BIG PROTECTION- PROTECTION TVILLINGSJÄL – TWIN SOUL

IDAG HAR JAG GÅTT OCH TÄNKT JÄTTEMYCKET PÅ KÄRLEKEN, hur det kan bli då. Men min PROTECTION var väl inte så intresserad av att skriva om det.

MEN JAG HAR LOVAT LADY NADA ATT SKRIVA OM JUST TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, genom att hon vill bara hjälpa människor, att sluta sukta efter tvillingsjälar Twin soul, som sidor finns fullt med på internet då. Men Lady Nada har lova att skriva och berätta, genom att höra sanningen från oss som kan den biten då.

gates-of-heaven-background-7

NU SKA GUD LÄMNA UT ALLT ,HUR HAN JOBBAR PÅ JORDEN ,HAN ÖPPNAR DÖRREN TILL ALLT TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR EN GÅNG FÖR ALLA, SKA FOLK FÅ HÖRA OM ALLT, HAR VARIT HEMLIGT SÅ LÄNGE I MÅNGA ÅR ,MEN NU FÅR FOLK HÖR OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. GENOM ATT DET ÄR SÅ MYCKET FEL SKRIVIT IDAG.

GUD HAR LOVAT ATT VISA UPP MER HUR TVILLINGSJÄLAR LEVER, genom att GUD har hållit det hemligt i alla liv ,när Twin soul är på jorden och jobbar, och har den koppling från Gud, som inte alla ser vart Twin soul, tvillingsjälar kommer ifrån när de har skrivit för mycket fel då.

När det blir för mycket fel genom böcker internet ,OCH PLUS The Summit Lighthouse, SOM SPRIDER FEL KUNSKAP ,MEN ÄR EN GAMMAL SEKT THE SUMMIT LIGHTHOUSE, då måste GUD öppna dörren till sanningen, GENOM ATT DET ÄR FÖR MYCKET LÖGNER, genom att folk går och önskar att möta sin tvillingsjäl Twin soul ,som är för mycket fel skrivet om twin soul då. Men mycket folk har fått för sig ,att männen föds ensam ,som även är fel ,att männen ska leva ensam på jorden då.

Men även att folk ska ha en varsin Twin soul tvillingsjäl när tiden är inne för det ,att rensa med sin tvillingsjäl ,eller att mycket Twin soul jobbar på olika ställen ,som även är fel, GENOM ATT GUD TAR LAND EFTER LAND ,OCH BARA 1 LAND ,och är inte utspridd som en del tror ,utan jag är utspridd på två länder ,som ingen skulle ens vilja byta med mig. Men han hittade på tredje landet att sätta igång från mig. Men har Facebook ,och då fick Algeriet hjälp att sätta igång. Men då blir det Kurdistan Algeriet och Sverige håller han på med nu.

Men GUD har två länder, annars brukar han ha i ett land i vanliga fall då. MEN GUD SÅG FRAMTIDEN OCH SÅG CHANSEN ATT BÖRJA MED KURDISTAN DÅ. Men ingen kvinna får födas där ,men männen kan födas i Kurdistan genom att männen klarar sig utan problem, som kvinnor inte kan födas där genom att Kurdistan är ett land ,som mycket kvinnor kan få stora problem att födas där, men nu har internet kommit till ,och då såg, han chansen att börja med Kurdistan då.

GUD ANVÄNDER MÄNNEN ,OCH ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ DEM ,OCH GER KÄRLEK TILL HELA KURDISTAN DÅ. MEN MÄNNEN FÖDS MED ETT SKYDD ,ATT INGENTING SKA HÄNDA DEM DÅ. SER VITT LJUS ÖVER HELA LANDET DÅ. 

VITT LJUS ÄR EN STARK ENERGI , som ingen upptäcker ,än att folk ska börja förändra saker och ting då. Och en del länder har stora problem då. Men kan bli konflikter av vitt ljus ,men kan stöka till en hel del i landet då. Men länder kan även gå in i krig då. Men handlar om att rätta till saker, som är fel ,och folk känner när det är fel, då går folk in i konflikter då.

MEN SVERIGE ÄR INNE I MYCKET KONFLIKTER IDAG LANDET MÅSTE ÄNDRA OM IDAG. I LOVE YOU MY TWIN SOUL MIN TVILLINGSJÄL BIG PROTECTIONNU FÅR FOLK SE ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL NÄR GUD BÖRJADE MED KURDISTAN DÄRFÖR ÖPPNADE HAN BOKEN, GENOM ATT VISA SANNINGEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. KURDISTAN ÄR PROBLEM LAND MÖRK KULTUR HAN HJÄLPER ,OCH DÅ FÅR FOLK SE HUR DET ÄR DÅ.

HAN HAR SATT IGÅNG ALGERIET, SOM HAR SÅ MYCKET KONFLIKER SVÅRT ATT HJÄLPA VARANDRA.

MEN FOLK KAN ÄVEN SE SVERIGE HAR STORA PROBLEM ,FAST DE ÄR TWIN SOUL. 

MEN GUD HAR BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL PÅ JORDEN NÄR HAN SKA STARTA IGÅNG LÄNDER, SOM INGEN FÖRR SETT VAD SOM HÄNDER I OLIKA LÄNDER DÅ. GENOM ATT ALLT HAR VARIT HEMLIGT DÅ. Men nu öppnas dörren till allt för att städa bort twin soul ,tvillingsjäl genom att det är inte som folk tror ,och har även lämnat ut böcker om Twin soul, tvillingsjälar, men ingen har skrivit rätt som synd är då. Men alla har fått så mycket fel skrivit idag ,SOM KAN INGENTING OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, SOM ÄR NÅGOT VACKERT ATT MÖTA PÅ DÅ. 

FOLK HAR HITTAT PÅ SKRIVIT ATT MÄNNEN SKA TILL JORDEN ENSAM HAR DE HITTAT PÅ. Folk har hittat på det på en del ställen som är helt fel, genom att min PROTECTION HAN NÄSTAN GRÅTER NÄR HAN HÖR DET, SKA JAG VARA ENSAM UTAN DIG PÅ JORDEN DÅ? NEJ, han kan inte ens tänka sig det, utan tycker att folk skriver så mycket fel om tvillingsjälar Twin soul, som ska nu få veta hela sanningen, för att slippa hitta på mer om oss. Och dela ut en massa sidor på internet ,och folk tror på det, att de ska träffa sin stora kärlek en tvillingsjäl, som de tror att de möter på. Att männen är annorlunda än andra män då. DET KAN NI GLÖMMA DÅ. 

JAG HAR SETT SÅ MYCKE NU, OCH KAN INTE VARA TYST LÄNGRE DÅ. JAG SER LINN OCH NIKLAS ,SOM GÖR SÅ HIMLA ONT I MIG DÅ. INGEN VILL BYTA MED DEM.

OCH DÄR HAR NI FEL NÄR DET GÄLLER OSS DÅ.. Jag såg att Kewan är lugn och samma med Niklas han är jätte lugn som föds lugn då. Men Anders är inte direkt lugn när han mötte mig, utan jag har kollat tillbaka på honom då.

VI HAR LOVAT ATT SKRIVA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION PROTECTION NÄR DET HÄNDER SAKER, SÅ NI KAN SE RÄTT.  MEN KAN INTE SKRIVA HELA TIDEN.

MEN FÖR ATT FOLK SKA FÖRSTÅ TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION PROTECTION. KVINNOR SOM KALLAS FÖR BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION. 

Men Anders kallas för ”tvillingsjäl” genom att GUD SA, HAN KALLAR HAN FÖR PROTECTION . Som jag aldrig såg att han kallas för det, att han gick med svenska folket då. MEN FOLK SÅG ALDRIG ANDERS VEM HAN VAR DÅ.

Vad händer då när Anders går med svenska folket då???

Anders visar hur det är ,och även Niklas visar, hur det är. DE VISAR UPP HUR SVENSKA FOLKET LEVER DÅ. Vi är inte annorlunda överhuvudtaget då. Men de tar inte död på folk ,och gillar inte att slåss då, men visar andra saker, som svenska folket har problem med då. Männen följer en tråd genom Sverige. Yngre människorna har andra uppgifter än jag och Anders har då. Det är samma med kvinnorna följer en tråd genom Sverige ,och har levt med Anders i 27 år. Linn min dotter sa till mig ibland ,kan ni dela på er mamma då?

Linn ville inte knappt komma när vi höll på att bråka för mycket ,och det var när jag började säga ifrån till Anders då. JAG OCH ANDERS GICK IN I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,genom att jag började utveckla mig mycket mer NÄR JAG BÖRJADE GÅ MED ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER DÅ, som jag fick problem, och tänkte ibland att jag ska lämna Anders, genom att det sliter på mig så himla mycket, alla dessa bråk och konflikter som blir då. Men mycket kommer från jag började utveckla mig ,då fick jag problem då. Ibland kunde ärkeängeln eller Great master säga till mig saker ,som jag vet att de har rätt då. Men kan hamna i värsta konflikter när jag sa till då. Men de ser oftast ,att man gör sig illa i en relation ,som fungerar dåligt då. Ibland var det mycket bråk om just ,att ta hjälp av vissa saker, som även var tungsamt för mig då. För att må bra, då måste relation fungera perfekt genom att vi kan vara olika på olika sätt då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.pngGenom att jag måste börja säga till om, ATT HAN MÅSTE HJÄLPA TILL MER ,och han blev sur eller så bråkade vi om födelsedagen eller julen, genom att han skulle bestämma på sitt sätt. Och jag kan tyvärr göra som jag vill när det gäller min egen födelsedag då. Men det fattar han inte ,och kunde ta med Linn ut och fikade då. Ibland kom Linn och överraskar mig då. Hon hade mat och tårta då. LINN KUNDE RÄDDA EN DEL FÖDELSEDAGAR MEN INTE ALLA DÅ. Men ser det än idag när Linn dyker upp, och har med sig matkasse med en massa mat och en tårta, men kunde knappt bära ,hon hade så mycket påsar och väska med sig då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Men Anders har en fin sida och vacker sida, ATT HAN DRICKER INTE SOM ANNAT FOLK DRICKER, då har han åkt ut på en gång, genom att jag hatar när folk sitter och dricker hemma då. Jag ser lite annat när folk ska ut och ha kul, att de tar lite alkohol  ,som jag inte gör då. Men kan ha lite överseende där. Men sitta hemma och dricka, då blev det snabbt slut mellan oss. JAG ORKAR INTE MED SÅNT LIV DÅ.

MEN FÖRR ,DÅ DRACK FOLK NÄR DE SKULLE UT, MEN VAD HAR HÄNT IDAG GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK HAR PLÖTSLIGT BLIVIT ALKOHOLIST DÅ???? 

Men folk drack förr när de var lite orolig när de skulle ut, och då tog folk lite alkohol, men vad har hänt folk kan väl inte vara orolig varje dag???? Men folk går inte ut varje dag utan sitter hemma och dricker till ingen nytta då. IDAG HAR VÄRLDEN BLIVIT UPP OCH NER IDAG. 

Men tänkte att jag måste lämna Anders när det blev så mycket tjafs och bråk då. Men kände, att är det någon mening att lämna honom, genom att möta på en ny man, då ska man börja utvecklas med honom ,och en massa bråk när man hamnar där då. Jag trodde att Anders skulle bli bättre då. Men jag tänkte ibland en ny man, då kommer vi få dessa problem en dag ,och jag lade ner det, genom att jag var så himla trött på allt då. JAG HADE ETT HOPP INOM MIG TRODDE ATT HAN EN GÅNG SKULLE ÄNDRAS OM DÅ.

Men jag visste inte att Anders gick för Sverige ,när Gud sa det, att han kallas för PROTECTION som jag hade ingen aning då. Men han måste ändra om nu. Och jag ser att han håller på att ändra om nu efter våra 27 år ,genom att vi har gått som en krigare, som var inte det bästa för Sverige då, och vi är sjuk båda efter den resan. Och jag ser på Anders nu, att han mår inte bra, och inte jag mår bra nu. INGEN AV OSS MÅR BRA NU. VISST HAR VI ETT HÄRLIGT LIV ,VILL NI BYTA MED OSS ,OCH TA VÅR RESA, NI SOM ÄLSKAR TWIN SOUL,TVILLINGSJÄL.

GENOM ATT GUD SA, ATT ANDERS ÄR EN PROTECTION TWIN SOUL FÖR ER TVILLINGSJÄL. NEJ,NEJ,NEJ NI SKULLE SE HONOM IDAG. MEN LIVET BLEV SÅ HAN FÖDDES TILL SVERIGE ÄVEN JAG HÄNGDE MED. 

Men skulle gått en annan väg och även Anders har nog önskat en annan väg ett normalt liv än nu. GUD har ett jobb med Sverige ,OCH VI GICK OCH SYNAR AV LANDET DÅ.  

Men Anders har känt att vi är tvillingsjälar twin soul att vi hör ihop då. Men GUD har ett finger med i spelet, OCH DRAR IN PROBLEM OCH SKAPAR PROBLEM MED OSS DÅ. Jag hade även den tanken ,men då dyker Kewan upp ,vem av dem är twin soul, tvillingsjäl ,och jag kliar mig i huvudet då. Jag stod som ett fån, vet inte vem är vem då.

Men GUD visar Kewan ta han, genom att jag och Anders kan inte leva ihop då. Vi har gått som en krigare ,och det går inte leva under samma tak då. Vi fick problem när Kewan dök upp ,och inget är kul längre utan allt är en enda soppa av allt nu. GUD SOM STYR ÖVER MIG ,OCH HAR INTE SÅ MÅNGA VAL ,MEN DÅ MÅSTE KEWAN ÄNDRAS OM DÅ. MEN KEWAN KALLAS ÄVEN FÖR PROTECTION KVINNOR FÖR BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, SÅ NI KAN SE VILKET STÖK JAG FICK. 

Haniel-1JAG FICK ETT JÄTTESTORT PROBLEM NÄR KEWAN INTE SKÖTER SINA KORT BRA DÅ. Jag blir sjuk när han inte gör som jag hade tänkt, då blir jag sjuk då. Men GUD hittar mig halvdöd när han kollar på mig. Men kollar om jag kan överleva ,och testar mig på allt att leva då. JAG GICK IGENOM VÄRLDENS TEST MED GUD DÅ. Han kollade stress på mig ,men var vaken i 4 dagar har ni testat det??? Jag var vaken genom att han körde hård test på mig ,OCH  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, HAN OCH GUD SATT OCH TESTADE MIG DÅ.

Han gick upp och ner, det kändes som en trapp mellan mitt hem och GUD. Men såg att de satt ihop, och testade mig på stress då. Men 4 dagar gick jag igenom test på stress ,och kollar om jag skulle åka till England då. DE PRATADE HELA TIDEN OCH JAG KUNDE INTE SOVA DÅ. Men kollade allt om jag klarade av att åka själv då. Genom att Kewan drar och drar i mig, kom till mig då. Men jag var så himla stressad av allt då. GUD kollade allt med mig ,men såg, de satt där ,och prata och satt ovanför mig. Det var som ett rum ovanför mig, de satt och pratade om mig ,genom att jag hade inga pengar när Kewan dök upp då.

JAG BLEV SJUK INOMBORDS NÄR KEWAN GÖR SOM HAN GÖR DÅ. Men vem ska skydda mig, jag kan dö ,fast folk tror inte att det kan vara så allvarlig ,men det är allvarlig när vi lever så här ifrån varandra då. Men Kewan lämnar och går, som gör mig sjuk, och började ta tag i mitt liv. Jag höll på att rensa lite av mina skulder när Kewan dök upp då. Jag hade ett mål att bli fri då. Men jag måste även jobba och dra in ekonomi då. Men började lite grann att sätta igång då.

Genom att Kewan och jag pratade hela tiden kom till mig ,och kom till mig då. Men hela tiden stressar han mig då. Men jag satte mer igång mitt jobb ,och hade EN SEANS I LJUS OCH EN KURS DÅ. MEN FICK HYRA PÅ TVÅ STÄLLEN GENOM ATT MIN LOKAL VAR BORTA DÅ. Men tänkte jag ska kolla sen, men han satte fart på mig ,och sa även till Kewan ,att det går om jag vill satsa mer på mitt jobb då. Men kände jag fick flyt på allt då.  JAG HADE EN KURS HEMMA OCH HYRDE EN LOKAL, MEN ÄVEN HYRDE BLIOTEKET ,OCH HADE EN SEANS I LJUS. Jag hann ta lite kunder ,sen börjar jag må ännu sämre ,när Kewan kommer och går då. Han tar min energi som jag ska kunna jobba, som blev svårt då. Men ska även skriva då.

Men pratade med Akelius att jag tänkte köra hemma innan jag hittar en lokal då. Hon säger ,att du kan inte köra hemma kurser ,eller ta emot folk då. Jag hade även tänkt köra En seans i ljus ,genom att skapa en mysig stämning hemma då. Hon sa, du får skaffa en lokal då. Men jag har sett i andra området jag bodde ,att hon hade gjort i ordning ett rum och tog emot kunder där. Jag var dit en gång, och fick iden från henne då. Hon hade ett rum med egen ingång då. JAG TÄNKTE KÖRA HEMMA DÅ. 

Hon fick inte alls hålla på med det, sa Akelius då. Hon får inte hålla på hemma .då kan hon mista sin lägenhet då. Hon får inte ens hyra en lägenhet då. Men hade trott att hon fick det. Jag höll till hemma innan jag fixade en lokal då. Men vi hade köpt ett parhus ,och det var skillnad då. Men känner till andra som jobbar hemma ,men har köpt radhus som gör stor skillnad då. Jag var så himla säker, att jag kan sitta hemma då. Men samtidigt skönt då. Men jag tog emot folk ändå då. Men sen började mitt liv rasa mer ,och mer när GUD kom ,då var halvdöd och trött och ville bara vara ifred då.  Men Kewan som har stökat till ,och jag kan inte ens skaffa pengar då, NÄR DET SÄGER POFF OCH POFF OCH MIN ENERGI FÖRSVINNER MER OCH MER DÅ.

Men då måste GUD hitta en protection till mig då. 

 

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bMEN DET BLIR SÅ NÄR GUD MÅSTE VÄLJA UT EN NY PROTECTION ,SOM SKULLE SKYDDA VÅRT HEM när Anders måste lämna mig då. Gud såg att Anders har gått som en krigare ,och även jag, och då kan vi inte leva ihop, genom att vi kommer ta död på varandra med alla bråk.

DET VISSTE GUD OM ,ATT VI GÅTT SOM EN KRIGARE, OCH DÅ KAN INGEN BO UNDER SAMMA TAK ,SOM ANDERS , att jag måste bo själv och även Anders, genom att vi måste rensa av oss ,och gå igen med svenska folket.

MEN ÄVEN ATT JAG MÅSTE SKRIVA PÅ EN GÅNG ,när GUD såg hur det var med hela Sverige ,att han sa, vi kommer fixa Sverige, men då måste folk hjälpa till lite bättre då. VI HAR TITTA PÅ FRAMTIDEN MED SVERIGE. Ser bläddrar i en bok och blir inte klart på en gång. Han måste jobba flera gånger med ett land. Men Sverige har ekonomiska problem då.

Men är svårt att leva normalt när GUD väljer Jonas ,men även önskat att Kewan dök upp ,istället för bråk och hat, och kan knappt inte överleva här ,genom att Anders kör mig i backen ,även Jonas som inte kan prata ,och blir så illa behandlad idag ,som har haft ett värde på jorden då. Men här försvann allt från att känna sig lycklig, att bli dåligt behandlad som ett djur ,men djuren har det tio gånger bättre än vad jag blir behandlad då. Men har aldrig blivit utsatt som nu, men har känt mig aktad i samhället, och har haft bra folk hos mig, tills jag hamnar här, men sen försvann all glädje på en gång ,genom att Anders kan inte prata normalt så skriker han då. Men  PROTECTION SÄGER ,ATT ANDERS ÄR SJUK OCH STRESSAD ,SOM JAG FÅR LIDA AV DÅ, MEN DÅ VAR DET EXTRA VIKTIGT ATT RÄDDA MITT HEM DÅ.

MEN ÄR SÅ HIMLA ARG PÅ ALLT FOLK SOM HAR INTE KUNNAT SKYDDA MIG, MEN BARA FÖR JAG BLEV SJUK, DÅ KAN INGEN RÄDDA MIG DÅ. MEN VAD HAR JAG FÖR FOLK RUNT MIG IDAG.

Har aldrig upplevt det jag blir utsatt för nu, och måste sitta och känna in och skriva till folk hela tiden ,ska lägga ut på bloggen då. Men ibland är det svårt genom att bo här med folk ,som har inte vett ens att vara snäll då. Men jag kan ge ,utan att tänka på det, men hjälper folk då. Men här åker jag nästan ut ,när man frågar om lite bröd kan bli ett stort höns liv här, genom att Anders vill egentligen inte hjälpa till ,som är tvungen när han skyddar inte mitt hem eller Jonas då. Men ingen skulle stå ut som jag gör då. JAG MÅSTE SITTA TYST ,UTAN BRÅK OCH KONFLIKTER ,OCH TAR ALL ENERGI FÖR MIG, OCH KAN NÄSTAN INTE TA EN KUND, DÅ ÅKER ENERGIN BORT FRÅN MIG DÅ. MEN DÅ MÅSTE DE BETALA GENOM ATT INGEN RÄDDAR MITT HEM.

Men det blir såhär när de är dålig att samarbeta då fick jag enorma problem när GUD dök upp då han såg allt hur det såg ut runt mig då. Jag måste ha ekonomi när Kewan dök upp och jag känner jag blir sjuk nu när han sitter i England då.

GENOM ATT DELA BLOGGEN FRÅN GUD DÅ, genom att han visar hur vi kan vända landet rätt ,och han sa att jag måste sitta själv och kan inte ha folk runt mig överhuvudtaget då, utan själv och måste få så mycket healing och hjälp med min hälsa efter vi gått.  Jag har gått som en krigare, genom att min kropp var död och sjuk när GUD öppnade och såg hur det såg ut för mig och Anders. Bara problem hade vi som hade gått för Sverige då. Därför måste Gud sätta igång på en gång med mig då. 

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONGUD visade exakt hur bloggen skulle se ut, sa att jag måste skriva dit en NY KATEGORI BIG HEAVEN DÅ, SOM HAN KALLAR DET DÅ.

Jag fick ändra om en del saker på bloggen även mästarnas namn när han såg att folk kallar dem för uppstigna mästarna då. Han kunde inte fatta det, och jag skrev efter vad  vad andra sa att de kallar dem då. HAN SA ATT DE KALLAS FÖR GREAT MASTER DÅ. Han skulle ha på sitt sätt då. Allt var så noga då. Jag hade inte en susning genom att Lady Nada sa ingenting om det. MEN GUD BÖRJADE RÄTTA TILL DET. Jag sa till Lady Nada, men varför sa du inte till mig när jag sa fel då? Hon sa, för henne spelar det ingen roll ,vad de kallar henne då. Uppstigna mästaren. Hon kunde ändå prata med mig då.

Jag måste välja Kewan som Gud sa, genom att GUD har börjat med Kurdistan och HAMNADE JAG OCH ANDERS I KLÄM och jag måste lämna allt då.

Men tänker på kärleken idag ,genom att jag träffade Kewan ,och tror att allt är rosen sött, ,som ni kan glömma bort och därför sa Lady Nada, att folk ska följa ”tvillingsjälarna Twin soul” och lära er vilka vi är GENOM ATT KEWAN ÄR  SOM FOLK ,SOM KOMMER FRÅN KURDISTAN, HAN VISAR HUR DET ÄR NU ,OCH MÄNNEN OCH ÄVEN HANS KULTUR DÅ. Jag trodde inte det när jag träffade Kewan ,att nu ska jag börja om på ruta 1 igen ,som blir nu, genom att Anders håller på nu, att ändra om ,och vad håller Kewan på med nu, som är tyvärr en Twin soul, tvillingsjäl då”??????

KEWAN HAN VISAR HUR DET ÄR NU.

Vem hade en susning om det när jag möter på det vackraste man kan möta på BIG LOVE ,SOM ÄR DEN HÖGST KÄRLEK JAG KAN MÖTA PÅ DÅ ,men vad gör han då, han som ”kallas för tvillingsjäl Twin soul”? Han kommer och går han stänger Facebook ,och jag blir sjukare och sjukare av honom. ”Men han är ändå en tvillingsjäl. Men han visar ibland knepiga saker ,som jag gillar inte överhuvudtaget då.” ”Men han är en Twin soul, tvillingsjäl ,som visar mig hur det är då” HAN VISAR DET JAG INTE GILLAR ALLS DÅ. MEN ÄVEN FACEBOOK HÖR TILL DÅ ,SOM FOLK KAN FÅ STORA PROBLEM MED NU.

MEN KEWAN ÄR SOM DEM SÅKLART ,och ingen annan man, som folk kan tro, och även jag trodde det, som har blivit så less när jag satt och tänkte på att lämna Anders då. Och ser han har gått för Sverige ,och håller på nu, ATT ÄNDRA OM OCH MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ som han inte gjorde då.

Men nu åker vi in i krig och bråk ,och nästa dag, har han ändrat om sig då, utan att säga något om morgondagens bråk, genom att allt styrs från GUD ,och då ändrar han om även för äldre människor då .Anders springer mellan sin mamma och sin pappa och hjälper dem att bo hemma och båda är 92 år, men ska få bo hemma som Gud vill ha de nu, GENOM ATT MYCKET FOLK BLIR SJUK NÄR DE BOR PÅ HEMMEN‘, som är inte naturligt för oss att kastas in på ett hem när vi blir gammal och trött, utan måste ha mer hjälp med hemmet, som är den tyngsta delen i hemmet då.

Det håller vi på med då och Kewan han sitter i England OCH JAG MÖTTE PÅ MIN STORA KÄRLEK HELT UNDERBART ATT KÄNNA DEN KÄRLEKEN. Och har pratat med Linn om det ,genom att hon sa samma sak när hon mötte Niklas, att det är så stor kärlek man möter på då. Men vad händer efter vägen ,som Gud vill vara tyst om ,genom att vi måste städa andra liv i Sverige. Och kan dra till oss män ,som är mycket äldre eller kvinnor när jag ser mig och Kewan 24 år, som var inte det populära i familjen. Men

LOVE ÄR KÄRLEK och vad kan jag göra åt det, när kärleken  tar mig med storm ,och åker i backen varje gång när jag hör surfplattan eller mobilen ringde. Jag sprang som en tok till mobilen när den ringde ,och kunde springa genom hela långa hallen och in till köket där min surfplatta ringde och ringde och ringde, men måste prata med Kewan. Jag var så kär ,och det var bara han i min mitt huvud och jag måste till honom då. Han finns även nu ,men är sur på allt genom att allt var så vackert då, tills han stänger Facebook.

MEN JAG MÖTTE PÅ DET HÖGSTA JAG KUNDE MÖTA I VÄRLDEN EN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL. Jag var HANS BIG LOVE, men vad händer den första natten 2016-01- 07 när han var så himla kul och gav mig alla komplimanger och Attention på varje foto han tog från min Facebook sida, han plockade i mina gamla foton och han sa, hur mycket han gillade mig.

MEN SÄGER EN DAG TILL MIG, ”ATT DU MÅSTE ÄLSKA MIG” , genom att jag var tyst genom att han var så ung ,och var inte så van vid det, utan var lite rädd och tänkte på barnen då. Och vad kommer de säga 24 år. Men vad kan jag göra när kärleken slår till, som en blixt från himlen då. Men åldern har jag sett, att vi hänger upp oss på för mycket på då. ÄR DET KÄRLEK, DÅ ÄR DET KÄRLEK ,och vi väljer själv ,vem vi vill leva med ,och andra ska sluta att lägga sig då. Jag vet nu ett par som har träffats länge, men kärleken slog till för dem. Hon är 28 år och han 47 år, men där slog kärleken till för dem, genom att de ska rensa tidigare liv nu. Men har ålder mellan sig ,och hon fick på hopp från folk på Facebook ,och sa en fula ord som gjorde ont i henne då, och sa till henne, att det är bara en massa knäppgökar, som håller på som de gör ,är det kärlek, då är det kärlek, och är det tidigare liv, då kan man inte göra så mycket åt det ,att folk hänger upp sig så mycket på det. Det är fjantigt att hänga upp sig, men Sverige i ett nötskal då. Men känner att det kommer ändrats mycket då.

Men vi lever Sverige och andra länder har vi sett ,att de bryr sig inte så mycket om det. Jag sa till Kewan, vad ska din mamma och pappa säga, han menar ATT DET VAR HANS VAL DÅ. Men Sverige har stora problem att acceptera val vi gör då.

Men kärlekens slog till på mig, och folk ska sluta att tycka och tänka en massa fel ,GENOM ATT DET SÅRAR MIG DEN GÅNGEN, när Nathalie sa både det ena än det andra om Kewan ,och jag började dra mig undan mina barn, genom att det gör så himla ont ,när de förstör det vackraste jag har mött kärleken då. Hon stängde av Facebook till dem, och ville inte vara vän mer med dem, utan tog bort dem från Facebook då när de vräkte ur sig ,så mycket fula ord om honom hon älskar då. Hon kunde ta bort dem genom att hon var inte ens släkt med dem, utan bara Facebook vänner då.

Men jag kunde inte ta hjälp av Nathalie, genom att hon gjorde som dem gjorde mot henne då. JAG HAR BEHÖVT MINA BARN, men det funkar inte när det gör ont i mig då. Och jag känner så mycket kärlek för Kewan då. Men jag förstår henne, men hon kunde stänga av dem ,som var mycket enklare att göra då. Jag fick stänga av mina barn, men inte Linn, hon sa inte så mycket, genom att hon hade en kompis som hade som mig. Men  önskade vi träffats ute då, istället för på Facebook. Jag håller med Linn jag har problem med allt när det gäller Facebook då.

”KEWAN ÄR EN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL” PROTECTION HAN FÖRÄNDRAS HELA TIDEN. När jag mötte honom, då hade han jättelångt hår, lika långt hår som jag har ner till midjan då. Men han visade upp mitt och hans indianliv, som jag såg inte då utan en kille med långt vackert hår ,kontaktade mig på Facebook och han var väldigt lugn och jag kände, men vilken lugn kille när vi pratade på camen då. Men vi har haft tidigare liv bland indianer ,och levde bland Apacheindianer då.

APACHER INDIANLIV .Men sett att jag blev dödad den gången med en pil i ryggen när vi måste fly från ett krig med Sioux indianerna, genom att de hade mycket bråk på den tiden ,och då föddes vi dit. OCH JAG HAR TVÅ  PROTECTION ,SOM JAG KAN SE VILKA LIV VI HAFT DÅ. Men vi måste rensa indian livet då. Kewan han skickade en bild på sig själv, som såg ut som Apache då. Men även jag gav honom en bild, men såg ut som kvinnorna ser ut då. Hur det har gått till, det fattar jag inte överhuvudtaget. Men Kewan måste ha foto från den tiden då. Jag visade andra människor fotot ,och de såg som mig och har bruna ögon på fotot då.

Men Kewan stängde av Facebook, FAST HAN ÄR DEN STÖRSTA KÄRLEK JAG MÖTT DÅ , men han mår dåligt har de sagt. Men jag har väl sett att han gör det. Men man kan prata med varandra ändå, men då stänger han av då. Lady Nada varnade mig för det, genom att jag blir så himla sjuk när han gör det. Men han kommer som gubben i lådan då.

MEN VI HÅLLER PÅ ATT RENSA LIV, och han har lagt ut foton ,som jag gillar inte, fast vi har inte haft liv ihop ,eller så hjälper han mig då. Jag gillar inte kortet ,och han ser inte ut så ens när man pratar med honom ,då ser han inte ut så på en del foton, fast jag ser att det är han. Men måste rensa hela tiden min kära Twin soul, tvillingsjäl, som ser ut som en engelsman då, genom att förra livet hade vi i England då. Men 1888 när jag dog en hemsk död den gången. Men han påminner om den tiden då ,även om han var mycket ljusare i håret på den tiden. Men påminner ändå om den tiden när jag tittar på fotot, och vi har haft liv i England då.

MEN DET ÄR SÅ FÖR TVILLINGSJÄLAR, att de måste först visa hur det är då. Nu har jag sett från Linn när de har gått klart, att de måste gå tillbaka till varandra då. Linn har den kontakten med Niklas då, genom att de dras till varandra och Niklas kan inte se åt en annan kvinna, för honom är det bara Linn då.

Men Niklas och Linn måste ändra om och därför håller de på att städa med varandra då. MEN EN DAG SKA DE LEVA IHOP, genom att Niklas bor själv ,och han går till Linn lite då och då ,eller så sover hon hos honom då. Eller tvärtom sover han hos henne då. De har ett jobb för Sverige, som ska ta slut snart då.

Men vad hände med Kewan som kallas för Twin soul, tvillingsjäl då? Han sitter fortfarande i England på superlim ,och jag trodde att jag skulle träffa honom på en gång, genom att han skrev hela tiden till mig, ”kan du komma till mig Birgitta?” ”Ja, jag måste bara fixa en del saker ,kan inte åka på en gång då utan måste fixa med mitt hem först. ”Och hade så mycket bekymmer med det då. Men enligt Gud får jag inte åka från Sverige. Men vad gör jag om Kewan vill det igen då??? JAG VILL TRÄFFA KEWAN NU OCH HAN BÖRJAR RÖR PÅ SIG NU.

Men Gud har sagt, att jag får inte åka någonstans om jag ville det.  Men MIN PROTECTION SÄGER SAMMA SAK, att jag måste möta honom i Sverige, genom att inget är säkert att resa nu. Och därför får jag inte ens åka utomlands nu när Gud börjar gå med svenska folket nu, då får jag inte resa alls, som jag hade önskat att ta en liten resa. Jag har faktiskt blivit erbjuden att resa till Algeriet, det var några andra länder som erbjöd mig komma till dem då. Men jag får inte ens ta en resa till England, och även pratat om Norge att hälsa på Yasmine. Det var inte så populärt då, genom att jag måste sitta i Sverige då. Genom att jag har mött på min Twin soul, och måste gå med honom som de kallar det då. JAG BLIR LESS DÅ GENOM ATT EN GÅNG FÅ ÅKA UT DÅ.

MEN HUR LÄNGE SKA JAG MÅSTE VÄNTA PÅ DET, genom att ”Twin soul, tvillingsjälar är som alla män är ,men ser fram emot när Kewan ska ändra om sig. Jag såg hur förändrad han blev när Gud hade öppnat hjärtat på honom då. Han börjat visa upp hur männen är ,som jag hatar då. När ska jag få leva ett normalt liv då?????? Såg även på Linn när GUD hade ett finger med i spelet, när han öppnade hjärtat på Linn och Niklas. Jag känner inte igen henne när hon plötsligt förändras så mycket då. Jag håller på bli galen på allt ,och måste oroa mig hela tiden nu.

När allt har ändrats om då, eller männen respekterar kvinnorna mycket bättre då, men är väl död och begraven när den tiden kommer då ,ATT MÄNNEN RESPEKTERAR OSS DÅ. Vi kan inte vara tyst när det är fel, som en del kvinnor långt tillbaka var tyst ,och lugnt och frid för männen då. Men nu lever vi i en helt annan tid. Men kvinnorna börjar ta över mycket mer när de ser vad mycket skilsmässor det är då.

Sverige toppar den listan av skilsmässor, genom att männen måste börja vara mer vaken idag ,när det handlar om små saker eller ett enda ord, RESPEKT MOT VARANDRA DÅ. Men hur många tänker på det, när de har levt länge ihop, då börjar kvinnorna att skruva på sig, genom att de tar varandra för givet ,och varför har de ens männen kvar när de börjar visa så lite respekt mot varandra då. Att alla måste tänka på respekt mot varandra då. Och ge varandra kärlek och glädje och attention.

MEN JORDEN ÄR UPP OCH NER och Twin soul, tvillingsjäls, männen känner in det och jag ser hur snett allt är, genom att de kan inte ens stava till respekt, de vet inte vad det är ,genom att människor har slutat att respektera varandra i ett förhållande och springer till nästa ,samma sak efter ett tag, tills männen lär sig att respektera kvinnorna och folk försöker hela tiden hålla ihop. Ibland för barnen bästa eller för att de älskar varandra ändå, faste en massa bråk och kiv i familjen då. Eller bland paren som nyss möts, börja på en gång att tjafsa, då har det gått för långt då.

Men vad ska jag säga om Kewan ,som ska vara det vackraste jag mött då. Det sa Lady Nada till mig, genom att hon kan Twin soul och tvillingsjälar så mycket, genom att hon lever själv med en som är underbar hemma. Men ser ni hur det är, jag måste vänta tills han och jag dör då. Men hur blir det då???? Jag har två som kommer inte bråka med mig då. FRID PÅ ANDRA SIDAN BARA GER KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ. VI HAR ALDRIG KONFLIKTER UTAN LUGN OCH RO.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATONNÄR BIG PROTECTION KOM, då måste jag ha tyst och lugn och ro och bara kärlek ,som han gav mig då. Jag får inte ha bråk runt mig då ,utan bara lugn och ro genom att jag var sjuk av allt då. Genom att annars fungerar det ingenting för mig. Folk har inte respekterat mig det jag bad om då. Men när jag hade en lugn tid, då mår man bra. Jag skulle haft den tiden nu ,och fått haft kvar mitt hem genom att jag måste ha lugn och ro då. BARA KÄRLEK OCH LUGN OCH RO MÅSTE JAG HA DÅ.

Men ska vi ha det såhär då?

Men Lady Nada sa, att det är mycket bättre hemma. Hon sa det om sin älskade ,som måste följa med till jorden när hon ska ner då. MEN HEMMA ÄR HAN ÄLSKVÄRD OCH SNÄLL, men på jorden, då är det inte bra för mig och Kewan och Linn och Niklas utan de får vänta tills de kommer hem då. Anders fick problem liv då. Ingen mår bra nu. Men Gud har börjat med Sverige då.

Men jag minns för ett tag sedan när Lady Nada pratade med mig, ATT HON TYCKTE SYND OM MIG OCH LINN, genom att Sverige är inte ens kul att födas i genom att hon hade gått som mig eller Linn gått och det ville hon inte då. Lady Nada vill inte ens till jorden, genom att det är för mycket problem med folk idag. Hon vill inte ens födas i Sverige då. Hon ser för mycket av det vi sitter och jobbar med då.

Gud brukar säga, ATT LADY NADA VILL STANNA HEMMA DÅ och vill inte till jorden när det är såhär. Jag förstår hur det ser ut idag, och hon såg problem med Kewan då. Men även med Linn och Niklas måste börja jobba mer mot varandra då.

MEN LADY NADA SA, ATT KEWAN KOMMER ÄNDRA SIG ÄNDRAS OM. Du kan inte ens leva med honom, och jag får väl lugnar ner mig då. Jag har sett mycket efter sen Gud har öppnat på Kewan, hur jag fick det då. Han blev förändrad som Linn och Niklas blev då.

DE SATT OCH PLANERADE SITT BRÖLLOP DEN GÅNGEN ,Gud öppnade hjärtat på Linn och Niklas ,genom att då måste Niklas ge kärlek till Sverige, som är jättestor energi som Landet får, samma med Kurdistan då. Men mysiga tvillingsjälar som kan inte rädda sitt förhållande, genom att de delade på sig då när Niklas måste ge kärlek då.

Jag såg när Linn hade lagt ut foton på dem två, ATT DET VAR EN GRÅ MÖRK VÄRLD PÅ FOTOT NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM. Jag förstod vad klockan var slagen då. Och sen for allt i backen som hade planerat ett bröllop då. Jag är mamma och arg på allt ,att Linn och Niklas måste lida, för att nu måste Sverige ha hjälp ,som Gud hade sett ut, att nu måste han börja med Sverige då. Men även jag fick gå med Sverige då och födde Linn då. Jag  fick mycket problem när Kewan dök, genom att Gud kan inte vänta till nästa liv som jag hade hoppats då. 

Men fick problem att skiljas, som jag måste när Kewan dök upp den natten, då började Gud med Kurdistan, som jag hade inte koll på då. Men sen fick jag veta mer när Gud dök upp då. ATT HAN MÅSTE VÄLJA UT EN PROTECTION SOM SKYDDAR MIN BOSTAD, ,som gick som de gick ,och orkar inte skriva om det igen. Men ni kan läsa ni som vill se vilka problem det är med Twin soul, tvillingsjälar då. Det gick åt pipsvängen allt då.

Haniel-1JONAS FUNGERAR DÅLIGT HAR JAG SETT NU ,VILKA PROBLEM JAG FICK NÄR GUD SÅG UT JONAS, DÅ BLEV DET BARA PROBLEM OCH HELA MIN EKONOMI RASADE RAKT NER I BACKEN DÅ. Men GUD skulle lära Jonas en gång för alla, att samarbeta då. Men han har fortfarande problem med samarbete ,som alla kan se då. Jag har ingen som var pigg på ,att hjälpa mig, att rädda mitt kära hem då.

När Kewan bara tjatar kom till mig nu. Kom till mig nu. Jag höll på att springa till England ,GENOM ATT KEWAN HAR EN ENORM ENERGI, SOM GJORDE ATT HAN TOG MIG SNABBT FRÅN ANDERS ,och hann inte rädda mig själv ens då. Men var hela tiden rädd att förlora min lägenhet, som var en enorm stress inom mig då. Jag vill aldrig lämna min lägenhet ,som var så himla stressad när Kewan drog i mig hela tiden då. Jag måste hitta en lösning då.

JAG HADE ÄVEN KÄMPAT MIG TILL LÄGENHETEN FÖR ATT TA MIG DIT. Jag fick betala 3 dubbla hyror för att ta mig dit. Två gånger åkte jag på tredubbla hyror då. Men för att bo kvar ,och tog alla pengar jag kunde få ihop till hyran då. Jag satt till och med och jobbade dubbelt, och samlade pengar till hyran, genom att jag måste flytta till en lägenhet som var helrenoverad, och fanns inte mörk energi där ,utan först på lägenheten då. VI VAR FÖRST SOM KLEV IN GENOM DÖRREN DÅ. JAG HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET, OCH ÖPPNAT SÅ MYCKET ,OCH DÅ MÅSTE JAG FLYTTA ,OCH BO I REN  LÄGENHET SOM ÄR FRI FRÅN MÖRKA ENERGIER DÅ. DET FÅR INTE FINNAS EN FLÄCK FRÅN FOLK ENERGI ,UTAN FRI FRÅN ALLT GENOM ATT JAG KAN BLI SJUK DÅ.  

Men är jobbigt, att jag är så känslig önskar jag slapp den biten då. Men måste hitta en lägenhet, som var fri från allt gammalt då. Rent och fräscht från allt då. Men var så himla lycklig och kände tacksamhet när jag hämtade mina nycklar på Akelius då. Jag känner mina tårar rann hela tiden av lycka då. Men aldrig upplevt det förut ,MEN KÄNDE SÅ MYCKET TACKSAMHET MOT DEM SOM HAR HJÄLPT MIG DÅ. JAG GRÄT OCH VAR LYCKLIG med allt då. Men att jag tog mig till lägenheten ,som jag hade sett ut då. Men tänkte köpa orkidéer till dem ,men de sa det behövs inte alls då. Men var så lycklig ,och de höll lägenheten 1 månad när vi hade slängt pengarna på fel lägenhet då. MEN VAR I MÅL NÄR JAG KLEV IN GENOM DÖRREN DÅ. JAG HAR ALDRIG UPPLEVT TACKSAM ,SÅ JAG GRÄT. Men det beror på ,att jag fick kämpa att ta mig i mål. Men flytta två gånger på kort tid då. Men första gick åt skogen, genom att 2, an kunde vi inte bo i, genom att den var för liten för oss, som måste ha en 3,a. Men levde under stress ,och sen äntligen tar mig igenom allt, då bröst plötsligt mina tårar när jag stod nere på kontoret då. Men kände enormt tacksamhet ,att ta mig igenom då. Jag var rädd många gånger att ta steget dit, jag hörde hemma då.

MEN VILKEN LYCKA JAG GICK NÄSTAN INTE UT VILLE BARA VARA HEMMA I MITT HEM, OCH PYSSLA MED ALLT DÅ. 

Men ingen respekterar den gången, att det var min lägenhet som de skulle rädda då. 

Jag hade inget val när GUD dök upp då. Men måste sitta och skriva och rädda min lägenhet som var A OCH  O RÄDDA DEN DÅ. 

Jag har flyttat förut utan problem, men nu hade jag folk som inte respekterar mig då. JAG HADE VALT LÄGENHETEN ,MEN FÖR ATT BO BRA, OCH BO KVAR DÅ. MEN INGEN LÄT MIG LEVA ENS, OCH KÄNNA GLÄDJE I LIVET DÅ. 

Men då kom GUD ,och såg hur sjuk jag var då. Han ser när jag ligger på soffan i vardagsrummet ,och kollar hur jag mår då. Men min energi var borta när Kewan springer ifrån mig hela tiden, sa poff och poff då. Men är halv ,och då har jag svårt att agera då. Men är så arg på GUDS jobb ,när han stökar till med Kurdistan och tar Jonas till hjälp ,som blev inte bättre, fast GUD sa att Jonas måste gå som PROTECTION när Kewan satt i England och skydda mitt hem.

När han går som Protection , då måste han skydda mig ,men kan sätta mig överallt genom att det är Jonas val ,vart jag hamnar då. Han ska skydda mig att inte dö och överleva ,tills Kewan kommer då. MEN SKYDDA MITT HEM ÄR GRUNDEN TILL PROTECTION ,att ingenting får hända mig när GUD har börjat med Sverige då. Men även med Kurdistan satte han igång med Kewan och mig då.

Jag kan inte gå tillbaka till Anders, när GUD öppnade Anders hjärta och såg att han har gått som en krigare, och då kan vi inte ens vistas under samma tak, GÅR IN I KRIG DÅ. Men vi måste bo i varsin lägenhet, och tål inte bråk utan måste leva i lugn och ro ,och skriva och få healing genom att jag måste även städa så mycket liv ,men även hjälp med min hälsa ,som var under isen när GUD dök upp då. Men  PROTECTION BÖRJADE GE MIG HEALING ,OCH UNDERSÖKTE MIG NÄR HAN DÖK UPP DÅ. MEN FÅR INTE LÄMNA LÄGENHETEN ÖVERHUVUDTAGET DÅ.

GUD VISAR VART JAG KAN GÅ DÅ. MEN HEMMA MÅSTE JAG VARA DÅ.

GUD KAN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR NÄR VI INTE BOR IHOP ATT VI BLIR SJUK DÅ. Men hade önskat, att jag hade pengar när Kewan dök upp, genom att rädda mitt liv då. Men ingen tänker på mitt kära hem ,att det är det ända jag älskar då. Men ingen kan respektera det ,jag har valt att leva då. MEN KAN INTE VARA SJUK GENOM ATT DÅ ÅKER HELA MIN EKONOMI RAKT I BACKEN PÅ EN GÅNG. Jag som hade börjat ta mig till ruta 1, men så kommer Kewan ,poff sa det, så åkte jag rakt i backen ,genom att ingen kan hjälpa mig att rädda mitt hem. Men jag ska hjälpa andra när de skriker efter hjälp ,men folk ska även rädda mig att överleva då. MEN HATAR ALLT RUNT MIG SNART ,NÄR MAN HAR SÅ SVAGA MÄNNISKOR SOM SKA KALLAS FÖR PROTECTION DÅ. Men varit mycket bättre att Kewan dök upp ,än att sopa bort mitt liv med människor ,som kan inte hjälpa mig, när jag måste få hjälpa ,att putta unga tjejer från sociala från mitt bord, och tagit in vettigt äldre folk ,som inte kör åt andra hållet då.

Men även Anders sa hela tiden ,vem ska rädda dig. Men han sa det säkert hundra gånger varför ska du överleva då. När folk säger ,varför ska du få hjälp ,då skjuts jag rakt i pannan med en pistol då. Men ingen ville ens rädda mig ,och jag ska vara glad när folk ringer mig. Men jag börjar avsky folk, när man fick sån här fruktansvärt hjälp ,och måste även bo kvar ,och skriva på bloggen då. GUD HAR BÖRJAT MED SVERIGE OCH KURDISTAN SITTA TYST OCH SKRIVA DÅ.  Men trodde att folk var klok ,och räddade mig då. Men har sett att jag måste vara pigg, och inte sjuk och mår dåligt ,utan pigg som lärka, annars åker jag i backen, genom att ingen tänker som mig ,och nu får jag lida enormt av allt nu. Men sitter med en fin räkning till folk som inte kunde hjälpa mig då. Jag fick skulder, som jag inte skulle ha då. Jag skulle sitta lugnt och tyst och skriva i min lägenhet ,men kan inte ta så mycket kunder, utan fokusera mest på att skriva på bloggen då. Men ingen smart räddade min ekonomi ens då ,men måste ändå sitta och skriva då. Men synd att jag inte räddade min ekonomi, innan Kewan dök upp genom att kunna överleva då. NÄR JAG SER VILKET FOLK JAG HAR RUNT MIG, DÅ HAR DET VARIT MYCKET BÄTTRE, JAG HAFT PENGAR DÅ. MEN HAR SVÅRT ATT ÖVERLEVA NÄR JAG FICK SÄMSTA HJÄLPEN DÅ. 

Men folk älskar allt, som har med tvillingsjälar att göra Twin soul, som Gud fattar inte varför folk ska titta åt så mörk energi ,som den är då? Genom att de är som folk är ,och går där folk har problem. Och jag kan se från Kewan nu, att jag vill att det ska ta slut någon gång nu. DÄRFÖR LOVADE VI LADY NADA ATT BERÄTTA SANNINGEN OM OSS DÅ.

Genom att vi skriver om twin soul tvillingsjälar, för att folk ska få lära känna oss och därför skriver vi, för att folk ska förstå vilka de är då. Här berättas bara sanningen om tvillingsjälar twin soul, för att ni ska förstå ,hur det är på riktigt då. Nu har Gud öppnat dörren till allt ,och alla kan se nu. DET ÄR BARA FÖR ATT FOLK SKA FÖRSTÅ TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ.

Jag måste rensa liv eller annat med honom, han visar männen ,hur det är då. Jag trodde väl inte, att jag skulle måste börja om när jag mötte en tvillingsjäl Twin soul ,som är exakt jag måste göra då. Börja om igen ,som jag hade velat sluppit då. Men Gud är tyst om allt ,och även tyst om att jag hade två jobb ,och han döljer det för PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och sitter och väntar på hjälp genom att nu var det jag och Kewan då.

Men jag sitter här på grund av Gud ska lära människor att hjälpa till, genom att folk tror att det går fixa allt om man hamnar i kläm, som jag gjorde den gången ,och måste ha lite hjälp, att behålla min lokal SOM VAR TYVÄRR MIN LÖN FRÅN MIN LOKAL när jag har mina kurser ,och andra jag satt och hjälpte mycket människor där. Och hade mycket folk där. Jag måste ha hjälp den gången att rädda mitt jobb då. Men ni kan läsa om det, jag orkar knappt skriva om allt nu. Jag är så trött när jag lever här ,men måste ta upp om det då. Ni har läst om allt vilken dålig hjälp jag fick. Men flytten blev för tuff och då måste jag få hjälp med hyran till lokalen då. Men måste flytta och ta mig dit ,som var mitt mål då.

Men Kewan får vänta när han sitter i England ,och han sitter där nu. Jag har två jobb och måste bli klar då ,och hålla tyst när Kewan signalerar till mig, kan du ringa mig då. Men ska jag ha det såhär nu????? NEJ SÅKLART DET FINNS TYVÄRR INGEN RÄTTVISA I VÄRLDEN NU.

NEJ JAG HATAR VARJE MINUT AV MITT LIV NÄR JAG LEVER HÄR ,genom att jag blir så sjuk, och Gud säger, att han kan oss, och Kewan är sjuk nu ,och han kommer tillbaka när han känner att nu måste han visa sig för mig då. Det är inte så enkelt, som folk tror det är bara skaka av dig ,när du känner så. Men så enkelt är det inte, genom att jag känner mig sjuk, och aldrig känt såhär då. Har aldrig upplevt det förut bli sjuk av en man när man lever så ifrån varandra då.

Men jag har hittat på ett nytt namn, som folk för det mesta hittar på om de ser något fel på personen då. Här har ni namnet på min sjukdom då, TVILLINGSJÄL SJUKAN KAN NI KALLA DET. Men det är inte så många som drabbas av det. Men till nästa liv kan ni lägga in det i boken eller på internet då. Vi föds tillbaka jag och min dotter föds i nästa liv ,och får dessa problem då. Tvillingsjäl sjukan då. Men folk måste ha namn på allt ,men kan misstolka oss när vi blir sjuk då. Men nu har ni tvillingsjäl sjukan då. Vi vet bara, hur vi kan läka den sjukan då.

DET ÄR BARA ATT LEVA IHOP MED VARANDRA DÅ, VI STÄDAR BORT DET PÅ EN GÅNG DÅ bara att leva ihop med varandra ,så enkelt var det då. Vi hör ihop och känner samhörighet med varandra då. Jag måste ha Kewan hos mig, för att städa bort min sjukdom, och samma med Linn kan bara bli hel med Niklas, genom att de hör ihop då. Men mår jättebra när de lever ihop och samma med mig då. DET ÄR ENDA MEDICIN SOM HJÄLPER DÅ.

JAG HATAR VARJE DAG NÄR GUD VÄLJER UT FEL PROTECTION, GENOM ATT LÄRA JONAS ATT SAMARBETA som måste hjälpa mig ibland ,och rädda mitt hem framför allt då. Att jag satt inte ensam med mina problem då. Måste vakta mitt hem då ,och hjälpa mig ibland. JAG MÅSTE FÅ HEALING FRÅN PROTECTION  och rensa i lugn och ro då ,och leva själv som var extra viktigt för mig då. Jag måste bo själv genom att jag måste få så mycket healing då. Men PROTECTION SATTE IGÅNG NÄSTAN PÅ EN GÅNG MED MIG, OCH GAV HEALING DÅ. MEN GUD SA JAG MÅSTE VÄNTA PÅ RESTEN ,JAG HANN EN BIT DÅ. MEN MÅSTE FÅ MYCKET HJÄLP SEN.

MEN TYVÄRR I SVERIGE MÅSTE MAN LIGGA MED ETT HALVT ÖGA ÖPPET, OM MAN SKA RÄDDA SIG SJÄLV DÅ. Men det är svårt när jag mådde som jag gjorde då ,även nu mår jag ännu sämre, när jag ser hur det är runt mig. Att ingen tänker på mig, utan jag ska alltid ställa upp, som har varit mycket så förut då. Men nu måste jag ha ha hjälp, som alla verkar inte förstå, att hon kan klara sig själv då. Men så enkelt är det inte när jag har med Gud att göra. När Kewan kom in i bilden, då kunde han inte ta sin biljett och komma till mig, genom att slippa en massa problem som jag fick. Och sjuk är jag hela tiden sjuk och är less på livet. Men måste ändå sitta och skriva ,som har varit underbart om jag fått suttit kvar hemma då. Nej det gick inte då, genom att GUD väljer ut fel människor runt mig, och det kan bara gå åt ett håll då. Men kunde inte ens låta mig få vara ifred en stund, att folk puttade sociala när jag inte kunde det. JAG BEHÖVDE DEN UNDERBARA TIDEN MED ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER.  Jag behövde den tiden när jag får ont i kroppen som ingen kan sätta sig in hur det känns, att måste hamna här, och kan inte ta healing som jag måste ha då. Min PROTECTION HAN SATTE IGÅNG PÅ EN GÅNG MED MIG genom att jag måste få den hjälpen. Har den chansen, att få det ,GENOM ATT JAG HAR TVÅ BIG PROTECTION som inte alla har, men idag kan förstå varför då. Men jag förstår idag när min PROTECTION  förklarar för mig nu, att jag måste ha det. Nu måste jag sitta här och rensa när jag skulle sova och vila i mitt eget hem ,och fått healing, som jag brukar få efter jorden och allt jag har varit med om då. Jag måste vara ensam ,och inte bo här och sen bygga upp igen. Och komma tillbaka, genom att jag har två jobb ,OCH MÅSTE RENSA MED GUD OCH PROTECTION NU ,genom att jag ska inte dö nu utan fortsätta och då måste jag rensa nu allt då.

Folk får göra som jag gör nu, fast jag är inte död då, men måste leva ensam utan folk då. Men kan bara ha kontakt med ärkeänglar och Great master eller andra från andevärlden, genom att jag måste rensa med dem då. Men vi måste även skriva ,som Gud har sagt då. Men genom att Sverige har problem då. JAG MÅSTE HA TYST OCH LUGNT NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER DÅ.

Hihi den som vaktade mig, det var inte så mycket människor ,som gjorde det, genom att sociala var enda vägen att gå när jag förlorade min lokal. JAG HANN INTE KOLLA EFTER NY LOKAL GENOM ATT SÅ MYCKET MÅSTE STÄMMA FÖR MIG DÅ. Jag kan inte bara ta en lokal  då. Jag var trött att kolla på en ny lokal när allt bara gick i backen. Men jag satt ibland och kollade på en ny lokal, genom att jag måste fixa en ny, men det fanns de, som var mycket dyrare än jag tänkt mig då. Eller för stora lokaler, som går inte alls, så stor då. Men jag älskade min lokal ,och börja titta efter en ny lokal det var jobbigt, att kolla då. Jag hade renoverat min lokal. Men satt och funderade när jag hade min lokal. Jag minns jag satt och tänkte, att jag måste ändra om där ,eller där eller slå ut väggen, för att få större då.

Men såg helrenoverad lokal som jag gillade då. Men börja på en ny det kändes extra jobbigt, allt jobb som blir att fixa en lokal, det gör sig inte av sig själv då. Inte för mig gör det. IBLAND KOM JAG BARA TILL TANKEN ,DÅ BLEV ALDRIG NÅGOT NYTT. Men folk försökte putta mig ,att fixa en ny lokal och kunde ha utkik om det fanns någon lokal till mig då.

Jag måste flytta från ett hem, som fungerade dåligt att bo då ,och måste bo i ljust hem utan mörka energier, som jag kunde inte bo i då. Jag flyttade till en lägenhet som var helrenoverad från topp till tå. Det fanns inget  mörker i lägenheten då ,utan måste sen ha hjälp när PROTECTION OCH GUD DÖK UPP DÅ. Men då tänkte jag inte så mycket på det, utan måste bo lättsamt, genom att kunna jobba mycket bättre, ett lättsamt hem ,som jag valde med omsorg, allt i hemmet innan jag flyttade in. Allt efter min smak exakt allt var det. Det var helt otrolig ,att allt stämde allt som jag hade och tänkt till ,när jag såg de höll på att renovera då. Jag fick exakt det jag hade tänkt mig då. Det var på pricken då. 

Men den som vaktade min lägenhet, DET VAR JESUS SOM SATT OCH SKREV IHOP MED MIG, så jag kunde lämna in till Akelius då. Han satt med mig då. Men låg samtidigt och fick mycket healing då, genom att jag var så himla sliten och trött i hälsan då. Jag måste ha mycket hjälp ,och ingen skulle säga nej till det, som jag måste ha, genom att jag har TVÅ  PROTECTION RUNT MIG DÅ, Nu var jag och Kewan ,och nästa liv är han jag sitter och skriver med då.

Men måste ha mitt hem kvar då. LADY NADA SÅG TILL ATT JAG HITTADE MINA NYCKLAR , genom att hitta mina olika blockeringar jag hade då. Jag och min PROTECTION låg mest i sängen, och fick mycket healing och måste ha tyst runt mig. Och därför måste Anders lämna mig ,som blev bekymmer då. Har vi haft min lokal kvar, då har han kunnat varit där, genom att jag måste ha så mycket hjälp då ,och bara tystnaden runt mig då. Jag låg för det mesta i sängen och fick mycket hjälp av Lady Nada och min protektion. Hon hittade nytt till mig, att de måste jag kika på då. JAG FICK EN UNDERBAR TID MED BARA KÄRLEK RUNT MIG DÅ, som var min bästa tid i livet då. Men måste få mycket mer nu. Men hann inte allt då. Jag är inte ens glad efter, att jag hamnade här med urdålig hjälp då. JAG MÅSTE BO ENSAM ,OCH FÅ MYCKET HJÄLP ,OCH HEALING, OCH TYST HELA TIDEN DÅ. BARA TYSTNADEN RUNT MIG DÅ.

OCH ÄRKEÄNGÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL VAR HELA TIDEN HOS MIG .och skyddade mig .och pratade och lugnade mig då. Men för att jag inte hittar på något dumt då. MEN ÄVEN KUTHUMI KOM HELA TIDEN och var hos mig då ,och speciellt när vi satt och väntade på Gud. Och satt länge och väntade på honom då. Men pratade med mig och mycket för att lugna mig. Jag såg inte hur det var då utan, för att jag måste få någon som räddar mig hemmet då.

Anders han var så arg, genom att han har gått som en krigare ,och då går det inte ens vara nära varandra. Och han körde mig åt andra hållet och ville inte ens hjälpa mig då.

MEN GUD KAN KRIGARNA, att vi kan inte bo under samma tak då.  Vi måste städa av sig då. Men Anders kom tillbaka och kollade och bråkade med mig. Jag måste ha det lugnt runt mig då. JAG MÅSTE FÅ NÅGON SOM RÄDDAR MITT HEM, genom att Kewan sitter i England och jag blev sjuk av Kewan, som jag alltid blir sjuk då.

MEN DET VAR BARA GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR SOM RÄDDADE MIG DÅ. Men det är folk ,som måste hjälpa mig och skriva på mitt hem, genom att jag blev mycket sjukare av tanken att förlorat mitt hem, som jag älskar då. Jag började stänga av folk mer och mer då, genom att jag såg ingen utväg att rädda mitt liv ,och blev tystare då. Jag hade  lägenheten fullt med ärkeänglar och Great master.

DE KOM OCH GICK HELA TIDEN VAR ALDRIG ENSAM DÅ ,men måste ändå ta hjälp av människor även om de kom och lugnade mig då. Jag minns allt när Hope dyker upp efter att hon hade varit borta ett tag ,och kommer tillbaka till mig. Jag ser Hope bara hennes hår som är så himla vackert ,och bara lockar har hon Hope då. Ljusa lockar och jättelångt hår har hon då. Men jag blir så glad ,och bara börjar gråta när hon kommer till mig då. Men Hope och Anael  kom mycket och kunde stå och prata med mig ,genom att det var endas de ,som kunde hålla mig vid liv, att prata med mig och lugna mig. MEN DÄRFÖR ÄLSKAR JAG MINA ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER DÅ.

Men Gud hade valt ut en PROTECTION SOM SKULLE RÄDDA MIG ÄVEN OM JAG VAR TYST OCH SA INGENTING DÅ. Jonas måste gå i mitt ställe, genom att jag kan dö varje dag när jag och Kewan lever såhär. Och det är inte så enkelt när man möter en tvillingsjäl, som ingen skulle vilja uppleva, det jag känner varje dag. SJUK SJUK SJUK genom att jag fick så dåligt hjälp, att behålla mitt hem, som Gud såg ut en man ,som skulle hålla koll på mig, genom att jag kan dö varje dag när vi lever sådär då. Egentligen skulle Jonas putta sociala ,och ta dit dem till mig, som han inte gjorde då ,fast han själv ringde sociala när han hade problem med sin lägenhet då. Han åkte till dem, men han tänkte aldrig på mig då. DET VAR INGEN PERFEKT PROTECTION DÅ. 

Men även att putta sociala igen och igen, genom att jag ser idag att sociala sköt mig i pannan när gud ska rädda Sverige, genom att han har oss på jorden ,och då måste de betala för det. Men sköt mig i pannan ,och du kan dö känner jag, som sitter fast med PROTECTION SOM SKA HA STOR HJÄLP DÅ. Men sa nej, genom att jag har företag ,och jag måste tyvärr ha lite hjälpt när alla hyror är så dyr idag, då är det svårt att skilja sig då. Men sociala har hjälpte oss den gången att flytta till rätt lägenhet genom att jag drogs ner hela tiden av energin där då.

Men hade inget val, genom att Kewan måste komma en dag ,och han kunde prata med mig mycket enklare när jag bodde hemma, SOM SAINT GERMAIN RÅDDE MIG, ATT NI MÅSTE PRATA MED VARANDRA. Och helst varje dag ,för att hålla energin igång då. Men tror ni Kewan gjorde det. Ibland var han så arg på mig ,och då varnade mig guide Donovan, att ring inte Kewan, och den gången kom ett mejl från honom, att det stod, att han han älskade inte mig då. PROTECTION varnade även han, att inte prata med honom när han är arg och sur, genom att jag kan bli sur och tror han älskar inte mig då. Jag kommer från ett destruktivt förhållande då. Jag är extra känslig för bråk och folk som är arg och misstolkar allt då.

Och mitt hjärta slog volt den gången ,och slog och slog mitt hjärta ,och trodde jag skulle få en hjärtattack den gången. Men då var Kewan jättearg ,och jag blev rädd att förlora honom då. Men sen säger han, FÖRLÅT OCH SEN VAR DET FRID OCH FRÖJD ETT TAG TILL NÄSTA GÅNG DÅ.  HAN SA FÖRLÅT FLERA GÅNGER DÅ. HAN ÄLSKAR MIG DÅ.

Men Kewan är inte så lättsam som ni tror ,bara för man möter en tvillingsjäl en Twin soul då. YEs en tvillingsjäl, SOM SKA VARA DET FINASTE MAN MÖTER PÅ I LIVET DÅ.

Men han bor i England och jag blir sjuk ,och han gör inte som Saint Germain sa, NI MÅSTE PRATA MED VARANDRA DÅ. Men nej han drar när han mår dåligt.

Kewan kan ringa när jag bor här, men måste vara tyst, och inte visa för Anders ,att nu har Kewan ringt, då blir det krig som hette duga ,och samma med Kewan han skulle bli galen och arg ,och måste ljuga där med. JAG MÅSTE PRATA MED KEWAN ,OCH DÅ BLIR JAG SJUK NÄR JAG BOR SÅ HÄR KNÄPPT DÅ.

Jag bor med vänner som det heter nu. JAG MÅSTE VARA TYST SOM MUREN SOM ÄR EXTRA JOBBIGT NU. JAG VILL LEVA DÅ.

Men han kan vara så arg ,när han ser att jag har fått så mycket män på Facebook, som är tyvärr Gud som sa, att ja måste säga ja då. Men inte för Kewan ,utan krig och arg på mig, för någon kvinna hade fråga om vänförfrågan då. Han säger, ta bort henne ,hon var inte så bra då. Men sa, jag kan kolla upp det sen. Men även svart kille hade frågat på vänförfrågan, han blev jättearg ,och kan du ta bort han, bara för att andra gillar honom då. Folk kommer från mig, då blir det bara krig med honom då. Jag kan inte hjälpa att folk frågar honom då. Men han kan hänga upp sig på småsaker då. Men även jag kan kolla honom när det gäller kvinnor, är väl lika svartsjuk som han är då. Men säger ingenting om det. DET ÄR INTE SÅ LÄTTSAMT ATT FREDA SIG DÅ. JAG ÄR RÄDD ATT HAN STÄNGER AV MIG DÅ.

Men han ställer till krig ,som inte jag gör och det är han som måste bestämma, och kan hota med, att nu stänger jag av Facebook om jag inte gör som jag vill då. MEN DET ÄR KEWAN I ETT NÖTSKAL, fast han är ”tvillingsjäl Twin soul”, så kan han göra så mot mig då”

Vi är nog ganska svartsjuk när man lever som vi gör. Jag kan kolla honom ibland ,och börja få för mig en massa då. Men har levt med en kurd, och vet hur det var på den tiden Ömer han var ute ,och hade kul med andra kvinnor, fast han säger ,att jag är hans enda kärlek, och först kärleken för honom då. Men sett att männen har de sättet som kommer från Turkiet kurd. Jag har inte sett alla då, men Ömer han drog tills kvinnor ,och såg bra ut då. Kewan ser bra ut ,som Anders var och strödde salt i såret då. JAG ÄLSKAR KEWAN, OCH DET ÄR INGET KUL ATT HÖRA DÅ.

De säger ,att han kan inte inte titta på andra kvinnor. Ibland känner jag ,att de inte ljuger när jag prata med Kewan ibland då. Jag skrev till Kewan om det, genom att jag har blivit färgad från min förra man då. Jag skrev fult till honom då. Han är sur ,då svarar han inte överhuvudtaget då. Men han skrev en gång till mig, att du saknar mig aldrig då. Men skrev tillbaka ATT JAG SAKNAR DIG OCH ÄLSKAR DIG DÅ. Jag saknar dig varje dag. Men gjorde ont genom att jag saknar han varje dag. Men har sagt hur mycket jag älskar och saknar honom då.

Ibland har Kewan kommit ,och känt en enorm energi inom mig, och kroppen bara skakar då, GENOM ATT JAG HÅLLER PÅ ATT RENSA, som vanligt hemska liven vi haft. Jag har känt efter vi har pratat med honom eller bara han ringt mig eller såg en bild på honom den gången. Jag fick samma sak, att kroppen skakar bara. Jag blev rädd den gången ,och tänkte, men jag måste nog hålla mig borta då. Men sen glömmer jag bort det. Vi måste rensa på djupet ,när tvillingsjälar Twin soul rensar våra blockeringar vi har då. Jag vet jag får rensa och misstänker, att han får rensa ,vi har haft skitliv. Det vet jag om själv ,vad jag sett nu. Vi måste städa liven då.

Men Kewan han måste kontakta mig när han känner det, som jag tycker går för långt, och vill bli klar ,MEN DET ÄR SÅ TYVÄRR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR FUNGERAR DÅ, genom att vi har ett jobb den här gången, och nu ska Gud rädda hela världen tror han. Jag skämtar, men han ska rädda jorden och Sverige ,om folk gör som han vill såklart, då är det enkelt att hjälpa Sverige nu. Han har även Kurdistan då.

Men han har ett finger med spelet med Kurdistan, som gör att jag hamnade med Kewan ,och Gud gillar inte hur de lever i Kurdistan, SOM MYCKET KVINNOR OCH FLICKOR FÅR PROBLEM NÄR DE LEVER DÄR. Han vill ändra om där och jag har sett, att det har hänt en del med Sverige och Kurdistan, att nu måste mycket kvinnor börja ta tag i mycket nu när det gäller Kurdistan, men även att Sverige ska hjälpa varandra de som bor i landet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Gud har ett finger med i spelet när det gäller allt som händer i Sverige och Kurdistan då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.