FRUKT KIWI –

VI SÅG EN BILD PÅ EN KIWI SOM SÅG INTE SÅ FRÄSCH UT när jag skulle ta den ,men fick den bilden på kiwi. Den var omgjord och såg inte fräsch ut.

Vad betyder det ?

Ibland tar affären in kiwi som är inte ,så fräsch OCH KAN VARA TILL OCH MED SPRUTAD MED MED EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN PÅ FRUKTEN,bara gift vi får i oss när vi äter kiwi, som vi tror att vi är nyttig, att äta när vi äter gift på kiwin, som folk tar från ställen de sprutar kiwi fullt med giftiga ämnen, som mycket kiwi har sprutat med som folk tänker inte på, genom att de vill äta kiwi.

Det är en god frukt SOM MYCKET FOLK ÄLSKAR ATT ÄTA och mycket folk äter kiwi idag. Och affären är fullt med kiwi, som är fullt med giftiga ämnen på frukten då.

Men tar från ställen, SOM BESPRUTAS MYCKET FRUKT och folk äter mycket frukt och kiwi. Det är mycket folk som äter kiwi idag, genom att det har blivit mer vanligt med kiwi än annan frukt då.

Men det finns kiwi som har lite gift på sig, genom att folk börjar vakna upp när de köper frukt. OCH DET FINNS EKOLOGISK FRUKT SOM MYCKET FOLK KÖPER HEM IDAG ,genom att folk är mer vaken idag när det gäller sin hälsa då. Och mycket frukt kan även smaka konstigt ibland, genom att de tar in från olika ställen och kan vara fullt med giftiga ämnen på frukten när vi köper hem frukt idag.

Men folk måste börja blir vaken idag, genom att frukt kan vi äta SOM ÄR FRI FRÅN GIFTIGA ÄMNEN, då kan vi ät kiwi då.

Fick en knepig bild på kiwi, men förstår idag, ATT FOLK MÅSTE HA KOLL PÅ VART DE KÖPER IFRÅN, genom att kiwin kan vara fullt med giftiga ämnen och kan till och smaka knepig, fast vi köper kiwi kan kiwi smaka annorlunda än på andra ställen ,genom att vi kan ta hem giftig frukt och tror att den är nyttigt att äta då.

MEN VI FÖRSTÖR HÄLSAN MYCKET MER NÄR VI ÄTER KIWI SOM ÄR BESPRUTAD MED GIFTIGA ÄMNEN PÅ FRUKTEN. Men folk älskar kiwi och därför har det kommit in på marknaden idag. Och folk köper hem mycket kiwi därför fick vi upp det.

Men vi ska helst av allt köpa från ställen där kiwi är god och med mindre gift på då.  Men tänk på det ,GENOM ATT GIFTIGA ÄMNEN ÅKER RAKT NER I KROPPEN och äta för ofta giftiga ämnen, är inte bra genom att det finns kiwi som har kommit in på marknaden, som har lite gift på sig och där ska vi köpa genom att slippa mycket sjukdomar idag.

Men mycket folk kan bli sjuk om vi äter för mycket av giftiga ämnen, som kiwi är besprutad med OCH TÄNK PÅ ATT KÖPA HEM FRUKT, SOM ÄR LITE GIFT PÅ FRUKTEN ,genom att behålla hälsan mycket längre då.

Men det är mycket folk som gillar kiwi, men måste tänka på vart de tar kiwin ifrån ,genom att slippa få problem med hälsan i onödan,GENOM ATT KOLLA UPP DÄR VI KÖPER KIWI, genom att kolla noga innan vi köper hem kiwi då.

VI MÅSTE VARA EXTRA NOGA MED BAREN NÄR VI KÖPER HEM KIWI,för att slippa problem med hälsan, genom att mycket kommer i framtiden som folk tänker inte på då, att de kan bli sjuk av onödiga sjukdomar då.

Genom att tänka extra noga på barnen när vi köper hem frukt och all frukt, genom att behålla hälsan mycket längre, genom att de har ett långt liv att leva. Och små barn klarar inte av för mycket giftiga ämnen på kiwin, GENOM ATT BARNEN ÄR SOM EN SVAMP OCH SUGER IN I KROPPEN GIFTIGA ÄMNEN SOM BARNEN KLARAR AV SÅ LITE DÅ.

genom att låt barnen få växa och sluta köp hem giftig frukt till dem.

Genom att affären tänker inte på det UTAN KÖPER FRUKT FRÅN STÄLLEN DE KAN FÅ MYCKET BILLIGARE FRUKT DÅ. Men folk ska vara extra vaken och speciellt föräldrar ska vara extra noga när de köper hem kiwi eller annan frukt när går runt i affären, kolla upp när vi köper hem frukt, genom att behålla hälsan på barnen.Och barnen ska vara friska ,så länge de kan, genom att jättesmå barn, är som svampar som suger in allt i kroppen på sig.

OCH KAN FÖRSTÖRA IMMUNFÖRSVARET PÅ SMÅ BARN, genom att de äter plötsligt ,för mycket giftiga ämnen som ska egentligen växa naturligt, som barnen får problem med när de äter giftiga ämnen på kiwin, som folk måste börja sortera och KÖPA HEM GIFTFRI FRUKT DÅ. 

Håll barnen fri från giftig frukt och köp hem ,så mycket ni vill av giftfri frukt, SOM FOLK MÅSTE GÅ EMOT NU, genom att ta hem frukt som har inte så mycket giftiga ämnen på frukten, genom att behålla hälsan mycket längre då idag.

MEN DET FINNS AFFÄRER SOM TAR HEM GIFTFRI FRUKT OCH KIWI som folk älskar och köp från ställen, där vi vet att kiwin är mindre besprutad med en massa giftiga ämnen på frukten då.

Genom att behålla hälsan mycket längre då och tänk speciellt på barnen när ni köper all frukt, GENOM ATT BESPARA PROBLEM MED HÄLSAN OCH SLIPPA ONÖDIGA SJUKDOMAR I FRAMTIDEN DÅ.

OCH TÄNK PÅ SPECIELLT PÅ BAREN NU när ni köper frukt ,genom att barnen måste leva ett långt liv utan en massa giftiga ämnen barnen får äta då.

KIWI UTAN GIFTIGA ÄMNEN PÅ SKA VI KÖPA HEM och speciellt för jättesmå barn måste ni vara extra noga idag ,genom att behålla hälsan på dem då. Genom att allt kommer i framtiden om ni ger barnen giftig frukt och kiwi älskar folk och barn älskar ,att äta kiwi och därför måste folk vara extra noga när de köper hem kiwi då.

GE BARNEN EN GIFT FRI VÄRLD låt barnen få äta god giftfri kiwi och samma med all frukt ni köper hem då.

7 reaktioner till “FRUKT KIWI –

 1. Vendita Sildenafil 50 Mg Rezeptfrei Viagra Preisvergleich [url=http://genericcial.com]cialis tablets for sale[/url] Amoxicillin Cure Yeast Infection Online Tadafil

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.