VARDAGA MYRAN – FÖRENADE CARE

IDAG UNDRAR VI VAD FOLK HAR FÖR HJÄRNA ATT TÄNKA MED NÄR FOLK BLIR SÅ ILLA UTSATT som jobbar inom äldrevården den tyngre vården, som bara stökar till för folk som jobbar där.

VARDAGA OCH FÖRENADE CARE KAN INTE TÄNKA ÖVERHUVUDTAGET,  OCH INGEN SKA ENS SE ÅT STÄLLET, ATT SÖKA SIG DIT ENS, GENOM ATT DE KAN INTE TA HAND OM SIN PERSONAL OCH PROBLEM FÖR FOLK SOM BOR DÄR OCH SKA HA HJÄLP NU.

Men så illa är det folk som jobbar där, att de kan till och med ta bort lön från dem när de är sjuk ,GENOM ATT DE KRÄVER FÖRSTA DAGEN ETT LÄKARINTYG. Och kräver från en läkare ett läkarintyg när de ligger jättesjuk. Och måste ta sig till en läkare när de är sjuk, men även läkaren kan säga SÄGA NEJ , OCH FÅR INGA PENGAR ÖVERHUVUDTAGET NÄR DE ÄR SJUK då.

De måste vara på jobbet och  ta död på sjuka människor, som redan är gammal och jättesjuk. Men kräver att personalen går dit,fast de  är jättesjuk och tar sig inte ur sängen ens, men gillar att ta död på folk, men även ta död på sin personal, SÅ ILLA HAR FOLK SOM JOBBAR DÄR, att de kräver att de går dit ,även om de är magsjuk eller åkt på redig influensa och bihålorna och är jättesjuk och tar sig inte ur sängen, men kräver att de ska vara där ändå när de är jättesjuk.

OCH INGEN SKA TA HJÄLP AV DEM NÄR NI BLIR GAMMAL OCH ORKAR INTE BO HEMMA DÅ när de kan till och med ta död på folk, genom att mycket äldre kan bli jättesjuk om folk går runt och snorar och har bihåleinflammation ,och kan inte ens ta sig ur sängen, men kräver ett läkarintyg första tagen då.

Det är svårt att få det, att en läkare kommer hem till dem på en gång då. De åker sällan ut ,men Vardaga och Förenade care kräver ett läkarintyg ,som alla kan se att det är svårt att hitta en läkare som kommer hem till dem då. De kan inte ens nästan kliva ur sängen ,och är svårt att ta sig till en läkare, bara för de är knepig och konstig och kräver det. Men folk ska inte jobba där ens genom att folk får så mycket problem när de jobbar där, genom att det är inte bra att gå till jobbet ,och är sjuk och smitta ner en hel personal ,som tyvärr  jobbar där. Men folk som bor där får svårt när de kan inte ta hand som sin personal på rätt sätt då. VARDAGA KAN INTE TA HAND OM SIN PERSONAL, SÅ ILLA ÄR DET DÄR. Folk som jobbar där blir sjuk av dem, genom att de kan inte ta hand om sin personal då.

Det är bara Förenade Care och Vardaga som kräver läkarintyg första dagen då. Folk kan vara sjuk 1 vecka i vanliga fall, och sen kontakta en läkare om det drar ut på tiden då. DET ÄR VÄLDIGT OVANLIGT ATT FOLK MÅSTE HA ETT LÄKARINTYG FÖRSTA DAGEN, som de kräver då. Därför ska folk titta åt andra jobb när de har så konstiga regler då. De är bara de som har läkarintyg första dagen ,och då måste de anställa en extra läkare som åker hem till dem då. Men de har kanske inte råd med det, genom att de drar in på personalen ,och kräver att de ska vara där, fast de är sjuk då, och då har de problem med all personal på jobbet, då ringer de in extra människor då. De måste anställa en extra läkare till dem när de har dessa konstiga regler då. Är folk sjuk, då är de sjuk då, men de verkar inte fatta det ,och folk ska inte ens titta åt jobbet när de kan inte ta hand om sin personal då. Men kan slita ut dem är de duktig på att ta död på dem då.

Hur tokig är Vardaga och Förenade Care, genom att hitta en läkare på en gång då. Men läkaren säger nej till första dagens intyg om folk är jättesjuk. För någonting är konstigt där,MEN HELA SVERIGE ÄR MISSHANDLAD AV VÅR KÄRA REGERING, som tar tyvärr inte hand om människor och får inte ens pengar då när de är sjuk då.

MEN FOLK SKA HA 100 PROCENT NÄR DE ÄR SJUK ,FÖR ATT KLARA AV NÄR DE ÄR SJUK, men får inte ens det, när Norge kan ta hand om sitt folk som ger 100 procent när de är sjuk. Men vad gör Sverige tar död på svenska folket, genom att de har slutat att tänka och ingen ska ens jobba inom tyngre vården OCH INTE HOS VARDAGA FÖRENADE CARE ingen ska ens vara där.

OCH DET HÄNDER ALLTID NÅGONTING DÄR, genom att de kan inte ta hand om sin personal ens, Vardaga och samma med Förenade care, samma där konstig chefer på båda ställena.

Men kan folk ha så otur och hitta samma konstiga chefer, SOM SKA INTE ENS SITTA SOM CHEF ,genom att vissa passar inte ens att sitta där ,genom att de har inte full koll på människor då. Men kan vara hemma själv när de kan, men inte när personalen är sjuk, då måste de gå dit, fast de kan smitta ner folk som ligger och är sjuk. Och de vill nog ta död på folk som jobbar där, men även folk som ligger där, då vill rensa bort folk ,som det verkar på folk ,som inte får vara hemma när de är sjuk, utan måste till jobbet ,fast de är jättesjuk och ingen ska ens söka dit.

Genom att ni kan bli lidande, genom att mycket personal far illa idag OM DE INTE BYTER UT DEM ,OCH KÖPER IN NYTT FOLK, som kan styra det mycket bättre OCH TÄNKER PÅ PERSONALEN FRAMFÖR ALLT och folk som ligger och är jättesjuk, att de köper in rätt människor som sköter om folk som är sjuk, som är extra viktigt då.

Att folk kommer inte dit och smittar folk som är svag och sjuk som tål inte det alls. De kan bli sjuk, som de kan inte se, utan kan tyvärr skada boende som bor där, så illa är det idag med chefer, som gör som de gör, då kan andra bli lidande som söker sitt boende där, genom att folk måste gå dit sjuk när de kan egentligen inte vara där övertaget när de är sjuk. Genom att de slutar att ta hand om folk, och tänker på sina pengar då. Och måste ta hand om sin personal, plus människor som bor där ska också skötas om. DET MÅSTE KOMMUN BÖRJA SE ÖVER NU genom att det handlar om om människor idag.

Och måste köpa in rätt företag ,som sköter om folk när de blir gamla, ,då blir det illa, genom att folk kan gå dit ändå, fast de får egentligen inte vara där när de är jättesjuk då.

Vad händer då när de inte tar hand om sjuka människor? Som tyvärr betalar en summa att bo där ,och blir utsatt som de gör, idag, genom att folk kan till och med dö av magsjuka eller hård influensa när de svag i kroppen, att kroppen orkar inte med då OCH DÄRFÖR SKA INGEN PERSONAL GÅ DIT ENS när de är jättesjuk och smitta ner folk, som redan är jättesjuk, som kan till och med dö om det går så illa då.

MEN VARDAGA OCH FÖRENADE CARE SKA INTE TA HAND OM MÄNNISKOR ÖVERHUVUDTAGET, genom att det kommer tyvärr för mycket larmrapporter nu. Och ingen ska ens titta åt jobbet och inte ens bor där, om ni någon gång måste bo där. Det bästa att bo hemma om ni kan det, genom att slippa en massa problem som ni ser nu.  Eller sök ett annat boende, där kan ingen bo när det kommer upp larm på larm och får inte ens från läkaren sjukskrivning, som måste sjukskriva dem på en gång, genom att är folk sjuk, då är folk sjuk ,och ingen ska ifrågasätta det när folk är sjuk och kräver, att de går dit, fast de är jättesjuk och blir utan pengar då.

Och då kommer folk gå och jobba och smitta ner boende som bor där ,och så illa är det ,för folk som bor där och jobbar där, ingen ska ens söka dit. NI KAN BLI UTAN LÖN OCH TAR BORT PASSEN FÖR ER NÄR NI ÄR SJUK DÅ, fast ni har rätt till ersättning första dagen såklart.

GENOM ATT FOLK HAR EN HYRA ATT BETALA OCH MOBIL OCH EL OCH BREDBAND OCH MAT OCH ANDRA UTGIFTER ,som de verkar inte fatta då, och därför ska ingen jobba där eller bo där, så illa är stället som kommer upp hela tiden larmrapporter då.

DE UTSÄTTER OCH MISSHANDLAR SIN PERSONAL SÅ ILLA GENOM ATT DE SKA OCKSÅ LEVA DÅ

2 reaktioner till “VARDAGA MYRAN – FÖRENADE CARE

 1. An initiative used by companies from the financial world to optimize the speed at which transactions are processed.
  Provide you . performed by allowing information that electronically entered to be
  transferred from party a brand new in the settlement process without manually re-entering pertaining to pieces
  information repeatedly your entire sequence of meetings.

  You aren’t alone and here’s explanation why.
  In the past couple of years microsoft xbox 360 been a trend which has seen some forex product creators and vendors sell forex trading
  systems that simply don’t do the trick. The result may
  be many dis disgruntled traders who are equally wanting combined with the works.
  Any scenario that delivers upon the promise of great riches with absolutely no no their job.

  Trade the actual money that you can manage to lose – If you trade with scary money, you would
  most likely to neglect. If you have child to support or a person’s need money for retirement, then make use of the money to trade stocks.
  You won’t make the top decisions means positivity . trade with scary money and so you will lose the
  money. I have a friend who took out a loan to trade
  options and now he is broke with loaded of debts.

  Managed Accounts. This kind of currency live22 free credit requires you to hire a manager that
  will manage the finances of your account. Very tailored to your
  specific needs of the holder owning the service.

  It fits a day trader’s territory in that you will be responsible to
  no just one particular. You’ll wonder how you
  ever put i’ll carry on with having a boss, whether or not were well.
  Want a day off, need to get up a tiny bit later,
  for you to work in your pyjamas – no issue. Put up you feet, be
  comfortable and go perform at your trading program.
  Get you positions and management sorted out for the day, closed down your computer and cool.

  It should not be stressed enough that demand to match the
  forex system at the top of your best attributes. Products and solutions cannot find
  something to be found that fits you, why not make increase
  own and combine the various aspects of your market you just are
  successful with.

  I sell the credit spreads only 50 days from expiry, and as a minimum 25 days from expiration. If I close my positions, I make the decision to close no
  compared to 8 calendar days from expiry, as weird and unexpected things
  happen in expiration week.

  Many insurance providers have the protection of denying claims if there is any
  way possible to achieve. They count on the simple fact that most men and women will
  not challenge the rejection. If you do challenge it, they will often then give the claim.
  Acquire records in order, create a clear case for why they should pay the claim, and hint at legal action if .
  I once had a $2,700 medical claim paid 1 yr after the deadline for filing the claim had passed.
  Persistence, and using a lawyer write a letter is what did this particular.

  Some little secrets can be worth a large amounts of money. http://noodlesexpress.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=live22.online%2Findex.php%2F12-live22%2F15-live22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.