KÄLLARLOKAL

VI SER EN SVART VÄGG OCH EN MÄNNISKA SOM GÅR NERE I EN KÄLLARLOKAL Och det är jättemörkt, och det är svart gång när de går i källaren då. En person drar över taket som är vitt.

Varför får vi den här bilden?

FOLK HAR FÖRETAG I EN KÄLLARLOKAL SOM ÄR VÄLDIGT VANLIGT IDAG, att folk hyr en källarlokal idag. Men varför fick vi se den här bilden?

Det är så mörk bild när vi ser bilden på källarlokalen då. Att en del källarlokal är inte så bra ,och måste tas om hand. Ibland måste de hyra en lokal som ligger under bostäder. SOM KAN VARA BRA ,OCH INTE BRA ATT HYRA DÅ, genom att det finns källarlokal som är inte så bra att hyra då.

Men folk har företag i källarlokalen SOM KAN VARA MÖRK I BLAND. Och på en del ställen är källarlokal för mörk, men folk har inget val ibland ,när de tittar runt och letar efter en lokal ,och hyr en källarlokal och har sitt företag där .

Och en del är bra lokal ,men en del är inte bra OCH DÅLIGT UNDERHÅLLEN PÅ VISSA STÄLLEN I SVERIGE. Men hyr ut källarlokal som är väldigt vanligt idag, att bedriva sitt eget i källarlokal som ligger under alla bostäder då.

MEN HYRAN ÄR OFTAST BILLIGARE, än att hyra vanlig lokal ,som ligger ovanför marken då. Men mycket små företag hyr en källarlokal och priset är mycket bättre för företagaren, att hyra en källarlokal. De kan inte ta ut för mycket när folk bedriver sitt företag längst ner under alla bostäderna då.

MEN DET ÄR SÅ MYCKET SMÅFÖRETAG SOM HAR SIN VERKSAMHET DÄR, och hyran är inte så hög för dem, genom att kunna bedriva sitt företag under alla bostäder då. Men mycket lokaler har byggt till ,och hyr ut till folk. Idag är det väldigt vanligt att hyra en lokal, genom att så mycket folk har företag och en källarlokal är billigt att hyra då.

Men fick upp den bilden, men varför fick vi upp den bilden då?

GENOM ATT FOLK SKA INTE HA SÅ MYCKET MÖRKA LOKALER, genom att på vissa ställen är det dåligt skött. Men folk hyr ändå en lokal, som ligger under många bostäder med mycket billigare hyra då.

Genom att hyra en vanlig lokal ovanför marken kostar mycket mer att hyra då, därför hyr folk källarlokal, SOM KAN VARA PERFEKT SKICK ELLER DÅLIGT UNDERHÅLLEN, genom att den har inte sköts om då.

MEN FINNS ÖVER HELA SVERIGE, att folk hyr ut källarlokal ,som är väldigt vanligt idag att hyra en källarlokal med billigare hyra då. Och folk kan bedriva sitt företag med mycket billigare hyra, än hyrt ovanför marken som kostar mycket mer att hyra då.

Men hyran är sänkt när de hyr en källarlokal ,och då kan folk lätt hyra en lokal och har sitt företag där, GENOM ATT DET HAR VUXIT IDAG. Och mycket företag hyr en källarlokal mycket billigare att hyra då.

Men många kan vara i bra skick ,och en del dåligt underhållen,GENOM ATT VI FICK UPP DET och då kan en del källarlokal vara dåligt underhållen, och är dålig på att sköta om där.

Men finns källarlokal som är bra underhållen och bra skött och dåligt skött då. Men ingen kan bo där, genom att det är för mörkt att bo där, fast folk kan bo där. MEN ENLIGT LAGEN FÅR INGEN BO I EN KÄLLARLOKAL ,som är inte hälsosamt att bo där, men jobba där ,genom att folk bor inte på platsen utan går hem då.

Men det finns folk som hyr ut en källarlokal och bor där, fast egentligen kan ingen bo i en källarlokal, genom att ljuset kommer inte in på samma sätt som i vanlig bostad då. DET ÄR FÖRBJUDET ATT HYRA UT TILL FOLK SOM TÄNKER BO DÄR EN LÄNGRE TID DÅ. Det är inte hälsosamt att bo där ,att bo så och hyra ut till folk då.

Men varför fick vi upp källarlokal och såg folk som kikade på lokalen. Vi såg en person ,som för det mesta ska folk bedriva en verksamhet där. Men känner av problem att folk kan fuska när det är dåligt med bostäder. Och det kommer folk från andra länder nu ,eller så bor svenskarna där. Men vi fick upp en del saker om just källarlokal och kan gå förbi lagen att hyra ut nu. MEN VI FICK UPP OM KÄLLARLOKAL NU.

Men folk i Sverige kan bo där ,FAST EGENTLIGEN SÄGER LAGEN NEJ ATT BO DÄR ,genom att det är inte så perfekt att bo i en källarlokal, genom att den ligger under alla bostäder, som blir mörkt att bo där. Men folk har hyrt källarlokal att bo där, genom att brist på bostäder, då kan folk hyra av människor källarlokal, istället för en vanlig bostad på marknaden där folk bor idag.

Men såg en bild av en väldigt mörk källarlokal SOM FOLK SKA EGENTLIGEN INTE HYRA DÅ. Men är dåligt underhållen lokal, som finns tyvärr för många av annars har vi inte fått upp källarlokal ,som mycket folk har företag i. Men är väldigt vanligt idag att hyra en källarlokal med billigare hyra då.

GENOM ATT MYCKET KOSTAR ATT HYRA EN VANLIG LOKAL, som har mer bättre standard än en källarlokal då. Det finns folk som bor där ,även om det är väldigt lite folk som bor där, ,så är det inte bra att bo där ,genom att den ligger under alla bostäder och mörkt har de på en del lokaler då.

Men bedriva företag DET ÄR SOM ATT SPELA PÅ LOTTERI IDAG, genom att hitta en perfekt lokal kan vara svårt när så mycket källarlokal är mörk och ligger under bostäder, ,som får dåligt med ljus på en del ställen då.

Genom att arbeta bra, DÅ MÅSTE ALLT LIGGA BRA TILL och bra för människor att hyra en källarlokal med bra standard.

Hur många lokaler har bra standard? 

Det är väldigt olika på varje källarlokal folk hyr. Men måste börja kolla upp varje källarlokal, genom att det går inte vistas på en del ställen, genom att den är väldigt dåligt underhållen, annars har vi inte fått upp om källarlokal då. När folk hyr där, MÅSTE FOLK VARA EXTRA NOGA NÄR DE KOLLAR PÅ EN KÄLLARLOKAL, genom att den kan vara i dåligt skick, som gör att trivsel blir inte så bra att hyra eller bedriva sin verksamhet där.

Och många källarlokal är dåligt underhållen och dåligt skött då, SOM MÅSTE TAS OM HAND NÄR DE HYR UT KÄLLARLOKAL TILL FOLK måste även tas om hand när de hyr ut till människor då. Det är extra viktigt att ta hand det när de hyr ut till folk ,genom att underhålla källarlokal, som är som att spela på lotteri idag, genom att det finns så mycket källarlokaler. Och en del är bra underhållen ,och en del dåligt skött som folk kan få problem när de hyr en källarlokal då.

Var vaken när ni hyr en källarlokal då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.