BIG PROTECTION PROTECTION MIN TVILLINGSJÄL -TWIN SOUL

JAG SÅG ATT KEWAN HAR RINGT MIG. Men jag ser att han kommer tillbaka igen. Men har inte pratat med honom han har ringt mig.

Jag missade honom när man bor galet. JAG VÄNTAR ATT FÅ LEVA NORMALT UTAN ATT MÅ DÅLIGT. . JAG VILL VÄLJA RÄTT MAN VID MIN SIDA, ANNARS MÅR JAG DÅLIGT DÅ. Jag lever med människor som älskar mig . Leva med Kewan är en perfekt framtid med Kewan, som jag vill ska skynda på. Jag kan börja känna glädjen kommer tillbaka ,när man har människor som respektera mig. JAG VÄNTAR BARA KEWAN

Jag blir lite sur och less på allt nu, jag ville bli klar nu. Sjuk av längtan till Kewan min TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION.

JAG SAKNAR OCH LÄNGTAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.