RÖKNING OCH RESPEKT – SMOKING

RÖKNING, LÄRAREN OM RÖKNING BLOD SVETT OCH TÅRAR om folk får inte sina cigaretter då ,som mycket folk har problem med nu.

Läraren om hälsan för med sig stora problem för folk ,som gillar inte att folk röker bredvid eller går framför dem och får andas in gift, som varje människa håller på att utsätta för mycket människor idag, genom att det är skadligt för folk. Men även människor som arbetar inom sjukhuset röker då. Det är rädslan att bli sjuk.

Och människor kan mycket mer idag och lär sig mer ,har sett mer om röknings, hur det inverkar på dem.Och ändå vet folk om rökning, att det ligger det stora problem, sjukdomar uppstår från rökning då. Köper plåster eller andra saker när de måste sluta röka då. FOLK ÄR UPPLYST OM RÖKNING HUR FARLIGT DET ÄR DÅ.

Men vad kan människor göra som inte gillar att folk röker bredvid dem? 

VÅGA SÄGA TILL när folk röker bredvid dig livet är mera kärt.

Folk måste gå emot och tillåt ej rökning nu. Och folk får knappt röka i lägenheter, får knappt röka där. Att folk måste vara ärlig, SÄG NEJ, SÄG TILL, JAG VILL ATT DU SLUTAR RÖKA BREDVID MIG, SLUTA RÖK GENOM ATT JAG BLIR SJUK.

ATT KÄNNA RÖKLUKT HELA TIDEN, DÅ MÅSTE VI SÄGA TILL, genom att alla älskar inte rökning och sjukdomar, som kan försvåra för en del människor då.Rökning har blivit för mycket av och så ser det ut för folk idag.

VI MÅSTE SÄGA NEJ NÄR MÄNNISKOR RÖKER BREDVID DIG ELLER GÅR FÖRE DIG GENOM ATT DU DRAR IN ALLT I DIG NÄR FOLK RÖKER BREDVID DIG. Vi får ont i halsen av för mycket rök runt dig, därför måste vi säga nej till nu och lära människor att respektera oss.

Och lär dig att säga nej att utsättas varje dag, för oss som blir utsatt idag NÄR MÄNNISKOR HAR SLUTAT RESPEKTERA DIG. Och sluta inte att säg till nu och fortsätt, att säg till, genom att folk måste respektera idag dig.

NÄR DET HANDLAR OM HÄLSAN, DÅ MÅSTE VI SÄGA NEJ VI SOM INTE RÖKER DÅ ,genom att andra har inga rättigheter att utsätta oss, som inte röker då och blir sjuk. Och kan få för tidig sjukdom, som vi vill slippa få då, bara för de vill förpesta ner runt oss då. Men hur ska vi få människor att förstå,? Genom att så mycket folk röker och så mycket folk som gillar inte när folk röker och får ont i halsen av dem.

Vad ska vi göra då??????

VI FÅR TJATA OCH TJATA HELA TIDEN PÅ DEM, genom att slippa dra in en massa rök i kroppen och andas in den röken, som är giftig att dra in då. Folk har slutat rökt, och vill tänka på sin hälsa, genom att de kan fått order från läkaren, att de måste sluta röka då.

Men hur ska de kunna slippa röken som läkaren sa till om då?

Genom att folk måste respektera människor som har slutat röka, men även för folk som aldrig rökt då. MEN GENOM ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ OCH ALLA VET HUR FARLIGT DET ÄR MED CIGARETTER DÅ. Om världen var lite snäll och bussig och tänkte på folks, som inte röker nu. Det har blivit förbud på många ställen, som tur är idag genom att folk får tyvärr inte röka överallt nu ,utan det är jättebra att Sverige håller på att gå i mål med det ,genom att det blir olidligt för människor som inte röker då.

OCH OLIDLIGT FÖR BARNEN NÄR FOLK SITTER OCH RÖKER DÅ ,genom att tänka på barnen nu, som är extra viktigt att tänka på då genom att ska slippa bli sjuk ,bara för folk måste röka då. Det måste bli en ändring på allt nu, genom att barnen ska slippa bli sjuk då.

Vi önskade att det blev slut på alla cigaretter idag och de slutade att ta död på folk i förtid nu. Slut på tillverkning av cigaretter. Och tänk om vi kom så långt med Sverige eller hela världen,GENOM ATT ANDRA HAR INGEN RÄTT ATT FÖRPESTA FÖR OSS DÅ.

DET SER UT SÅ NU ,ATT FOLK MÅSTE GÅ EMOT RÖKNING. Och folk kan sitta och puffa ut rök när de sitter på balkongen, genom att folk går ut mycket och röker, som är jättebra att de gör då. Men inte för dem som bor en våning över dem, då får de problem, genom att de får dra in från grannarnas rök som röker inte själv då. Det är inte kul, att folk ska ha det så eller så står folk ute på gården och röker, för att de röker inte inne som tur är, men då kan folk stå för nära andras fönster, som öppnar bara för att vädra, men det var bara att stänga fönstret, genom att då stod grannen ute på gården och rökte och allt kommer in i lägenheten till dem.

Men ska vi ha det så?

NEJ SÅKLART VI MÅSTE BÖRJA BLI HÅRDARE NU

4 reaktioner till “RÖKNING OCH RESPEKT – SMOKING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.