ONÖDIG DÖD – UNNECESSARY DEATH

VI UPP EN BILD AV 3 BARN SOM SATT OCH PRATADE MED VARANDRA, men såg så verklig ut och trodde de levde, som de gjorde inte alls utan var död då. Men var så tydlig så man trodde att de fanns på riktigt, så verklig var barnen då.

Men vad ville de säga oss när vi såg den bilden av barn som redan gått vidare då?

Att de fortsätter att leva, fast de är död när de har inte gjort klart vissa delar i sitt liv ,genom att de dog så ung ,och var inte så gammal och då måste de göra klart allt ,innan de kan återvända till jorden. OCH MÅSTE GÅ IGENOM EN MASSA HÄNDELSER SOM HAR VARIT MED DEM DÅ.

Men såg 3 barn som satt och pratade ,och såg dem så verkligt, såg ut som de levde här i huset. Men så var det inte ,utan barnen håller på att reda upp en massa nu, genom att de har dött för tidigt ,och barnen hade kläder på sig som de har idag. Men pratade och pratade med varandra ,och hade så mycket diskussion mellan sig. MEN VAR SÅ FOKUSERAD PÅ ATT PRATA MED VARANDRA DÅ.

Men varför var de så fokuserad på att prata och prata med varandra? Genom att de såg ut att gilla varandra då. Och bara pratade med varandra då ,och satt tillsamman och pratade ganska mycket med varandra då. Vi hörde inte vad de sa. Men såg att de höll på att prata om saker och ting. Vi kunde se det på dem när de satt tre barn ihop, som har inte hunnit vuxet klart ,och fått en för tidig död när de var barn då.  VI FÖLJER DEN HÄR TRÅDEN FÖR ATT TA REDA PÅ MER OM DEM.

Men vad pratar barnen om, vi är lite nyfiken nu? Genom att de hade så stora diskussion med varandra då. Men kändes inte arg på varandra då. Men vi måste få höra vad som hänt, GENOM ATT VI VILL VETA VAD SOM HAR HÄNT när vi fick se dem så tydligt då.

Men måste reda upp med varandra om gamla händelser de har varit med om. OCH EN AV DEM HAR MED DEN BITEN ATT GÖRA DÅ, att de måste prata igenom den händelsen de har varit inblandad i då, genom att kunna gå vidare då. Men har saker, att ta upp om då, genom att vi känner den ena av dem mår dåligt och får ont i magen av dem då. Och håller på att reda upp gamla händelser, som har varit och får ont i magen av den andra som var där, att en av dem har blivit utsatt av dem, och hon tittar ner i golvet, och vill inte ta upp om det. Men mår inte bra, och de sitter och reder upp det, som har hänt mellan dem då, genom att de måste träffas igen, för att städa bort hemska minnen från dessa 2 personer, som var med den gången när hon blev utsatt för dem då.

Men måste gå tillbaka i tiden, genom att reda upp en massa saker med dem, som var med då ,och händelsen har satt sig fast. Och måste rensa upp den händelsen, som de har varit med om ,och därför får hon reda upp med dem, som var med den gången när hon levde då. Men hon måste möta dem när de är klar från jorden och måste gå tillbaka till den tiden när det hände för henne, att hon dog en död ,som hon inte var ämnad att dö så tidigt då, utan en för tidig död fick tjejen då. MEN MÅSTE VÄNTA IN DEM, genom att reda upp en gammal fruktansvärt händelse hon har var med om då. Det vi förstår har hon varit med om fler saker än dessa barn, som hon sitter och pratar med då.

Men männen lever på jorden såklart ,och hon måste vänta tills de dör ,och måste reda upp det som har hänt då. Men får gå tillbaka när hon var barn, och möta dem när de var barn den gången,, genom att reda upp en gammal händelse, som har hänt den gången, ,genom att hon blev skadad och utsatt den gången, och en för tidig död fick hon av dessa två människor. Men måste vänta ut dem när de har dött ,och kunna reda upp med dem, för att kunna komma tillbaka till jorden. Men även reda upp med andra människor genom att varje människa måste rensa sig, för att kunna födas igen på jorden, GENOM ATT GÅ IGENOM GAMLA HÄNDELSER ,SOM MÅSTE LÄKAS IFRÅN, kan ta tid när hon hade varit med om fruktansvärda händelser, som blir när hon mötte på för tidig död som blev för henne då.

Men männen lever kvar och måste vänta ut dem och även får kolla på dem ,genom att besöka brottsplatsen när hon dog, genom att hon dog för tidig död, och kommer och går när hon måste läka olika saker, som hon har varit om då, genom att reda upp gamla händelser, som blir då ,och då sitter de tillsammans och pratar ,för att städa djupa sår från den tiden. Och har folk skadat någon människa, då måste de reda upp den fruktansvärda händelsen de har varit med om då. Och därför måste de städa och städa från gamla händelser, men folk måste även städa när de dör gammal, har ingen betydelse då, genom att såren finns kvar ,och måste lösa upp såren som blev den gången för henne då. OCH NU DOG HON UNG ,SOM SKULLE LEVT ETT LÅNGT LIV, men blev fruktansvärt utsatt för männen som tog hennes liv.

MEN MÅSTE VÄNTA IN DEM, men ser att de pratar lugnt med varandra, fast de har dödat henne, så sitter de ändå och pratar hon tittar ner i golvet när de pratar om den fruktansvärda händelsen hon blev utsatt för då. Men måste gå igenom och städa med dem, som hon kommer få vänta in när de dör.

Men såg även en bild när hon var liten ,och även därifrån får hon gå igenom med dem, som var med då. De var små ,och den händelsen var den gången när det hände någon fruktansvärt då. Men måste rensa den händelsen från dem och kan titta på det, för att reda upp med det. MEN MÅSTE ÄNDÅ VÄNTA UT DEM, tills de kommer över på andra sidan ,och måste då reda upp den gamla händelsen, som gjorde att hon inte fick leva kvar på jorden, utan livet kortaste av som blev fel, genom att hon hade ett långt liv, hon skulle stanna kvar på jorden när hon föddes då.

Men någon klippte av hennes liv, och därför måste hon reda upp allt med dem som orsakade det, som blev ett lidande för andra människor när föräldrar kan mista sina barn för tidig då. DET BLIR EN FRUKTANSVÄRD SORG FÖR FÖRÄLDRARNA NÄR DE FÖRLORAR SINA BARN PÅ ETT SPECIELLT SÄTT .det hon var med om som skulle fortsätta leva mycket längre, än att sluta av sitt liv som var inte meningen alls, utan fortsätta leva som vi andra gör.

Genom att vi föds för att möta människor ,och städa med dem, genom att vi har mycket att göra när vi föds till jorden då. Men har en plan, att följa och ska leva kvar länge, som hon skulle göra då. Men fick avsluta sitt liv på ett fruktansvärt sätt, som hon blev utsatt för den gången. Men måste rensa med dem såklart, och måste födas med dem, för att ändra om den hemska händelsen när hon blev dödad, genom att leva igen, men inte döda varandra alls ,utan leva igen ,och ta vara på varandra och hjälpa varandra då. DET KALLAS FÖR KÄRLEK DÅ ,SOM DE ÅTERVÄNDER EN DAG TILL ,men ska inte döda henne igen utan de hjälper varandra då, genom att de måste göra rätt med henne när hon föds igen till jorden, att de hjälper henne eller andra saker de måste göra då, genom att de kortade av hennes liv den gången ,och fick sluta sitt liv fruktansvärt, som har skadat efter kommande då.

Men måste tillbaka när de är klar med att reda upp sitt liv då.
Men vad hände den gången NÄR VI FICK UPP DEN HEMSKA HÄNDELSEN SOM HAR VARIT MED OM DÅ?

 VI HÖR GRUPPVÅLDTÄKT, SOM HON FICK MÖTA PÅ DET SISTA I LIVET DÅ. Men den här gången var de två män, som skadade henne fruktansvärt då. Men jorden ser ut såhär, genom att ingen tar tag i det ,och hon fick dö för tidig död, genom att männen var värre än andra då. Men den här gången fick hon sätta livet till, efter den fruktansvärda händelsen hon var med om, att bli dödad av två män som lever kvar fortfarande.

MEN MÅSTE IBLAND TITTA TILL DEM GENOM ATT GUD HAR EN ÖPPEN KANAL TILL JORDEN, genom att hon måste även rensa med andra människor. Men även se männen, och känna av männen, som har skadat henne så fruktansvärt ,och måste lämna jorden så ung, genom att de tog livet på henne och var inte gammal. Och ser att hon är inte så gammal det vi såg då.

Men måste vänta ut när männen dör, GENOM ATT REDA UPP OCH LÄKA, VARFÖR DE GJORDE SOM DE GJORDE DEN GÅNGEN, som tog hennes liv i onödan då. Men måste vänta in dem när de dör, som alla får göra om de har skadat någon människa ,och kan knappt leva, då måste de reda upp ,för att städa hela tiden med olika saker, för att kunna sen födas till jorden igen.

MEN MÅSTE GÅ IGENOM MYCKET MED GUD. Han ser till att folk måste städa med varandra ,och en del får träffas igen och ge kärlek till varandra och dödar inte varandra mer utan måste ge mycket kärlek till varandra då.

Men vi fick upp den här händelsen OCH FOLK KAN SE HUR GUD JOBBAR MED MÄNNISKOR DÅ ,och vad som händer när folk dör då, att de måste rena med varandra och gamla händelser som har hänt dem då.

Jag vet att det är så. Jag har sett mycket av det i det här huset, att de har kommit folk och måste rensa, och varit jättearg på en del personer, som har skadat dem då. Men även sett när jag bodde hemma, att de kom folk ,och måste rensa med mig ,genom att jag har varit med om olika händelser. Och jag får rensa mycket själv från folk som kommer från andevärlden då.

Det blir en massa städande med människor när vi dör. Det är sanningen hur GUD jobbar då.

8 reaktioner till “ONÖDIG DÖD – UNNECESSARY DEATH

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. But GOD distributes to everyone today, when the internet came at a good time for him.

   But no one knows GOD after all the years no one knows him. He lives year after year no one knows GOD.

   But he has a finger in the pie when he works with countries then. Now he has started Sweden and Kurdistan, but many Muslim countries are suffering today.

   But he goes in there in different ways he sees, so many mistakes there.

   BUT YEAR AFTER YEAR, HE USES BIG PROTECTION AND PROTECTION. But he takes them to help when he starts with countries. But not all countries can he take where the danger for us is worse then. But he wants to hand out help to people today.

   But he goes through the internet today.
   I sit and write with him. But sits together with PROTECTION THAT COMES FROM BIG HEAVEN.

   People get to share the blog he is disclosing the truth now.

   GOD LIVES IN BIG HEAVEN.
   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.