TV REKLAM

Vi skriver och varnar om Alvedon och att folk dricker för mycket idag.

Och många kommer bli sjuk en dag, om det blir för mycket beroende av vin och sprit OCH NU HAR HELA TIDEN VINDUNKEN VARIT PÅ TAPETEN, dricka och så blir ni glad i gemenskapen eller drick, så ni en dag blir alkoholist som Sverige ser ut idag.

Och förr satt det en text på cigarettpaketet, ta en Prins och var med i gemenskapen eller jag röker Kent. Jag har gått över till Kent då, som mycket reklam kom förr i tiden. Och gjorde hela tiden reklam för cigaretter, SOM STÅR JÄTTESTOR VARNINGSTEXT PÅ VARJE CIGARETTPAKET DÅ

Men vad gör Sverige idag?

De gör reklam på teven om Vin och vindunken SOM ÄR EN SAK SOM BORDE TAS BORT FRÅN SORTIMENTET DÅ.

Genom att folk dricker mycket mer sen vindunken ,kom in på marknaden och tror att det är saft de dricker, istället för att komma till insikt, att det är för mycket alkohol i varje vindunk då. Men hur många tänker på det, genom att ungdomarna gör samma sak idag. De köper hem hela tiden vindunk på vindunk OCH HELA SVERIGE KOMMER BLI BEROENDE AV ALKOHOL DÅ.

Genom att de dricker varje dag ett glas ,och nästa dag tar de några glas ,och sen nästa dag tar de igen några glas, GENOM ATT FOLK KOMMER TA DET SOM EN VANA IDAG, att köpa hem en vindunk ,som står på bänken hos mycket folk idag och även barnen får lära sig, att dricka efter sina föräldrar då ,och hur kommer Sverige se ut idag?

Fruktansvärt att se hur landet är, och accepterar allt idag, och säger JA till reklam.

Och folk håller på att bli sjuk av det, MEN DE SÄTTER REKLAM PÅ TEVEN och ser hela tiden vin och vindunkar, som har blivit accepterat att bli beroende, som folk blir av vindunken, och sätt en jättestor varningstext på vindunken, som de har på cigaretter idag, att de varnar för det. Men får inte göra reklam längre ,som förr i tiden när folk lärde sig att röka Kent eller jag har gått över till Kent, som stod i många tidningar på den tiden. Jag röker Prins eller Kent och Blend eller Commerce, som fanns på den tiden. Och lockade folk att röka och öste på hur mycket som helst om cigaretter, hur härligt det var att ta en Prins ,och vara med i gemenskapen eller jag har gått över till Kent och jag röker Kent.

Men tidningarna började minska på reklamen, och måste ta bort reklam på cigaretter, genom att folk blir sjuk av cigaretter då och då försvann mycket från tidningarna. MEN IDAG STÅR DET MED SVART TEXT PÅ VARJE CIGARETTPAKET MED STOR VARNINGSTEXT IDAG. Det står det med svart text på varje paket ,att ni kan dö av det ena än det andra då.

Men vad händer med vindunken? 

Genom att det kommer ta slut på folk, SLUTA MED REKLAM PÅ TEVEN eller skicka ut på internet eller andra ställen, köp vindunken till fester som fungerar dåligt, GENOM ATT FOLK DRICKER DET SOM DE VORE SAFT NÄR DE HAR VINDUNKEN PÅ BÄNKEN ,att folk dricker det som det vore saft när folk har vindunken på bänken då. Folk dricker inte till fester eller andra stora fester utan som saft varje dag. Folk dricker det hemma idag och inte till fest då.

Folk kan ta ett glas vin eller flera glas vin då. Och köper en ny vindunk och de dricker ur den vindunken och den vindunken genom att VINDUNKEN STÅR SNART I ALLA HEM NU.

 SVERIGE KOMMER BLI ETT ALKOHOLIST LAND där ungdomar eller andra tar död på sig själv, genom att de kan inte ens sköta sin hälsa längre när de har tagit in vindunken på marknaden. Och mycket ungdomar kommer bli beroende att dricka vin varje dag.  Och måste ha alkohol i kroppen, genom att de tar ett glas då och då. Men inte till en fest som förr i tiden, utan varje dag dricks det ett glas varje dag eller flera glas, och vin kommer förstöra mycket folk idag sen vindunken kom in på marknaden då.

Men kan även tar död på folk som tar Alvedon och gör till och med reklam på teven när föräldrar har mist sina barn, GENOM ATT DE TOG EN ALVEDON, som är en väldigt vanlig tablett, att ta när de ska lämna jorden och mår dåligt då. Men sätter reklam på teven.

Men hur tänker folk idag? Genom att folk har upptäckt, vad Alvedon kan göra med era ungdomar idag OCH MYCKET FÖRÄLDRAR HAR MIST SINA BARN, genom att de tog Alvedon ,och ni gör reklam om Alvedon folk kan till och med dö av Alvedon då.

Men hur är det med Sverige när de har fått upp larmrapport om Alvedon.

 ATT SÅ MYCKET UNGDOMAR HAR MIST SINA LIV och teven får göra reklam då. Men hur tänker folk idag när de vet vad Alvedon kan göra med barnen då??? 

NI TÄNKER INGENTING när ni ser hur folk dör av Alvedon, som är en gammal värktablett, som mycket folk köper hem. Har värk och köper Alvedon.

Men nu har ungdomarna kommit på hur de ska ta sig från jorden, GENOM ATT DE INTE KLARAR AV ATT LEVA LÄNGRE och har hittat då, att de kan ta jättemycket tabletter, Alvedon och sen är det över för dem då.

Men hur tänker teven ,som tillåter folk göra reklam, att de måste börja urskilja, för att kunna rädda fler människor idag, istället för att tänka på svenska folket, som de öser över med så mycket reklam nu, som även är livsfarlig, om de tar det på fel sätt. Alvedon men även Vindunken ger samma sak problem ,som Alvedon OCH SLUTA GÖR REKLAM NU och låt folk få leva när ni har sett, att folk kan dö, då ska ni inte ens säga JA till reklam, genom att hjälpa människor idag och rädda mycket ungdomar idag, som sitter hemma och ser allt, som teven bjuder ut hela tiden nu.

Måste sätta stopp när Sverige är så illa ute idag, genom att så mycket folk mår dåligt i landet. De sköter om reklam på teven måste börja urskilja nu ,genom att de vill sälja, för att folk ska kunna se teven. Men de måste börja urskilja, vad de ska visa eller visa. Och säg NEJ till den reklamen, FÖR ATT RÄDDA SÅ MYCKET FOLK OCH UNGDOMAR FRÅN LIVSLÅNGA PROBLEM, SOM BLIR MED VINDUNKEN.

Genom att ungdomar tar Alvedon genom att ungdomarna mår dåligt idag ,och då har de hittat ett sätt, att ta sitt liv, som får inte visa reklam på teven, att viss reklam, MÅSTE DE SÄGA NEJ TILL NU när vi ser hur Sverige kommer få det tillslut. Om inte folk börjar vakna upp ,och säg nej till all reklam som skadar hälsan, då får vi det dåligt med hälsan.

BÖRJA URSKILJA VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL ATT SÄTTA REKLAM PÅ TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.