SOMMARTID OCH VINTERTID

NU ÄR DET SOMMARTID STÄLLA FRAM KLOCKAN 1 TIMME och förlora lite sömn när vi har sommartid nu, som måste tyvärr ställa fram klockan 1 timme som inte alla gillar nu utan vill sova den tiden som kroppen behöver då.

Men hur ser ni på det?

JAG AVSKYR SOMMARTID, genom att jag känner av när det är sommartid genom att jag saknar 1 timme som jag har velat haft och sova ut den timmen som de nu drar framåt och vad händer med barnen då?

Barnen får 1 timme mindre, SOM BARNEN BEHÖVER SOVA DEN TIDEN, genom att en del kommer få vakna upp väldigt tidigt då när föräldrarna börjar klockan 07.00. Det finns  en del jobb som börjar 07.00 då.

Men vad händer då när de måste dra upp barnen 1 timme tidigare då? BAREN HAR KUNNAT SOVIT UT DEN TIMMEN och inte rusat till dagis, som kan bli när de måste dra dem ur sängen 1 timme tidigare då.

Men är det rätt eller fel att hålla på att laborera med människor då? 

Nej såklart. Det känner på för dem ,och speciellt för dem som börjar väldigt tidigt och måste dra fram 1 timme ,som skulle sovit då. MEN KROPPEN BEHÖVER VILA OCH SOVA SINA TIMMAR, än att ta bort 1 timme ,som blir när de måste flytta fram tiden 1 timme då. Och det känner på när de har flyttat fram tiden, genom att det fattas 1 timme och även om folk säger, du kan lägga dig tidigare, men så fungerar det inte alls, genom att vi känner av den timmen som flyttas fram. Och folk som börjar jättetidigt 06.00 eller 05.00, som tyvärr finns folk som börjar så tidigt då.

Men tänk er 05.00 det blir 1 timme, som fattas för dem 04.00, som de måste kliva upp när de flyttar fram tiden 1 timme, som kan stöka till för folk som  börjar väldigt tidigt och även mycket folk kliver upp med barnen i vanliga fall klockan 06.00 eller 07.00, när de ska till dagis eller skolan, som kan känna på väldigt mycket,GENOM ATT KROPPEN MÅSTE HA SIN SÖMN DÅ OCH INTE STÄLLA FRAM TIDEN FÖR DEM.

Men det känner på för folk, men regeringen ser inte det, att göra något åt det,GENOM ATT ALLA BÖNDER FÅR JÄTTEMYCKET PROBLEM NU när de ställer fram tiden 1 timme, som korna inte har koll på alls,utan kan ingen klocka alls utan är inställt på sin tid ,och inte på sommar och vinter tid då, utan sin tid ,och har folk mjölkat dem vid 06.00 vintertid , då blir det klockan 05.00 , istället för 06.00 som de är van vid då.

Folk som har kona ute får extra problem, genom att de kommer hem till rätt tid klockan 06.00 och inte 05.00 då, UTAN SIN TID ÄR KORNA VAN VID DÅ VINTERTID, som är van, då mjölkar de kona då.

Men varför hitta på så mycket tokiga saker sommartid och vintertid,ISTÄLLET FÖR ATT BEHÅLLA SIN TIMME VI MÅSTE HA DÅ, genom att det känner på som regeringen har inte tänkt till ,den som kom på den dummaste av allt sommartid och vintertid när folk nu  börjar gå emot det. Och en del länder håller på att titta på det, genom att folk vill faktiskt ha sin timme och sova ut och inte förlora 1 timme nu som blir då.

Men vill ha en ändring på det ,genom att tänka på människor som måste upp jättetidigt då, och gå tillbaka till det vanliga, som det var förr och hade inte vintertid och sommartid, utan klockan gick ändå. Ni hann med solen ändå och kan gå ut själv tidigt, om det är det ni tänker på. NI STYR ER EGEN KLOCKA DÅ och vill ni ut i solen 1 timme tidigare, gå ut i solen, genom att det fungerar lika bra att styra sin egen tid då och gå ut i solen och solen finns fortfarande kvar, genom att sluta styra över andra människor då ,utan låt folk få bestämma då, genom att nu blir Regeringen som bestämmer över oss när de måste dra fram 1 timme tidigare, som regeringen har hittat på. OCH LÅT FOLK FÅ BESTÄMMA SJÄLV, om de vill ut i solen och de hinner med såklart, genom att folk kan styra sin egen klocka och inte efter vad de tycker, att nu hinner vi ut i solen, genom att vi har mer sol vid vissa tider då.

Men låt folk få bestämma det,GENOM ATT VI BESTÄMMER SJÄLV TIDEN SOM PASSAR OSS DÅ. Ni kan ni gå ut i solen mycket tidigare ,genom att solen ligger högt och solen strålar mot oss. Men vi kan välja själv, genom att sluta jaga den eviga solen ,att nu hinner du med mycket mer när du kliver upp 1 timme tidigare då.

MEN LÅT FOLK FÅ VÄLJA SJÄLV och ta bort nu sommartid och vintertid och gå tillbaka till det vanliga. Och det är så mycket folk som avskyr det ,och fattar inte varför ska man ha det ,genom att det är ändå ljust och tiden kommer ändå. Och vi kan välja själv såklart då.

TA BORT SOMMARTID OCH VINTERTID NU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.