BARN PÅ DAGIS – CHILDREN IN KINDERGARTEN

Jag minns när min yngsta dotter var på dagis och Linn fick problem med folk där.

Bland annat ett barn, som var inte så kul GENOM ATT BARN KAN VARA VÄLDIGT GRYMMA NÄR BARN ÄR PÅ DAGIS ,och tänker inte på när skadar ett annat barn, som hände med Linn den gången ,och hon var inte så gammal då när det hände då.

LINN BLEV BITEN I ARMEN AV EN LITEN FLICKA, och Linn blir rädd såklart och vill inte gå dit längre då, genom att slippa bli biten igen då. Men vi sa till flickan att låta bli, men de kan fortsätta bita, för att hävda sig då.

Det hände en gång när jag bodde i Göteborg, DÅ BLEV NATHALIE BITEN I ARMEN AV MIN KOMPIS SON DÅ. Men Jonas höll på så, som är väldigt jobbigt för mig som är mamma och även för Nathalie som blev utsatt för det. Mariann hans mamma var inte beredd då, men han kunde bitas ibland. Jag hörde någonstans att han själv blev biten i armen då. Han slutade bita sina kompisarna då.

MEN LINN VAR TYST ,OCH SA INGENTING TILL MIG ELLER SIN PAPPA, som även han lämnade henne ibland på dagis då. Men vi hade från början ett perfekt dagis för Linn. Yasmine började när hon var 3 år på dagis då. Nathalie gick på fritids då, och de på dagis då. Men var jättebra personal SOM GAV ATTENTION TILL BARNEN, och tog hand om dem då. Hade kul med barnen då. Jag minns en av dem tog med Yasmine ut och fikade när jag var sen, och Yasmine gillade det jättemycket när hon fick följa med fröknarna och fika då. Men Linn fick mycket bättre där, genom att de gav henne mycket mer uppmärksamhet som varje barn måste ha då.

Men måste flytta, och flyttade Linn till ett annat dagis, som var inte bra ens då. Yasmine hade slutat på dagis då. Men Linn sa ingenting, som var synd var när de börjar må dåligt ,och jag och Anders tänkte inte så mycket på det, än att jag såg att hon var snabb ,att plocka ihop sakerna när hon skulle hem, som var inte vanligt då. ATT HON SKYNDA SIG ATT KOMMA FRÅN DAGIS DÅ. Men såg ibland ,att hon mådde så dåligt att vara där när vi lämnade henne där. Men sa ingenting ,och barn kan vara så när man lämnar dem. Hon var tyst sa inte hur det var då, som jag hade önskat att få slut på mycket lidande snabbare då.

Jag minns att Yasmine kunde gråta när jag lämnade henne, men sen var det kul hela dagen utan problem då. Nathalie var hos en dagmamma, som var perfekt på sitt sätt ,när hon tog hand om henne då. Men gjorde väl saker jag fick höra av en kompis till mig, att hon brukar köpa en massa godis när hon skulle ut med Nathalie, som jag blev inte så glad över. Men Karin var annars snäll hennes dagmamma då. Hon hade bara henne att se till, genom att hennes barn var vuxen ,men hade barnbarn, men ville ta hand om Nathalie när vi jobbade jag och Ömer då. ANDRA BARNEN HADE INTE SAMMA PROBLEM SOM LINN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 40f3029e50ae760d29cc06778c93be23.jpgMEN LINN FICK PROBLEM NÄR HON KOM TILL DAGIS, OCH PLUS BLEV BITEN I ARMEN AV EN TJEJ, som måste hävda sig då. Men Linn var tyst hela tiden efter den händelsen, men såg när jag skulle gå förbi dagis med henne, att hon ville inte ens gå där, utan ville gå en annan väg då ,och inte förbi dagis och inte ens in på gården då.

Men Linn var tyst ,och nämnde aldrig det när hon var så orolig och rädd att gå förbi dagis, som har skadat henne så mycket ,och hon ville knappt vara där då. MEN TYST FÖR LÄNGE. 

Men tyst sa ingenting, tills jag pratade med folk, som jobbar med barn, då fick jag svaret, genom att jag pratade med en kvinna som jobbar med barn, DÅ HITTADE JAG EN JÄTTEBRA LÖSNING FÖR LINN, genom att hon var rädd att gå dit när det har hänt saker där, även om tjejen bet inte henne mer. Men minnet fanns kvar hos Linn, och vill inte dit ens utan sprang hem från dagis, och blockade ihop sakerna på en gång när jag kom och hämtade henne då.

Men kvinnan som jobbar med barn sa, att hon mår dåligt av dagis Linn när hon gör så, springer hem och snabbt plockar ihop sakerna, DÅ SKA LINN EGENTLIGEN INTE VARA PÅ DAGIS när hon reagerar så, när du kommer och hämtar henne då. Då är det något fel, sa hon till mig annars gör inte barnen alls så.

VI PLOCKADE UR LINN UR DAGIS OCH HON KUNDE ENS INTE VARA DÄR, och Linn blev glad ,och vi satte inte henne på något annat dagis, utan hon fick vara hemma SOM HON BLEV ÖVERLYCKLIG ÖVER DÅ. Men Linn fick även vara hemma när Anders hade dåligt med jobb då eller ,jag jobbade inte fullt ibland. Linn fick vara hemma mycket när vi var lediga då.

Men Linn var så himla glad när vi plockar ur henne från dagis då. Hon säger till mig när vi sitter vid frukostbordet då, ”TACK SNÄLLA MAMMA ATT JAG FÅR VARA HEMMA OCH SLIPPA DAGIS Hon var så glad och nöjd, genom att hon inte kunde vara där ,och hon som andra barn föds med en räddningskapsel, som tog lång tid att komma underfund med, tills jag fick hjälp att lösa Linns värsta problem, att slippa må dåligt när hon var på dagis då.

Men mycket barn kan må dåligt på dagis OCH DÄRFÖR TAR VI UPP OM DET, genom att se signalerna på barnen när de är på dagis då. Att vara vaken när jag såg hur Yasmine gjorde, hon kunde gråta så mycket när jag lämnade henne då. Men när hon skulle hem, fick jag bråka hela tiden när vi skulle hem, genom att hon gillade vara med sina kompisar på dagis.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-mellersta-dotter-birgitta-andlig-inspiration3.pngMen även personalen var jättebra personal ,och då var det klockrent för Yasmine, att hon älskade vännerna då. Men sett att Yasmine fick problem med dagis. Men hon var hemma till 3 år. Bäst för Yasmine vara hemma tills hon börjar skolan.

Men kan gråta när jag lämnar henne. Men under tiden mår hon inte bra ,genom att hon gråter när jag lämna henne. YASMINE SETT SJÄLV SKADAD AV DAGIS. Men vill leka med sina vänner ,men tror det är bra när hon är där. Men gråter är mammas tjej svår att lämna bort till andra då. Men hon sett själv dagis var inte bra för henne.

MEN SVÅR ATT LÄMNA BORT NÄR JAG MÅSTE HA HJÄLP.  Men mamma vill hjälpa mig när jag levde själv med barnen. Men flytta hem från Göteborg. Men sova hos min mamma var hennes mormor. Men mamma vill passa henne, men gick dåligt att göra det.

Yasmine måste bo hemma hos sin mamma då. Men vill ha lite hjälp med Yasmine. Men hon ville följa med mamma till kompisar när hon växte upp. Yasmine satt på Ellas soffa och sov eller fåtölj. Men sett tillbaka och dagis med Yasmine, var inte bra för henne. Men dags nu att ändra om det. HON SKA VARA HEMMA TILLS HON BÖRJAR SKOLAN. YASMINE HAR HAFT VÄNNER HELA TIDEN KILLAR OCH TJEJER.

Linn, när vi bytte från ett jättebra dagis ,och hamnade på fel dagis för Linn då. Men idag har jag aldrig flyttat henne när Linn fick så mycket problem på dagis. MEN VILL BO NÄRA DAGIS DÄRFÖR FLYTTAR LINN. Jag ser kan ta bilen skjutsa henne till dagis.

Tjejen som bet HENNE, då blev det PROBLEM  FÖR LINN, hon ville INTE vara där ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2.jpgDet här kan hända alla barn, som är på dagis när det händer något där ,att de vill inte dit ens, GENOM ALLA BARN FÖDS MED EN RÄDDNINGSKAPSEL ,ATT NÅGONTING ÄR FEL att alla barn föds med en räddningskapsel när den slår ut på barnen då, genom att prata med barnen och hjälpa dem.

Genom att världen är tuff för mycket barn idag, och därför måste ni vara vaken, om ni ser fel hos barnen när ni lämnar dem och hämtar dem, genom att Linn var tyst ,som blev extra jobbigt när hon inte sa som det var. Yasmine grät och mår dåligt när jag lämnar henne. Men Yasmine sa ingenting, men samma med personalen som älskar Yasmine. Men gamla dagis var bäst bra personal ,som älskar Linn och Yasmine. MEN BÄST ATT STANNA HEMME FRÅN DAGIS. 

Linn, ”jag vill inte vara där” utan tyst. ”Men vill inte vara där och nära som bet mig.” HON VAR DEN VÄRSTA FIENDEN FÖR LINN SOM BET OCH SKADADE LINN och gör illa henne, som blir den värsta mardröm för henne varje dag, för ett litet barn när det en gång hänt, då har det hänt och vill inte vara där ens då.

MEN LÄR ER ATT LÄSA TECKEN PÅ BARNEN, för att slippa problem med barnen, genom att läsa signalen, att nu är det fel och måste ändra om situationen, som är extra jobbig för föräldrar, när det har hänt barnen har skadat ditt barn då. Genom att du tror den platsen är trygg för ditt barn då. Det blir stor omställning om barnen kan inte vara på dagis ens, och måste hitta en annan lösning när det händer saker på dagis då.

Men barn kan vara grym hur liten de än är, kan vara grym mot ditt barn ,och vill inte att barnet ditt ska bli biten, utan lämnar ditt barn i den tron, att de är trygg där när du har lämnat dem då. Men blir barn biten, då kommer aldrig barnen känna sig trygg, även om de slutat med det, GENOM ATT DET FINNS KVAR I BARNET NÄR DE SKA TILL DAGIS och vill inte bli biten igen som de känner hot från dagis då.

Men folk måste börja lära sig om barnen när de reagerar på ett visst sätt när ni lämnar barnet eller hämtar barnet. Men även om de har blivit utsatt, för att bli biten, då har ni problem med barnet att känna sig trygg längre då. ATT GÅ TILL ETT STÄLLE DÄR DE BLIR BITEN ÄR INTE KUL ENS ATT VISTAS PÅ DAGIS DÅ.

DET BÄSTA FÖR BARNEN ÄR ATT STANNA HEMMA eller byta dagis om det går, eller så går det inte byta dagis efter den smällen, genom att de känner sig inte ens trygg längre utan vill vara hemma hos sina föräldrar, som känns tryggast att vara nära dem då.

MEN FÖRÄLDRARNA MÅSTE SÄTTA SIG IN BARNEN OM DET HAR HÄNT SAKER PÅ DAGIS. Det kan vara andra saker än att bitas då, att de mår dåligt av saker som hänt där ,och kolla på signalerna då när ni lämnar och hämtar barnen då.

BARNEN FÖDS MED EN RÄDDNINGSKAPSEL, FÖR ATT KUNNA TA SIG DÄRIFRÅN om de fått problem då. Kan få ångest eller må dåligt när de har hänt saker för lilla barnet då. Men lär er om barnen nu, genom att lära er läsa barnen då.

8 reaktioner till “BARN PÅ DAGIS – CHILDREN IN KINDERGARTEN

  1. Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has
    pretty much the same layout and design. Wonderful choice of
    colors!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.