BOSTÄDER

KOMMER IN I ETT RUM OCH DET ÄR NYTT MED NYA MÖBLER DÅ. Ser en katt som kommer till mig och lägger sig över mig.

Varför fick vi den bilden nu?

MEN FOLK KAN SITTA FAST I MÖRK ENERGI, som folk är på väg till, att förändra runt sitt liv då. IBLAND KAN EN DEL FOLK FASTA I MÖRK ENERGI, SOM VI SÅG EN DEL HEM HADE DÅ. Men förändrade från ljus till mörker ,som folk måste göra när de byter till rätt bostad, med ljus energi ,som ibland är inte det lätta att hitta, genom att det finns en uppsjö av bostäder ,och kan hitta rätt på en gång och allt går perfekt då. FÖR ATT BO BÄST ÄR ATT BO I LJUS ENERGI.

Men kan hitta fel ,och måste söka igen och igen, genom att många bostäder är sliten ,och behöver tas om hand av folk som äger husen. HYRESVÄRDEN KAN VARA DÅLIG PÅ, ATT SKÖTA OM LÄGENHETERNA TILL HYRESGÄSTERNA SOM HYR DÄR. Och måste flytta när de inte gör något åt det, genom att mycket kostar pengar att renovera. Och många som hyr hos olika bolag kan dra in på den notan, genom att spara på sina pengar till att renovera lägenheten till folk då.

Men det finns folk som kan sköta om sina hem perfekt ,men så finns det folk som har inte ens kunskapen, hur de sköter om sin lägenhet då. Men kan förstöra lägenheten så illa, och det kostar mycket pengar att renovera då. MEN DET FINNS FOLK SOM ÄR RÄDD OM SIN BOSTAD NÄR DE HYR DÅ. GENOM ATT DE VILL INTE ATT DET SKA HÄNDA LÄGENHETEN NÄR DE HYR DÅ. MEN VILL BEHÅLLA DEN ,SOM DEN VAR NÄR DEN VAR NY. 

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75MEN DET FINNS FOLK SOM KOSTAR PENGAR, GENOM ATT FOLK TAR INTE HÄNSYN NÄR DE HYR EN LÄGENHET ,OCH DÅ HAR HYRESVÄRDEN BLIVIT LITE SNÅL SPARAR PÅ PENGAR DÅ. 

Jag är den person som är rädd om lägenheten när jag hyr den. Men det fanns inte ett märke ens när jag hyrde min lägenhet genom att jag älskar min lägenhet då. Jag  Jag fick märken efter tavlor jag satte upp då. Jag försöker, att gå efter vad folk lämnat ut till mig, hur jag ska sköt min lägenhet då. Minns när jag hade min lokal samma där ,jag skötte om den genom att jag älskar att sköta om min lokal då. JAG FÖRSÖKER HÅLLA MIN LÄGENHET FIN, GENOM ATT JAG HATAR NÄR DET BLIR SKADOR DÅ. 

Min mamma var nog speciallist att hålla lägenheten felfri då. Hon flyttade in nybyggt ,men hon hade tänkt renovera lite grann, byta tapet eller måla skåpluckorna då. Hon hade trist färg, men ville måla vita luckor då. Men hon tänkte i alla år ändra om då ,genom att hon hade en tråkig tapet med prickar på då. Men lägenheten såg ut så, och hon gillade stilen på den tiden prickar på tapeten då. Men hon bytte kranar själv genom att de var så himla snål, så hon fick fixa det själv då. Men hon hade tänkt renovera genom att hon var less på allt då. Men jobbigt att sätta igång, som jag känner igen mig på då. Kan dra ut på tiden då. HON HADE FULL POTT FÖR ATT RENOVERA ALLT DÅ. 

MEN VAR SYND MAMMA HANN INTE RENOVERA SIN LÄGENHET GENOM ATT HON DOG. Det var 1980 hon flyttade in i sitt nybyggda hem då. Hon dog 2001, men hon hann aldrig göra det hon ville egentligen då renovera då. Men lägenheten såg ut som ny lite märken efter tavlor som hon satte upp då. Men mamma var en perfektionist som blev galen om saker satt snett, eller om folk gick med skor inne och travar runt då. Hon var rädd om sin lägenhet ,och då är det enkelt att hyra ut till folk ,som sköter sitt hem då. Jag gillar inte om folk går in med skorna då.

MEN DET FINNS SLARVIGT FOLK SOM HAR INTE LÄRT SIG SKÖTA SIN BOSTAD ENS. Men synd att folk får lida ,genom att det finns folk som kan sköta om sitt hem, men för den delen ska de renovera om de vill då. Men kan förstå att hyresvärden har blivit hård.

MEN KOLLA IGENOM FOLK GENOM ATT SKYDDA SITT HUS DÅ. Men även lär folk hur de sköter om sin lägenhet, som jag fick se den gången när jag hälsade på en vän då. Hon hade fått samma golv som mig ekparkett ,men hon tog och blötte golvet med en  mopp över hela golvet då. Men sa till henne när jag såg det, genom att golven tål inte inte vatten utan bara lite vatten genom att det är ekparkett då ,och kommer förstöra ekparketten illa kvickt då. Men hon hade inte fått anvisning om hur golven ska skötas om ,och då blir det problem för den som flyttar in efter henne då. Men kanske få bo med hemska golv ,som en kontorsstol kan förstöra om man inte sätter en matta under ,då blir golven fruktansvärt fliser då.

Men kan vara så mycket mörka bostäder idag, genom att mycket folk vill inte renovera lägenheten som äger huset GENOM ATT SNÅLA PÅ ALLA KOSTNADER SOM DE GÖR DÅ. Och många kan bo dåligt, genom att bostadsbolaget renoverar inte alla lägenheter ,och kan bo så dåligt och vägrar att inse, att de måste sköta om lägenheterna till folk som hyr där då.

Men mycket folk har problem idag ,att hitta en perfekt lägenhet,genom att så mycket bostadsbolag spar in på det och vägar lägga pengar på folk.OCH EN DEL FOLK KAN TILL OCH MED BLI SJUK NÄR DE HYR HOS DEM, genom att de är dålig på att underhålla bostäder där folk hyr då.

OCH DET FINNS DÅLIGA HYRESVÄRDAR SOM SKA INTE ENS ÄGA ETT HUS,genom att de kan inte sköta om bostäderna ens, när vi fick upp den bilden, då har folk problem att hitta en perfekt bostad,genom att så mycket hyresvärdar är dålig på att sköta om husen. Och en del bostäder kan vara nästan fallfärdig, och alla får inte hjälp med att fixa sina hus, som kan vara fullt med dåliga lägenheter då. De drar in på allt hyresvärden genom att snåla, och folk blir faktiskt sjuk då. GE FOLK BIDRAG TILL ATT RENOVERA DÅ GENOM ATT SLIPPA BLI SJUK DÅ.

Men bostadsbolagen hyr ut till folk ,och en del flyttar när de börjar gå för långt, genom att de kan dra in olika hjälpmedel, HYRESGÄSTFÖRENINGEN SOM KAN HJÄLPA TILL EN BIT, med alla olika klagomål som kommer från folk som hyr hos dem.

Folk tar kontakt med hyresgästföreningen och kan få hjälp då. Men kan få dålig hjälp om de handlar om andra större saker, då kan de få dålig hjälp av dem, fast de är en mellanhand mellan bolagen och hyresgästföreningen,då kan de få dålig hjälp. Om de inte gillar samma sak,då blir det fel för hyresgästen då. Genom att hyresgästföreningen kan ha överseende med kunden då, men även kunna se vad som är bäst när de kollar på husen, som kan vara undermålig och ingen kan egentligen bo där,

GENOM ATT HUSET KAN VARA FULLT MED MÖGEL som en del kan hitta och då måste hyresgästen få hjälp illa kvickt, genom att städa bort giftiga ämnen som mögel är i ett hem ,och då kan hyresgästföreningen sätta stor press på hyresvärden som äger husen, genom att folk kan bli sjuk om de inte städar bort allt mögel ,som ingen människa ska vistas i överhuvudtaget då.

Men då kan de få jättemycket hjälpa att putta bostadsbolaget att rensa bort allt gift från lägenheten då. Genom att ingen kan bo där ens GENOM ATT VISTAS I SVARTMÖGEL, SOM ÄR BLAND DE GIFTIGASTE ÄMNEN, SOM FOLK SKA INTE ANDAS IN DÅ. 

Folk får hjälp genom att hälsan sätts på spel då. Men svårare när det gäller att byta ut saker i bostaden, där kan en del vara jättedålig på att byta ut dåliga slitna saker ,som borde bytas ut. Men de kan får bråka om det eller ,så får de inte ens hjälp när gamla frysar eller kylar håller på att gå sönder, och hyresvärden försöker fixa på eget sätt då. Och försöker fixa det på mycket billigare sätt, och hyresvärden försöker själv ,om det går laga då. Problemet kommer tillbaka, fast hyresvärden håller på att fixa på sitt sätt då. Ibland funkar inte det så bra då. Det kan återkomma hela tiden samma problem och hyresgästen håller på att bli galen på allt då.ISTÄLLET FÖR ATT BYTA UT GENOM ATT SPARA PÅ EN MASSA PROBLEM FÖR HYRESGÄSTEN, kan förstöra en massa mat ,som finns i frysen eller kylen när hyresvärden är för dålig att hjälpa till, att byta ut,istället för att göra som de gör då. Hyresvärden tar inte hand om hyresgästen överhuvudtaget ,när de får så mycket problem då. DET FINNS HYRESVÄRDAR SOM ÄR SKRÄCKEXEMPEL. Men yngre människor som sköter sig kan drabbas av det. Men det är fult bara för de är ung, då ska de ha samma rättigheter som äldre människor som hyr då. Men en del hyresvärdar har inte respekt mot yngre människor som hyr då.

Folk kan hamna hos en hyresvärd ,som är jättedålig på att förändra och byta ut trasiga saker när det är trasigt i lägenheten, då måste de byta ut för att hjälpa hyresgästen då ,genom att det kostar pengar för dem som hyr där. OCH MATEN KAN BLI FÖRSTÖRD OM DE HINNER INTE RÄDDA ALL MAT DÅ ,när de inte tar hand om hyresgästen då på rätt sätt då. MEN NÄR SKA HYRESVÄRDEN FATTA, ATT ALLT KOSTA PENGAR IDAG ALL MAT DE FÅR SLÄNGA DÅ. MEN SKICKA RÄKNINGEN TILL HONOM DÅ. 

Folk betalar hyra varje månad ,och då ska det fungera perfekt på en gång, genom att hjälpa hyresgästen på en gång när de hyr ut till dem, då måste de få hjälp på en gång om de får trasigt i lägenheten, då har de rätt att byta ut, och är det större de måste göra, då måste de byta ut GENOM ATT HYRESGÄSTEN HYR LÄGENHETEN, OCH DÅ SKA DET FUNGERA PERFEKT SÅKLART. 

Men många får problem, genom att vi såg en mörk bild av mycket bostadsbolag, som tar inte hand om sina hyresgäster, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET VI SÅG NU.

Men måste börja ändra om mycket då, GENOM ATT DET HANDLAR OM HÄLSAN FÖR MYCKET FOLK IDAG. Men hur mycket hyresvärdar tänker på det????

Ingen när vi fick upp om, just  bostäder då och folk ska vara noga när de hyr bostäder. Och ha lite koll på dem som hyr ut till folk ,och titta igenom varje bostad innan ni hyr, genom att ta reda på hur det fungerar med renovering av bostäderna, genom att kunna byta ut ett golv eller tapet, hur länge måste de hålla innan de byter ut och kan be om det. TA REDA PÅ ALLT INNAN NI SKRIVER PÅ ETT HYRESKONTRAKT DÅ.

Genom att mycket folk måste kolla upp det, innan vi kliver innanför dörren, att vi kollar upp allt,GENOM ATT INTE HAMNA I KNIPA NÄR SAKER GÅR SÖNDER DÅ. Det är extra viktigt att kolla upp det, genom att hyra av rätt hyresvärd då, genom att slippa problem när vi hyr. Och när det går sönder, då måste vi få hjälp med det som har gått sönder då.

DET ÄR VIKTIGT ATT TA REDA PÅ HUR HYRESVÄRDARNA ÄR DÅ.

MEN KOLLA UPP INNAN NI SKRIVER PÅ ETT HYRESKONTRAKT, genom att rädda er själv i tid, genom att kolla upp allt som har med renovering och tvättstuga, hur det fungerar där, och hur de gör där. OCH VILKA REGLER HYRESVÄRDEN HAR DÄR,för att slippa framtidens problem när ni hyr en bostad då, genom att slippa problem, som kan bli om ni hyr av fel bostadsbolag, som kan dra ut på allt ,och vill inte ens knappt byta ut när de är trasigt då. MEN FINNS DEM SOM ÄR DÅLIG PÅ DET.

Men där måste ni vara noga innan ni säger JA och hyr en bostad ,att kolla igenom alla regler som är där, genom att slippa problem för framtiden när saker går sönder då. Och ni har inte ens kollat upp det, då kommer problem som vi vill slippa såklart, GENOM ATT HYRA AV HYRESVÄRDAR SOM TAR HAND OM HYRESGÄSTEN PÅ RÄTT SÄTT DÅ. Och sköter om dem ,så de kan bo bra utan en massa problem genom att de har betalt en hyra ,och en del kan få betala dyr hyra, men tar ändå inte hand om dem på rätt sätt.

genom att vara vaken till nästa lägenhet ni hyr då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.