa på mig då. Jag vet att han visade hur enkelt han kunde fixa mitt bäcken, bara drog med händerna ihop mina muskler runt dem. Det var så enkelt för honom, som har haft problem med länge då. Men såg inte det så mycket när jag var ung, utan kom när jag blev äldre och även läkarna i Stockholm såg, att jag hade fel där. Den var omgjord mitt bäcken sa läkaren till mig. Folk hade annat att sitta på än vad jag har då. Han visade hur lätt han kunde dra ihop mitt bäcken, genom att den hängde löst ,och kom mycket från när jag fött mina tre flickor, som jag älskar över allt annat då. Såg att det satt muskler runt bäcken, och hängde löst när jag inte tränade, då var det mycket bättre har jag sett då.

Jag kände ingen bilden han visade ,genom att läkarna i Stockholm visade samma sak som han gjorde då. Men läkarna kunde inte fixa min bäcken som han kunde då. Men såg han drog bara ihop musklerna, och sen låg jag i 9 – 11 timmar och hade ont mens han läkte min bäcken då. Kände som en stark stråle i mig som gjorde, så ont ibland när han höll på med ,därför måste jag dela upp den healingen och vila ibland. Jag kunde säga men är du klar snart, och slog med händerna i sängen då. Lite till sa han, och lite till, men snart är jag klar då. Men måste stanna till ibland när det gjorde ont då. MEN HJÄLP FICK JAG SÅKLART DÅ. 

Men sen kom värmen som jag har skrivit mycket om den ENORMA VÄRME OCH KÄRLEK SOM KOMMER EFTERÅT han har gått igenom mig. Och gett mig healing då. Men kände mig så inbäddad i värme och kärlek som är den bästa delen då. Känner bara kärlek och tystnade runt mig och kärlek som jag fylls upp med.

Han började på en gång att gå igenom min kropp och fick även healing. Jag måste ha kvar min bostad, genom att jag har jobb, som måste ibland få extra mycket hjälp då. Jag vet vad jag pratar om då, genom att jag har aldrig känt den healingen från någon människa. Och jag har fått healing förr, genom att jag älskar healing så mycket och tar det, istället för annat då. MEN DEN HEALINGEN JAG FÅR FINNS INGEN SOM KAN DEN HEALINGEN JAG FÅTT DÅ ,genom att den kommer från GUD och kan väldigt mycket ,som jag fått känt av då. Jag kan ha problem jobb som jag har sett nu. Jag har sett mycket mer idag vad jag har för jobb då. Jag är inte så glad av det jag sett nu.

Men jag såg inte allt när min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN BÖRJADE UNDERSÖKA MIG och speciellt min hälsa undersökte han då. Och började gå igenom allt med mig då.

LADY NADA PASSADE MIG HELA TIDEN ,hon syntes hela tiden och kollade upp mig då. Såg ibland hon sken upp på väggen hennes ansikte, eller annat som ni får läsa om då. Genom att hon försökte rädda mig då.

Men han såg även igenom min ekonomi, GENOM ATT JAG OCH KEWAN SKA LEVA NÄR ALLT ÄR KLART DÅ. Jag såg inte allt ,genom att de var tyst mycket och Lady Nada sa inte allt ,annars skulle jag bli rädd utan hon gav mig en massa nycklar, för att kunna kolla igenom en massa problem med mig. Hon såg att jag hade en massa problem när hon såg hur jag levde, vart allt kom ifrån, att jag hade dålig ekonomi som de måste hitta svar på då.

JAG HADE EN PAPPA SOM HADE INTE GJORT RÄTT MOT MIG. Och där hittade jag när jag var 5 år, som var inte så kul att se, och har stängt den dörren till julen jag firade med min pappa och hans fru, som var bara fylla och slagsmål den julen och åkte inte dit mer. Men pappa var ung och gift sig tidigt ,så jag kan se annat idag, fast jag har aldrig gjort så mot mina barn sprit och vin eller annat. Det blev julmust som blev min starkaste dricka på julen. Och barnen måste ha kul på julen, och minnas det med glädje när vi firar julen ihop. Jag var lika ung som min pappa när jag fick mitt första barn då. 21 år var jag när jag fick Nathalie och 25 år när Yasmine kom till världen då. 33 år när jag fick Linn då. Jag älskar att ha lite mellan barnen genom man hinner mysa mycket längre med dem när de är nyfödd då. Det är bra för barnen att få äga mamma mycket längre då.

JAG GJORDE ANNORLUNDA MED MINA BARN DÅ.

JAG GJORDE MINA LEKAR NÄR BARNEN VAR SMÅ ,genom att ha kul på julen och läsa en härlig julbok om tomtar och troll, som var en härlig tid att krypa upp i sängen och läsa en härlig bok för barnen då. Julen är tyvärr för barnen, men alla ser inte som mig då. Men baka och göra lekar, de fick leta efter sina paket på julaftonen, som jag tyckte själv var kul att gömma paketen för dem ,när de sprang och sprang och letade sina paket då. Men barnen fick börja så när de var liten, att de fick några paket på julaftonsmorgon som de kunde ha användning av hela julafton, kläder eller spel eller annat som de kunde sätta på sig då. Men fick resten av paket på julaftonen, en massa paket vi dela ut. Någon fick spela tomte då.

Vi tog bort den hemska tomtemask som var så stel, genom att barnen kunde bli rädd av den. Jag blev så rädd när jag var barn när jag ser tomten utanför mitt fönster ,som smög runt då. Men fattar inte hur mamma eller mormor eller morfar tänkte då. Jag blev livrädd den julen då. Men tomten kom även in, men jag var livrädd och kunde knappt sova, men sen blev jag rädd för tomten. Tomten trodde skulle vara kul ,och peta med en käpp ,men blev så rädd den julen ,men gillade inte den tomten då. Men jag hade inte den masken till mina barn utan hade en annan klädsel då. TOMEMASKEN SÅG HEMSK UT.

Men Roland Linns farfar kom och skrämde Linn den gången ,han hade satt på sig hemska tomtemasken ,SEN BLEV LINN RÄDD FÖR MASKER ,och tog långt tid innan hon fick bort den rädslan då. Jag var så arg den gången när han trodde att han var kul då. Linn blev rädd för vanliga masker när folk gick runt med dem och täckte sitt ansikte då. Men det tog lång tid för Linn, att bli fri den rädslan då genom att tomtemasken ser hemsk ut den gamla sorten då. Men nu ser tomtemasken mycket bättre ut då.

Min jul var inte så när jag var hos pappa SOM VAR VIDRIG har jag sett ,men sett att jag ändrade om den julen när jag fick barn då. JAG VAR BARA EN GÅNG HOS MIN PAPPA SOM TUR VAR DÅ.

MEN HOS FARMOR OCH FARFAR OCH MAMMA OCH MAUD MIN MOSTER VAR DET INTE SÅ utan såg aldrig sprit eller vin ,utan hos farmor och farfar var de svagdricka och julmust. Men jag drack inte av svagdrickan då utan smakar inte så gått då. Men mamma var det bara mat och utan en massa sprit och vin på bordet ,och det följde med mig då. Men har så hemska minnen från min pappa och därför gick jag inte så ofta till min pappa när jag måste skydda mig själv.

Men minns en kvinna sa till mig, att hålla mig nära min pappa då. Men tror ni jag lyssnade på det? Nej jag hamnade i konflikter med mig själv, genom att hennes fru var inte så kul när jag var där. Hon ville aldrig ge mig utan sin son skulle hon ge allt, SOM HON HELA TIDEN FÖRTYDLIGA FÖR MIG, fast pappa sa ibland att han skulle hjälpa mig, eller när han dog, att jag och min bror skulle dela på allt då. Han gick runt och visade sitt sommarhus ,som han ville att jag och min bror delade på då. Det var farmor och farfars hus som de köpte då. Men hade ett annat ställe som han visade mig då. Och jag kan se idag, vad jag fick den julen när jag var 5 år. En docka som var dåligt inslagen som de kastade till mig då. Och fest och slagsmål, som ett barn aldrig ska uppleva på julen ens. Jag vet inte om pappa och Lisa ändrade sig när de fick min bror då. Jag åkte aldrig dit mer på julen då, utan var hos min mamma och moster eller hos farmor och farfar då.

JAG HAR ALDRIG GJORT SKILLNAD PÅ MINA BARN ELLER BARNBARN DÅ, som hon gjorde ,och därför ville jag inte gå så ofta dit som även förstörde nu när han dog ,genom att hon hade gömt pengarna på ett annat konto, genom att båda hade bra jobb med jättebra lön, men öppnade brevet var 89 000:- Det har ingen som jobbar som chef på Länsförsäkringar då. Den fattigaste chefen då, och min pappa hade bra lön när han jobbade på Volvo som bilförsäljare då. Men hon hade mer såklart ,och tänkte inte ta hennes pengar. Men jag vet att jag FICK NYCKLAR AV LADY NADA ,för att hitta mitt största problem ,som jag har glömt bort den värsta julen jag var med om då. Men fick rota mycket med Lady Nada och PROTECTION om olika saker jag måste rensa upp då.

JAG FICK DJUPDYKA HELA TIDEN NYA SAKER ATT TA UPP DÅ ,därför måste jag ha mitt hem kvar, för att kunna djup dyka ,och rensa och rädda mitt hem då. Genom att få tillbaka mitt rätta jag, går inte snabbt direkt, när jag till och med gått som krigare, ,då är det riktigt illa med mig sa GUD då. Men sjuk och måste djup dyka och hitta mycket då, för att komma tillbaka igen. Rensningar hela tiden, och måste ha kvar mitt hem. Det går inte snabbt om folk tror det utan tar tid och trodde att jag skulle få göra det i lugn och ro då. Men ingen fattade det såklart då. Jag har fått gått igenom mycket mina tidigare liv nu.

Pappa och Lisa har haft bra jobb och var världens fattigaste människor då ,som ingen tror på då. Men kom från andevärlden ,och berättade hur det var, genom att GUD håller på att reda upp pengar nu, som jag måste ha när Kewan och jag ska leva ihop då. Men jag var dit ibland, men Lisa bråkade när pappa ville hjälpa mig om jag måste ha hjälp, då var hon där och satte käppar i hjulet för mig. Jag tänkte ibland, och önskade att hon dog först, för att få lära känna honom då. Han försökte nå mig innan han dog. Men hon gjorde så mycket fel mot mig då. JAG HAR SKRIVIT UPP ALLT PÅ BLOGGEN OCH GÅTT IGENOM MED LADY NADA OCH PROTECTION. GUD HÅLLER PÅ ATT GÅ TILL BOTTEN MED DET.

Jag är inte glad en enda dag nu när jag miste mitt hem, som jag måste ha kvar det när PROTECTION dök upp ,och ser hur jag har det idag, MED URDÅLIG HJÄLP ATT RÄDDA MITT EGET LIV och min bostad ,som skulle vara kvar då. Min bostad skulle även vara kvar för Linn, genom att hon har ett annat jobb än jag, och måste ha mamma som skydd eller sin pappa då när hon måste ha hjälp, genom att hon går med svenska folket ,och det blev en chock för mig när GUD öppnade hjärtat på Niklas och Linn, genom att Sverige ska ha hjälp då ,och då öppnade GUD hjärtat och gav kärlek till Sverige, som är en väldig stark energi ,och vad hände med Linn och Niklas, delade på sig, som har levt ihop 9 år. MEN SATT OCH PLANERADE ATT GIFTA SIG ,OCH HADE NYSS FÖRLOVAT SIG när GUD öppnade hjärtat på Linn ,och vad händer då? Hon började förändra sig själv, som ingen mamma skulle vilja bli utsatt för när man ser sitt barn blir förändrad sen GUD öppnade hjärtat på Linn.

LINN OCH NIKLAS BÖRJAR GÅ MED SVENSKA FOLKETS PROBLEM DÅ, som aldrig haft dessa problem då ,utan var på väg att gifta sig då. Jag har gråtit för henne och arg på hela Sverige ,när jag ser hur det ser ut. 

LINN OCH NIKLAS FICK LIDA. De följer folket då och Linn måste ha skydd från oss och måste ha min lägenhet kvar, som nu blev bortsopad i soporna ,som hade ett extra rum hos mig att sova över om hon ville det. Vi får städa både jag och Linn måste städa såklart då.

MEN DET VAR SVERIGE LINN OCH NIKLAS BÖRJADE MED SEN BLEV DET PANNKAKA AV ALLT och sen blev det pannkaka av allt mellan dem då. Jag måste vara nära dem och skydda Linn, genom att Sverige är inte den bästa platsen på jorden att leva i då. Men GUD har börjat med Sverige då, men plus Kurdistan ,som också fick kärlek hela landet ,som har stora problem att leva då. GUD har sett att folk är sjuk som kommer från dessa länder då.

Nu pratar jag om när folk dör ,och ser hur landet har det då. Därför vill han hjälpa länderna genom att så mycket fel i länderna och speciellt kvinnor och flickor får lida.

JAG SKULLE FÅ SÅ MYCKET HEALING och det är bara jag som får det, genom att de har sagt ,att jag måste gå två gånger och haft problem jobb, som gjorden ser ut och därför har jag två PROTECTION och jag minns när han dök hur han kollade igenom med mig då. Jag har problem kropp och måste få den hjälpen och plus som de säger att jag har två jobb och måste ha hjälp med min hälsa då. Och därför är det gjort så.  Men älskar att få hjälp och många kan förstå mig när man känner sig trött och får hjälp med Kroppen.

Jag såg när jag blödde så mycket näsblod det rann och rann genom att jag hade jobbat för mycket då. Satt skrev för mycket som känner på. Jag har aldrig blött sådär mycket näsblod och har inget minne att jag blött så mycket näsblod då. Jag blev rädd när jag blödde så mycket och få snabbt stopp på det då. Men min PROTECTION HAN STOPPADE DET PÅ EN GÅNG DÅ. Det stannade på en gång att rinna en massa blod från näsan. Det har hänt 3 gånger när det forsar blod när jag bodde kvar hemma då. Han har så stark energi han stoppade flödet som tur var då.  Men blir orolig när det händer, men har jobba för mycket och känt in från GUD. 

Men när man får så enorm mycket hjälp SOM JAG MÅSTE HA och sett och hört från andra liven ,att jag har alltid haft två män bakom mig, som hjälpt mig och kollade igenom mig då. Ibland har de måste gjort mer med mig eller haft mindre problem med mig. Ibland är det Kewan eller han jag nu sitter med då. De byts om, men de har en enorm healing, som folk nog önskade att de fick, genom att jag har verkligen fått känt på den healing de har då. Kewan kan inte ge mig den healing, som han har som sitter med mig. Men andra liv har Kewan kunna ge mig den healing som han ger nu genom att de byts om då.

JAG ÄLSKAR HEALING,men den här healingen är något annat som kommer från dem och den älskar jag.

Och måste ha den när jag var klar med Anders då. SOM ALLA SKULLE SETT TILL MIG och vaktat mig, för att jag måste ha så mycket hjälp när Anders gick. Och han började med healing när jag fick ligga i flera timmar och fick healing som tog ibland 11 timmar. Men måste dela upp det, genom att den gör ont den healingen när han håller på att läka min bäcken och rygg, han höll på och gjorde så ont den gången. Jag minns vi fick se 1888 som jag blev mördad och fick gå tillbaka och se allt när han dödade mig och kände Englands asfalt mot min rygg. Kallt var det när jag låg och fick och kylan  blev värre och värre tills den avtog genom att jag hade haft ett skitliv där som alla har läst om när jag tog upp om det och blev mördad och fick ett kort liv där 16 år  var jag när jag dog då. Vi skulle hjälpa människor den gången genom att mycket folk  blev sjuk av att männen gick till kvinnorna då.

LADY NADA HON SÅG TILL ATT ANDERS FLYTTADE DÅ, genom att jag måste ha min lägenhet för mig själv och få healing och gå igenom mig som de gjorde med mig då. Måste ha tyst och lugnt runt mig då. Det såg Lady Nada till genom att jag måste bo själv en tid och ha tyst rensa mig då.

JAG VET VAD JAG PRATAR OM NÄR JAG MÅSTE HA HEALING ,som är underbart att få när jag ser hur han vrider, mina ben fram och tillbaka ,genom att han testar mig hur mina ben är då, genom att han gick ingen hela min kropp, tills vi måste ha mer hjälp. Men måste även dela upp min healing genom att det gör ont när jag får healing då. Det känns som en stark ström i kroppen, som gör ont i kroppen när han håller på. Ibland bad jag, kan du sluta för det gör så ont när du håller på då? Men sa jämt ,men snart är vi klar, men snart är vi klar och kände strömmen genom min kropp hela tiden han höll på. Han stannade av ibland när jag orakade inte, genom att det gör ont i kroppen på stället han höll på med. Men satt igång ingen och fick ont igen tills han var klar då.

Men perfekt för mig som måste ha hjälp, SOM FOLK VERKAR INTE FATTA ATT JAG MÅSTE HA STOR HJÄLP OCH DÄRFÖR VALDE GUD UT EN EXTRA PROTECTION FÖR MIG SOM FOLK VERKAR INTE FATTA DÅ, att jag måste ha så stor hjälp, som ingen skulle säga nej till om de fick som jag fick då. Härligt att bli läkt från jobbiga smärtor och även benen, som jag blev överlycklig över när han kan ändra om en del saker jag gillar inte alls då. Men Han kunde ändra om det när jag såg hur han vred på benen hela tiden då. Jag kan gå såklart då. Men det handlar om mig såklart, att gilla sig själv då.

Jag minns jag hade ramlat hemma då, när jag snavade över Linns katt som sprang framför mig, genom att hon var rädd för spöken, som hon hade känt av och jag måste upp och kolla då. Jag sprang före Luna och hon sprang framför mig och jag snavade över katten. Men fick ont efter den gången, annars har jag ramlat mycket i mina dar. När jag föll, då kändes som hela min rygg trycktes ihop då och gjorde så himla ont då. Jag har aldrig skrikigt förut, men då skrek jag hej vilt genom min smärta då. Jag har haft en knas kropp och ramlat en del, som läkaren i Stockholm såg den gången då. Frågade om jag hade sett det eller tänkt på det när jag ramlade då? De frågade om jag ramlade hela tiden? Jag sa, inte hela tiden ,men har inte tänkt på det när jag är ute och gick. Ibland har jag varit ute med kompisar och föll ibland då. Men även med Anders föll jag som en fura rakt ner den gången och han vågade inte gå ut med mig då. Jag föll med ansikte rak ner i backen då. Jag vet inte när det händer utan jag ramlar bara då. Men han gick ändå ut och gick med mig och ingenting hände då. Men jag är nog van och tänker inte på det, än att folk börjar pratar om det då. Yasmine tycket jag måste söka hjälp, genom att det måste vara något fel då. Hon hade hört vad de sa läkaren i Stockholm, att det kom från nacken på mig. Jag hade väl dålig kontakt i nacken genom att det finns mycket där då. När jag var ung hände det aldrig att jag höll på att ramla hela tiden som när jag blev äldre då. Men har en utsliten kropp då SOM JAG ÄR GLAD ATT FÅ HJÄLP MED DÅ.

JAG MÅSTE HA JÄTTESTOR HJÄLP DÅ 

MIN PROTECTION BÖRJADE MED NACKEN OCH DÄR JAG FÖLL SÅ ILLA HEMMA DÅ. Han började jobba att hjälpa mig då. Han såg att jag kunde bli yr i nacken när jag skulle upp ur sängen då. Men han började jobba mot det hållet då. Jag har inte samma problem nu.

Men då kom det bästa av allt VÄRMEN OCH KÄRLEKEN och kärleken som var underbart att känna den healing, så mycket värme och kärlek och kände mig så inbäddad i bara kärlek då. VILKEN ENORM HETTA DET VAR enorm hetta det var när jag fick den healingen då. Jag måste dela upp som ni förstår, genom att vila ibland och ge healing då. Det känns så skönt att bli inbäddad bara kärlek och värm, men känner så mycket kärlek över hela kroppen då. ALLT ÄR TYST OCH BARA KÄRLEK ÖVER MIG SOM VÄRMER MIG HELA TIDEN när han höll på. Det går knappt beskriva, men folk måste uppleva det, genom att jag älskar det så mycket som älskar healing. Men det här är någonting annat än vanlig healing folk får då.

MEN IDAG ÄR JAG JÄTTEARG OCH BESVIKEN PÅ DET, som har den stora chansen att få så mycket hjälp då. Det skulle varje människa önska sig då när kroppen är trött och får den hjälp jag fick som brukar få då. Men hann inte bli klar på grund av för dålig hjälp jag fick när GUD väljer ut fel person runt mig då, för att skydda mig genom att min hälsa måste komma tillbaka när jag blir klar då.

 PROTECTION KALLAS FÖR NR 1 och bestämmer allt över mig då, men ser till att Kewan ska få hjälp nu när vi är klar då, genom att det är jag och Kewan då som ska leva ihop snart, men när vi är klar då.

JAG MINNS NÄR GUD DÖK UPP DEN NATTEN ,genom att vi låg i sängen och väntade på hjälp, bland annat bostaden som måste räddas då. Men även låg och väntade på GUD som de var knäppt tyst om när jag pratade med Lady Nada som lever med GUD, var tyst och ärkeänglarna Hope och Anael var knäppt tyst. De pratade med mig, genom att vaktade mig hela tiden, att jag hittade på något dumt då och var hos mig såg till mig. De försökte lugna mig hela tiden det var bra vänner som tänker på mig. Men vanligt folk blev bara problem med då. Jag höll på dö många gånger, genom att Kewan var inte hos mig, som även nu är sjuk av det, genom att vi hör ihop nu sen GUD har öppnat mig och Kewan då. Han väntar på mig nu, som gör att han stänger Facebook och kommer tillbaka och jag blir sur på allt då. Det är väl inte så konstigt när jag blir sjuk då. Jag blir arg genom att det går inte skaka av sig känslan jag känner då.

Alla människor skulle känna samma sak när man får så mycket hjälp med sin hälsa ,RIKTIG HEALING FÅR JAG SOM ÄR ENORMT ATT FÅ DÅ. Men jag får ha den hjälpen ,som jag känner mig glad över när man får så mycket hjälp då.

Men när GUD dök upp, DÅ KOLLADE HAN IGENOM MIG DET FÖRSTA HAN GJORDE DÅ. Jag minns hur vi pratade hela tiden om det ena än det andra med GUD. Han brukar gilla prata länge har jag sett nu. Han pratade i 4 timmar första gången då. Men jag låg risigt till och han kollade upp mig hela tiden då. Jag kände när han tog sin hand över mitt huvud ,han tryckte till, då föll jag i golvet genom att han kollade upp min rygg, hur den va då. Han testade mig har de sagt till mig. Han har kollat på hela min kropp, hur den är nu. Därför såg han ut en PROTECTION, som skulle skydda mig och jag kunde behålla min bostad, som är extra viktigt då, genom att han kollade upp min hälsa. Han tryckte ibland på mitt hjärta när jag ville dö hela tiden då. Han testade mig jättemycket då. Men han vet hur jag mår och måste bo ensam då.

Han såg ut en ny PROTECTION, för att ingenting ska hända mig, genom att jag måste ha så mycket hjälp och även rensa av mig efter min krigare. Att komma tillbaka igen, som tar jättelång tid att göra GENOM ATT JAG MÅSTE RENSA OCH RENSA SOM TAR JÄTTELÅNG TID ATT GÖRA DÅ. 

Jag ser idag vilken långt tid det tar att rensa då. Jag och Anders kan inte ens leva ihop när vi var klar då. GUD KAN KRIGARE DÅ och därför såg han ut extra hjälp för mig då ,genom att Anders och jag kan inte ens vara nära varandra då, som GUD visste hur det skulle blir när vi var klar då. Men ingen ingen hjälpte mig då som har kunnat dött flera gånger när ingen hjälpte mig då. Genom att jag och Anders kan inte vara nära varandra och speciellt när vi rensa med varandra då och därför måste jag ha mitt hem kvar då. Har vi haft min lokal, då har ingenting hänt mig. Anders har kunnat varit på lokalen och jag i lägenheten. Men allt är borta när GUD dök upp. Vi har inget val än att Anders måste lämna mig, genom att jag måste vara ensam en längre tid då. GUD måste se till att jag kommer igång och skriva, som han har sagt till om då. Han visade hur det skulle vara då.

Jag minns mycket väl som var min största trygghet när MIN PROTECTION OCH GUD SATT OCH PRATADE MED VARANDRA DÅ. Han gick upp och ner till mig när jag sov och då kunde han gå till GUD när jag hade svårt att sova på ett speciellt sätt och då kändes som GUD och han bodde bara en trapp upp genom att de gick mellan hela tiden när han kom till mig eller när han gick dit. Ibland kunde jag se sitta och prata ihop min PROTECTION OCH GUD ,men pratade och pratade, men satt en liten bit upp och pratade då. Men pratade om allt möjligt och jag kände mig stressad av allt när han pratade om det. Men sagt att han testade mig på stress och jag blev så stressad den gången och kunde inte sova då. De höll på i flera dagar. 4 dagar en gång de höll på med mig, MEN VISSTE ATT DE VAR DÄR DÅ.. Men nu är jag mer rädd då. Det var så tryggt då och de gick mellan en massa folk, men hur är det nu? Iland känns det obehagligt när jag bor här. Jag har blivit van att ha dem nära mig då.

Jag minns jag pratade med en kompis när jag var så rädd att förlora mitt hem då. Hon såg, att hela min lägenhet stod på en lång pelare som går rakt upp mot himlen, men är bara ljus i hela mitt hem. JAG KÄNDE MIG LUGN den gången då. Att hela min lägenhet var inbäddad  ljus då. Det var ett evigt skräck för mig att förlora allt och såg hur det kunde gå. Men var rädd och ingen ville skriva på eller hjälpa mig, då gick jag in i min värld och planerade en annan väg att försvinna från jorden genom att jag kunde inte se att jag kunde stanna kvar då. LADY NADA TYCKTE FOLK SKULLE HJÄLPA MIG ÄVEN ÄRKEÄNGLARNA, ATT GE MIG HJÄLP DÅ. De testar människor på det såklart. Hon såg hur det var och för henne var det att rädda mig och hjälpa till då. Hon hade räddat mig då.

Men GUD såg att jag hade problem med pengar, då vände han på allt då, genom att rätta till det som gick fel för mig då. Jag förstå det, men ville bara slippa det nu och gå vidare då. Men inte för GUD utan han måste rätta till och se om folk kan hjälpa mig och ge den stora hjälpen jag måste ha då. Men såg allt hur det var långt tillbaka, hur det har varit, då kände jag en väldigt irriterad man när han såg allt som var fel för mig ,som ska ha så mycket hjälp. KEWAN OCH JAG FICK DET DÅLIGT DÅ. Måste fixa det då. Men såg allt ,hur allt var, men jag kan inte göra något åt det då. Jag vill bara glömma det och gå vidare även om folk har gjort fel mot mig då. Jag tänker bara på Kewan och trodde väl inte jag skulle få så mycket problem när jag mötte honom då. Jag vill bara glömma bort allt då. Jag vill bara gå vidare då. Idag har jag kunnat rädda mitt hem, genom att jag är mer vaken och arg idag om de skulle gå snett för mig då. Men inte då var jag bara rädd genom att jag måste rensa min krigare som jag trodde skulle gå jättefort då.

Men vill se om folk kan hjälpa mig och behålla mitt hem genom att han sa vad jag måste göra då. SKRIVA PÅ BLOGGEN, men även sen få hjälp med annat då. Men jag och PROTECTION ska sitta ihop och skriva då.

Jag minns när han drog i täcket ibland, genom att se hur han kan göra då. Han måste hjälpa oss då. Men gick igenom mycket saker då. Ibland kunde jag somna på ett sätt ,men kände att någon hade vänt på min kropp när jag vaknade då. Men jag vet att han gick upp och ner när jag bodde där. Kändes så nära, som kändes tryggt för mig då. Jag visste de var där och alla som kom och gick då. Men nu känner jag mig inte  trygg längre, utan de kommer inte som förr i tiden och alla skulle nog känna som mig då. Rädd och inte trygg längre då. Men jag vet att ärkeänglarna kommer även här eller Great master då eller andra som kommer och ska prata med mig då. Men det är inte samma sak, SOM DÅ NÄR JAG KÄNDE JAG BODDE I ETT LJUST HEM OCH DE KUNDE KOMMA OCH GÅ, som de kan inte här, genom att jag blir sjuk av huset och kan inte ta in dem på samma sätt och öppna då, utan bara när jag måste det. Jag kan höra knackningar eller anat i huset när de ska nå mig då. Eller nå mig på annat sätt då.

 PROTECTION HAR JÄTTESTOR ENERGI, MEN HÄR MÅSTE HAN SKYDDA MIG MOT HUSET MÖRKA ENERGIER DÅ.

Men det är GUD som såg hur det var den gången när jag mötte honom, DEN DÅLIGA HJÄLPEN SOM SKULLE HAFT KVAR MIN LOKAL DÅ. Men då skulle folk hjälpt mig med sociala istället när lokalen var borta då ,genom att jag hade ingen ekonomi och hann inte ens börja starta upp en ny lokal igen. Satt och jobbade på mitt sätt, men mycket hemifrån eller annat jag kunde ta på mig och hjälpte folk då. Men satt en tid på linjen, för att få till lite ekonomi då. Men orkade inte den biten ens utan ville ha en egen lokal då genom att det ger mycket bättre ekonomi. Men kom inte så långt när Kewan dök upp då. Det blev svårt att fixa allt då genom att jag och Anders delade på en del då.

NÄR SOCIALA SA NEJ FÖRSTA GÅNGEN, DÅ SKULLE FOLK PUTTAT IGEN OCH INGEN GENOM ATT JAG MÅSTE BO SJÄLV FÖRSTA TIDEN. Jag måste ha mycket hjälp då. Jag måste komma tillbaka igen, men även skriva som han såg till då. Nu måste GUD hjälpa människor då. Han såg folk som har stökat till för hans jobb. Och jag var på väg att dö då. Det blir så när jag fick ingenting att leva på och måste lämna Anders när Kewan dök upp och börja gå med mig, som de kallar det. Men GUDS jobb har gått rakt ner i backen om jag försvann och därför var inte han så glad då utan irriterad när han ser hur det var då. Han hade länge bestämt sig för att hjälpa människor då. Sverige och Kurdistan hade han satt på framtiden då. Han var inte så glad när han såg alla dessa problem då.

GUD sa, har de inte inte hjälpt till, DÅ MÅSTE DE GÖRA DET. Och på den vägen är det nu genom att GUD ser hur folk har gjort mot mig. Han kan testa människor och se om de kan ta hand om mig då eller hjälpa mig, som svenska folket är urdålig på då. Jag måste göra upp om allt nu och ingen skulle vilja byta med mig. Allt ska rättas till nu.

Men nu fick jag inte stanna kvar i mitt hem och jag får ont av det nu. När jag fick inte  stanna kvar i mitt hem, SOM HAR GJORT MIG MYCKET SJUKARE DÅ. Men GUD såg hur det var med folk runt mig. Folk kan tänka dumt runt mig, när de ser det, att det   är små saker för folk, som är inte för mig då utan min ekonomi gick i backen den gången då, att rädda min lokal var min ekonomi, att klara av när Kewan dök upp, men fick inte hjälp den gången, som jag har skrivit om då.

NÄR GUD MÖTTE MIG DEN NATTEN och vi pratade och pratade nästan i mun på varandra, men kände bara glädje när han dök upp. Och han frågade vad jag såg och vi såg samma sak då. Men 4 timmar pratade vi och han såg mycket mer runt mig när jag måste ha så mycket hjälp, som är hans redskap på jorden och tror det om ni vill, så är det dagens sanning. Jag känner GUD och kan han och hur han jobbar med människor då. Han sa, har man förteg, då ska man ha det mycket bättre då. Men såg vad som hänt efter vägen för mig då. Nu håller han på att rätta till mycket då. Det är det jag måste jobba med då.

GUD gick igenom mitt hem och såg hur jag bodde då. Han såg att Sverige har kommit lång med att sophantering SOM HAN GILLADE VÄLDIGT MYCKET, genom att vi måste ta hand om jorden såklart och bra att mycket länder börjar med det.

Jag måste ha hjälp som han såg, men såg den som hade förstört min ekonomi när jag och Kewan skulle börja leva ihop, som blir sjuk när vi lever såhär och han kan oss när Kewan stänger och går och kommer tillbaka, genom att männen blir sjuk och kan bli väldigt sjuk då. Och vad händer med mig då? JAG BLIR DÖDSSJUK genom att vi hör ihop vi två.

Jag minns när GUD höll på att kolla på mig ,genom att jag ville dö hela tiden och han testade mig hela tiden, genom att få mig att ändra om då. MEN FICK MIG ATT LEVA IGEN. Han tryckte på mitt hjärta som gjorde så ont när han tryckte då. Det kändes på mig när han tryckte på mig. Han höll på att testa mig mycket då genom att jag ville bort hela tiden då. Lady Nada hade problem med mig då. Men GUD testade mig och det kändes när han gjorde det.

GREAT MASTER OCH KUTHUMI OCH LADY NADA KÖRDE SINA SKÄMT OCH TRODDE PÅ DEM DÅ. Men jag blev mer rädd, genom att de sa, att se GUD, då kan folk dö när man är inte klar. Och jag var livrädd den gången att inte titta på GUD då. Jag låg i sängen den gången och de skämtet då och MIN PROTECTION satt och väntade på GUD. Men båda körde sina skämt den gången då. Jag blev jätterädd när jag väntade på GUD.

De sa att de måste öppna sig för honom då. Jag hade inte öppna mig för honom och då kan jag dö om jag öppnar mitt hjärta då. Måste vara mogen för det. MEN SKOJADE MED MIG SÅKLART, genom att jag pratade med GUD och dog inte då. Men Lady Nada kan skämta om olika saker, men Kuthumi var med och skämta han med och hade väl kul då.

JAG KAN OCH KÄNNER LADY NADA VÄLDIGT VÄL ,att till och med GUD har sagt till henne när hon gått för långt då. Men jag känner Lady Nada när hon satt med mig under täcket och väntade på GUD och höll på att skämta ,att jag såg allt då. Jag sa, ”att det var ljust” när vi satt under täcket och hon skojade då. Men hon säger ,”att hon ser ingenting, allt är svart då.” Men jag säger, ”att det är ljust och ser allt som stjärnor,” ”Men du måste se allt säger Lady Nada när du ser allt det. För mig är det svart,” säger hon. ”Men inte för dig är det svart då och ser allt då.”

Lady Nada hon följde med mig ut och bara stökade till för mig, genom att hon älskar   att skämta med mig när hon är på de humöret, annars gick vi igenom mycket med mig då. LADY NADA VAR MED MIG PÅ FLERA STÄLLEN, som jag kunde känna mig dum ibland ,men inte för henne då, utan se hur folk jobbar idag, genom att jag fick för mig att jag hade fel i kroppen då. Jag tänkte jag måste till en läkare och litade väl inte på MIN PROTECTION, men kom dit, men blev bara en massa fel. Hon såg fel på  doktorn, vad han hade gjort mot mycket kvinnor ,som är väl inte så perfekt för kvinnorna idag då. Men jag har lärt mig av det då.

Men läkarna har jobbat långt idag och hon såg en massa fel och jag åkte hem.Och vet att det är bara de som kan hjälpa mig med den healing jag ska ha då. De kan inte ge mig hjälp då. Men en tur ut då, men även mat som hon skojade med mig då. PROTECTION SA TILL OM DET INNAN VI ÅKTE DIT DÅ. Han sa, vad som var fel ,men jag lyssnade inte på han då. Jag blev bara orolig av det och fick för mig en massa då.

Jag blev sur när Lady Nada var med mig på affären och även GUD sa till om det ,genom att jag hade köpt hem fel mat, genom att hon sa att hon åt mat, som hon gjorde inte alls då. Men jag kände hon är en mästare som kan allt och litar på henne såklart när hon sa vad hon åt då. Men jag måste tänka själv och äta det jag älskar då såklart då. JAG MÅSTE TÄNKA SJÄLV GENOM ATT HON STÖKADE TILL EN MASSA FÖR MIG NÄR VI VAR OCH HANDLADE DÅ. Jag blev snurrig den gången och tänkte aldrig mer efter den gången, utan handlar själv. Hon tycker väl man ska tänka själv vad jag gillar då.

Men hon gick runt i affären med mig och höll aldrig på att bli klar då. Anders var med den gången och han höll på att bli tokig, genom att han skjutsade mig till affären då. Vi gick bland hyllorna och hon surrade i mitt huvud och sa, han kollar på dig. Kolla nu och  PROTECTION han gillar inte män som kollar på dig, han blir så svartsjuk och då. Jag tappade fokus nästan då. Hon säger, att jag får inte titta på män, då blir han sur om du titta honom. Jag kollar inte på män då. Jag blev så himla stressad och försökte hitta det jag skulle handla då. HAN LEVER INUTI MIG och känner av allt då och jag blev orolig, vad som kunde hända när hon säger så. Han skyddar mig då.

Hon var med och handlade och fick hem fel mat. Jag försökte handla rätt och gick mellan hyllorna då. Men hon pratade och surrade med mig och blev fel en del jag skulle ha. JAG MÅSTE KÄNNA SJÄLV VAD JAG VILL HA HON ÄTER INTE DÅ. 

Men vi hade problem att rädda mig hem  och det kom hela tiden folk till mig då det var GREAT MASTER JESUS KOM OCH RÄDDADE MIG ETT TAG DÅ. Vi satt och skrev ner en massa för att kunna rädda mitt hem. Men det är människor som ska rädda mig och inte de ska rädda mig, utan folk skulle putta Sociala miljoner gånger, för att rädda mitt hem då.

Jag fick så mycket healing från Kewan genom att han öppnade den kanalen mellan mig och honom då. Men sen kom det till en dag när vi måste leva som vi gör nu. Jag såg hans ansikte försvann då. Nu hör jag honom eller känner honom. Men då kunde jag se honom framför mig hela tiden som kändes så härligt hela tiden. Nu kan jag känna av Kewan, jag ser honom inom mig då. Men det var mer kul på den tiden när jag såg honom hela tiden. Men det var GUD och PROTECTION som ändrade om hur jag skulle leva med dem. Vi måste sitta ihop och skriva nu. VI ÄR ETT IHOP DÅ, han lever i samma kropp, tills vi är klar då. Han kallas för MY LOVE när vi lever så. Han måste ha energi från mig NÄR JAG SÄGER MY LOVE. Men måste säga det på ett speciellt sätt My Love då. Han känner mycket kärlek när jag säger det. Han måste ha mycket kärlek då. GUD som har satt oss på jobb då. Lady Nada sa, hur jag skulle säga och göra hon har haft själv ett liv såhär då.

När Gud ser för mycket, då kan han gå åt andra människor då genom att jag kan dö ,som har ett stort jobb att göra och såg hur det var då. Jag kände bara irritation från honom när han såg vissa personer runt mig, som har skadat mig och mitt jobb, då fick de problem, GENOM ATT DE HAR GJORT SÅ MYCKET FEL NÄR DE KAN INTE SAMARBETA BRA.Och de har fått problem idag när de inte hjälpt mig, att rädda mitt hem. Jag måste få healing och får den störta hjälpen jag måste ha då. Men ingen skrev på och Anders är urdålig på att samarbeta, som jag sett förut och andra runt mig är urdålig på det. Och GUD ser felen, då åker jag kana hela tiden efter det, genom att han såg hur folk har varit dålig på att ta ansvar, då måste de lära sig det och samarbeta, som är bland det viktigaste att göra och hjälpa varandra ,som jag hade behövt när de städade bort min lokal på dålig hjälp, då måste sociala gå in och rädda mig hem. Jag måste lämna Anders med dyr hyra, som många idag kan tyvärr råka ila ut idag när de måste lämna varandra då.

Nathalie som kom upp och skulle hjälpa mig genom att jag mådde dåligt när Kewan höll på som han gjorde då. Men säger nej, genom att jag har företag och måste ha hjälp en tid, tills jag fått all hjälp jag måste ha då. Det tar tid och måste börja bygga upp ett nytt liv efter Anders som levt i destruktivt förhållande och plus gått som en krigar båda två. Vi kunde knappt prata med varandra då. Utan måste leva ensam och rensa av varandra då. Han kom och kollade till mig och bråkade och kallade mig för det ena en det andra och jag blev sjukare och sjukare av det och kunde inte ens själv ringa sociala, genom att jag ville dö och då ska andra gå in, sa GUD och såg ut en PROTECTION, som skulle skydda mig som blev inte så bra då. Och speciellt inte för mig då, GENOM ATT HAN PUTTADE ALDRIG SOCIALA OCH HJÄLPTE MIG ENS MED DET, utan var ensam i allt då. Jag har aldrig känt mig så ensam som nu. Men såg ingen annan utväg än att dö när sociala sa nej då. Idag har jag ringt varje dag, genom att jag jobbar med Sverige och måste skriva och ha kvar mitt hem då. Vi ser idag att det är deras ansvar när vi sitter i Sverige och skriver då. Jag blev fast låst när GUD dök upp då. Jag kunde inte ta ett annat jobb, än det här jag gör nu. Men någon måste betala hyran och mobilen och bredband och elen och mat eller annat då. Jag satt fast och kan inte springa från honom ens utan måste börja sitta och skriva då.  Jag fick inte gå för långt nu genom att han skyddar sitt arbete då.

MEN TAR TID ATT RENSA EN KRIGAR som jag inte kunde förstå då. Men måste ha mitt hem kvar såklart. Och var sjuk efter den tiden när jag gått för Sverige, som GUD måste börja med landet och jag ser idag, hur det ser ut från mig. Därför måste han hjälpa svenska folket, genom att han såg framtiden med landet då. Jag ser själv när jag har gått den vägen. Hur Sverige ser ut och även från Linn och Niklas hur hela landet ser ut då. Jag måste behålla mitt hem såklart, men mina barn var inte den starkaste att putta dem då.

IDAG ÄR DET FÖR SENT ATT RÄDDA MITT HEM DÅ ser hur det är och skulle hjälpt mig såklart, att behålla allt då. Men vaknade upp för sent idag ser de hur det är med mig och vilka fel de gjorde mot mig. Genom att de fick en mamma som är sjuk och orkar knappt leva ibland när jag hamnade här då. Men allt är för sent idag genom att jag fick städa bort ett jättefint hem, som jag själv hade valt ut då. Som jag älskade så mycket att går runt i mitt hem och kände mig så trygg i mitt hem då. Men här är jag inte trygg en ända dag utan känner mig inte trygg då.

Men måste sitta och skriva för Sverige som är fel i mina ögon då när jag hamnade här då. Men måste ha trust att bli fri nu. Jag tänker på Kewan hela tiden han finns i mitt huvud och hade tänkt få börja ett perfekt liv med honom då. ETT PERFEKT LIV SOM JAG HADE ÖNSKAT DÅ, MEN ÄR SJUK EFTER DEN HÄR RESAN DÅ. 

BARNEN KAN MIN HÄLSA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.