ATT JOBBA BRA I EN RELATION- WORKING WELL IN A RELATIONSHIP

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 510658.jpgSER BILD AV RELATIONER .Hur bra det är då. Om den fungerar bra en relation.

Idag kan mycket relationer gå isär, PÅ GRUND AV FÖR DÅLIGT SAMARBETE MELLAN PAREN och lämnar varandra då. Mycket relationer fungerar dåligt idag som världen ser ut idag.

DET HANDLAR OM ATT RESPEKTERA VARANDRA GENOM ATT BEHÅLLA VARANDRA LIVET UT, som mycket relationer når långt då. Genom att de ger upp mycket par och lämnar varandra, genom att de slutat respektera varandra genom dåligt samarbete ,som är mer vanligt än annat idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dqxxx2yxqaasoat.jpgMen varför kan inte folk hålla ihop och hjälpa varandra?

Som folk förr i tiden klarade av mycket bättre då. Men idag fungerar inte det utan par lämnar varandra när de har slutat respektera och prata med varandra, som är extra viktigt ,att prata med varandra och lyssna på varandra, GENOM ATT FÅ EN PERFEKT RELATION, SOM MYCKET PAR EFTERSTRÄVAR ETT LYCKLIGT LIV TILLSAMMANS DÅ.

Det är mycket problem idag ATT RÄDDA VARANDRA ,genom att de har slutat prata med varandra, och slutat lyssnat på varandra idag.

Men mycket par går isär på grund av att paren slutat respektera varandra och ta hand om varandra, SOM ÄR EXTRA VIKTIGT ATT HJÄLPA VARANDRA I EN RELATION DÅ.

Folk lämnar varandra genom att de har slutat att hjälpa varandra i en relation. Och letar efter en ny relation och hoppas, att det håller då. Men kan leta efter sanna kärleken, SOM MÅNGA ÖNSKAR IDAG, att kunna hitta varandra, och hitta män att leva med, och kvinnor letar efter den perfekta mannen. Och männen letar efter den rätta kvinnan ,som mycket folk önskar ,att det håller livet ut när de gifter sig, eller bara bor ihop, som är vanligt idag att männen och kvinnor bor ihop utan att gifta sig då.

Men leva ett perfekt liv, DÅ MÅSTE DE LÄRA SIG LYSSNA PÅ VARANDRA ,för att få sin relation att hålla livet ut, när paren står och lovar varandra när de gifter sig. Men har svårt idag, genom att livet är extra tufft idag. Och mycket kvinnor kan få dålig hjälp i hemmet, som är extra viktigt, att hjälpa varandra och lyssna på varandra, genom att hjälpa varandra, att få en fungerande relation då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

Hur mycket par lyssnar på varandra och hjälper varandra?

Annars har vi inte fått upp relation, genom att så mycket relationer går isär när de slutat ta hand om varandra, som är extra viktigt att göra i en relation, GENOM ATT MYCKET KVINNOR FÅR DRA TYNGSTA LASTEN I EN RELATION ,fast mycket har hänt runt relationer då. Men förfarande har par svårt att lyssna och hjälpa varandra, annars har inte det kommit upp då.

Men det är extra viktigt att hjälpa varandra, och respektera varandra båda arbetar och har barn att ta hand om när de kommer hem, OCH DÄR MÅSTE MÄNNEN BLI MYCKET BÄTTRE PÅ ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ ,genom att få en perfekt relation att fungera då.

Och mycket kvinnor lämnar männen när de är dålig på att hjälpa varandra, GENOM ATT I EN RELATION, DÅ HJÄLPER DE VARANDRA, genom att båda jobbar och har ett hem att ta hand om. Och barn att ta hand om när de kommer hem från sitt arbete, som är extra viktigt, att att hjälpa varandra när de har ett helt hem att ta hand om, genom att båda jobbar och måste hjälpa varandra då.

MYCKET KVINNOR ÄR FRUKTANSVÄRT TRÖTT, genom att männen har slutat respektera och hjälpa varandra ,och därför blir det mycket skilsmässor idag. De ger upp, ISTÄLLET FÖR ATT PRATA MED VARANDRA ,istället för att ta hand om varandra i en relation då.

Det är extra viktigt att lyssna på signalerna ,genom att behålla varandra hela livet ,som mycket par önskar då. MEN DET FUNGERAR DÅLIGT NÄR PAR HAR LEVT LÄNGRE  IHOP ,då kan par gå isär och lämnar varandra, genom att de är dålig på att lyssna på varandra, som är extra viktigt, för att behålla varandra mycket längre, än att mycket relationer går isär, på grund av att folk springer förbi varandra ,och har inte tid att sätta sig ner och lyssna på varandra, som är extra viktigt att göra, för att behålla varandra livet ut. Kan mycket folk slutat att respektera varandra och hjälpa varandra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifGenom att lyssna och se signaler i tid när någonting är fel då.

Och där kan mycket par missta varandra, GENOM ATT DE ÄR DÅLIG PÅ ATT SE SIGNALER GENOM ATT RÄDDA VARANDRA DÅ. Men hur lätt är det att se signaler innan de lämnar varandra ?

Det är svårt att se signaler GENOM ATT MYCKET PAR TAR VARANDRA FÖR GIVET ,och sen sitter de där när de kommer hem och vill lämna varandra då.

Men kan de rädda varandra innan det händer då? BÖRJA PRATA MED VARANDRA, att ni säger som det är, istället för att vara tyst om olika saker, som är viktigt att sätta sig ner och prata med, hur de vill ha det.

Och vad som är fel i hemmet prata med varandra ,för att behålla varandra mycket längre idag, genom att ta hand om varandra är extra viktigt ,genom att kunna behålla varandra livet ut, SOM GÅR OM NI RESPEKTERAR VARANDRA PÅ EN GÅNG ,att dela upp olika uppgifter i hemmet, genom att slippa ta tyngsta delen i hemmet, genom att mycket par tänker inte på det när de lever ihop, tills det en dag lämnar varandra, och förstår inte varför blev det så? Alla frågetecken runt sin relation, som hade så mycket önskningar att hålla livet ut, att det är vi två då.

Men det fungerar dåligt för mycket par idag ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP OM RELATIONER, genom att par lämnar varandra när de egentligen vill behålla varandra ,genom att de älskar varandra, fast de orkar inte med varandra på grund av för dåligt samarbete, som är extra viktigt genom att behålla varandra, och lyssna på varandra och dela upp i hemmet, som är extra viktigt, genom att hemmet är den tyngsta delen ,och mycket par kan ge upp när de får dåligt samarbete och hjälp, genom att börja hjälpa varandra, och dela upp i hemmet, ”att du gör det och jag tar det eller du tar det ,så tar jag det”, genom att få ett fungerande liv, SOM ÄR EXTRA VIKTIGT GENOM ATT BEHÅLLA VARANDRA DÅ.

BÖRJA PRATA MED VARANDRA NÄR NI MÖTS ,genom att lära er att prata med varandra när ni nyss mötts, för att behålla varandra genom att tala om från början, hur ni vill ha det då.

GENOM ATT MYCKET PAR KAN VARA SÅ KÄRA NÄR DE MÖTS glömmer bort den viktigaste delen i en relation, att prata på en gång, hur ni tänker ,och hur ni vill dela upp i hemmet, för att behålla varandra mycket längre, annars kommer den dagen när de lämnar varandra, genom att de har tröttnat på allt. När det är för dåligt samarbete, som är extra viktigt att se signaler när någon säger till ,eller börjar se andra saker ,för att rädda en relation, genom att prata och gå igenom ,för att rädda varandra och prata med varandra, som är extra viktigt att göra ,och behålla sin kärlek livet ut, GENOM ATT VÅRDA KÄRLEKEN OCH TA HAND OM VARANDRA, genom att lyssna på varandra som är extra viktigt att göra idag.

Genom att ta hand varandra , som kan behålla varandra, istället för att lämna varandra SOM KOMMER FRÅN DÅLIGT SAMARBETE NÄR PAREN LÄMNAR VARANDRA DÅ.

MEN BLI BÄTTRE PÅ ATT LYSSNA VARANDRA, genom att hålla kärleken glödande hela livet, som är extra viktigt ,att se signaler och ta tag i det, om ni ser det, GENOM ATT HINNA RÄDDA KÄRLEKEN I TID, som är extra viktigt, genom att behålla varandra och ta hand om kärleken, då räddar ni kärleken i tid då.

Det är viktigt, istället för att springa ifrån varandra då.

16 reaktioner till “ATT JOBBA BRA I EN RELATION- WORKING WELL IN A RELATIONSHIP

 1. Greetings! Very useful advice within this article!
  It’s the little changes which will make the greatest
  changes. Many thanks for sharing! It is the best time to make some
  plans for the future and it is time to be happy. I have read
  this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or
  advice. Perhaps you could write next articles referring to
  this article. I wish to read more things about it!
  Ahaa, its nice conversation about this paragraph here at this blog, I have read
  all that, so now me also commenting here. http://foxnews.net/

 2. I visited several web sites except the audio feature for audio songs
  current at this website is really marvelous. I will
  right away seize your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Please allow me recognize so that I could subscribe.
  Thanks. Howdy! This blog post could not be written any
  better! Going through this post reminds me of my previous roommate!
  He continually kept preaching about this. I most certainly
  will send this post to him. Fairly certain he’ll have a
  very good read. Many thanks for sharing! http://nestle.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.