LASTBIL – TRUCK

VI FÅR EN BILD AV EN LASTBIL.Ser att lastbilen kommer emot oss. Men det ser grått ut runt lastbilen då.

Varför ser vi bilden av en lastbil?

DET HAR KOMMIT MYCKET LASTBILAR IDAG, och mycket folk jobbar och kör lastbil,och mycket folk som använder lastbil idag. Men mycket folk jobbar med det.

MEN HAR NEGATIV SYN PÅ DET

GENOM ATT FÖR MYCKET LASTBILAR SMUTSAR NER när de kör som folk inte tänker på, vad en lastbil smutsar ner för mycket ,och vad lastbilen pumpar ut giftiga ämnen när den kör, genom att folk inte tänker på vad den kan förstöra på jorden, om det blir för mycket av lastbilar, genom att de drivs av bensin eller diesel ,som mycket folk jobbar med.

Och har tagit fram nytt på marknaden, MEN MÅSTE BÖRJA DRA NER PÅ ALLA UTSLÄPPEN FRÅN LASTBILEN DÅ, genom att tänka på människor som lever, som får tillslut problem när det spottar ut så mycket giftiga ämnen, som kommer från en lastbil då.

De måste börja se över det, alla utsläpp som kommer från en lastbil ,och försöka dra ner på utsläppen från lastbilen då, genom att folk måste kunna leva idag. Och måste kunna gå ut idag, genom att en lastbil spottar ut enormt mycket giftiga gaser när den kör. JORDEN FÅR SIG EN SMÄLL VARJE VARJE GÅNG LASTBILEN KÖR SIN RUNDA,  då får jorden ta emot en massa giftiga ämnen, som förstör jorden och måste börja dra ner på det.

 Genom att förändra utsläppen från lastbilen och börja gå mot det.

ANNARS BLIR DET MYCKET PROBLEM när lastbilen får smutsar ner ,och jorden måste överleva och människor måste födas tillbaka till jorden, och kunna leva utan att bli sjuk då.

Och annars får jorden problem i framtiden när människor ska tillbaka igen till jorden, att det blir problem med jorden, GENOM ATT JORDEN ÄR FÖRGIFTAD ATT VISTAS PÅ.  Och om folk fortsätter som de gör ,och gör ingenting åt lastbilen utsläpp då ,och då har folk problem att komma tillbaka igen.

Folk kommer få stora problem om folk inte ändrat om, genom att vi såg så grått runt lastbilen som kom emot oss ,och då har jorden jättestora problem när vi såg den bilden.  Nu måste de börja minska mycket på lastbilarnas utsläpp ,och dra ner på alla utsläpp, GENOM ATT FOLK KOMMER BLI SJUK AV ALLA GIFTIGA UTSLÄPP EN LASTBIL PUMPAR UT HELA TIDEN, spottar ut giftiga farliga ämnen ,som mycket folk får utstå ,om de inte ändrar om alla utsläpp från lastbilen, då blir det problem med framtiden ,som kan få jättestora problem genom att jorden blir mörkare och mörkare av alla utsläpp, som mycket lastbilar släpper ut.

 IBLAND KAN INTE BARNEN ENS VARA NÄRA EN LASTBIL, genom att den pumpar ut ,så mycket giftiga ämnen ,och barn ska inte vara nära lastbilen, och speciellt när det är små barn ,och får inte sitta eller ligga i vagnen, då ska de hålla sig borta från ställen där mycket lastbilar kör, GENOM ATT SPARA BARNENS HÄLSA, genom att behålla sin hälsa, som är extra svårt att göra om ni vistas för nära dessa farliga fordon, som spottar ut jättemycket giftiga ämnen, genom att barnen kan bli sjuk av det.

  NU MÅSTE NI SE ÖVER DET ,GENOM ATT BARNEN INTE HAR LUNGOR TILL DET, ATT ANDAS IN HELA TIDEN GIFTIGA ÄMNEN i barnen lilla kropp ,som orkar inte med, att dra in så mycket giftiga ämnen i kroppen på ett litet barn, som sitter i vagnen eller ligger i vagnen försök undvik, att vistas för nära lastbilar ,och försök att hålla barnen borta från lastbilar ,genom att de har för små lungor att andas in då.

Men måste börja ändra om, genom att folk måste kunna gå ut ,utan att bli sjuk av en massa avgaser ,som lastbilen släpper ut för mycket giftiga ämnen den spottar ut då. Och folk måste börja ta tag i det, genom att kunna leva ett mycket bättre liv för barnen, GENOM ATT BARNEN ORKAR INTE MED ,ATT ANDAS IN SÅ MYCKET GIFTIGA ÄMNEN ,SOM LASTBILEN SLÄPPER UT OCH SPOTTAR UT ,OCH BARNEN KOMMER BLI SJUK AV DET, om folk inte ändrar om och låta barnen få slippa detta.

Genom att barnen kan få för tidigt sjukdomar ,som kommer från giftiga ämnen, som kommer från för mycket utsläpp, från för mycket lastbilar idag. Och måste börja ändra om alla utsläpp från en lastbil GENOM ATT BARNEN SKA LEVA OCH KUNNA ANDAS IN FRISK LUFT, som är svårt på en del ställen idag.

Det måste bli ett stopp på det genom att människor måste leva utan att bli sjuk, eller får problem med sin hälsa. OCH FÖR TIDIG DÖD, som blir när lastbilar får fortsätta på samma sätt då.

Det måste bli en jättestor ändring på det, genom att minska på alla utsläpp från en lastbil ,genom att människor måste överleva ,och slippa dra in för mycket giftiga ämnen, som kommer från mycket lastbilar idag. FÖR MYCKET UTSLÄPP GÖR ATT MÄNNISKOR BLIR SJUK ,OCH SMÅ BARN KAN FÅ PROBLEM MED LUNGORNA OM DE ANDAS IN FÖR MYCKET GIFTIGA ÄMNEN ,som kommer från lastbilar då.

Det måste bli ett stopp på det, genom att människor måste kunna andas frisk luft och kunna leva ett mycket bättre liv, än en massa sjukdomar ,som kommer för mycket onödiga saker idag. OCH DÄRFÖR MÅSTE FOLK BÖRJA TÄNKA PÅ BARNEN, men även tänka på, att människor kan få för tidigt sjukdomar som blir då, när de andas in för mycket giftiga ämnen i kroppen, och lungor orkar inte med för mycket giftiga ämnen då.

Det måste bli en stor ändring, GENOM ATT TÄNKA PÅ BARNEN ,OCH BARNEN SKA KUNNA LEVA utan att bli sjuk av för mycket lastbilar, som spottar ut för giftiga ämnen från en lastbil, som mycket folk blir utsatt för idag.

Och måste ändra om alla utsläpp, genom att så mycket folk ska slippa bli sjuk av för mycket inandning av giftiga ämnen, som mycket barn får utstå idag ,och måste börja tänka på det ,GENOM ATT BARNENS LUNGOR ÄR SMÅ NÄR DE FÖDS TILL JORDEN ,OCH SMÅ LUNGOR SKA INTE ANDAS IN FÖR MYCKET GIFTIGA ÄMNEN, som kommer från en massa lastbilar ,som spottar ut för mycket giftiga ämnen idag.

Barn kan få problem med luftvägar om det blir för mycket av det, och andas in för mycket giftiga ämnen, som små barn kan få stora problem med sina små lungor, som andas in för mycket giftiga ämnen. OCH HÅLL BARNEN FRÅN SÅ MYCKET GIFTIGA AVGASER SOM KOMMER FRÅN LASTBILAR IDAG.

GENOM ATT BARNEN MÅSTE KUNNA LEVA GIFTFRITT RUNT SIG, som hjälper barnen att slippa för mycket problem med hälsan då.

Genom att undvika där det åker mycket lastbilar idag genom att behålla hälsan på dem.

Jag hittade den här bilden på en barnvagn ,som jag hade när Nathalie var liten då. LITE HUMOR NÄR JAG HITTADE BARNVAGNEN. Jag hade den länge tills hon blev 1 år genom att dessa vagnar är stor inuti då. Men tung var den vägde 12 kilo då. Men idag ångrar jag mig ,att jag inte sparade vagnen till mina andra barn, genom att den var enormt rymlig när man ser idag, vad barnen får ligga trångt då.

Jag köpte ny vagn till andra flickorna, men var inte lika stor som den här Barnvagnen då. Jag har sett att den finns fortfarande att köpa då. Jag köpte den 1979 när Nathalie föddes då. DET ÅNGRAR JAG ENORMT MYCKET DÅ.

4 reaktioner till “LASTBIL – TRUCK

 1. Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf.
  Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 90 % günstiger als auf dem Markt.

  Reifentüten mit und ohne Logo.
  Stretch Folie.
  Kartons.
  Klebebänder.
  Malerkrepp. Malerfolie. Werkzeug.
  Spänesäcke.

  Alles für Umreifung. Umreifungsband, Verpackungsband, Klemmen, Hülsen, Spanner…….

  Gewebesäcke. Kartoffelsäcke. Laubsäcke.
  Raschelsäcke. Zwiebelsäcke.
  Luftpolsterfolie.
  Baufolie. Estrichfolie. Gartenfolie. Teichfolie. Abdeckfolie. Schutzfolie.
  Panzerband. Doppelklebeband. Teppichband.
  Handschuhe.
  Müllsäcke und Vieles mehr.

  Info auf: folmax.de

  Mit freundlichen Grüßen

 2. Hello there, just became aware of your blog through Google,
  and found that it’s truly informative. I am
  gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.